Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 22 januari – 28 januari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i kräftans tecken bör inte ta av dina sparpengar i onödan, snart kommer det dyka upp ett tillfälle då du verkligen behöver dem. Vattumannen – nu vänder det mot ljusare tider och hela du är fylld av framtidstro. Du som är skytt behöver komma ut och röra på dig, frisk luft gör susen för ditt mående och du får mer ork i vardagen!

veckans-horoskopFoto: Jeremy Thomas/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det kan kännas som om du vill ge upp och gå hem men fortsätt kämpa. Tålamod är det bästa du kan ha, utan det spelar det ingen roll hur mycket kunskap du besitter.

Ekonomi
Den här veckan behöver du inte snåla. Det enda du egentligen behöver tänka på är att hålla koll på vad som går in och ut från kontot så inte något område skenar iväg

Hälsa
Du har fokuserat mycket på andra den senaste tiden och nu behöver du ta hand om dig själv för en gångs skull. Det finns sådant som du ignorerat under en längre tid, saker som gäller ditt välmående som du nu behöver se till.

Relationer
Den här veckan har vännerna en stor plats i din vardag. Du spenderar gärna både tid och pengar på dem och det kan ha positiva fördelar även långsiktigt!

Lycka
Vinstchanserna för dig den här veckan är relativt goda och ungefär det samma vare sig du satsar stort eller litet.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
En belöning väntar dig för ditt hårda arbete. Den kommer lägligt då du precis börjat bli less på att inte få mycket uppskattning för det du gör.

Ekonomi
Även om inkomsterna verkar öka något så kan du inte riktigt hålla dig ifrån att spendera det mesta av det du har extra. Allt är i sin ordning så länge du inte slösar upp dina pengar på onyttiga saker.

Hälsa
Att omge dig med vänner är nyttigt, då slipper du sitta ensam och grubbla vilket du annars tenderar att göra. Under slutet av veckan får du en hel del möjligheter till socialt umgänge.

Relationer
Veckan bjuder på flera romantiska tillfällen och bara du tar dem i akt och ger dig hän så kan det bli något fint av det hela.

Lycka
Du är framgångsrik på flera plan den här veckan och det du tar dig för har du tur i, generellt sett.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du är bra på att samarbeta och komma överens med andra just nu, det kan gälla alltifrån kollegor till kunder och även högre uppsatta. Använda dessa förmågor för att komma dit du vill.

Ekonomi
Läget förblir stabilt och det finns inte så mycket du behöver tänka på. Inte heller bör du försöka göra för stora förändringar, det kan rubba den existerande balansen.

Hälsa
Ibland är det bra att göra ingenting, du måste inte fylla varenda minut med aktiviteter. Fritiden bör vara så avkopplande och lustfylld som den kan.

Relationer
Visa din uppskattning för de personer du har i ditt liv, försök inte byta ut dem för att du funderar på om gräset är grönare på andra sidan – det är det inte.

Lycka
Satsa inte för mycket pengar på spel den här veckan, risken är att du bränner ett hål i plånboken. Lagom är bäst!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
För tillfället är det ganska lugnt inom arbetslivet. Det är bra om du kan ta dig lite tid att sitta ner och fundera på vart du är på väg och vad dina mål är.

Ekonomi
Ta inte av sparpengarna i onödan, snart kommer det dyka upp ett tillfälle då du verkligen behöver dem.

Hälsa
Att vara i naturen gör dig gott just nu, se till att du får möjligheten till det på ett eller annat sätt. Det ska inte vara omöjligt att få till i vardagen, det kan vara en så enkel sak som att promenera genom en park istället för att ta bussen.

Relationer
Du tummar inte gärna på dina gränser men en viss person påverkar dig så mycket att du börjar fundera på det. Det finns ingenting realistiskt att vara rädd för, okända vatten är inte synonymt med farliga vatten.

Lycka
En chans dyker upp under veckan men undvik att spekulera och sök upp fakta istället, då får du det bästa utgångsläget.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Kontakten med dina kollegor är särskilt viktig den här veckan. Du behöver folk som kan gå emellan om det uppstår någon meningsskiljaktighet och som kan tala för din sak när det behövs.

Ekonomi
Du får ett besked som har praktisk innebörd i ditt liv och som påverkar din ekonomi. Det är bra om du tar reda på så mycket som möjligt om situationen. Chansen är att det är positivt.

Hälsa
Du har lite svårt för att sova under vissa dagar av veckan. De traditionella knepen funkar om du bara ger dem en ärlig chans, försök varva ner och minska på distraktionerna innan läggdags.

Relationer
Du känner att du behöver tillrättavisa någon men gör det inte i stundens hetta. Det är bättre att vänta tills det har lagt sig och du kan se saken på ett mer objektivt sätt.

Lycka
Det är inte det bästa tillfället för galna chansningar men du har tur i tävlingar som kräver skicklighet.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du är alltid den som är flitig men nu har du behov av en paus innan det blir för mycket. Trappa ner på arbetstempot så gott det går och försök att inte ta dig an för många uppgifter.

Ekonomi
Pengar är på väg in och de har ett speciellt användningsområde, slösa inte bort dem på annat.

Hälsa
Ibland är du så fokuserad på målet att du glömmer bort att du ska må bra på vägen dit också. Allt som gör att du kan återhämta dig är bra.

Relationer
Nu är du inne i en period då du utvecklas mycket inom ditt närmaste förhållande. Du har fått ett nytt sätt att se på saker och ting som är mer positivt är tidigare.

Lycka
Du tänker mer på konsekvenserna av ditt handlande än tidigare och istället för att låta slumpen bestämma så gör du själv medvetna val, det här är något som minskar din risk att förlora.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du stöter på ett problem under veckan och det är frestande att försöka fuska sig ur det och låta någon annan göra jobbet. Du vet av erfarenhet att det inte är rätt väg att gå och i slutändan gör du det enda rätta och tar saken i egna händer.

Ekonomi
Det är en bra tid för dig att gå igenom budgeten och göra nödvändiga justeringar. Är du tillräckligt beslutsam kan du nå dina sparmål fort.

Hälsa
Du känner dig ganska utmattad av att det varit press på dig under en tid nu. Att syssla med kreativa intressen är välgörande, så se till att du tar dig tid till det.

Relationer
Du vill gärna ge råd till en vän om vad denne ska göra med sitt liv. Personen borde öppna ögonen för det som redan är solklart för dig, tänker du. Även om denne är tacksam för vad du har att komma med så är beslutet i slutändan inte upp till dig, kom ihåg det.

Lycka
Du har en poäng i att skynda långsamt med det du vill åstadkomma, tar du genvägar riskerar planen att spricka.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Många är beroende av dig och dina insatser, gör dem inte besvikna genom att ge upp nu under slutsträckan. Mot helgen kommer du kunna pusta ut.

Ekonomi
Snåla in så mycket du kan på onödiga utgifter den här veckan, det kommer göra stor skillnad i budgeten.

Hälsa
Du vill gärna lägga ner all ledig tid på ett projekt som du brinner för men har för många andra ansvarsområden som kräver din tid och uppmärksamhet. Ta dig lite tid varje dag så mår du bra och kommer samtidigt framåt.

Relationer
Du backar lite när det ställs för höga krav på dig. Försök mötas på mitten med de du håller kärt.

Lycka
Det som hindrar dig från att leva ditt liv till fullo är mestadels sociala hinder. Var dig själv och bry dig inte om vad folk tycker, du kommer att bli mött med en större acceptans än du kunde ana.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du tar dig an projekt efter projekt och verkar i det närmaste outtröttlig. Det är okej så länge du själv känner att du klarar av det, du får mycket uträttat vilket självklart är bra.

Ekonomi
Du spelar dina kort väl den här veckan och gör smarta val med det du har till ditt förfogande. Pengarna räcker längre än de brukar för dig.

Hälsa
Att komma ut och röra på dig är mycket viktigt den här veckan. Frisk luft gör susen för ditt mående och du får mer ork i vardagen.

Relationer
Du behöver fylla dina dagar med mer socialt umgänge under veckan. Att vara tillsammans med andra ger dig en känsla av tillhörighet som du verkligen behöver.

Lycka
Låt inte ett gammalt misstag upprepa sig, du har lärt dig mycket från det som hände förra gången när du gjorde ett val som inte var så genomtänkt. Nu är du rustad med en större insikt som kommer hjälpa dig att välja rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du trivs med dina arbetsuppgifter just nu och vill inte att de ska förändras. Det verkar också som att du får hålla på med ungefär samma saker under hela veckan vilket känns tryggt.

Ekonomi
Ge inte vika för åsikter som får dig att tumma på dina principer. Följ din utstakade plan gällande budgeten så kommer du att bli framgångsrik.

Hälsa
Du bör undvika att träna alltför hårt, lite och ofta är bättre för tillfället. Allteftersom din uthållighet öka kan du trappa upp tempot, fast allt tyder på att det är bäst om du tar det förhållandevis lugnt i helgen.

Relationer
Du är en speciellt bra lyssnare just nu och vänner kommer gärna till dig för råd och stöd. Dina åsikter värderas och du känner att du får göra nytta så båda parter vinner på detta.

Lycka
Du har tur i spel som kräver en viss intelligens och djärvhet. Ta inte för stora risker just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du har ordning och reda på jobbet och det spar dig mycket tid. Unna dig den där extra pausen, det är du förtjänt av.

Ekonomi
Det gäller att du har is i magen för tillfället då det finns chans till en större investering framöver. Köp bara det nödvändigaste den här veckan.

Hälsa
Din situation ser i allmänhet bra ut. Försök att tänka lite extra på ditt näringsintag bara, det är inte så bra balans på den fronten.

Relationer
Bered dig på överraskningar inom ditt sociala liv. Du mår bra av att få komma ut och hitta på något som du inte brukar istället för att bara sitta hemma och uggla.

Lycka
Nu vänder det mot ljusare tider och hela du är fylld av framtidstro. Den här inställningen hjälper dig en bra bit på vägen.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Det är nödvändigt att du gör väl avvägda prioriteringar den här veckan, börja med det viktigaste och se till att du bockat av det innan du fortsätter på listan.

Ekonomi
Din finansiella situation är lite starkare nu, det gör att den ångest du gått omkring och burit på nu börjat släppa. Andas inte ut riktigt än, du behöver fortfarande spara en del innan du är helt på det torra.

Hälsa
Du behöver vila lite extra just nu, din ork är inte vad den har varit helt enkelt. Att få tillräckligt med sömn är nyckeln som får dig att ta dig igenom veckan och må bra.

Relationer
Dina närstående spelar en speciellt viktig roll den här veckan, du prioriterar verkligen dem och det märks på ditt beteende och på valen du gör. Det här är en tid då du handlar osjälviskt och hellre vill se glädjen i andras ögon än att få så mycket som möjligt själv.

Lycka
Du får oväntade nyheter som medför att du känner lugn och välbefinnande. Var inte rädd för att gå genom den dörr som redan är öppnad för dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!