Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 26 februari – 4 mars. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i skorpionens tecken frestas av att återuppta bekantskapen med någon som du trodde du aldrig skulle träffa igen. Ni tvillingar ska tänka lite extra på vardagsmotionen, för att inte bli stela och orkeslösa. För dig som är jungfru visar sig en viss person vara betydligt mer spännande och fascinerande än du kunnat ana…

Foto: Chen Hu / Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du får en riktigt bra idé om hur du ska kunna förbättra din arbetsprestation. Det här gör dig mer effektiv än tidigare. Försök dock inte att göra en massa uppgifter på en gång för då blir du bara klar med en bråkdel av dem. Du har nytta av ett metodiskt och lugnt tillvägagångssätt.

Ekonomi
Du känner behovet av att dubbelkolla allting just nu. Det är bäst att göra det så du inte går omkring och känner stress över något som inte är ett problem. När du kollat så visar sig med största sannolikhet allt att vara i sin ordning.

Hälsa
Det känns bra att dela med sig till andra men låt inte det dränera dig. Du behöver lägga tid och pengar på dig själv och din personliga utveckling också.

Relationer
En hemlighet gnager i dig och du velar fram och tillbaka om huruvida du ska berätta för dina vänner eller din partner. Svaret är att om de står dig tillräckligt nära så kommer de ta det på ett positivt sätt.

Lycka
Den här veckan blir du fri från ett problem som har tyngt dig under en längre tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
En vän till dig som inte arbetar inom samma område som du har ändå många bra råd att komma med. Avfärda inte det personen säger bara för att du inte tror att denne kan sätta sig in i din situation.

Ekonomi
Nu har du vad som krävs för att frigöra dig själv från en situation som har sugit musten ur dig. Förändringar kan uppkomma hastigt, var beredd på det.

Hälsa
Du skulle behöva komma iväg och byta miljö. Sport- eller äventyrsresor är mycket bra för dig just nu eftersom du behöver röra på dig.

Relationer
Det finns ett visst avstånd mellan dig och den som står dig närmast, om det så är fysiskt eller mentalt. Försök göra vad du kan för att närma dig. Det krävs en hel del pusslande för att underhålla er relation men det är fullt möjligt.

Lycka
Du har gjort så många försök att åstadkomma något att du nästan gett upp. Ljusning är dock i sikte, fortsätt bara vara ihärdig så kommer det att gå vägen.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
När du känner att dina resurser är begränsade så oroa dig inte, det du behöver är bara mer fantasi. Det hjälper att omge sig med andra som tänker lika positivt som du.

Ekonomi
Du har chansen att slå till på något bra om du köper teknikprylar just nu.

Hälsa
Du behöver hålla igång för att må bra den här veckan. Se upp med att bli för stillasittande, då blir du lätt stel och känner dig orkeslös.

Relationer
Någon från ditt förflutna dyker upp, det kan vara en gammal flamma eller en vän som du tappat kontakten med. Tänk över vad det var som fick er att gå skilda vägar, kanske är det värt att börja om på nytt igen.

Lycka
Onsdag är din turdag, det innebär att dina vinstchanser är ökade då, speciellt vad gäller slumpmässiga spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Lyssna inte till den pessimist som säger att det du gör inte kommer fungera, du kan bevisa att det var fel. Du är flitig och noggrann, det kommer att löna sig förr eller senare om du bara är tillräckligt ihärdig.

Ekonomi
Passa på att sälja saker nu, du har flyt och får bra betalt för dem.

Hälsa
Du har inte något direkt emot att det är lite oordning hemma just nu, du använder hellre tiden till att vila. Det som du bryr dig desto mer är om du har uppgifter som du ännu inte klarat av. Försök beta av dem en och en, det känns bättre då.

Relationer
Du mår bra av att spendera tid hemma tillsammans med den du håller kär. Är du singel så avvaktar du att leta efter en partner just nu. Du har inställningen att är det meningen så händer det ändå.

Lycka
Du får chansen att ge en personlig gåva till någon som uppskattar den väldigt mycket.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har lite svårt att fokusera på jobbet då dina tankar för tillfället befinner sig någon helt annanstans. Självklart måste du försöka hitta tillbaka till koncentrationen på något sätt men samtidigt är det inspirerande och motiverande att drömma dig iväg.

Ekonomi
Du har spenderarbyxorna på dig den här veckan och det går åt pengar till höger och vänster. Det mesta av det är dock på nyttiga saker så det är ingen större fara.

Hälsa
Det handlar inte bara om att överleva, du ska må bra också. Lägg lite extra tid på att pyssla om dig själv, det är du förtjänt.

Relationer
Du har lite humörsvängningar som du får göra ditt bästa för att hålla under kontroll så att de inte påverkar vad som annars skulle kunna vara fina romantiska situationer.

Lycka
Du får förstahandsinformation om något som kan spara dig både tid och pengar, vilken tur!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Ställ in dig på att det kommer bli lite extra körigt på jobbet framöver, om än bara tillfälligt. Början av veckan är som tuffast och förutsatt att du inte skjuter upp uppgifterna så får du det lättare redan efter någon dag.

Ekonomi
Säkerheten är det viktigaste när du nu står inför ett beslut. Där du riskerar minst är det bästa stället för dina pengar att befinna sig. Se upp med lån och avbetalningar, du kan inte hitta tillräckligt trygga villkor för att det ska löna sig.

Hälsa
Den vardagliga motionen är viktig just nu så tumma inte på den. Att promenera kan räcka om du inte känner dig tillräckligt motiverad för någon mer strukturerad träningsform.

Relationer
Du måste gå djupare inpå någon än att bara döma personen efter det ytliga. En viss person visar sig vara betydligt mer spännande och fascinerande än du kunnat ana.

Lycka
Om du ska spela så är början av veckan bättre än mot slutet då din tur börjar dala.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
När du känner behovet att ventilera dina personliga problem med någon, låt det inte råka bli en kollega. Det är bäst om du kan undvika att blanda ihop privatlivet med yrkeslivet för din egen skull.

Ekonomi
Du behöver slappna av lite mer och inte oroa dig så mycket för din finansiella situation, den är bättre än du tror. Det finns utrymme för att göra något litet extra framåt helgen och du behöver inte ta av sparpengarna till det.

Hälsa
Balans är något mycket viktigt för dig just nu, du känner dig som bäst när du varken får för mycket eller för lite av det ena eller andra. Träna måttligt, ät hälsosamt men var inte för strikt med dig själv.

Relationer
Undvik att befinna dig i situationer där drama utspelar sig. Blir du inblandad så känner du dig kluven och du vill inte behöva välja sida.

Lycka
Inte mycket krävs för att göra dig glad just nu, det är de små tingen som räknas.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du är noggrann och flitig den här veckan och har ett öga för detaljer. Du upptäcker något som andra har missat.

Ekonomi
Det är dags att ta fram förstoringsglaset och titta på dina inkomster och utgifter den senaste tiden. Du kan se ett mönster i hur du spenderat och att ett område gått lite överstyr, det går lätt att ändra på utan att du behöver känna att du måste snåla. Det handlar bara om att flytta över en del av pengarna till ett annat ställe där de behövs bättre.

Hälsa
Du behöver rensa ut saker i ditt hem för att må bättre och få mer utrymme. Istället för att du går omkring och är less på sakerna som staplats på hög så gör någonting åt det. Håll inte för hårt i dina pinaler, du kan ge bort det du inte behöver och göra någon annan glad.

Relationer
Du är på romantiskt humör men vill inte gärna gå ut på dejt utan hellre sitta i soffan och mysa med den du tycker om. Det ser ut att bli en lugn vecka för dig.

Lycka
Du hittar ett bättre mål än det du hade förut. Det är lättare att nå och mer realistiskt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det råder kreativt kaos hos dig nu, om inte på skrivbordet så i huvudet. Du har många idéer på gång och det gäller att snabbt få ner dem på papper eller omsätta dem i handling.

Ekonomi
Du kan spara in en del den här veckan då det blivit dina vänners tur att bjuda dig. Var inte blygsam, tänk på alla gånger du spenderat på dem.

Hälsa
Du tränar bäst i grupp just nu, då kan du få motivationen du behöver. Det är mer än bara fysisk aktivitet, det är själva sammanhanget du söker.

Relationer
Du mår inte bra om du isolerar dig från omvärlden, kontakten med andra människor är väldigt viktig för dig. Allt ser harmoniskt ut på den fronten, det är inte stor risk att du hamnar i någon konflikt.

Lycka
Din nyfikenhet var nära på att skapa problem för dig men du lyckas undvika dem och kan lugnt pusta ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Nu får du tillfälle att ta upp ett projekt som du varit tvungen att lägga åt sidan under en tid när det varit annat som behövt prioriteras.

Ekonomi
När det gäller dina pengar har du inget att vara rädd för, det finns inga kommande hot mot din finansiella stabilitet. Du är alltid förutseende och har redan en fungerande plan för vad du ska göra när oväntade utgifter dyker upp.

Hälsa
Du har skjutit upp något som rör din hälsa, nu är det dags att ta tag i det.

Relationer
Den här veckan får du chansen att umgås med någon som förstår dig bra och som du har lätt för att prata med och anförtro dig till. Du tjänar på att vara öppen, så blir det lättare att bygga vidare på relationen.

Lycka
Hasta dig inte igenom vardagens moment, det är din noggrannhet du kommer vinna på.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
När du delegerar arbetsuppgifter, försök inte detaljstyra andra. De klarar sig bäst om du ger dem fria tyglar.

Ekonomi
Du vill gärna njuta av det goda i livet och nu har du råd att unna dig det, inom rimliga gränser. Lägg bara undan till de utgifter du vet med dig kommer dyka upp snart så går det bra.

Hälsa
Du har en del irritation som byggts upp och som du behöver kanalisera på ett lämpligt sätt. Motion är en bra idé.

Relationer
Kärleken är inte så enkel och rakt på sak som du trodde. Det är intensivt och komplicerat och du kastas fram och tillbaka i dina känslor. Om du ger dig in i den här djungeln så kan du i alla fall vara säker på att inte ha tråkigt.

Lycka
Turen går upp och ner men du står på en bra grund i allmänhet, det är en trygghet som skänker dig glädje i livet och som väger upp allt annat.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du har lätt för att förhandla nu och verkar få din vilja igenom när det gäller precis allt. Passa på att använda denna talang för att ta dig vidare i arbetslivet.

Ekonomi
Det går inte så bra när du försöker reda ut ett ekonomiskt dilemma genom en snabblösning. Tänk istället igenom vad du kan göra för att det ska bli bättre på lång sikt.

Hälsa
Gör inga omfattande förändringar med ditt utseende den här veckan, du är lite för impulsiv för det. Det är lätt att du ångrar vad du gjort med ditt hår eller tatueringen du kom på att du skulle skaffa.

Relationer
Du frestas av att återuppta bekantskapen med någon du svor på att aldrig träffa igen. Det krävs att du tar dig en funderare. Vill du verkligen öppna den dörren igen?

Lycka
Din kreativitet kommer att sättas på prov i en tävling av något slag. Chanserna är goda att du vinner om du verkligen gör ditt bästa.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!