Horoskop

Veckans horoskop: 25 september – 1 oktober. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är oxe behöver varva ner och försöka hitta balansen, du har jobbat hårt på sistone och det tär på dina krafter. Du som är född i lejonets tecken ska inte vara rädd för det okända, en förändring inom ditt sociala umgänge är på väg att ske. För fisken kommer en god gärning att återgäldas den här veckan.

horoskop-universeFoto: Vincent Guth / Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Även om du vill skrika rakt ut för något som inträffar så är det viktigt att du försöker vara saklig och professionell och inte låter känslorna styra för mycket. Att ha lite emotionell distans är bra.

Ekonomi
Detta är en tid då du blickar tillbaka på månaderna som varit och drar lärdom från det som hänt. Mönstret du kommer se visar en obalans där utgifterna inom ett område skenat iväg. Beväpnad med denna information kan du ta dig an saken och få rätsida på ekonomin.

Hälsa
Ibland går det bra att luta sig tillbaka lite och inte bry sig så mycket, nu är ett sådant tillfälle. Din kropp är förlåtande och tar snabbt igen sig även om du slarvar lite med hälsan. Ta det lugnt, du är snart tillbaka i dina gamla rutiner igen.

Relationer
De vänner du redan har kan du lita på men var lite extra vaksam på nya bekantskaper. Ett visst mått av skepticism är sunt, du måste i egen takt bilda dig en uppfattning om personen och dennes pålitlighet.

Lycka
Du vinner med hjälp av ditt intellekt den här veckan så sätt dig in i hur spelen är uppbyggda om du ska delta. Eventuella vinster beror på din egen skicklighet.

Nästa bild
Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du bör i största mån undvika att hamna i konfrontation med någon på arbetsplatsen. Låt det bara vara en lugn vecka där du jobbar på som vanligt. Då sitter du tryggt där du är och har inget att oroa dig för.

Ekonomi
Ett antal människor vill ha pengar av dig, den du bör hjälpa är den som står dig närmast.

Hälsa
För hårt arbetande har tärt på dina krafter, du behöver varva ner och försöka hitta balansen igen. Att göra något kreativt är bra för ditt mående.

Relationer
Du måste öppna dig mer gentemot dina närmaste, de lyssnar på dig och du kan med gott samvete anförtro dem dina problem. Är du stängd och hemlighetsfull kommer du gå miste om hjälp och stöd som du faktiskt behöver.

Lycka
Du har viss tur men det är ändå bättre om du avstår från att spela och istället lägger dina pengar på något nyttigare.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Folk sliter i dig från höger och vänster och vill ha dina synpunkter. Du trivs med denna nyfunna position som rådgivare.

Ekonomi
Ligger dina pengar verkligen där de ger störst avkastning? Se över så du har optimerat ditt sparande. Om du inte har något är detta ett gyllene tillfälle att börja.

Hälsa
Se till att du är omgiven av förstående människor så långt det är möjligt, du mår inte bra när det ställs orimliga krav på dig. Dina behov måste respekteras för att du ska kunna andas och få lugn och ro.

Relationer
Dina relationer kräver en del jobb den här veckan, det går inte bara att luta sig tillbaka och hoppas på att de sköter sig själv. Ni behöver kommunicera mer än vanligt för att reda ut saker och ting.

Lycka
Slösa inte för mycket på spel den här veckan, det du vinner är ändå bara småsummor.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du bör inta en mer tillbakadragen roll den här veckan och inte bli för personlig. Att avslöja privata detaljer om dig själv är inte så lämpligt, det är bättre att du håller dem för dig själv.

Ekonomi
Nu är det andras tur att bjuda dig efter att du bjudit dem så många gånger. Det är självklart bara bra för din ekonomi.

Hälsa
Du kommer må bättre om du omvandlar din oro över småsaker till handlingskraft. Ta itu med sakerna du har på listan, så kommer du se att du snart känner dig mer positiv.

Relationer
Du står vid ett vägskäl, det handlar om ifall du ska fortsätta i samma hjulspår eller gå vidare. Vad som är rätt kan du bara svara på, så ta andras råd med en nypa salt.

Lycka
Det där enda kortet du tänker satsa på kanske inte är det rätta, så fördela dina insatser på fler alternativ för en större vinstchans.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du behöver ha tydliga mål och visualisera dem framför dig, då jobbar du som bäst. Det gör dig motiverad att fortsätta i stadig takt.

Ekonomi
Du får inte riktigt beräkningarna att gå ihop, det kan vara bra att gå igenom din budget med ett par andra ögon. En person i din närhet kan uppmärksamma dig på något du glömt eller utelämnat.

Hälsa
Allt är stabilt för tillfället och det är knappast läge att genomföra några större livsstilsförändringar. Spara hårdträning och dieter till ett senare tillfälle.

Relationer
En förändring av något slag är på väg att ske inom ditt sociala umgänge. Du ska inte vara rädd för det okända, det kan hindra dig från att leva ditt liv till fullo.

Lycka
Du måste ha blicken rakt på målet om du ska kunna nå framgång, låt inte andra distrahera dig.

Nästa bild
Veckohorskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohorskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du är mycket omtyckt på din arbetsplats. Slå bort dina tankar om att folk skulle prata negativt om dig, det stämmer inte. Dessutom så är det relevanta i det hela din insats.

Ekonomi
Du glömmer bort att du har sparade tillgångar som du kan använda. Ta med dem när du beräknar din budget, så behöver du inte snåla så mycket. Vad är de annars till för om inte för att användas?

Hälsa
Det krävs inte bara vilja utan ett aktivt agerande från din sida för att komma tillrätta med en viss krämpa som är livsstilsrelaterad. Att ta itu med anledningen kommer att lösa problemet.

Relationer
Andra människor behöver respektera att du förutom att vårda relationen till dem även måste vårda den du har till dig själv. Detta är minst lika viktigt för utan att bry dig om dig själv har du inte mycket kvar att ge.

Lycka
En idé du fick för ett tag sen närmar sig ett förverkligande. Turen du har nu kommer att hjälpa dig på traven.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Någon har en tendens att dumpa uppgifter på dig, säg ifrån vänligt men bestämt. Även om det inte är några större grejer bör du värna om att var och en ska sköta sitt. Risken är annars att det blir allmänt känt att folk kan utnyttja din godhet.

Ekonomi
Du har många idéer på hur du ska kunna spara pengar och lösa andra frågor när det gäller din ekonomi, så passa på att göra förändringar nu. Din kreativitet hjälper dig lång väg!

Hälsa
Lite och ofta är bättre än mycket och sällan, tänk på det lite extra nu. Du vill så mycket men bör tagga ner lite så du inte tappar motivationen efter ett tag. Större livsstilsförändringar kommer ändå att utebli av det ena eller andra skälet.

Relationer
Det finns någon i din närhet som inte varit helt ärlig mot dig. I det långa loppet är det bättre att förlåta, kom ihåg att vi alla har våra fel och brister. Även på kort sikt kan det ha sina fördelar då du värnar om ett viktigt förhållande.

Lycka
Du känner dig som lyckligast av att vara ute i naturen så se till att du får möjlighet till det. Du har även tur i utomhustävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Se till att du får vila ordentligt på fritiden för det kommer att bli en utmanande arbetsvecka. Ibland kan du känna att du inte får en lugn stund men var trygg i att allt är i sin ordning och att det snart kommer att vända.

Ekonomi
Du bör undvika att slösa för stora summor på förbrukningsvaror, låt dina pengar istället gå till att göra nödvändiga inköp. Det finns till exempel saker i ditt hem som är gamla och behöver bytas ut.

Hälsa
Ditt beprövade sätt att må bra fungerar fortfarande, så varför ändra på det? Låt inte andra försöka få dig att byta strategi. Du vet bäst vad som är effektivt för dig.

Relationer
En närstående försöker försiktigt antyda att den behöver hjälp och på samma sätt som du själv fått stöd är det nu din tur att vara den hjälpande handen.

Lycka
Ett måttligt spelande fungerar fint den här veckan, du bör undvika överdrifter.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Ditt fokus den här veckan hamnar på att upprätthålla ställningarna. Ta dig inte för några extra friheter som äventyrar ditt anseende på något vis.

Ekonomi
Du gör klokt i att hushålla med det du har och inte låna pengar. Oavsett om det gäller en stor eller liten summa så är det mycket bättre om du kan vänta med vidare investeringar tills du har sparat ihop pengarna till dem själv.

Hälsa
Du mår förhållandevis bra, desto värre är det för en annan person i din närhet. Se om du kan vara ett stöd för dem, du är bra på det.

Relationer
Det är en speciell dag snart, du har väl inte glömt? Visa personen det gäller din uppskattning.

Lycka
Du ska undvika ett för stort risktagande den här veckan, det är ditt huvud och inte turen som räddar dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det blir inte fullt så mycket gjort som vore önskvärt, du tar det lite väl lugnt och är något av en tidsoptimist, vilket är ovanligt för att vara dig. Mycket slinker igenom men du bör ändå tänka på att göra ditt bästa och inte slarva.

Ekonomi
Även om det inte först verkar vara fallet så löser sig allt till det bästa och du behöver inte vara orolig för att ekonomin inte ska gå ihop. Det är bara att fortsätta som vanligt.

Hälsa
Det är dags att utvärdera vad du vill uppnå och hur du ska åstadkomma det. Att hålla dig till planen kommer kräva självdisciplin men det har du gott om just nu så ta tillfället i akt och få en bra start.

Relationer
Du behöver visa uppskattning för släkt och familj den här veckan, låt dem inte tro att du tar dem för givet.

Lycka
Någon kommer med ett erbjudande till dig som du inte kan motstå. Du gör rätt i att tacka ja!

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Just nu är det i utomhusmiljöer du arbetar som bäst. Om du inte har möjlighet till detta så gå ut på dina raster och ta frisk luft istället. Det kommer skingra dina tankar och göra dig mer effektiv.

Ekonomi
Dina sparpengar har nu börjat växa och det du gått om drömt om börjar bli ett allt mer realistiskt mål. Fortsätt på den tålmodiga vägen, trägen vinner!

Hälsa
Spendera din tid med barn just nu om du kan, det mår du bra av. Att vara med den yngre generationen gör att du känner dig glad och levande.

Relationer
Nu får du möjlighet att umgås med andra i ett kulturellt sammanhang, något som leder till nya vänskaper om du bara är öppen för dem.

Lycka
Ditt liv må vara långt ifrån perfekt men du har gjort så många framsteg på senaste tiden att du borde vara lycklig och stolt!

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Låt dina prestationer vara synliga för andra och låt dem tala för sig själv. Ingen annan ska få ta äran för det du har åstadkommit. Även om du tycker om att arbeta i bakgrunden så gör du bäst i att träda fram nu och visa upp ditt arbete.

Ekonomi
Det är en del mindre inkomster på ingång, även om de är små så medför de att det ekonomiska läget förbättras.

Hälsa
Nu har du legat på latsidan länge nog, det är dags att rycka upp dig och börja ta tag i din hälsa på allvar. Ju tidigare du börjar desto bättre och desto större fördelar för dig på sikt.

Relationer
Vardagen har tagit vid och det romantiska livet lämnar en del att önska. Kom ihåg att det ligger i dina händer, bara du kan förändra det.

Lycka
En god gärning kommer att återgäldas den här veckan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!