Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 24 – 30 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 24 – 30 juli. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Att skapa ordning på arbetsplatsen är av yttersta vikt just nu. Du blir mer produktiv om du organiserar dina uppgifter såväl som får ordning på saker omkring dig som du gått och stört dig en del på.

Ekonomi
Nu kan du diskutera med andra och få bra idéer kring projekt, ideal och mål för framtiden, detta har du stor nytta av inom både ekonomi och företagande.

Hälsa
Du känner rastlöshet och ett visst missnöje med livet såsom det är just nu. Kom ihåg att det ligger i dina händer, du kan göra mycket för att förändra situationen.

Relationer
Dina reaktioner är mer intellektuella än emotionella för tillfället och du har ett sakligt sätt att se på relationer till andra. I en grupp bryr du dig mer om helheten och sammanhållningen än om ditt eller de andras enskilda behov.

Lycka
Du är så lycklig som du gör dig, allt handlar om inställningen.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Du löser enkelt problem genom att vara diplomatisk och sätta dig själv åt sidan, då kan du nå stora framgångar. Direkta konfrontationer inom arbetet ska undvikas.

Ekonomi
Du sitter och väntar på att läget ska förändras och bli ännu bättre men faktum är att det redan är tillräckligt bra som det är och du kan skrida till verket med det du planerat.

Hälsa
Det blir en lugn och fridfull tid framöver och du får chansen att ladda upp dina krafter. Det har varit en del mental stress senaste tiden som du nu äntligen får vila ifrån.

Relationer
Känslorna svallar över just nu och du vill gärna uttrycka din kärlek till den eller de som står dig närmast. Menar du det på riktigt så säg det, det får inte bara vara tomma ord annars tappar du trovärdighet hos dem.

Lycka
Du kan se fram emot en oväntad gåva av något slag, något som har en praktisk innebörd för dig.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du har många resurser som du inte vill slösa på vadsomhelst. Det är bra att du är kritisk till vad du väljer att lägga ner tid på, annars blir tiden bortkastad utan att du kommer framåt.

Ekonomi
Nu är du lite väl impulsiv för att ta några avgörande beslut kring ekonomin, det är bättre att avvakta till ett senare tillfälle då du är mer balanserad och stabil.

Hälsa
Dina intressen är många just nu och att utöva dem får dig att må bra. Att hoppa fram och tillbaka mellan saker kan få andra att känna sig splittrade men för dig är det positivt och produktivt. Hjärnan stimuleras och kroppen kan även den få välbehövda utmaningar.

Relationer
Du har potentialen att vara trogen och tålmodig i relationer men det måste vara på dina villkor. Experimentella förhållanden känns lockande just nu.

Lycka
Tisdagen blir din tursammaste dag den här veckan. Dina vinstchanser är högre och även “vardagsturen” är förhöjd.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du blir varse om hur viktigt det är med struktur och planering då en incident inträffar på arbetsplatsen som lätt hade kunnat förhindras om du hade haft framförhållning. Låt det bli en lärdom för framtiden.

Ekonomi
Nu kan du sätta nya mål och göra upp en planering för ekonomin med gott resultat. Kreativa företaganden kommer att ge speciellt god avkastning.

Hälsa
Din instinkt berättar för dig hur du ska ta dig igenom veckan på ett hälsosamt sätt, så lita på den. Du vet vad du bör och inte bör göra. Ta däremot råd från andra med en stor nypa salt, för även om de vill väl känner de dig inte lika bra som du själv gör.

Relationer
Den här veckan är du spontan och vill helst inte planera något i förväg. Dina vänner uppskattar ditt lättsamma sinne, trots att du plötsligt ändrar planerna mitt i allting.

Lycka
Du har relativt god tur hela veckan, speciellt i sådant som involverar siffror.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Försök undvika att tävla med andra den här veckan även om det är lockande, det kommer ändå inte att finnas någon vinnare. Kör du ditt eget race och jobbar på så är du framgångsrik.

Ekonomi
Unna dig något extra den här veckan för att hålla motivationen uppe. Det kommer vara precis det du behöver för att härda ut och för att kunna fortsatta hålla dig till din ursprungliga plan.

Hälsa
Detta är en tid av känslomässig intensitet och du reagerar på händelser på ett starkt och djupt sätt. Upplevelser blir då starka och får en större innebörd för dig. Samtidigt är det tröttande att känna så intensivt, så försök hitta balansen genom vila och meditation.

Relationer
Vänskap står i fokus den här veckan. Detta gäller även inom kärleksrelationen, att vara bra vän med en partner är viktigare än någonsin.

Lycka
Se upp så du inte kastar något av värde, det är lätt hänt.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Nu är du ditt vanliga jag, disciplinerad och fokuserad på arbetet. Det är en bra tid för långsiktig planering och att sätta upp realistiska mål.

Ekonomi
Någon försöker på ett eller annat sätt att ta kontroll över din ekonomi, detta ska du inte tillåta. Även om det är en person som du bryr dig mycket om är det inte så klokt, försök skilja på pengar och vänskap.

Hälsa
Du känner dig manad till handlingar som medför att du upptäcker din inre styrka. Detta är en utmärkt tid för att konfrontera gamla rädslor och vanor som har begränsat ditt liv.

Relationer
Familj och vänner är svåra att få tag på och kontakten blir oregelbunden. Detta är dock inte bestående utan fasas ut mot slutet av veckan. Istället för att sitta och vara upprörd över det ska du fokusera på dig själv och relationen till ditt egna jag.

Lycka
Att söka sanningen är vad som motiverar dig och du förefaller ha hittat den.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Det känns som att andra inte tar dina förslag seriöst. Du måste se till att lägga upp det på ett detaljerat och konkret sätt, då kommer det att tas emot bättre. Misströsta inte över ett nej utan försök istället att omformulera det du har att komma med.

Ekonomi
Du gör klokt i att betala så mycket som möjligt av dina räkningar och utgifter nu istället för att vänta till sista minuten för då kommer allt att hopa sig och du tvingas dra åt mer än vad som känns bekvämt. Att köpa saker på kredit är något du helt bör undvika.

Hälsa
Du är ett riktigt energiknippe den här veckan och får mycket uträttat. Försök att inte göra allt på samma gång, du behöver även vila. Faktum är att vilan blir en viktig lösning på de krämpor du lider av.

Relationer
Den här tiden präglas av att du känner ett starkt medlidande och ömhetskänslor för dina närmaste. De ser dig som en person som verkligen bryr sig, vilket ju är sant. Se till att du laddar upp dina egna batterier också nu när du är så mån om andra.

Lycka
Du får ett meddelande som kan bli starten på något positivt för dig, så håll ögonen öppna för det.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Rutinarbete känns för tråkigt just nu, du behöver mer stimulans än så för att vara produktiv. Du har mycket inspiration och kreativitet att ta till för att förhöja kvaliteten på det du producerar.

Ekonomi
I nuläget är det inte bra om du tar några avgörande beslut gällande den finansiella situationen, framöver kommer det finnas bättre möjligheter så det är bäst att du avvaktar.

Hälsa
Du kan göra lite som du vill den här veckan då kroppen är sällsynt förlåtande. Avslappnande aktiviteter är det som känns bäst, kost och träning är sekundärt.

Relationer
Mer frihet eller mer intimitet? Det är en fråga du måste besvara under de kommande dagarna. Bestäm dig snart så du kan skrida till verket och inte stå och stampa på samma ställe. Som så ofta är fallet visar din intuition dig vad du ska välja.

Lycka
Bara för att du drar en nitlott ska du inte ge upp, nästa försök kan mycket väl vara en vinst.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Du får svårt att hålla dig till schemat nu, att vara flexibel känns viktigare för dig. Å andra sidan är du entusiastisk och engagerad i arbetet.

Ekonomi
Undvik impulsköp så är din ekonomi tryggad, Kanhända känns det tråkigt men du får påminna dig själv om vad du sparar till.

Hälsa
Balansen är inte den bästa kostmässigt just nu. Kom ihåg att det är du som väljer och du kan förändra mycket med hjälp av ren vilja.

Relationer
Nu är du både impulsiv, utåtriktad och lekfull. Att underhålla och få uppmärksamhet är lätt för dig den här veckan och det är något som du verkligen behöver.

Lycka
Veckans höjdpunkt är en festlig stund tillsammans med dina vänner.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Det blir svårare än koncentrera sig på fakta och att föra ett logiskt resonemang eftersom det undermedvetna är en så stark influens just nu. Däremot går det bättre med visualisering och förutsägelser. Din intuition är aktiv och spelar en stor roll då du fattar beslut.

Ekonomi
Nu känner du att du är redo att satsa stort och chansen är att detta faktiskt är det bästa tillfället på länge. Det gäller bara att du väger för- och nackdelar, håller huvudet kallt och läser det finstilta.

Hälsa
Du behöver en god sömn mer än vanligt, så se till att göra det till en prioritet. Kvalitet är viktigare än kvantitet många gånger, så även i det här fallet. Så se till att du får sova så ostört som möjligt och minska distraktioner innan läggdags.

Relationer
Det fungerar bäst att träffa en vän åt gången den här veckan. Vid gruppaktiviteter kan era intressen, värderingar och smak kollidera och det blir inte så lyckat, så undvik detta om du vill ha ett harmoniskt umgänge.

Lycka
Avvakta med att spela just nu, du har så mycket annat som är viktigare att spendera pengar på.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du är öppen för alternativ problemlösning och nya sätt att se på saker. Detta är bra då det hindrar dig från att köra fast.

Ekonomi
Pengarna går åt den här veckan, det är tur att du har tillräckligt för att undvika påverkan på ekonomin.

Hälsa
Undvik skönhetsbehandlingar just nu då de kan få ett oväntat resultat. Däremot kan du göra milda, naturliga förändringar som är positiva.

Relationer
En ny upplevelse med en person stillar ditt behov av spänning och berör även dina känslor på ett djupare plan. Det är kärlek i luften och ser ut att hetta till ordentligt!

Lycka
Genom kreativitet och nytänkande kan du vinna om du deltar i en tävling där du får användning av dessa egenskaper.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Nu är du inte speciellt intresserad av detaljer utan fokuserar på helhetsbilden. Därför blir slutresultatet bra, trots slarv med vissa detaljer. Själva processen är du mindre uppmärksam på, det är målet som är det viktiga.

Ekonomi
Se till att dela upp din budget i olika poster och hålla dig till dem, du riskerar annars att något område blir lidande av att du spenderat för mycket på ett annat. Nöje och rekreation är en post som lätt drar iväg, på andra områden har du lättare för att vara balanserad och begränsa dig från spontana utfall.

Hälsa
Träning ger goda resultat den här veckan, oavsett form. Lättast går det om du tränar tillsammans med vänner eftersom ni har möjlighet att peppa varandra.

Relationer
Du är optimistisk och på glatt humör, något som uppskattas av andra i din närhet. Det ser ut att bli en härlig vecka i vänners sällskap.

Lycka
Undvik att spela framåt helgen då dina chanser till vinst är minskade, under resterande dagar ligger de på en normal nivå.

Den här veckan står vänskapen i fokus för dig som är lejon. Det gäller även inom kärleksrelationen. Du som är född i tvillingarnas tecken är lite väl impulsiv med ekonomin, det är bättre att tänka över och avvakta till senare. Och till dig som är vädur, kom ihåg att du är så glad som du gör dig, allt handlar om inställningen.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Matt Quinn / Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!