Horoskop

Veckans horoskop: 24 april – 30 april. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 24 april – 30 april. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/04/Vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Du känner dig trött och har lite svårt att fokusera för tillfället. Delar du upp dina arbetsuppgifter och tar pauser så kommer du att klara dig till veckans slut. Misströsta inte, det kommer att vända inom kort!

Ekonomi
Nu är det dags att slå till på det där du gått och trånat efter så länge. Om du ser till att planera bra i övrigt så kommer din ekonomi inte att påverkas så mycket som du trott av inköpet och det kommer visa sig att det helt klart var värt det.

Hälsa
Försök komma iväg och träna eller i alla fall ta promenader den här veckan, det kommer att göra underverk för din hälsa. Att röra på dig kommer göra att du mår bättre även på andra plan.

Relationer
Någon i din närhet håller av dig och vill ha mer än vänskap. Innerst inne känner du nog likadant. Du måste dock väga för- och nackdelar. Tänk till riktigt noga innan du tar något steg i den riktningen.

Lycka
Turen är på din sida den här veckan. Chanserna att vinna i spel är bättre än vanligt så även om du inte brukar spela så kan det vara ett bra tillfälle att pröva med en mindre summa.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Du kommer långt med din envishet och målmedvetenhet. Bry dig inte om ifall någon baktalat dig, personerna den pratat med står på din sida så det är bara den själv som gjort bort sig.

Ekonomi
Var försiktig med att göra några större investeringar i nuläget. Du kommer behöva lägga undan pengar till en kommande utgift.

Hälsa
Sakta men säkert börjar du nu må bättre efter en tidigare svacka. Det är viktigt att du anstränger dig för att inte falla tillbaka i dåliga vanor.

Relationer
Se till att visa uppskattning för den som står dig närmast, du behöver inte slå till med något stort utan det är avsikten som räknas. Även en väldigt liten men kärleksfull gest kommer ha en stor positiv inverkan på er relation just nu.

Lycka
Du har tur i allting som är relaterat till sport. Ska du spela är därför fotboll eller hästar något att satsa på. Du har även en bättre chans än vanligt att vinna om du deltar i någon tävlingssport, oavsett om du tävlar i lag eller individuellt.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du ska inte dra dig för att fråga någon med mer erfarenhet när du kört fast i en uppgift. Att söka råd från en person som är kompetent inom området gör att du får nya infallsvinklar.

Ekonomi
Du har varit ganska spendersam av dig på senare tid, därför bör du undvika allt för onödiga utgifter den här veckan.

Hälsa
Ignorera inte små hälsoproblem, ta istället tag i dem innan de hinner utvecklas och får en negativ påverkan på din hälsa.

Relationer
Det lyser om dig, du drar till dig både vänner och potentiella kärlekspartners. Njut av tillfället, det var ett tag sen du upplevdes så här attraktiv.

Lycka
Undvik allt som har med tur och odds att göra, det är stor risk att du förlorar mer än du tänkt.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Det gäller att du håller dig till dina uppgifter, arbetar på och försöker att inte bli distraherad. Detta är lätt hänt med kollegor som verkar ta det lugnare än du själv har möjlighet till.

Ekonomi
Det känns som att du har snålat väldigt länge men nu är det dags att börja fokusera mer på dig själv och dina behov. Även om det är bra att vara sparsam så får det inte bli på bekostnad av dig själv, så unna dig själv något extra.

Hälsa
I början av veckan känner du dig seg och orkeslös men när helgen närmar sig blir du alltmer pigg. Att äta sunt och se till att få tillräckligt med sömn är det som får dig att härda ut tills dess.

Relationer
En person är i dina tankar trots att du försöker fokusera på annat. Kanske denna någon betyder mer för dig än du vågat erkänna?

Lycka
Den här veckan kommer det gå ganska jämnt upp, du har varken tur eller otur. Spelar du kommer du varken förlora eller vinna någon större summa.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Just nu kan ditt arbete kännas tungt och enformigt. Om det finns en möjlighet att tillfälligt byta arbetsuppgifter är det något du bör utforska.

Ekonomi
Ge dig inte på några kortsiktiga investeringar för tillfället. Det som kommer visa sig vara väldigt lönsamt för dig är investeringar i sådant som ger återbäring på längre sikt.

Hälsa
Du har så mycket att ta itu med att du känner dig överväldigad. Men är det verkligen nödvändigt att göra allt just nu? Prioritera rätt och kom ihåg att du måste vila också.

Relationer
En vän har på något sätt svikit dig och du känner dig sårad. Det är bara att skaka av sig det och gå vidare, hur svårt det än kan verka. Du är i alla fall erfarenheten rikare.

Lycka
Spelar du nu så satsa på något där du får använda din skicklighet. Även om det helt slumpartade inte är till din fördel just nu så har du desto bättre flyt i sådant som förenar både tur och skicklighet.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Hårt arbetande som du är har du ingenting att oroa dig för, du sitter säkert så länge du fortsätter jobba på samma sätt som förut.

Ekonomi
Det ser ljust ut framöver, ekonomin kommer att gå ihop även om det uppstår vissa oväntade utgifter. Se bara till att inte göra några större utsvävningar så kommer det att gå bra.

Hälsa
Du har storslagna mål när det gäller din hälsa men frågan är om du gör allt du kan för att uppnå dem. Det är dags att se över kost och träning med ett kritiskt öga, det finns rum för förbättring.

Relationer
För att uppnå något måste man våga ta initiativ, det får du erfara den här veckan. Sitter du tyst i ett hörn är ingen intresserad av dig men kommer du ur ditt skal så har du stora chanser till intressanta möten.

Lycka
Det känns som att du aldrig vinner men det är omöjligt att göra det utan att satsa. Det du lägger ut har du goda möjligheter att få tillbaka och mer därtill.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Ligg lågt och försök att inte röra till det. Allt flyter på och även fast du har goda idéer om hur saker och ting kan lösas så kommer folk inte att vara mottagliga för dem den här veckan så du får avvakta till ett bättre tillfälle.

Ekonomi
Ditt liv har förändrats en del på andra plan och detta kommer även påverka ekonomin till det bättre i slutändan. Du kommer ha lite mer pengar att röra dig med än normalt och behöver inte längre känna att du vänder och vrider på varenda krona.

Hälsa
Att vara omgiven av släkt och vänner är viktigt just nu. Träning och kost får stå tillbaka lite, du kan ta det lugnt tillsammans med dina nära och kära och unna dig det lilla extra.

Relationer
Efter att ha lagt ner så mycket energi och tankar på kärleken är det nu istället dina vänner du bör fokusera på. Risken är annars att ni glider ifrån varandra.

Lycka
Förvänta dig inte att vinna något den här veckan, oddsen är inte på din sida. Det är bättre att du lägger pengarna på något nyttigare.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Kreativt arbete är bäst för dig just nu, du har svårt för det rutinmässiga och monotona. Får du inget konstnärligt utlopp på jobbet så får du se till att avsätta en del av din fritid till det.

Ekonomi
Låt dig inte frestas av lockande budskap som får dig att spendera onödigt mycket på dyra prylar. Håll dig istället till den budget du vet fungerar.

Hälsa
Skjut inte upp att gå till läkaren när du vet att du egentligen behöver det. Att få veta att allt är okej kommer lugna dig och upptäcks något är det lätt åtgärdat.

Relationer
Veckan börjar ganska tråkigt men mot helgen ser det ut att hetta till när det gäller romantiken. Passa på att njuta av det så länge det varar!

Lycka
Har du tur den här veckan så har det med skicklighet att göra. Du är bra på förutsägelser men du har ingen vidare tur i slumpmässiga spel just nu.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Du har legat på latsidan senaste tiden och det är dags att kavla upp ärmarna och ta nya tag. Se till att du inte tar ut dig alltför mycket bara och glöm inte bort att ta pauser.

Ekonomi
Det är dags att utvärdera din ekonomi. När du gör detta kommer du upptäcka att dina prioriteringar inte varit de bästa. Du måste ge plats för ett större sparande i din budget.

Hälsa
Nu bör du satsa på din mentala hälsa och spirituella utveckling i motsats till fysisk aktivitet som saknar den djupare vinkling som du behöver just nu. Yoga och meditation kan vara bra alternativ.

Relationer
Just nu finns det inget viktigare än relationen till dig själv. Se till att du har möjlighet att gå undan och vara ensam så ofta som möjligt, det är vad som kommer att få dig att må som bäst.

Lycka
Du är starkt intuitiv just nu och bara du fokuserar tillräckligt och kopplar på ditt undermedvetande så har du bra möjligheter att känna på dig var en vinst finns.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Allt går på rutin så du får saker och ting gjorda men det är varken roligt eller inspirerande. Håll ut, en förändring hägrar i horisonten.

Ekonomi
Att hålla för hårt i pengarna kommer att medföra att du sitter hemma olycklig och ensam. Släpp loss lite istället och avsätt en lite större summa till nöje och fritidsaktiviteter. Du vet själv hur mycket extra du kan lägga ner på detta utan att budgeten spricker.

Hälsa
Det är inte bra för dig att vara själv just nu, då sitter du bara och ältar dina problem. Du behöver vara i vänners sällskap, gärna utomhus. Den fysiska aktiviteten kommer på köpet.

Relationer
Dags att försöka sätta lite guldkant på en annars så trist tillvaro. Ta initiativet, bjud in några vänner och bekanta och var generös, det kommer att vara mycket givande.

Lycka
Är du uppmärksam så kommer en god möjlighet att uppenbarar sig för dig. Att ta den chansen kommer att vara positivt både på lång och på kort sikt.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Vattumannen.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Det är lätt för dig att koncentrera dig och lära dig nya saker just nu, så ta vara på det och utvecklas inom din specialitet.

Ekonomi
Tänk långsiktigt och undvik spontana infall just nu. Den större investering du funderar på kan vänta tills ekonomin stabiliserat sig.

Hälsa
Oroa dig inte över din hälsa, du har bra koll själv på hur du ska leva för att må bra. Låt det inte gå till några överdrifter så kommer du bibehålla ditt välmående.

Relationer
Inom kärlekslivet så bör du inte försöka styra upp tillvaron alltför mycket just nu. Är du spontant och låter saker hända så kommer en spännande möjlighet att öppna upp sig för dig, som gör att du kommer känna dig mer levande än du gjort på länge!

Lycka
Håll dig borta från allt vad spel och dobbel heter den här veckan. Du kommer bara att förlora på det.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

https://metromode.se/files/2017/04/Fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Du får en chans att visa framfötterna och det kommer visa sig vara bäst att ta den möjligheten, annars kommer du ångra dig i slutändan.

Ekonomi
Att leva på en alltför tajt budget gör att du känner dig begränsad och skapar en onödig stress. Visst är det nödvändigt att vara sparsam men du behöver få göra små utfall för att orka med och upprätthålla motivationen.

Hälsa
Under en längre period har du gått och oroat dig för ett hälsoproblem men den här veckan får du märka att det inte varit så farligt som du först trott. Med mindre åtgärder så är det snart fixat.

Relationer
En vän har gått bakom din rygg och du känner dig sviken. Ni behöver ta ett ärligt snack med varandra och reda ut missförstånd. Det kommer framkomma att personen inte har onda avsikter utan bara försökte hjälpa dig.

Lycka
Turen är på din sida just nu så det är bra om du utnyttjar det på något sätt. Var inte för feg, satsa hellre lite mer utan att låta det gå till överdrift.

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

Äntligen är Metro Modes veckohoroskop tillbaka efter ett litet uppehåll. Vi har en ny astrolog som spår i stjärnorna och guidar dig inför den kommande veckan. Du hittar alla horoskop för vecka 17 i bildspelet.

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet kommer från Horoskop.nu.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!