Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 23 – 29 november

Veckans horoskop: 23 – 29 november
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Förbered dig på en intensiv fullmåne den 25:e som kan påverka dina nära relationer. Komplicerade situationer kan också uppstå under helgen. Speciellt på söndag bör du ligga lågt, då Solen går i hård aspekt till både Saturnus och Neptunus. Det försvagar din energi. Rensa schemat, koppla av och spendera kvalitetstid med dig själv. Överansträngning leder lätt till stress och utmattning nu. Tänk välbefinnande och satsa på aktiviteter som ger ro till själen. Uppmärksamma vad som pågår på insidan och låt inte känslor från tidigare misslyckanden stå i vägen för din framgång.

Veckans råd: Besegra din rädsla.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Solen lyser upp ditt undermedvetna. Kom i kontakt med bakomliggande mönster, tankar, känslor och vanor som påverkar ditt liv från bakgrunden, men som du kanske vanligtvis inte är så medveten om. Försök att komma i synk med ditt inre och ditt yttre, så omvärlden uppfattar dig som rak och ärlig. Blicka tillbaka på hur året har varit. Vad har du lärt dig, vad har varit bra eller dåligt? Fundera på hur du vill att ditt nya år ska se ut. Rensa bort allt som inte längre fyller någon viktig funktion och förbered dig på en nystart.

Veckans råd: Skapa utrymme för ny utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Solen lyser upp ditt undermedvetna. Kom i kontakt med bakomliggande mönster, tankar, känslor och vanor som påverkar ditt liv från bakgrunden, men som du kanske vanligtvis inte är så medveten om. Försök att komma i synk med ditt inre och ditt yttre, så omvärlden uppfattar dig som rak och ärlig. Blicka tillbaka på hur året har varit. Vad har du lärt dig, vad har varit bra eller dåligt? Fundera på hur du vill att ditt nya år ska se ut. Rensa bort allt som inte längre fyller någon viktig funktion och förbered dig på en nystart.

Veckans råd: Skapa utrymme för ny utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Ligg lågt i karriären denna veckan. Det är absolut inte läge för att söka en ny position eller förhandla om löneförhöjning. Ett ökat ansvar kan sätta press på hälsan. Sätt välbefinnandet främst och satsa på en lugn och avkopplande helg. Asteroiden Kiron vänder riktning i ditt tecken den 28:e. Det är perfekt för att läka trauma och sår från det förflutna. Våga drömma och skapa det liv du innerst inne längtar efter. Meditation och promenader i naturen passar helt rätt nu.

Veckans råd: Släpp gammalt och blicka framåt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Uranus kommer med många stora och små förändringar. Du befinner dig i en omvälvande livsperiod som kan kännas både spännande och skrämmande på samma gång. Det bästa nu är att hänga med i svängarna. Ditt behov av frihet kommer att växa sig starkare. Satsa på att förändra stagnerade mönster och lämna allt bakom dig som inte längre fyller någon viktig funktion. Nu fungerar bara relationer och arbetssituationer där du kan vara dig själv helt och hållet. Ligg lågt den 28:e som kommer med potentiella konflikter och oväntade förändringar.

Veckans råd: Se dig själv som den stjärna du är!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 apr – 21 maj

Venus och Mars befinner sig i ditt arbets- och hälsoområde. Det kan vara tvära kast mellan hög produktivitet och bekvämlig lathet. Relationerna till arbetskollegor kan fungera bättre om du är öppen för att dela erfarenheter och samarbeta. Den 24:e och 25:e passar för nöjen, romantik och avkoppling med vänner. Du kan bli mer känslig än vanligt de dagarna, men samtidigt mer öppen för att komma i kontakt med dina inre behov. Känn inåt! Undvik känslomässiga impulsköp och håll i plånboken den 26:e.

Veckans råd: Satsa på ditt välbefinnandet och skapa vardagsrutiner som håller på lång sikt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 jun

Din planet Merkurius befinner sig i ditt relationsområde, vilket bådar gott för kommunikation och goda förhandlingar. Prata känslor och skapa klarhet. Saturnus kommer att stanna i ditt relationsområde några år framåt. Det hjälper dig att definiera vad du söker i en partner. Bli medveten om dina egna och andras behov och begränsningar. En relation som inte fungerar så bra kan avslutas. En bra relation kan fördjupas. Om du måste fatta viktiga beslut den här veckan, gör det den 24:e. Men dubbelkolla detaljer och ta tid till att läsa det finstilta.

Veckans råd: Lev upp till ditt ansvar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Solen kommer att stanna i ditt arbets- och hälsoområde fyra veckor framåt. Fokusera på dina arbetsuppgifter och fundera över hur du vill styra ditt liv. Du kanske måste anpassa dig till dina kollegor nu. Tänk samarbete. Gör justeringar kring din hälsa som passar bättre in på dina behov, vanor och livsomständigheter. Saturnus kan hjälpa till med att skapa bättre ordning kring vardagsrutinerna. Tänk välbefinnande och satsa på att ha rätt inställning till träning, kost och motion.

Veckans råd: Minska stressen och kom i bättre form.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Solen lyser upp ditt område för kärlek, romantik och nöjen. Passa på att spendera tid med personer som står nära hjärtat. Din kreativitet får en riktig skjuts framåt nu. Ägna dig åt aktiviteter som stimulerar dina innersta behov och intressen. Du får lättare att vara dig själv helt och hållet och dina relationer kan fungera bättre. Satsa på aktiviteter som leder till självförverkligande. Spendera kvalitetstid med barnen. Gör något roligt tillsammans som skapar närhet och tar fram lekfullheten.

Veckans råd: Ha en öppen dialog och prata om allt mellan himmel och jord.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 24 aug – 23 sept

Merkurius befinner sig i ditt mest personliga område och går i aspekt med både Saturnus och Neptunus den 24:e. Det kan skapa en känsla av misslyckande och kaos som påverkar självförtroendet. Försök att gå till botten med problem som behöver en praktisk lösning, men vänta med att fatta avgörande beslut tills efter den 25:e. Familjens behov kan stå i centrum några veckor framåt. Det finns risk för missförstånd och konflikter. Ansträng dig att vara klar och tydlig i kommunikationen och i samspelet med andra personer.

Veckans råd: Tänk positivt!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Venus kommer att dansa en kosmisk kärleksdans tillsammans med Mars i ditt tecken de närmaste veckorna. Det passar utmärkt för kärlek, romantik och att skapa harmoni i relationer. Nu är ett idealiskt läge för att lösa problem och konflikter. Venus skänker både inre och yttre balans och kan inspirera ditt intresse för konst, skönhet, färg och form. Satsa på att spendera tid med familjen, vänner och grupper du delar gemensamma intressen med. Dra fördel av din positiva utstrålning som nu lätt fångar andras uppmärksamhet.

Veckans råd: Klipp en ny frisyr och förnya något i garderoben.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 okt – 22 nov

Relationer står i centrum de första två dagarna den här veckan. Satsa på en bättre balans mellan dina egna och andras behov. Skapa närhet och prata känslor. Fullmånen den 25:e lyser upp kring dina resurser. Reflektera över värderingar och vad som känns viktigast att satsa på. Det är också en bra tid för att organisera din ekonomi. Få bättre koll på dina utgifter. Nya inkomstmöjligheter kan komma genom andra personer och deras resurser. Månen går i harmonisk aspekt till Venus den 26:e. Gör något avkopplande tillsammans med goda vänner.

Veckans råd: Njut mer av livet.

 
 
Metro Modes veckohoroskop för vecka 48 finns att läsa här.
 
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det skyttens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
 
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!