Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 26-2 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 26-2 juli. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
En ändring i planeringen eller upplägget på arbetet gör att du känner dig aningen frustrerad. Din flexibilitet är något som är mycket uppskattat, kom ihåg det.

Ekonomi
Du går plus minus noll just nu och det räcker för stunden. Det finns för många hål att stoppa i för att du ska kunna lägga undan och spara någon större summa.

Hälsa
Försök spendera så mycket tid som möjligt utomhus, du mår bra av det. Motionen kommer på köpet när du vistas ute. Får du in den sociala biten också så känner du dig toppen. Glöm inte bort att få i dig tillräckligt med vätska bara, du har större risk för uttorkning än normalt.

Relationer
Den här veckan blickar du tillbaka på det som varit och minns det mesta med glädje. Att komma ihåg vad som fick dig att falla för en partner eller komma närmare din vän gör att det känns värt att fortsätta.

Lycka
Nu är det dags att gnugga geniknölarna, du kan vinna om du ställer upp i frågesport eller något annat spel som kräver intelligens.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Det känns som ett enda långt dagdrömmande från morgon till eftermiddag, det är inte likt dig. Då andra vet att du vanligtvis är så hårt fokuserad på jobbet så gör det inte så mycket att du har en sådan här vecka. Bara se till att du är närvarande i de uppgifter som kräver koncentration.

Ekonomi
Du kan tjäna extra pengar på något som har med det skrivna ordet att göra, det kan gälla böcker eller något du skriver själv. Vad det än gäller så har du mycket att hämta om du ger dig in på området.

Hälsa
Du behöver uppdatera dig själv om de senaste rönen, kanske det finns ett mer effektivt sätt att ta hand om din hälsa på? Fastna inte i gamla hjulspår, det är inte så produktivt alla gånger.

Relationer
Allt flyter på i vanlig ordning och du vill inte heller förändra något med situationen utan är på det stora hela egentligen ganska nöjd med hur saker och ting är.

Lycka
Var inte avundsjuk om din vän vinner eller får en summa pengar, var glad för deras skull istället, nästa gång är det din tur.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Det är ganska hårt tryck nu, du kan känna att du får ta hand om mer än du brukar. Låt det gå lite långsammare istället. Hellre det än att du hastar fram, dels blir du trött av det och kvaliteten påverkas också.

Ekonomi
Tänk igenom hela den ekonomiska situationen noga innan du gör någon investering, det finns annars risk att du glömmer ta med vissa utgiftsområden i beräkningen och det inte riktigt går ihop på ett bra sätt annars.

Hälsa
Du vill gärna ge andra råd om hur de bör ta hand om sig själva men fundera på om du lever som du lär.

Relationer
Alla andra verkar så kära och lyckliga och det tycks som om de spenderar obegränsad tid med varandra. Var inte avundsjuk, du ser bara en liten del av deras vardag.

Lycka
Ett budskap når dig och det kan förändra ditt liv om du bara är öppen för det. Öppen men dock med ett sunt mått av skepticism.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Då du har en meningsfull fritid känns det lätt att ta sig igenom uppgifterna just nu, du vet att du har saker att glädja dig åt vid arbetsdagens slut.

Ekonomi
Du ska så långt det är möjligt använda dig av det du har. Det finns något som är trasigt som du irriterat dig på men laga det hellre än att slänga det, det lönar sig ekonomiskt och behöver inte vara så krångligt som du först trott. Gamla saker kan också få nya användningsområden om du tänker till lite.

Hälsa
Det är ganska bra nu förutom att du är lite tröttare än vanligt. Mer sömn är det enda botemedlet.

Relationer
Det finns goda chanser att ta upp kontakten med gamla vänner just nu, det vill säga de vänskaper där ni glidit ifrån varandra på grund av avstånd eller att livet kom emellan. Med tidigare ovänner bör du inte försonas.

Lycka
Den här veckan är det inte värt att spela då du förlorar mer än du lägger ut.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Du har det bra just eftersom du har en lättare arbetsbörda än vanligt. Istället kan du prioritera andra områden vilket är behövligt.

Ekonomi
Det råder viss osäkerhet kring din ekonomi men det är inte mycket mer du kan göra än se hur det blir och att se till att du har lagt undan pengar till det viktigaste.

Hälsa
Ögonen blir lätt trötta nu så du bör tänka på att inte anstränga dem för mycket. Andra besvär såsom huvudvärk kan mycket väl komma från en överansträngning av synen.

Relationer
Vilket flyt det är just nu! Det du vill ha kan du få och du får det genom att vara en smula framfusig.

Lycka
Det ligger i dina händer den här veckan, lyckan följer dig om du tar ditt hjärtas väg.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Låt inte arbetet dränera dig den här veckan, du måste slappna av mer. Du är vanligtvis så plikttrogna men behöver lära dig att ta det lite lugnt ibland också.

Ekonomi
Du går omkring och irriterar dig på några kronor som du förlorat men så fungerar livet, det är både inkomster och utgifter. Kom ihåg att tid även är pengar.

Hälsa
Din hälsa är i allmänhet god under veckan men lever och njurar har en något ökad risk att drabbas. Du bör vara lite måttfull med alkohol och annat som kan påfresta systemet.

Relationer
Bjud in någon på en bit mat, du behöver det sociala umgänget. Bli inte för många bara, då kan ni inte kommunicera på ett bra sätt.

Lycka
Du har chansen att hitta något som kommit bort och som har ett affektionsvärde för dig. Leta hos någon släkting.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Ivrig som du är vill du gärna berätta för allt och alla om dina planer men det är bäst att hålla dina kollegor ovetande. Du vet inte vem som faktiskt blir glad för din skull och vem som kommer avundas dig.

Ekonomi
Se om du kan hitta ett sätt att dryga ut din ekonomi lite, det skulle vara om inte behövligt så i alla fall medföra att du kunde leva mer avslappnat.

Hälsa
Jämför dig inte för mycket med andra den här veckan och våga lita på att du är bra, duger som du är och gör tillräckligt för att just du ska må bra, för det är vad det hela handlar om.

Relationer
Det blir ytliga kontakter snarare än ett tajt umgänge den här veckan. Du vill leva fritt och obehindrat, lite mer frisläppt än vanligt.

Lycka
Det behövs stillhet och reflektion mellan varven för att kunna känna harmoni. Lyckan finner du när du inte har för många krav på dig.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Spill inte tid på annat utan fokusera på ditt arbete den här närmaste tiden, annars hinner du inte med det du ska. Det blir lätt mycket snack och lite verkstad annars.

Ekonomi
Du väljer mellan två olika alternativ men det är hugget som stucket. Ta ett av dem och gå vidare.

Hälsa
Du har skjutit upp en hälsoundersökning under långt tid och nu är det dags att ta tag i saken. Inget är bättre än att få ett lugnande besked, eller att få veta att det som fattas dig går att behandla.

Relationer
Det är stiltje just nu, inga förändringar i din vänskapskrets eller kärleksliv. En intim konversation kan dock sätta båten i gungning och få något att ta fart.

Lycka
Nu har du ökade chanser att kamma hem en storvinst, bara du är medveten om att det kräver sin insats och att du ändå naturligtvis riskerar att komma tomhänt ur det hela. Det är upp till dig om du tycker att det är värt risken även om den för tillfället är mindre.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Det är lätt hänt att du glömmer bort eller rentav struntar i att ta hand om dig själv på jobbet. Din hälsa är viktigt för att du ska kunna klara av arbetet på ett bra sätt, så glöm inte bort att ta rast och att äta ordentligt.

Ekonomi
Det går bra för dig nu och det är inget du behöver oroa dig för gällande din ekonomi. Dessutom ser inkomsterna ut att öka för dig på ett eller annat sätt inom en snar framtid.

Hälsa
Det är bra om du kan hålla en någorlunda rutin även om det känns som du bara behöver en paus från allt vad detta heter. Att vara för oregelbunden i dina vanor är inte bra för dig just nu.

Relationer
När du är på glatt humör så blir det lätt att du skämtar mycket vilket de allra flesta runt dig uppskattar. Gör det inte på andras bekostnad bara för då är det lätt hänt att du råkar såra någon.

Lycka
Något oväntat och egentligen obetydligt för de flesta andra kommer bringa dig en betydande lycka denna vecka.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Du har legat i på senaste och nu börjar det ge resultat. Kör ditt race och bry dig inte för mycket om vad andra tycker och tänker.

Ekonomi
Det är en viss ojämn fördelning i det ekonomiska förhållandet mellan dig och dina närmaste. Du ska inte behöva lägga ut mer än dem på era gemensamma utgifter, se till att du får rätsida på det även om det innebär att du måste föra ett obekvämt samtal eller två.

Hälsa
Avkoppling är lösningen på det mesta när det gäller hur du ska leva för att må bra. Det finns inget så negativt som stress för dig just nu.

Relationer
Du har fått en ny bekantskap som kan vara både till nytta och nöje för dig. Detta är en person som är avvaktande och går långsamt fram, vilket du också bör om du inte vill framstå som för mycket.

Lycka
Nog har du tur den här veckan men inte i spel. Var uppmärksam på andra möjligheter som öppnar sig för dig.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du bör hålla dig i bakgrunden den här veckan och inte ställa till med några scener. Bara gör dina uppgifter så lugnt och metodiskt som du kan.

Ekonomi
Om en vän i nöd kommer till dig för att låna pengar så ska du sträcka ut handen, det kommer kännas bra, vara givande och även ge dig något mer tillbaka i framtiden.

Hälsa
Det är värt att tänka lite extra på vad du stoppar i dig den här veckan. Träning kommer inte att vara lösningen även om det är positivt för din hälsa i allmänhet. Det viktigaste är att du inte äter så mycket mer än du gör av med.

Relationer
Det är kärlek i luften, kontakten du redan har med en viss person blir mer intim. Även om det inte varit mer än blickar finns det potential för det att utvecklas till något riktigt. En fast partner kommer du närmare genom förtroliga samtal och utbyte av djupare tankar och känslor. Ta dig tid då det är mycket värdefullt.

Lycka
Du kan vinna om du inte envisas med att välja samma spel som du alltid gjort utan istället vågar dig på något nytt.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Du upplever att någon står i vägen för din framgång men så är det inte alls, det största hindret är dig själv. Genom att fokusera mer på din personliga utveckling än att jämföra dig med andra kan du komma precis så långt som du vill.

Ekonomi
Tänk på att många små utgifter snabbt blir till större belopp om man lägger samman dem. Försök minska ner på dessa, speciellt på de som verkligen är onödiga.

Hälsa
För att motverka dålig hälsa bör du ha fokus på sömnen, det är det viktigaste du kan göra just nu. En dålig sömnkvalitet kan göra dig mindre produktiv och inte lika pigg och glad i humöret. Du kommer verkligen börja känna dig på topp om du bara får börja sova ut de flesta dagarna.

Relationer
Det tar långt tid för att en relation ska växa, så ha tålamod. Det kan bli till något väldigt bra om det får lov att gro långsamt.

Lycka
Någon uppvaktar dig med en gåva som du blir glad för, det är bara att tacka och ta emot. Du behöver inte känna att du måste återgälda det, ett simpelt tack är gott nog.

Den här veckan kan du som är tvilling känna dig trött och som att du får mycket att ta itu med – låt det gå långsamt och ta det lugnt. Jungfrun har chansen att hitta någonting som varit borta och som bringar lycka. För dig som är född i stenbockens tecken är inget så negativt som stress just nu, avkoppling är då lösningen för hur du ska må som bäst.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!