Horoskop

Veckans horoskop: 25 juni – 1 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Vattumannen – du går i tankarna på en större förändring inom din livsföring men är inte säker på om du ska våga ta steget. För dig som är Kräfta är karriären extra viktig för dig just nu och det inverkar till viss del på andra områden i livet. 

astroFoto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Ett problem som verkar svårlöst klaras upp efter en kortare tid och du kan gå tillbaka till de vanliga uppgifterna ganska snart.

Ekonomi

Du har läget under kontroll nu och ingen skulle kunna lura dig till att ingå ett ofördelaktigt avtal. Att ha huvudet på skaft har du stor nytta av. Hälsa Jobba med det du har nu och försök inte kämpa emot din kropps signaler. Det gäller att du tänker på vilket utgångsläge du har när du planerar din kost och träning.

Relationer

Håll ögonen öppna på någonting som andra planerar tillsammans, du vill gärna vara med på ett hörn och inte gå miste om allt det roliga.

Lycka

Dina värderingar förändras till att bli mer inkluderande och det resulterar i en acceptans av andras svagheter som ger dig harmoni i ditt personliga liv. Nu känner du dig idealistisk och tror på att du kan förändra åtminstone en liten del av världen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Man kan lita på dig, det vet alla på din arbetsplats. Det är bra att du har förtroende, var bara vaksam så att folk inte lägger sina egna uppgifter på ditt bord.

Ekonomi

Du får goda råd från någon mer erfaren av dig, ta till dig av dem när du planerar ditt nästa drag.

Hälsa

Hemmet är viktigt för dig just nu och du kan få hjälp av någon annan att fixa och göra fint. På så sätt får du mer uträttat än om du skulle göra allting själv, så tacka ja till det.

Relationer

Du är föremål för någon annans åtrå men personen uttrycker det kanske inte så tydligt. Visa var du själv står så tar händelserna den riktning du önskar.

Lycka

När du gör ett drag i ett spel har du ingen möjlighet att ångra dig, så tänk noga för vad som har bästa vinstchansen.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Någon verkar vara avundsjuk på att det går bra för dig. Det är inga svarta känslor utan mer att de inspireras av dina framsteg. Var stolt över att du är ett bra exempel på hur man lyckas!

Ekonomi

I efterhand konstaterar du nu att du kunde ha tagit ett bättre beslut när det gäller ett större inköp. Det är lätt att vara efterklok men tjänar inget till, fokusera på att förbättra situationen här och nu istället.

Hälsa

Du har vissa praktiska saker du kan göra så att din hälsa förbättras, försök ordna det så snabbt du kan. Då kommer du må bättre även psykiskt.

Relationer

Du förstår inte alltid varför folk agerar som de gör men det är inte heller nödvändigt att förstå de bakomliggande mekanismerna för att förstå personen. Det räcker att ni samtalar och lyssnar på varandra för att reda ut eventuella missförstånd.

Lycka

Något konkret händer den här veckan som innebär att din livssituation förbättras, det ska du känna tacksamhet över generellt men akta dig för att fastna i tankar på att du har en tacksamhetsskuld till den som hjälpt dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Karriären är extra viktig för dig just nu och det inverkar till viss del på andra områden i livet. Det känns betryggande för dig att andra i din närhet är förstående och stöttande.

Ekonomi

Du får ett förslag som känns för bra för att motstå. Det du ska gå efter är kompetensen hos personen som presenterar det, inte hur väl ni känner varandra för det säger ingenting i sakfrågan.

Hälsa

Låt inte tidigare nedgångar hindra dig från att försöka igen, du är i en bättre sits nu och besitter en inre styrka och uthållighet som gör det mer sannolikt för dig att uppnå dina hälsomål.

Relationer

Det är bra att du litar på människor, det gör att du får uppleva många härliga stunder eftersom du vågar ge dig hän utan att överanalysera saker och ting.

Lycka

En erfarenhet du fått i ditt förflutna hjälper dig igenom en svårighet nu. Resultatet blir positivt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Håll ögonen öppna för nya karriärmöjligheter. Sådana möjligheter är inte något som bara dyker upp utan det kommer kräva tid och tålamod men i slutändan är det definitivt något som är lönt att satsa på.

Ekonomi

En snabb lösning brukar sällan vara det bästa men nu kan det faktiskt vara av godo att klara upp en situation genom att agera kvicktänkt och ta till en tillfällig lösning.

Hälsa

Det du behöver just nu är den perfekta mixen av lugn och aktivitet. Inte lätt att få till alla gånger men tänker du på att planera dina dagar så går det enklare.

Relationer

Håll på din integritet nu och låt inte andra inkräkta på din personliga sfär. Du bestämmer själv vad du vill dela med dig av och vad som är för privat.

Lycka

Gå inte emot din intuition när det kommer till spel, det gäller att du själv väljer vad du tror mest på och inte litar blint på vad andra tror eller vad som borde vara rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

En begränsning har hävts och du får det lättare att arbeta obehindrat, vilket innebär att du får mer uträttat.

Ekonomi

Nu blir du tvungen att offra något utav värde för dig men det är för det bästa så tveka inte på om det är rätt.

Hälsa

En olöst konflikt kommer upp till ytan i dina tankar. Det känns inte värt att gräva i den igen och du har nog rätt, det vore bättre om du kan försöka gå vidare istället. Försök distrahera dig själv med roliga aktiviteter.

Relationer

Gå inte för fort fram i kärlekslivet nu, det gäller att låta saker och ting ta sin tid. Om du är för ivrig att utveckla ett förhållande så kanske inte utgången blir idealisk.

Lycka

Något som för ett tag sedan bara var en dröm har redan blivit verklighet. Det var tidigare än du trott, det är tack vare ditt idoga kämpande så du ska vara nöjd och stolt!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Tajming är viktigt nu, det gäller att du befinner dig på rätt plats i rätt tid och säger de rätta sakerna. Att komma försent och inte vara förberedd är inte bra för din image.

Ekonomi

Spekulera inte för mycket nu, det tjänar inget till. Du måste gå på fakta när du gör dina val, kan du inte få reda på det du behöver veta är det antagligen bättre att avstå tills du har mer information.

Hälsa

En oro inför något står i vägen för ditt välmående. Det är bra om du kan bearbeta det, antingen själv eller genom att prata med en vän, du kan övervinna det här!

Relationer

Chansen är stor att du träffar på en ny person nu, någon som inte är lik andra du brukar umgås med. Det känns exotiskt och spännande för dig.

Lycka

Du får en gåva som du är menad att dela med någon, så var inte sniken med det fina du fått.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du behöver råd från någon som har en längre erfarenhet än du. Var inte rädd för att fråga, du får bra insikter av det.

Ekonomi

Allt går mot ljusare tider för dig, du kommer att ha mer att röra dig med framöver då du har en extra inkomst att vänta.

Hälsa

Det gäller att du är ärlig mot dig själv när du utvärderar hur det gått den senaste tiden, för nu är det läge att göra det. En vän kan vara din spegel och ge dig en mer objektiv analys av situationen än du själv skulle ha gjort.

Relationer

Du blir varse att ett mönster du sett förut i en tidigare relation upprepa sig. Fundera på varför det gick fel tidigare och försök göra annorlunda den här gången.

Lycka

Din ärlighet ger dig tur den här veckan så fortsätt på den vägen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

För att undvika att upprepa gamla misstag bör du vara uppmärksam och hindra dig själv när du märker att du fastnar i samma gamla hjulspår. Ta ett steg tillbaka och tänk en extra gång innan du agerar.

Ekonomi

Det finns en väg runt ett dilemma och det gör att du undviker att behöva ta tag i det. Istället kan du använda din energi till att planera vidare med att hitta sätt att öka dina inkomster.

Hälsa

Se upp för energitjuvar nu, för att må bra måste du antingen vara ensam i lugn och ro och ladda, eller omge dig med folk i vars sällskap du trivs. Din psykiska hälsa påverkas mycket av hur du har det socialt.

Relationer

Du är fortfarande kvar i tankarna på en gammal relation, det känns svårt att sluta fundera på hur det skulle varit idag om ni fortfarande var tillsammans. Försök sakta men säkert skifta fokus till nuet. Du ska inte vara för hård mot dig själv, det är bra att reflektera men det får inte gå till överdrift.

Lycka

Turen vänder till din fördel nu och du har ökade vinstchanser hela veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du har stunder av total klarhet där allting bara faller på plats och andra då du vandrar omkring i en dimma och inte får mycket gjort. Var observant på hur din energinivå är och försök uträtta så mycket som möjligt av det som kräver fokus under dina bättre perioder.

Ekonomi

Friheten är viktigare för dig än att ha det bra ställt just nu, du lever gärna lite kärvare om det innebär att du själv får bestämma över hur du förvaltar dina tillgångar. Ett klokt val.

Hälsa

Ett projekt du satsat både tid och pengar på är nu klart och du kan luta dig tillbaka och begrunda ditt verk. Det här är något som skänker dig personlig tillfredsställelse och du är på en gång redo för att ta dig an ett nytt.

Relationer

Ditt individuella uttryck är viktigt för dig just nu och du ger inte gärna avkall på den livsfilosofi du har utvecklat under en lång tid. Att få vara sig själv är det viktigaste, andras åsikter spelar mindre roll.

Lycka

En känsla av välbefinnande sprider sig hos dig, oavsett hur situationen ser ut rent praktiskt så kommer du att känna dig lycklig och tacksam över allt du har.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Din fantasi och kreativitet hjälper dig att göra det lilla extra på jobbet nu i veckan. Du gör inte bara det du måste utan sätter även en liten guldkant på det du gör, vilket kommer uppskattas.

Ekonomi

Du tar läget för vad det är utan att spekulera för mycket i möjliga utfall. Ditt realistiska sätt att se på saker gör att du är bra på att planera efter de rådande omständigheterna och inte tar hänsyn till vad som ”kan vara”, det skulle vara för osäkert.

Hälsa

Du går i tankarna på en större förändring inom din livsföring men är inte säker på om du ska våga ta steget. Det går bra att testa, allt är inte skrivet i sten och är det inte något för dig så kan du återgå helt eller delvis till det du känner dig bekväm med.

Relationer

Andra kan ha fel men det kan du också. Var inte rädd för att göra en pudel om du kommer på dig själv med det, folk uppskattar ditt ärliga sätt att erkänna att du inte vet allt om allting.

Lycka

Nu har du äntligen fått den där insikten du väntat på skulle infinna sig. Det gick att lära sig från gamla misstag trots allt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Det finns saker som du är missnöjd med på jobbet men det positiva är att du kan göra en hel del själv för att förändra dem. Dina åsikter har betydelse för överordnade nu, de lyssnar på dig och tar till sig av dina synpunkter.

Ekonomi

Du känner en viss frustration över att saker och ting inte går framåt så snabbt som du tänkt när det gäller dina inkomster. Det gäller att avvakta och ha is i magen, gör inte något förhastat nu.

Hälsa

Du kan förnya ditt sätt att leva genom att tillämpa sådant du lärt dig genom åren. Nu är det perfekta tillfället att implementera strategier som du vet funkar men inte riktigt haft motivationen att använda dig av.

Relationer

Du är känslig för sinnesstämningen hos dina nära och kära och vill gärna pyssla om dem och få dem att må bättre igen, det uppskattas.

Lycka

Du har tur i spel under början av veckan men sen dalar den snabbt så skynda dig om du vill spela.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!