Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 25 december – 31 december. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i vädurens tecken behöver sakta ner om du jobbar den här veckan, försök inte att göra allt på en gång. Lejonet – du behöver få frisk luft, så att röra på dig gör dig bara gott! Du som är skytte – lyssna till en äldre person i din närhet, det är någon med erfarenhet om livet som kan lära dig någonting.

veckans-horoskopFoto: Clarisse Meyer/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du som arbetar den här veckan behöver sakta ner och inte försöka göra allt på en gång. Även om du har ork nog till det så är det knappast bra för dig i det långa loppet.

Ekonomi
Du kan kosta på dig en del extra under början av veckan men bör vara mer återhållsam mot helgen.

Hälsa
Du känner dig på topp hela veckan i princip men om du inte vilat tillräckligt kommer du börja bli trött mot nyårshelgen och inte orka med allt du planerat.

Relationer
Någon är attraherad av dig, det beror på att du har en sådan magnetisk utstrålning. Det är ömsesidigt och framgår tydligt hur du själv känner utan att du behöver uttrycka det i ord.

Lycka
Att hjälpa andra och att utföra osjälviska handlingar ger dig en känsla av välbefinnande. Det du ger får du tillbaka i form av ett bättre mående.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Inga förändringar är i sikte och läget förblir stabilt på arbetsplatsen. Det du jobbar med tar du det lugnt med.

Ekonomi
Julhelgen har inte påverkat din ekonomi fullt så mycket som du trott och det har blivit en del över. Nu kan du åka iväg och shoppa något du funderat på en tid. Det ska vara ett planerat inköp och inte något du handlar på impuls.

Hälsa
Du drar dig gärna undan för dig själv och myser i soffan med en god bok. Att träna står inte högst på listan och det kan du faktiskt med gott samvete vila ifrån.

Relationer
En person du håller av har svårt att veta var du står, berätta det med ord och förvänta dig inte att det ska säga sig självt.

Lycka
Du får något gratis som skänker dig större glädje än om du skulle ha spenderat på att skaffa det. Glöm inte bort att visa din tacksamhet till givaren.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Om du jobbar i mellandagarna så är du riktigt effektiv och får mycket gjort på en gång vilket gör att du har mer tid över till annat. Tur är det då du har annat som du hellre vill spendera tiden på.

Ekonomi
Det blir lätt för många småutgifter den här veckan så du får se till att begränsa dem. Ta några minuter och gå igenom hur mycket du har råd att lägga på spontanköp utan att budgeten kraschar.

Hälsa
Försök dela upp ditt ätande så det inte blir för stora mängder på en gång för då kan du drabbas av magproblem. I övrigt verkar du må du bra och är hyfsat pigg.

Relationer
Det är lugnt under början av veckan, så lugnt att du tycker det börjar bli aningen tråkigt att de inte händer så mycket. Därefter totalvänder det och du får en mycket händelserik helg att se fram emot både inom kärlekslivet och vänskapsmässigt!

Lycka
Att vara där det händer känns mycket bra just nu. Omge dig med personer som tar dig dit.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du tar på dig en del oavlönat arbete men det är inte en börda för dig utan något du sett framemot. Det är som att du vilar och får ro när du jobbar.

Ekonomi
Du har en väl fungerade budget och behöver inte oroa dig för att ekonomin inte ska gå ihop. Tumma inte på ditt sparande bara.

Hälsa
Du behöver göra mer praktiska saker för att må bra just nu, det är inte tal om regelrätt träning men däremot aktiviteter där du använder händerna och rör på dig på köpet.

Relationer
Vännerna är särskilt viktiga för dig nu under nyårsveckan, så viktiga att du planerar om bara för deras skull. Det är uppskattat, var så säker på det.

Lycka
Det största välbefinnandet får du just nu av att skapa saker från grunden och inte minst att se slutresultatet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du reflekterar en hel del kring din karriär och ifall du har gjort rätt val. Nu får du distans och möjlighet att se saker och ting från ett annat perspektiv.

Ekonomi
Du behöver planera väl för att vara kvar på plus i början av nästa år. Låt dig inte ryckas med av konsumtionshysterin för mycket, du har spenderat nog på onödiga saker. Däremot finns det investeringar som det kan vara värt att göra när lämpligt tillfälle infaller sig.

Hälsa
Att röra på dig gör dig gott, du ska inte dra iväg på någon hårdträning om du inte har vanan inne men det är bra att få motion när du kan. Du behöver även få ordentligt med frisk luft.

Relationer
Du tycker om att vara i andras sällskap just nu och de ser dig som både rolig och intressant att samtala med. Ditt romantiska intresse väcks till liv framåt nyår och det kan bli en hel del spänning på det planet.

Lycka
Om du spelar nu ska du undvika att satsa på sådant som innebär ett för stort risktagande, vinstchanserna är det si och så med och det är inte värt att äventyra dina pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du har inget emot att jobba ifall du måste, du klarar av det du ska trots att tankarna är annorstädes.

Ekonomi
Du får chansen att slå till på ett riktigt pangerbjudande. Då du varit relativt snål med utgifterna trots att det är mitt i storhelgerna så har du faktiskt råd till det.

Hälsa
Bäst av allt mår du när du bara får ta det lugnt, lugnt. Tur då att sådana möjligheter kommer infinna sig. Tacka ja till de erbjudanden du får om avlastning, det kan du behöva.

Relationer
För dig är det bättre att umgås i mindre grupper eller bara med familjen, du kan lätt känna dig vilsen i större sällskap. Å andra sidan finns det goda möjligheter till ett nära umgänge med de du tycker mest om.

Lycka
Du är en vinnare på skicklighetsspel av alla de slag. Både att spela för en vinst eller bara av rent nöje är bra.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Karriären står inte högst upp på listan just nu och du kan med gott samvete lämna tankarna på den och bara fokusera på annat som behöver prioriteras.

Ekonomi
Ha is i magen och slå inte till riktigt än på det där inköpet du planerat. Det är bättre att vänta ett slag tills förhållandena är optimala. Annars är det lätt hänt att du ångrar dig då du senare inser att du kunnat komma betydligt billigare undan.

Hälsa
Det känns bäst för dig att äta en hälsosam kost då det blivit för mycket sötsaker på senaste tiden. Skippa extremdieter bara, det är det inte läge för. Vad du behöver är att försöka få kroppen i balans igen.

Relationer
Det blir en intensiv tid i en nära relation där ni utbyter starka känslor med varandra. Att kommunicera är mycket viktigt för förhållandet.

Lycka
I början av veckan har du tur i slumpmässiga spel så det kanske inte är en helt dum tanke att köpa en lott.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du har lite svårt att släppa jobbet ur tankarna, lösningen på det är att distrahera dig så mycket det går när du har fritid och umgås mycket med människor.

Ekonomi
Du behöver tänka lite lagom på vad du spenderar, gå inte till några överdrifter men snåla inte heller för mycket då det kan påverka andra i din omgivning.

Hälsa
Du behöver lugn och ro mellan varven, se till att finna stunder och platser där du kan koppla av. Det behöver inte vara så länge, tänk andningspauser.

Relationer
Du har det kul i vänners sällskap, romantiskt är läget lite osäkert däremot. Men desto mer spännande om du inte vet vad du kommer få eller när.

Lycka
Du kommer befinna dig på en plats och i ett sammanhang där du har goda vinstchanser, det är något du känner på dig och du kommer veta när det är dags att utnyttja tillfället.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Lyssna till en äldre person i din närhet, det kan vara en släkting eller någon annan med erfarenhet om livet. Denna person har mycket att ge dig i form av råd och stöd gällande din karriär.

Ekonomi
Du har snålat ganska mycket så du kan nu med gott samvete spendera lite mer fritt. Inga inköp är onödiga så länge de inte kostar alltför mycket.

Hälsa
Du mår som bäst när du är tillsammans med andra människor så tacka inte nej till sådana tillfällen. Vänskapsbanden stärks under den här veckan.

Relationer
Det är viktigt att visar att du bryr dig om vad dina närmaste känner, det gäller vänner likväl som partner. Att vara känslomässig och lite sentimental kan vara bra för relationen och är särskilt viktigt just nu.

Lycka
Det är inte riktigt läge att spela än, du kan vänta på bättre chanser om du inte slösar bort pengarna på det nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Arbetar du den här veckan så kommer det bara rulla på som vanligt. Det är inte läge för att ta några beslut angående din situation, bättre att avvakta tills du har mer på fötterna.

Ekonomi
Det har varit en något skev fördelning av dina utgifter den senaste tiden men nu får du möjlighet att sätta dig ner och göra upp en bättre planering.

Hälsa
Du har dina stunder då känner dig lite frånvarande och ur form. Försök knyta an till ditt inre genom att söka dig till lugnare miljöer där du får möjlighet att reflektera och ta saker och ting i din egen takt.

Relationer
Även om du trivs med att vara själv gör det dig gott att socialisera med folk så du inte blir för isolerad. Att umgås i mindre grupper är bra.

Lycka
En nyhet är på väg som medför att ditt liv tar en vändning till det bättre.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Om du jobbar just nu så har du fullt upp, du får till och med ta en del av de andras arbete. För det här kommer du dock att kompenseras, så härda ut.

Ekonomi
Du har varit relativt återhållsam så det finns pengar att ta av. Använd dem vist i form av väl avvägda investeringar. Impulsköp får dig bara att må bra för stunden, därefter kommer du antagligen att ångra dig.

Hälsa
Det är inte bra att gå omkring och hålla dina bekymmer för dig själv, du behöver lätta ditt hjärta för någon du litar på. Att ha en massa känslor som ligger och puttrar under ytan gör att du inte mår lika bra som du kommer att göra om du delar det med någon annan.

Relationer
Amors pilar skjuter kors och tvärs just nu, det är lätt att bli träffad. Gå inte emot dina känslor, bejaka dem. Det är nu eller aldrig.

Lycka
Håll ögonen öppna för det finns många möjligheter just nu. Något du tidigare inte visste existerade visar sig vara riktigt lönsamt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Annat är i större fokus nu, så även om du jobbar så får arbetet stå tillbaka. Du har viktigare saker som sker i ditt privatliv som du behöver lägga tid och tankar på. Det du har att ge på det här planet räcker precis till att godkänt utföra uppgifterna.

Ekonomi
Budgeten ser bra ut, du har goda marginaler den här veckan och kan spendera relativt friskt. Glöm inte bort sparandet bara, regelbundenheten är viktig.

Hälsa
Motion är viktigt nu, liksom att vistas utomhus. Även om du känner att du inte riktigt orkar ge dig ut i kylan så gör en längre promenad dig gott.

Relationer
Kärleken frodas mellan dig och den du har känslor för. Det är ömsesidigt, så var inte rädd för att uttrycka dig och göra närmanden.

Lycka
Du har tur i spel nu så det är bara att köra på om du känner för det, du behöver inte satsa så mycket för att få en vinst.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!