Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 23 juli – 29 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Fisken – du får dåligt samvete av att sitta still. Du som är stenbock – goda nyheter är att vänta och det kan ha med utlandet att göra i någon form!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du känner dig ganska rastlös och söker nya utmaningar. Det är inte kul att sitta still vid skrivbordet hela dagen, se om du kan hitta ett sätt att vara mer aktiv på jobbet och få in rörelse och variation.

Ekonomi
Det irriterar dig att inte ha de finansiella medlen som skulle behövas för att ta itu med alla projekt du har. Sätt dig ner och skriv en lista på vad som är prioriterat så ska du se att du kan fixa mycket med de pengar du har att röra dig med.

Hälsa
Ditt humör fluktuerar upp och ner och du kommer inte riktigt till ro i känslorna. En lugnande aktiviteter som meditation kan hjälpa dig.

Relationer
Ta reda på allt du kan om en person du är intresserad av, det kan finnas en hemlighet i det förflutna och korten behöver komma upp på bordet.

Lycka
Håll hårt i dina personliga tillhörigheter, just nu har de en ökad risk att försvinna annars.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Dra dig inte för att byta riktning när det står klart för dig att det håll du är på väg åt inte kommer ge det bästa slutresultatet. Då är det bättre att du vänder nu innan det är för sent och du har slösat upp dyrbar tid.

Ekonomi
Allting rullar på smidigt och du har varken oförutsedda utgifter eller inkomster att vänta. Gör inga större ändringar just nu, det är inte värt de risker det innebär.

Hälsa
Även om värmen under sommaren är välkommen så glömmer du lätt bort att kompensera för den vätske- och saltförlusten, vilket gör att du kan känna dig hängigare än vad du behöver vara.

Relationer
Du måste komma till någons undsättning nu vilket gör att din vardag ruckas. Det känns bra att finnas där för personen som är någon som står dig nära.

Lycka
Du har potentialen att förändra något i ditt liv som tidigare inte var möjligt. Passa på att ta chansen nu när du har den.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Din framtoning och hur du presenterar ditt arbete är av största vikt just nu. Det duger inte att bara göra ditt jobb i det tysta, dina insatser måste synas. Positivt är att du har en stark utstrålning att dra nytta av.

Ekonomi
Finanserna stärks under veckan och du har på ett eller annat sätt din familj eller släkt att tacka för det. Allt har du inte kunnat göra på egen hand.

Hälsa
Ett problem undanröjs nu och det gör det lättare att slappna av och rikta ditt fokus till att förbättra ditt eget personliga mående.

Relationer
Nu kan du klippa ett band till ditt förflutna som var negativt för dig. Du kommer ut friare på andra sidan.

Lycka
Bara för att något är oåterkalleligt så betyder det inte att det är negativt. Var inte rädd för att stänga en dörr nu, det kan föra något gott med sig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Nyckeln till framgång inom din karriär just nu är att fokusera på de långsiktiga lösningarna istället för att täppa till hålen med tillfälliga lösningar.

Ekonomi
Din finansiella trygghet är nära att bli verklighet, saker och ting börjar onekligen stabilisera sig. Har du pengar placerade är detta ett bra tillfälle att se över om det verkligen ligger där det är mest optimalt.

Hälsa
Du har mycket på dina axlar just nu, såväl privat som karriärmässigt, och det gör att du får se till att ta bra hand om dig själv så du inte riskerar att bli utbränd. Lättare sagt än gjort men du lyckas hitta en strategi som funkar bara du tänker till lite.

Relationer
Du gör bäst i att reda ut saker och ting mellan dig och en vän innan glappet som är mellan er förstoras. Chansen är stor att det bara rör sig om ett missförstånd.

Lycka
Du har något att ta ställning till och det är ingen enkel fråga. Den här gången ska du tänka med huvudet istället för att låta hjärtat få dig ur balans genom välja något irrationellt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det sker en förbättring på arbetsplatsen som gör det lättare för dig att jobba effektivt. Se fram emot förändringen i mitten eller slutet av veckan.

Ekonomi
Du kan dela en utgift med någon annan den här veckan, det besparar er båda en del pengar.

Hälsa
Ta det lugnt när du tränar nu, du har en något ökad risk för skador. Du känner din egen kropp bäst så jämför dig inte med andra.

Relationer
Det är romantik i luften för dig oavsett om du är i ett fast förhållande eller ej. Det är en gynnsam tid att fokusera på kärleken, du kommer få ut mycket av det och det medför i sin tur att du mår bättre.

Lycka
Du har talang men kom ihåg att det även krävs hårt jobb för att uppnå det du drömmer om. Sluta inte jobba på det, du kommer få din belöning i sinom tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du kommer oundvikligen att köra fast någon gång under veckan men då gäller det att du tar ett steg tillbaka, försöker zooma ut och se helhetsbilden. Stressa inte upp dig över en mindre detalj, den har inte så stor relevans som du tror.

Ekonomi
En av dina största finansiella önskningar är på väg att uppfyllas, nu gäller det bara att du planerar rätt så du inte går miste om chansen.

Hälsa
Det finns något du slarvat med under en längre tid men tack och lov har du ännu inte känt av några negativa effekter. Ta tag i saken nu så kan du undvika att börja må sämre i framtiden.

Relationer
Blanda inte ihop hur du förväntas att vara med hur du verkligen är. Det gäller att du vågar släppa fram din riktiga personlighet, då kommer du skapa både kärleks- och vänskapsrelationer som håller i längden.

Lycka
Det finns en fråga som du går och funderar på väldigt mycket nu. Svaret på den är ett rungande ja, så tveka inte att gå vidare med det du överväger.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Utan de rätta verktygen får du svårt att göra ett bra jobb. Du kan antingen lösa det själv eller genom att påtala saken för högre uppsatta.

Ekonomi
Du behöver lösa en fråga som påverka balansen i budgeten. Det är dags att ta tjuren vid hornen, vänta inte så länge till för då riskerar det att utvecklas till ett problem.

Hälsa
Om du anstränger dig lite mer än vanligt när det gäller träning så får du njuta av underbara fördelar. Att se resultat peppar dig.

Relationer
Den här veckan är det lätt för dig att se klokt på tidigare konflikter och förstå var felen låg och hur du ska kunna göra annorlunda nästa gång. Du kan ju bara ändra på dig själv och inte motparten. Insikten om att du inte kan förändra det som varit gör det lättare att komma vidare.

Lycka
När någon erbjuder sig att lätta din börda ska du acceptera det och inte känna tacksamhetsskuld. Se det som universums sätt att ge tillbaka till dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Dina ideal är höga nu och du jobbar ärligt och hårt. Arbetsmoralen är viktig för dig och du skulle inte tumma på dina värderingar. Allt det här syns och har positiva effekter på intrycket du gör.

Ekonomi
Det finns så många erbjudanden att ta ställning till att du blir förvirrad. Frågan är om du ens måste göra ett val just nu. Att vänta borde gå lika bra, det du vill göra är inte så akut.

Hälsa
Din hud behöver extra omvårdnad den här veckan då de hälsoproblem du skulle kunna drabbas av verkar vara relaterade till den.

Relationer
Det råder harmoni i dina närmaste relationer, mycket på grund av att du bjuder till och inte vill stöta dig med någon. Ditt milda sätt är uppskattat.

Lycka
Det finns en lite jobbig sak du förhalar genom att helt enkelt undvika att ta tag i den. Kan du bara peppa dig själv nog att göra klart det du behöver så kommer du bli väldigt lättad och må toppen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Snart kommer du få en bekräftelse på att du har gjort rätt i en jobbfråga, det känns betryggande. Fortsätt i samma tempo som tidigare och sakta inte ner nu när det går så bra.

Ekonomi
En händelse inträffar som har en avgörande betydelse för din ekonomiska situation. Sitt lugnt i båten innan du blivit på det klara med exakt vad det här innebär.

Hälsa
Det är viktigt för dig att få utlopp för såväl glädje som ilska, de samexisterar hos dig just nu och det gör att du blir förvirrad och känner att du är på väg att tappa fotfästet. Det behöver inte nödvändigtvis ske genom samtal med andra, du kan få ut mycket känslor genom att ägna dig åt någonting kreativt.

Relationer
Dina känslor är djupa och intensiva just nu. Spenderar du tid med någon du älskar så kommer ni få en romantisk tid som ni sent kommer glömma.

Lycka
Du väljer mellan två alternativ men det finns ett tredje som du inte utforskat. Bli därför inte låst vid de val som först uppenbarade sig för dig, det finns en annan väg att ta.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Goda nyheter är att vänta och det kan ha med utlandet att göra i någon form. Sker en förändring nu så är den mestadels positiv.

Ekonomi
Att ingå i samarbeten med andra för att öka dina inkomster är positivt just nu. Alla typer av företagsamhet är särskilt gynnande.

Hälsa
Du påverkas lätt just nu när det gäller hälsoråd, det här är något som kan vara till stor nytta i lagom dos. Det gäller att försöka hålla en sund balans och låta dig inspireras hellre än att influeras för mycket för då kan det hända att du börja känna en viss hets.

Relationer
Gå inte in och försök medla i den konflikt som uppstår, den är redan så infekterad att du gör klokt i att inte bli inblandad.

Lycka
Du blir frestad att dra nytta av något på andras bekostnad men det skulle straffa sig i längden. Din moral segrar och det ger dig en inre tillfredsställelse såväl som att det sätter dig i en bättre dager.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du är villrådig och vet inte vad du ska rikta in dig på. Det är inte lätt att veta var du ska lägga din kraft men det kommer snart att visa sig av sig självt. Allt som behövs är att du är öppen och uppmärksam för att allt ska gå bra.

Ekonomi
Du har sparat ihop en summa under en längre tid och nu är det dags att sitta ner och fundera på hur du bäst använder den. Du vet att det bästa är investera i framtiden men detaljerna är något du inte tänkt över än. Nu har du möjligheten att göra det med gott resultat.

Hälsa
Ta tillvara på värmen om du kan, det är bra för kroppen i allmänhet och specifikt för dina leder som annars tenderar att vara stela.

Relationer
Det är värt att hålla sig på god fot med grannarna den här veckan, du kommer att behöva deras hjälp i framtiden och då är det bra om ni har etablerat en relation.

Lycka
Den skickligaste kommer att vinna i det du deltar i den här veckan, det handlar inte så mycket om tur. Fila på dina kunskaper i förväg.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du har lätt att hyperfokusera på det du har för dina händer och glömma bort omgivningen. Bra för din arbetsinsats och sämre för de sociala förhållandena som du också bör försöka upprätthålla .

Ekonomi
En person försöker råda dig gällande ditt spenderande och du bör försöka att inte bli förnärmad utan ta det med ro, det är av välvilja och personen har handfasta tips som kan hjälpa dig.

Hälsa
Du vägrar sitta i soffan och slappa nu och får dåligt samvete av att sitta still. Det är en bra tid för att ta tag i både kost och träning, de går hand i hand just nu.

Relationer
Om du träffar på en ny partner nu så sker saker och ting snabbt och med mycket intensitet och passion. I ett redan existerande förhållande får ni kämpa lite mer för att hitta gnistan igen men det kommer absolut att vara värt det.

Lycka
I början av veckan ser det inte så bra ut turmässigt men sen vänder lyckan fortare än kvickt och det gäller att passa på om du ska spela.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!