Horoskop

Veckans horoskop: 23 april – 29 april. Läs ditt veckohoroskop här!

För vågen är envisheten din viktigaste styrka just nu. Väduren känner sig stressad och behöver prioritera vardagen för att hitta lugnet och tvillingen har en toppenvecka – något magiskt gör att folk att flockas kring dig!

horoskopFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Den långa listan du måste plöja igenom får dig att känna dig överväldigad. Avslappningstekniker kan hjälpa dig enormt. Ta dig tiden att andas och bara vara, du slösar inte bort tid på det eftersom du sedan kommer vara mer effektiv.

Ekonomi
Kostnaderna för ditt dagliga uppehälle har skenat iväg på sista tiden, därför behöver du dra åt lite den här veckan. Om du är återhållsam under början av veckan kan du få råd med lite lyx igen till helgen.

Hälsa
Är det verkligen nödvändigt att göra allt på en gång? Du behöver prioritera i din vardag för att inte känna dig så stressad.

Relationer
Du har något planerat som du är lite tveksam till om du orkar med men var inte rädd för att ställa in en aktivitet när du känner dig för trött för den. Ingen kommer att ta illa upp, alla har vi dagar då vi orkar mindre.

Lycka
Du har dig en riktigt tursam helg, avvakta med att ta chansningar till dess.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Din trötthet påverkar dina möjligheter att fokusera längre stunder på någon uppgift. Om du istället delar upp den i mindre delar så går det bättre och redan mot veckans slut kommer du se en förbättring.

Ekonomi
Att försöka leva på en för tajt budget har gjort att du känner dig begränsad. Lätta på svångremmen lite, du har möjlighet till det.

Hälsa
Du som går omkring med en krämpa och hoppas att den ska försvinna av sig själv gör bäst i att kolla upp det. Det kommer bli jobbigare om du avvaktar och det fortskrider.

Relationer
Du upplever att en vän svikit ditt förtroende. Ta ett snack med personen så alla kort ligger på bordet, det är bättre än att gå och vara upprörd i det tysta.

Lycka
Det finns mycket gratisgrejer för dig att bara hämta den här veckan, se till att utnyttja de här möjligheterna. Det kommer kännas som att du vunnit storvinsten.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har lite svårt för rutinmässigt arbete just nu och vill gärna vara kreativ och inte så bunden av tidsbegränsningar. Även om du har regler att förhålla dig till så finns det mycket spelrum för dig att utnyttja dina talanger.

Ekonomi
Planera dina utgifter efter ett större inköp som du behöver göra, du får snåla in lite på annat för att få det att gå runt.

Hälsa
Du har inget direkt att oroa dig för nu, du gör redan mycket för att må bra. Bli inte för bekväm bara, fortsätt med ditt fungerande recept.

Relationer
Det är något magiskt över dig den här veckan vilket gör att du får folk att flockas kring dig. Med din utstrålning har du lätt att få folk på fall, så antingen får du dra nytta av det eller tänka på vad du sänder ut för signaler, beroende på vad du vill åstadkomma.

Lycka
Tävlingar och skicklighetsspel är vad som går bäst för dig nu, du kan använda hjärnan och mentala tekniker för att vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det finns inte mycket att oroa sig för när man jobbar på så hårt som du gör. Ingen kan klaga på din prestation den här veckan.

Ekonomi
Dina finanser styrks under veckan, kanske genom en inkomstökning eller annan stabiliserande händelse. Avvakta med att spendera extra tills du ser om den uppåtgående trenden är permanent.

Hälsa
Ju mer du rör på dig nu desto bättre, fysisk aktivitet har stor positiv inverkan på ditt mående på alla plan.

Relationer
Även om du känner dig blyg så behöver du våga ta steget och kontakta en person som du är intresserad av. Om du inte tar några risker går du miste om mycket. Du som är i ett förhållande måste tänka på att kommunicera öppet och ärligt för att undvika missförstånd.

Lycka
Undvik allt som har med odds och spekulationer att göra under helgen, då har du mindre flyt med sådant än vanligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En kollega distraherar dig och du har svårt att skaka av dig personen. Du ska stå på dig och inte vara rädd att kräva att få lugn och ro, till skillnad från vad du tror kommer du bli bemött med förståelse.

Ekonomi
Det är lätt för dig att falla för lockande budskap just nu. Kom ihåg att om det låter för bra för att vara sant så är det också det. Läs det finstilta noga.

Hälsa
Att sova tillräckligt är veckans viktigaste råd då sömnbrist tenderar att påverka dig mer än vanligt. Du kan förenkla för dig själv genom att försöka varva ner lite tidigare, den extra sömnen kommer göra dig gott.

Relationer
Du och någon du är romantiskt intresserad av är inte riktigt på samma sida i boken. Var öppen med vad du känner och var inte rädd för att sakta ner farten. Den rätta personen väntar tappert på dig.

Lycka
För att vinna måste du satsa lite, du har ingen realistisk möjlighet annars. Däremot bör du inte vara dumdristig. Undersök oddsen noga.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Det gäller att du är på god fot med dina kollegor och inte röra till saker och ting. Håll dig utanför en konflikt som dyker upp, du behöver inte bli indragen i den för du har egentligen ingenting med saken att göra.

Ekonomi
Du har snålat länge nog och det är dags att du fokuserar mer på dina behov. Var inte för återhållsam när det kommer till dina personliga utgifter, du behöver en hel del saker som du faktiskt har råd att införskaffa.

Hälsa
Sakta ner på farten på din fritid, du är så aktiv att det gör dig utmattad. Det är viktigt att komma ihåg att slappna av emellanåt. Vissa saker du har på schemat är inte så viktiga som du tror, de kan lätt vänta till ett senare tillfälle.

Relationer
Hur viktigt det än är att ha en bra kontakt med vänner och familj så är relationen till dig själv den viktigaste just nu. Ignorera inte dina behov av att vara för dig själv och koppla av, det är viktigare än att oavbrutet socialisera.

Lycka
Du har turen på din sida just nu så om du vill spela kommer det dyka upp flera bra tillfällen.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Envisheten är din viktigaste styrka just nu. Du känner dig uthållig och målmedveten och det är som att inget berg är för högt. Fortsätt köra ditt eget race och bry dig inte så mycket om andras åsikter.

Ekonomi
Förändringar sker när det gäller din ekonomi men det är för tidigt att säga om det är positivt eller negativt, troligen är det en blandning. Ta inga drastiska beslut för tillfället.

Hälsa
Tröttheten slår till i början av veckan och det känns segt att stiga upp på morgonen. Du kommer igång långsamt och får inte lika bra fart på dig själv som du är van vid. Det positiva är att allt vänder tvärt mot slutet av veckan och du får en riktig energikick.

Relationer
Det blir en lugn, kanske till och med tråkig inledning på veckan. Mot helgen ser det dock ut att vända och du kan förvänta dig en och annan romantisk stund!

Lycka
Din intuition är extra stark just nu och du kan använda den för att förutse händelsers utfall. Det här är något som självklart ger dig tur!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Allt rullar på av rutin och du har inte problem med att göra klart något av de gamla vanliga uppgifterna du har på ditt bord. Mot slutet av arbetsveckan ser dock en ny utmaning ut att dyka upp, ställ in dig på det så du inte blir tagen på sängen.

Ekonomi
Gör inte för stora investeringar just nu eftersom du behöver spara till en kommande utgift.

Hälsa
Att vara i naturen triggar en förbättring av ditt allmäntillstånd. Sök dig till solen, du behöver den som mest just nu.

Relationer
Någon dyker upp gång på gång i dina tankar fast du försöker slå bort dem. Handen på hjärtat, har du undervärderat vad den här personen betyder för dig?

Lycka
Du är särskilt bra på att få andra runt omkring dig att glädjas just nu. Passa på att sprid och dela lyckan så mycket du kan!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det börjar bli dags att kavla upp ärmarna och ta itu med det du har förhalat. Ingen tid är så bra som nu, du har all kraft och motivation i världen om du bara kommer igång.

Ekonomi
Håll inte för hårt i pengarna för då sitter du ensam i ett hörn. Att vara för snål kan få andra att ta avstånd från dig.

Hälsa
Du hade en tidigare svacka på ett område som rör ditt välbefinnande men nu börjar det vända och allt ser desto ljusare ut. Dina ansträngningar är inte förgäves.

Relationer
Häng med ut när kompisgänget frågar dig och ta för dig av allt det roliga som händer, det behöver du verkligen.

Lycka
Man kan inte säga att du har vare sig tur eller otur just nu, det svänger lite upp och ner. Satsa inte någon större summa på spel om du vill vara på den säkra sidan.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det blir lätt lite enformigt på jobbet och du som brukar vara okej med det känner en viss tristess. Ifall du har möjlighet till miljöombyte eller att variera dina arbetsuppgifter på något sätt så ta chansen.

Ekonomi
Stanna upp och utvärdera hur saker och ting fortskrider. Du kan ha pengar placerade på fel ställen och behöva rätta till det för att siffrorna ska se bättre ut.

Hälsa
Din mentala och spirituella utveckling är viktigare än den rent fysiska just nu. Om du tränar gör du rätt i att inte pressa dig själv för mycket, du ska må bra under tiden. Lugna träningsformer är bäst.

Relationer
Du glömmer bort att visa tillräcklig uppskattning för de som står dig allra närmast. Det räcker med små handlingar av omtanke för att visa att du bryr dig.

Lycka
Var uppmärksam på en möjlighet som uppenbarar sig för dig under mitten av veckan. Det gäller att du är alert så att du inte går miste om något bra.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
När du tappat fokus så gå upp och rör på dig, det kommer att hjälpa till för att få igång kreativiteten igen. Bäst går det för dig som har ett jobb där du får fysiska utmaningar.

Ekonomi
Du får tips om en bra investering du kan göra, slå till efter att du dubbelkollat att budgeten går ihop. Det är viktigt att du inte förhastar dig med dina beräkningar.

Hälsa
Ditt mående är stabilt just nu, det är skönt att inte behöva tampas med humörsvängningar. Ju mer fysiskt aktiv du är desto mer förstärks de här redan gynnsamma förhållandena.

Relationer
Familj och släkt är särskilt viktiga för dig under den närmsta tiden. Hör av dig till dem du inte har träffat på länge, det betyder mycket.

Lycka
Allt som är relaterat till sport ger dig ökad tur. Om du spelar så har du bättre chanser på till exempel trav eller fotboll. Sysslar du med någon idrott själv har du även där ökade vinstchanser när det gäller tävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du kommer köra fast med en viss uppgift under mitten av veckan. Få inte panik, det löser sig snart om du bara använder din unika talang.

Ekonomi
Undvik spontana infall just nu, det gäller att du tänker till innan du gör ett större inköp. Det här gäller speciellt under helgen då kostnaderna har en tendens att sken iväg om du inte sätter stopp.

Hälsa
Du har bra koll på hur du ska göra för att leva ett hälsosamt liv. Din utmaning den här veckan blir att leva som du lär.

Relationer
Du har lagt ner mycket tid och kraft på en kärleksrelation, nu är det dags att fokusera på vännerna. Det blir så lätt att ni glider isär om ni inte hör av er och träffas tillräckligt ofta.

Lycka
En vän har riktigt flyt just nu och kan dra med dig i sin tursamhet, så håll dig nära!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!