Horoskop

Veckans horoskop: 23 oktober – 29 oktober. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i skorpionens tecken har tendens till att vara lite väl impulsiv denna vecka – tänk efter lite extra innan du gör något som du i vanlig fall inte skulle, beslutet kan ha sina konsekvenser. Tvillingen bör vara skeptisk mot ett nytt erbjudande, verkar det för bra för att vara sant så väntar en hake. Du som är skytt bör väga noga det du säger – det rädda ordet vid rätt tillfälle kan göra hela skillnaden mellan en underbar kväll och ett fiasko!

horoskop-oktoberFoto: Greg Rakozy/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Även om det kanske kan kännas lockande ibland så sätt inte igång en privat relation på arbetet utan att du tänkt mycket noga på vad det kan få för konsekvenser.

Ekonomi
Det gäller att du har en backup för oväntade utgifter då sådana ser ut att vara på väg. Lägg undan lite extra till hem och familj, det kommer att behövas.

Hälsa
Tränar du nu så behöver du inte fokusera lika mycket på kosten som förut, du bränner nämligen upp mycket av det du intar. Att röra på sig mycket i vardagen hjälper också och det går utav bara farten.

Relationer
Att komma ut bland folk är positivt för dig den här veckan då du inte mår bra av att sitta själv. Det finns goda chanser att knyta nya bekantskaper som blir långlivade. Sök dig till miljöer där du kan få utlopp för dina intressen.

Lycka
Du hör kloka ord som etsar sig fast i ditt minne. Det finns sanning i det som sägs, låt det bli en hjälp på vägen mot dit mål.

Nästa bild
Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du har den disciplin som krävs för att ta dig igenom en relativt tuff vecka. Se det som en utmaning som du kan lära ifrån.

Ekonomi
Du har så många projekt du vill lägga pengarna på men låt det inte gå överstyr, fokusera på en eller två saker istället och var realistisk i dina beräkningar.

Hälsa
Du känner dig som fisken i vattnet, med andra ord en perfekt vecka för simning och andra vattensporter. Det finns få saker som är bättre än havets bris för att stilla ditt sinne.

Relationer
Det är inte vad du säger utan vad du gör som räknas. Även om det förvisso är sant så finns det en speciell person som inget hellre vill än att höra vad du innerst inne känner. Att vara öppen innebär något positivt för er relation till varandra.

Lycka
Det som du tidigare trott var ouppnåeligt visar sig faktiskt vara genomförbart, dina drömmar är inte så orealistiska som du föreställt dig. Det finns dock bara en väg dit och det är genom hårt arbete.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Det bär dig emot att ta orders från andra just nu, du känner dig mer hemma i ledarpositionen. Bit ihop om du måste, snart är rollerna omvända.

Ekonomi
Var skeptisk mot ett nytt erbjudande den här veckan. Verkar det för bra för att vara sant så är det också det, det finns en hake om du tittar närmare.

Hälsa
Din soliga sinnesstämning är till glädje för andra och inte minst för dig själv. Hälsan är därför bättre än den varit på ett tag. Det enda du bör tänka på är att inte äta för mycket sötsaker då du alltför lätt blir frestad.

Relationer
Vänner har bjudit dig på saker förut och nu är det din tur att ge tillbaka. Lägg dig på ungefär samma nivå som de gjort, så blir det balans och inga obekväma känslor.

Lycka
Du blir presenterad för ett förslag, vänta inte för länge med att bestämma dig för då kan möjligheten gå dig förbi.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Ideellt arbete är positivt för dig. Även om du inte se några direkta, konkreta fördelar för dig personligen så är det så otroligt givande och fyller dig med den inre tillfredsställelse som du behöver just nu.

Ekonomi
Om du adderar dina småslantar så kommer du se att du har tillräckligt för att gå på en liten shoppingrunda, utöver din vanliga budget. Använd inte mer än det du har vid sidan så kan du med gott samvete släppa loss lite.

Hälsa
Din styrka och uthållighet är bra, därför är det en lämplig vecka för träning. Kom ihåg att du måste anpassa kosten efter din aktivitetsnivå.

Relationer
Du har en tendens att klamra dig fast på vänner eller partner den här veckan, kom ihåg att de behöver utrymme för sina privatliv också. Även du kan behöva ensamtid även om det inte känns så just nu.

Lycka
Du har inte lika mycket tur som vanligt, därför bör du avstå från alla typer av chansningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du funderar på att se dig om efter en ny sysselsättning men är inte riktigt säker på om det är rätt val. Tänk noga på vad du förlorar om du byter bana, det kanske inte är värt det. Andra kan ge dig råd men beslutet är upp till dig.

Ekonomi
Även om du helst vill kunna klara dig själv ska du inte tveka att be om hjälp när du verkligen behöver det. Pengar du får av andra är ett välkommet tillskott.

Hälsa
Den personliga, inre utvecklingen ligger i fokus vilket innebär att kost och träning får stå tillbaka. Du känner att du måste ta ett steg tillbaka, andas och försöka hitta dig själv igen. Din intuition är mycket stark så lita på den.

Relationer
Den här veckan handlar mer om relationen till dig själv än den till andra. Det är okej att de får stå tillbaka ett tag när du utforskar dig själv på djupet. Du kommer ut på andra sidan som en mognare person som har fått en del viktiga insikter.

Lycka
Turen kommer och går den här veckan och det är svårt att avgöra när det är läge att spela, så då är det bättre att du avvaktar. Det du kan göra är att satsa på sådant som kräver skicklighet i första hand.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du lyckas tänka utanför ramarna och finna lösningen på ett knepigt problem. Det enda du behöver tänka på är att vara lugn och metodisk.

Ekonomi
Du fortsätter din målmedvetna strävan efter den perfekta ekonomin. Ge inte upp förrän du är framme, det kan vara tufft ibland men ger resultat. Det är bra att du har höga krav på dig själv, även om det i slutändan inte blir fullt så bra som du tänkt dig så blir det bättre än om du nöjt dig med mindre.

Hälsa
Det är inte bra för dig att undertrycka din kreativa sida, försök få utlopp för den istället. Vad du gör praktiskt spelar mindre roll, så länge du aktiverar dig och får stilla din skaparlust.

Relationer
Det har blivit en del intensivt socialiserande den senaste tiden, var inte rädd för att distansera dig ett tag när du känner att du måste vara ensam. Annars får du inte ladda dina batterier ordentligt och fritiden blir till en börda istället för en välbehövd avkoppling.

Lycka
Du behöver rensa upp i ditt liv, för mycket bråte är ett hinder för dig att uppnå harmoni. Detta gäller praktiskt såväl som bildligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du har tagit dig an lite väl mycket, så sätt stopp för ytterligare åtaganden fram till veckans slut. Det är viktigare att du fokuserar på att bli färdig med det du lovat.

Ekonomi
Var inte rädd för att påminna en vän om ett lån som behöver lämnas tillbaka. Det rör sig inte om mycket pengar men du behöver återställa balansen i din ekonomi och det här kommer hjälpa.

Hälsa
Även om det känns motigt mår du bra av att gå ut och röra på dig. Du varken vill eller ska springa något maratonlopp, det är lite och ofta som gör susen.

Relationer
Det uppstår en något obekväm situation mellan dig och ett par bekanta. Tänk inte för mycket på det, det är en småsak som är glömd inom kort.

Lycka
Turen är med dig den här veckan men för att vinna måste du våga satsa.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du är känslig för kommentarer från kollegor just nu. Försök att inte bry dig för mycket och sköt ditt. Du vet innerst inne att det som sägs inte är illa menat.

Ekonomi
Du är ganska nöjd som det är med din ekonomi, en inkomst är snart på väg och det finns inget att oroa sig för. Så länge du inte gör något impulsivt så är dina finanser trygga.

Hälsa
Det är mycket på gång just nu men din hälsa verkar inte lida av det så kör på. Tvärtom är det bra att du aktiverar dig så du inte blir sittande ensam hemma.

Relationer
Du kan vara lite väl impulsiv den här veckan och få för dig att agera på ett infall. Tänk efter lite extra innan du gör något du inte i vanliga fall skulle. För stunden verkar det som en bra idé men ett överilat beslut har sina konsekvenser.

Lycka
Din inställning är A och O den här veckan, en positiv livssyn kommer att medföra att du känner dig mycket lyckligare även om ingenting har förändrats i praktiken.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du måste bli mer effektiv i ditt arbete, undersök saken och ta gärna emot råd och tips från andra om hur du ska strukturera dig. Du kommer att spara mycket tid och energi på att ha ett bättre tillvägagångssätt och lämpligare strategier för hur du utför uppgifterna.

Ekonomi
Nu har du sparat ihop en summa och det är dags att fundera på hur du ska använda dem. Pengar hemma i madrassen har inget konkret värde förrän de omsätts.

Hälsa
Du bör begränsa intaget av onyttigheter som skräpmat och godis, nu är ett bra tillfälle. Det du gör nu kommer att ha en större effekt än vanligt och att se resultat direkt gör dig extra motiverad. Kosten är viktigare än träning just nu.

Relationer
Det rätta ordet vid rätt tillfälle kan göra hela skillnaden mellan en underbar kväll och ett fiasko, så väg det du säger noga.

Lycka
Du står med en fot på en sida och en på den andra. Våga ta steget, du vet vad det handlar om!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du behöver inte lägga dig till med några konstgjorda manér, du är uppskattad precis som du är och dina insatser är respekterade. Tvärtom blir folk förvirrade om de inte känner igen ditt gamla jag.

Ekonomi
Du känner dig lite ängslig över att du spenderat en del på senare tid. Det är ingen fara, du har tillräckligt att ta av. Se dock inte detta som att det är fritt fram att slösa.

Hälsa
Det behöver bli bättre ordning på saker så att det praktiska i ditt liv går smidigare. Sätt dig ner och gör en planering. Fundera även på vad det är som hindrar dig och får dig att förlora tid i vardagen. Det kan kännas som en del jobb men det är nu du lägger grunden för framtiden.

Relationer
Du får en del uppmärksamhet från andra, något du känner är upplyftande så länge det inte leder till något. Du har nämligen redan siktet inställt på en specifik person och det är din glädje över detta som gör att din utstrålning och ditt attraktionsvärde ökar.

Lycka
Du lär dig en viktig läxa den här veckan och det är hur viktigt det är att ta tillvara på det du har.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Bara för att det inte är så mycket att göra nu så innebär det inte att du kan sitta och ta det lugnt. Någon har ögonen på dig och vad du gör så se till att du gör ett bra intryck.

Ekonomi
Det finns något du länge funderat på att investera. Det börjar bli dags för ett beslut i frågan, att dra ut på det gör inte saken bättre.

Hälsa
Även fast du känner dig trött och hängig finns det inget du hellre vill än att komma iväg och hitta på något. Det kommer vara bra för dig men ta inte ut dig för mycket, kom ihåg att vila mellan varven.

Relationer
Även om det inte verkar så till en början så kommer du få upp ögonen för någon som i ett senare skede kommer ha en stor inverkan på din framtid.

Lycka
Det ser inte ut att bli någon miljonvinst den här veckan men du får i alla fall igen mer än du lägger ut. Om du inte är för feg vill säga, då är det bättre att du avstår. Du kan ju inte både äta kakan och ha kvar den.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du drivs av en större vision om en bättre framtid för alla. Dina ideal är svåra att leva upp till men ger dig samtidigt ett väldigt driv som gör att du kan kämpa på när andra skulle ha givit upp. Låt ingen släcka din låga.

Ekonomi
Var selektiv med vem du lånar ut pengar till, risken är annars att du inte får tillbaka dem. Eftersom din budget inte är så stabil själv så är det bättre om du avvaktar med att ge för stora summor till andra, även om det är för ett gott ändamål.

Hälsa
Du känner för att piffa upp dig själv lite extra och det är inget fel med det. Glöm bara inte bort att vårda själen också.

Relationer
Saker och ting har inte gått riktigt som planerat men trösta dig själv med att de sällan gör det. Dessutom skulle spänningen minska om du visste utfallet i förväg.

Lycka
Någon annans lycka är din lycka den här veckan. Att se någon annan få det de drömt om gör dig minst lika glad som om det skulle gälla dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!