Horoskop

Veckans horoskop: 21 maj – 27 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Fisken – din nyfikenhet tar dig till en plats du inte trodde fanns. Du som är jungfru får äntligen rå om dig själv lite efter en stressig tid. Är du född i vädurens stjärntecken måste du våga visa vad du vill i dina relationer!

horoskop_metromodeFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du jobbar på i jämn takt och blir klar precis när du ska. I början av veckan är det lite svårt med motivationen men det blir bättre efterhand.

Ekonomi
Det ser ganska ljust ut, du får en extra inkomst som visserligen inte är så hög som du hoppats på men som ändå är ett välkommet tillskott till kassan.

Hälsa
Stress tar sig lätt fysiska uttryck den här veckan. Se till att du tar ett steg tillbaka och andas. Det hjälper att trycka på paus en stund och inte köra på full hastighet hela tiden.

Relationer
Att vara så avvaktande som du är just nu, romantiskt sett, kommer inte att ta dig någonstans. Våga visa vad du vill!

Lycka
Du får möjligheten att göra någon annan lycklig den här veckan, det ger dig själv en inre tillfredsställelse som du inte annars skulle ha fått.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Fastän du lovade dig själv att det inte skulle hända så har du förskjutit uppgifter du borde ha tagit tag i vid det här laget. Nu kommer du till insikt och kan komma vidare, att låta det gå ännu längre tid är inget alternativ.

Ekonomi
Just nu är du särskilt bra på att spara, passa på att utnyttja det och lägg undan en extra slant.

Hälsa
Du mår bra psykiskt vilket även påverkar den fysiska hälsan positivt. Träning får dig att må ännu bättre så ge det ett extra försök.

Relationer
Någon går dig på nerverna och det är dags att sätta ner foten. Var inte rädd för att såra personen, du är taktfull nog för att undvika det.

Lycka
Du lyckas lösa en situation som tyngt dig under en längre tid, det här gör att du känner dig friare och i sin tur lyckligare som människa.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har många bollar i luften på en gång och ingen gör det så bra som du! Andra förundras över hur du kan hinna med allt utan att kvaliteten påverkas nämnvärt.

Ekonomi
En chans uppenbarar sig för dig där du har möjlighet att satsa men också vinna stort. Du behöver vara sunt skeptisk och ifrågasätta villkoren innan du går vidare.

Hälsa
Tänk förebyggande den här veckan, det finns mycket du kan göra för att må bra. Det mesta ligger i dina egna händer och det positiva med det är att du kan ta kontrollen och ändra det som inte funkar bra.

Relationer
Du drömmer och fantiserar mer än du handlar just nu. Vissa saker känns bekvämast om de stannar kvar i tankarna. Kom ihåg att de aldrig lär bli verklighet om du inte delar dem med någon.

Lycka
En vän har ett förslag till dig som du har allt att vinna på om du accepterar. Ibland måste man våga lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
En kollega kommer med ett förslag till dig som onekligen är intressant. Tänk över saken ett tag innan du bestämmer dig, det är inte värt att du förhastar dig.

Ekonomi
Du har ett val att göra och ett alternativ är tryggare än det andra som dock är mer frestande. Allt tyder på att du bör gå på det med minst risk.

Hälsa
Låt dig inte lockas att ligga på sofflocket, du behöver ut och röra på dig. Det måste inte vara regelrätt träning, all form av aktivitet är bra.

Relationer
Någon vill få med dig på en aktivitet som krockar med dina rutiner. Låt dig dras med i entusiasmen, ett miljöombyte är välkommet och du får det sociala behovet tillfredsställt.

Lycka
En person i din närhet behöver hjälp och vad du inte vet är att du kommer få en belöning för det!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En förändring är på gång som kommer resultera i att du får annorlunda arbetsuppgifter på något sätt. Variation är förnyande så se fram emot det.

Ekonomi
Just nu får du extra bra valuta för dina pengar om du satsar på saker till ditt hem. Pengar spenderade på sådant är väl investerade.

Hälsa
Släpp kaoset och låt det vara lite oordning, du behöver vila upp dig i första hand. När du inser att allt inte behöver vara perfekt så blir du betydligt mindre stressad.

Relationer
Andra behöver dig mycket den här veckan och du slits mellan flera personer som vill ha din uppmärksamhet. Du får försöka balansera det så gott det går så ingen känner sig åsidosatt.

Lycka
Du kan se fram emot en present eller annan fördel, det kommer vara välkommet.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Något stör din tankeskärpa och du behöver komma till botten med det så att det inte påverkar din arbetsinsats. Det verkar vara något i ditt privatliv som inkräktar.

Ekonomi
Vänta inte med att ta tag i utgifter som du ändå vet med dig att du inte kommer kunna undvika. Avvaktar du tills det blir akut är det större risk att du gör förhastade val.

Hälsa
Nu får du äntligen rå om dig själv lite efter en stressig tid. Du är inte fåfäng som vill lägga ner extra tid på ditt yttre, det får dig att må bra på insidan så varför inte?

Relationer
En person i din närhet öppnar upp sig om något som du inte riktigt vet hur du ska bemöta. Var tacksam för förtroendet du fått och sprid inte saken vidare.

Lycka
I början av veckan har du tur. Ska du spela så får du passa på då, turen vänder nämligen snabbt igen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Se till att vara så organiserad du kan den här veckan och strukturera upp ditt arbete. Det är lätt hänt att du slarvar och missar saker annars.

Ekonomi
Du har ett överskott som går att använda till något du inte trodde att du skulle ha råd till. När du väl ska köpa det så ta inte den dyraste prylen, det räcker med något mittemellan.

Hälsa
Någon annan har ett recept på en sund livsstil och även om du inte ska kopiera det till punkt och pricka så kan du hämta en hel del nyttigt från planen. Det är person som har ungefär samma utgångsläge som du.

Relationer
Undvik att bli indragen i ett uppkommande gräl, du har inget med saken att göra och kan ställa dig utanför. Då kommer du undan att bli emotionellt påverkad av situationen, vilket annars lätt händer.

Lycka
Strategin är det viktigaste för dig när du spelar, vilket spel det är har inte så stor betydelse så länge du har en bra plan. Du vinner inte på infall.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
I början av veckan har du det tufft och uppgifterna hopar sig. Du får sedan hjälp av någon att lätta på din börda.

Ekonomi
Du grubblar på ett problem som du egentligen inte behöver lägga så mycket tid på eftersom det kommer lösa sig till helgen. Fokusera på andra områden i ditt liv istället.

Hälsa
Du får hjälp av någon att ta itu med en sak som stört dig under en längre tid. Att få rätsida på det känns underbart så ta emot den utsträckta handen.

Relationer
Var snäll mot dig själv och låt inte en viss person såra dina känslor. Det är dags att se till dina egna intressen i första hand.

Lycka
Störst tur har du i skicklighetstävlingar, är det slumpen som avgör så går det desto sämre.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det känns jobbigt med någon som egentligen inte har auktoritet men försöker styra och ställa över dig ändå. Bara du markerar klart och tydligt att det inte är uppskattat så rättar det snabbt till sig.

Ekonomi
Det har varit lite torftigt under en period men nu vänder det snart med besked så sitt lugnt i båten och avvakta bara lite till.

Hälsa
Din potentiala prestationsförmåga när det kommer till träning är på topp nu. Ta inte ut dig för mycket, det är inte bra för dig och inte heller nödvändigt för att få ett gott resultat.

Relationer
Det ser ut att hetta till ordentligt framåt helgen, förbered dig på det. Det som skulle kunna stå i vägen är din egen inställning, så det är upp till dig hur det går.

Lycka
Lita inte på att vännerna alltid har rätt när de råder dig, det kan hindra dig från att uppnå lyckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Sömnen påverkar din prestationsförmåga och den går upp och ner just nu. Du märker att du fungerar bättre när du fått sova ut och då kan du passa på att ta igen det du annars missat.

Ekonomi
Det blir många små utgifter för tillfället och självklart gör det att innehållet i plånboken minskar. Du är förutseende och kan förhindra att det blir ett problem.

Hälsa
Det är förändringen och förnyelsens tider och du vill gärna ändra på något i ditt utseende. Vågar du göra det så kommer du få en kick och känna dig uppiggad.

Relationer
Det har hänt en hel del på kärleks- och intimitetsplanet den senaste tiden. Du känner dig som tryggast när det går långsamt och stadigt och vill helst sakta ner och ta det i maklig takt. Det verkar faktiskt som att motparten tycker likadant eller i alla fall är tillmötesgående.

Lycka
Nu bör du agera för att öka dina turchanser, det duger inte att bara sitta i ett hörn och hoppas på att du ska bli framgångsrik.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Nu får du ta ett större ansvar än du är van vid, det ligger mer på dina axlar helt enkelt. Tvivla inte på dig själv, du klarar det här galant!

Ekonomi
Det som kostade mer visar sig nu vara lönsamt i längden. Du är glad över att ha investerat i kvalitet som håller måttet.

Hälsa
Lugna träningsformer är bäst den här veckan, försök njuta av aktiviteten och låt det inte bli ett nödvändigt ont.

Relationer
Det är inte lätt för dig att släppa kontrollbehovet men du behöver göra det innan dina närmaste förhållanden blir lidande. Det går inte alltid att få det precis som du vill och den här veckan får du erfara att det trots det kan blir något riktigt bra av det hela.

Lycka
Din noggrannhet är vad som gör dig till en vinnare den här veckan, så kolla allting ordentligt speciellt när det kommer till spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Haka inte upp dig på en sak som inte funkar som det ska och som försenar en del av arbetet. Det finns annat du kan fokusera på tills någon utomstående kan gå in och hjälpa till med att lösa problemet.

Ekonomi
Du vill satsa pengar på en hobby och det finns tillräckligt med pengar för att göra det, åtminstone i en mindre skala.

Hälsa
Magen och aptiten kan vara upprörda just nu, ta det försiktigt med mat du inte är van vid i så fall. Du vet bäst vad du själv mår bra av.

Relationer
Det är dags att ta en timeout med en vän som är lite för klängig. Förhållandet skadas inte av det i längden, tvärtom riskerar det att blir sämre ifall du går omkring och bär på en irritation i det tysta, vilket är vad som börjat hända.

Lycka
Din nyfikenhet tar dig till en plats du inte trodde fanns, det blir en ögonöppnare för dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!