Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 22 – 28 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 22 – 28 maj. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Vadur-2.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete

Det är dags att sluta drömma och börja ta tag i saker och ting. Fråga dig själv vad du vill uppnå och lägg upp en plan med ett tydligt mål. Dra nytta av handlingskraften du har just nu.

Ekonomi
Att du höll dig kvar i det förflutna och i gamla vanor var något som hindrade dig från att komma vidare i det ekonomiska. Nu gäller det att planera så du kan uppnå det där du dröm om att du hade råd med.

Hälsa
Du behöver uppleva något nytt och inspirerande, bryta rutinerna och ge dig ut på äventyr. Detta ger dig ett annat perspektiv på saker och ting och fyller dig med positiv energi.

Relationer
Att hålla inne med vad du egentligen tycker och tänker är något som besvärar dig just nu och får dig att må dåligt. Det är inte möjligt att vara alla till lags, det viktigaste är att du är sann mot dig själv och står upp för dina åsikter.

Lycka
Gör det som gör dig själv lycklig och lev för din egen skull den här veckan. Bry dig mindre om vad andra tycker, känn istället efter och ställ dig själv frågan – vad är det jag vill? Svaret du får då är också det du ska göra.

https://metromode.se/files/2017/05/Oxen-2.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Någon på jobbet ställer till det lite för dig. Bli inte för upprörd, det var en handling av välvilja. Gör istället på ett försiktigt sätt klart för personen att du sköter dina uppgifter själv.

Ekonomi
Överlag är det här en bra vecka då du har tillräckligt med pengar över för att kunna göra det du önskar, inom rimliga gränser.

Hälsa
Det gäller att hitta tid att varva ner och även om det bara är en kort stund varje dag så behöver du verkligen det just nu. Det räcker att bara sitta stilla och försöka vara närvarande i stunden.

Relationer
Du behöver klura på hur du ska finna en vän som är tillräckligt stöttande för dig i din vardag, de du umgås mest med för tillfället är inte helt idealiska i det avseendet. Det behöver inte vara en ny bekantskap utan kan vara en gammal kompis du glidit ifrån av en eller annan anledning.

Lycka
Genom att känna tacksamhet för det du har ingjuter du en känsla av lycka i dig själv. Så skriv en lista på allt i livet som får dig att känna dig tacksam och begrunda dessa saker. Du kommer inse att du har mycket att vara lycklig över.

https://metromode.se/files/2017/05/Tvillingarna-2.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du har idétorka just nu och kommer inte riktigt framåt. Ett miljöombyte kan få igång kreativiteten på nytt.

Ekonomi
Du är bra på att spara nu, så ta tillfället i akt och lägg undan mer än du brukar. Framöver kommer det vara nödvändigt att ha en buffert.

Hälsa
Att ta promenader kommer att göra att mycket av den stress du känner just nu släpper. De behöver inte vara så långa, det viktigaste är att du mår bra av det.

Relationer
Försök att inte älta dina relationsproblem så fort du får en ledig stund, det kommer inget gott av att överanalysera dem. Hoppa över detta och gå istället vidare till nästa steg som är att tänka ut lösningar.

Lycka
Att passivt sitta och vänta på att lyckan ska infinna sig är inte rätt väg att gå. Du vet vad du vill, då får du planera för att kunna uppnå det.

https://metromode.se/files/2017/05/Kraftan-2.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Kvalitet går före kvantitet så hasta dig inte igenom arbetsuppgifterna. Din noggrannhet kommer att löna sig.

Ekonomi
Det kommer att komma en utgift på området hem och familj, därför behöver du minska på utgifterna för en tid så du är rustad för detta.

Hälsa
Fokus ligger på ditt psykiska mående just nu och du ska inte pusha dig själv för hårt. Ta en dag i taget och ge dig själv en klapp på axeln för du kommer att klara det.

Relationer
Försök att inte ha för mycket ensamtid eller dötid, då du lätt känner dig uttråkad just nu. Du mår mycket bättre av att få komma ut och umgås med folk, annars är det lätt att du drabbas av tristess.

Lycka
I veckan kan du ha tur om du spelar på udda nummer.

https://metromode.se/files/2017/05/Lejonet-2.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Du får chansen att inleda någon typ av samarbete som kan vara till hjälp för din framtida utveckling inom ditt område. Det är en möjlighet som inte kommer igen så se till att du tar den.

Ekonomi
Du ges en möjlighet till något som kan ge dig stora fördelar ekonomiskt sett. Se till att hålla ögonen öppna så möjligheten inte går dig förbi.

Hälsa
Det är viktigt att du inte försöker trycka ner dina känslor utan får utlopp för dem på något vis. De fortsätter annars att byggas upp tills bägaren rinner över. Då är det bättre att du gråter en skvätt, skriker lite eller vad du nu behöver göra för att få ut känslorna. Hellre det än att du bryter ihop vid ett senare tillfälle.

Relationer
Du är mer avvaktande än vanligt på det romantiska planet och vill inte gärna ta initiativet. Kom bara ihåg att ditt kärleksobjekt inte är en tankeläsare. Lite måste du i alla fall bjuda till för att inte verka ointresserad.

Lycka
Du får lyckokänslor av att göra saker för andra, så var givmild både med tid och också med pengar. Det är inte bara för deras skull utan även för din egen.

https://metromode.se/files/2017/05/Jungfrun-2.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Om du funderar på att byta karriär så är det inte läge för det just nu. Det är bättre med den stabila trygghet din nuvarande sysselsättning innebär.

Ekonomi
Inkomsterna kommer regelbundet som de ska och du har inget att oroa dig för på det här planet. Den ekonomiska situationen förblir i nuläget oförändrad.

Hälsa
Du känner dig inte riktigt lika skärpt som du brukar vara den här veckan. Det är bra om du kan hitta orsaken till detta – är det till exempel kosten eller sömnen som är felet?

Relationer
En relation mellan dig och någon annan utsätts för en prövning, det är en påfrestning som kommer utvisa om ni är menade för varandra eller ej. Är det rätt så ska förhållandet tåla även lite svårare tider.

Lycka
Ta vara på de små glädjeämnena i livet istället för att sitta och vänta på att den stora lyckan ska träda in. Annars missar du mycket på vägen.

https://metromode.se/files/2017/05/Vagen-2.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Det känns som att det är svårt att leva upp till andras förväntningar på dig och dina insatser. Misströsta inte, det du gör duger gott och väl.

Ekonomi
Det ser stabilt ut för dig den här veckan, du har så du klarar dig och mer därtill. Det är heller inte någon vidare risk för oväntade utgifter.

Hälsa
Mentalt är du lugn och balanserad just nu vilket också påverkar din fysiska hälsa positivt. Du är dock inte så aktiv som man hade kunnat önska men det är bättre att du lyssnar på din kropp än att du tvingar dig själv till för ansträngande aktiviteter.

Relationer
Nu är en perfekt tid för att bygga och vårda en långsiktig relation. Alla förutsättningar finns så det är bara för dig att se till att du prioriterar rätt.

Lycka
Att du hänger upp dig på småsaker står i vägen för att känna glädje och njutning i livet just nu. Se dessa ting för vad de är, de har inte alls så stor betydelse som du ger dem.

https://metromode.se/files/2017/05/Skorpionen-2.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du reagerar starkt när folk styr och ställer med dig just nu, så försök att inte hamna i den positionen i den mån du kan undvika den.

Ekonomi
Nu ska du spela säkert och inte ta några risker vad gäller det finansiella. Ska du satsa pengar är det på trygga kort.

Hälsa
Nu är det viktigt att göra vad du kan för att undvika stress. Försök att inte vistas i miljöer där du känner dig stressad annat än vad som är absolut nödvändigt. Det är även viktigt att se till att du varvar ner ordentligt.

Relationer
Utvecklingen på det kärleksmässiga planet är långsam, detta kan upplevas som frustrerande men tappa inte modet. Det går inte så snabbt framåt som du önskar men det finns en trygghet i att det inte sker så plötsliga skiftningar.

Lycka
Den största vinsten kan du göra om du har tillräckligt med tålamod för att vänta på det perfekta tillfället. Det kan dröja ett tag.

https://metromode.se/files/2017/05/Skytten-2.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Det gäller att hålla huvudet kallt just nu. När allt hopar sig och du blir frustrerad eller rentav arg så måste du behärska dig. Att agera på dessa känslor kommer att ge oönskade konsekvenser.

Ekonomi
Pengar är inget att oroa sig för just nu, du går plus och inga förluster eller extra utgifter är i sikte.

Hälsa
Du behöver sätta in förebyggande åtgärder för att förhindra att du blir sjuk i förkylning. Ta till de medel du kan och se till att du äter hälsosamt och balanserat.

Relationer
Det här är en tid då du blickar tillbaka på det som varit. Bli inte fast i det förflutna bara, uppskatta det du har här och nu. På många sätt har du det bättre idag än med din tidigare kärlek.

Lycka
Försök inte jaga lycka och välstånd, låt dem komma till dig istället. Du har tur just nu så det är inget speciellt du behöver göra, förr eller senare bara händer det.

https://metromode.se/files/2017/05/Stenbocken-2.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det gäller att vara diplomatisk och inkännande med dina kollegor. Försök att inte stöta dig med någon, då det är lätt hänt att en konflikt uppstår just nu.

Ekonomi
Eftersom du insett att du måste planera bra så har du ditt på det torra. Det är bara att fortsätta såhär för börjar du slappna av kommer det att påverka den finansiella situationen till det sämre ganska omgående.

Hälsa
Trötthet är något av ett problem så se till att du sover ordentligt, det kan innebära att gå och lägga sig tidigare eller vakna lite senare om det är möjligt. Eller idealiskt sett att ta ledigt i ett par dagar tills du är dig själv igen.

Relationer
Var inte för självcentrerad, sätt dina vänner och din partner först så kommer de att göra detsamma, även om det tar ett tag för dem att inse detta.

Lycka
Sprid glädje omkring dig så kommer du få mer tillbaka och livet blir rikare. Allt kan inte mätas i det materiella, det är inte heller ditt fokus nu.

https://metromode.se/files/2017/05/Vattumannen-2.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Din förmåga att behålla lugnet när det krisar sig kommer väl till pass. För utomstående kan det se svårt ut men du glider igenom alla utmaningar med lätthet.

Ekonomi
Du får en gåva som kommer lägligt. Genom att du slipper köpa saken ifråga själv avlastas din ekonomi något.

Hälsa
Ta kontroll över dina matvanor för att undvika magproblem. Förutom denna risk så ser det ut att bli en fin vecka hälsomässigt.

Relationer
Dina närmaste förhållanden fortsätter att utvecklas till det bättre. Genom att ha fått både bättre insikt och självkännedom kan du visa mer utav ditt sanna jag för andra. Du uppskattas som du är så var inte rädd för att visa det och dela med dig av dig själv och dina innersta tankar.

Lycka
Du har goda chanser att vinna just nu om du använder dig av en genomtänkt strategi. Kunskap i kombination med intuition är det bästa.

https://metromode.se/files/2017/05/Fiskarna-2.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Om ditt arbete är flexibelt så se om du kan börja lite senare, du är trögstartad på morgonen. Du behöver sova ordentligt för att orka med veckan.

Ekonomi
Det verkar som att du är på väg att få en ny inkomstkälla. Till en början kan det kosta lite men det kan komma att ge hög avkastning om du investerar.

Hälsa
En släkting kommer med råd gällande din hälsa som kanske inte är så dumt ändå när det kommer till kritan. Misstro inte den äldre generationen, de har mycket erfarenhet även om de kanske inte alltid känner till de senaste rönen.

Relationer
Du behöver stå tillbaka och släppa lite på ditt kontrollbehov. Att försöka styra, ställa och hålla koll för mycket kommer vara negativt för flera av de relationer du har just nu.

Lycka
Allt handlar om din inställning för tillfället. Du är så lycklig som du känner dig. Mycket ligger också i dina egna händer, du behöver inte acceptera situationen som den är. Det finns stora möjligheter till små men positiva förändringar som ökar din livskvalitet.

Du som är född i fiskarnas tecken bör lyssna på ett råd från en släkting, gällande din hälsa. Du som är oxe bör fokusera på saker som gör dig tacksam och skriva en lista över det. Då kommer du inse att du har mycket att känna lycka över! Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet så får du reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!