Horoskop

Veckans horoskop: 26 mars – 1 april. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i kräftans tecken känner att du har kontroll över din ekonomi. Därför kan du istället koncentrera dig på annat som kräver din uppmärksamhet. För väduren är det fullt upp, både i ditt sociala liv och på jobbet. Glöm därför inte att ta pauser, det kommer du behöva. Vågen bör satsa på att vara ärlig och rak – du kommer nämligen bli belönad för det!

horoskop_rymdFoto: Pexels

 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du har en hel del att göra på jobbet och det är utmanande men även stimulerande. Ta ordentligt med pauser så du orkar med.

Ekonomi
Att prioritera rätt är A och O just nu. Du har en kommande utgift som du behöver lägga undan pengar till, se till att du gör rum för den i din budget.

Hälsa
Du springer runt i flera riktningar samtidigt och då kan det vara svårt att komma fram. Försök sakta ner och hitta balansen i ditt liv.

Relationer
Ditt sociala liv är tillfredsställande just nu. Vem du än träffar så får du det trevligt, bara att umgås är den stora grejen och det spelar inte så stor roll vad ni gör.

Lycka

Satsa inte allt på ett och samma kort om du ska spela, det är bättre att du sprider ut dina chanser just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Den här veckan har du extra lätt för att lära dig och förstå nya principer. Dra nytta av detta inom din karriär. Studerar du så är det här en perfekt tid för dig att gräva ner dig med näsan i böckerna.

Ekonomi
Något behöver redas ut när det gäller din finansiella situation. Att få ordning på budgeten är det bästa du kan göra just nu.

Hälsa
Du behöver hålla igång den här veckan, det känns bra att röra på sig och du får myror i byxorna om du sitter still för länge. Att ha ett aktivt liv, både fysiskt och socialt, är det bästa du kan göra för dig själv just nu.

Relationer
För dig som är singel så behöver du tänka på att avgränsa ditt sökområde, du vet dina preferenser så det är inte lönt att slösa din tid på personer du aldrig skulle fullfölja något med. I ett förhållande ska du hålla hårt på det som är ditt och då avses inte pengar utan din personlighet och dina intressen.

Lycka
Lyssna till en äldre person i din närhet som kommer med kloka råd, du har mycket att hämta därifrån.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Var inte för snabb på att döma ut något som ohållbart, du kommer snart att se att planen någon annan lade fram faktiskt är inte bara hållbar utan också realistisk.

Ekonomi
Någon frågar dig om ett lån men innan du lånar ut något så undersök hur den här personen betalat tillbaka sina skulder tidigare. Kanske är det så att denne inte gett tillbaka det den är skyldig inom en realistisk tidsram och då är det bra om du inte själv hamnar i en situation där du inte får något tillbaka.

Hälsa
Det är lätt hänt att du slarvar med maten just nu då kosten inte står högt upp på din lista av prioriterade saker. Kroppen är förlåtande men bara till en viss punkt. Du vet själv med dig när det gått överstyr.

Relationer
Säg nej när du inte känner för att delta i ett socialt sammanhang, du ska inte ställa upp bara för att du känner en skyldighet. Det finns mycket annat du kan göra som är roligt och styrkande.

Lycka
Just nu har du större chans att hitta borttappade saker, turen kommer hjälpa dig med det.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det går åt en del onödig tid till saker som är irrelevanta, försök effektivisera dig själv och utför uppgifterna i ordningen viktigast först.

Ekonomi
Du känner att du har kontroll över saker och ting vilket får dig att luta dig tillbaka en aning. Istället kan du koncentrera dig på annat som kräver din uppmärksamhet.

Hälsa
Du ger upp fort om du tar dig för mycket vatten över huvudet, speciellt träningsmässigt men det gäller även kosten. Det är bättre att du tränar lite och ofta den här veckan. Försök få in träningen i vardagen på ett så naturligt sätt som möjligt så får du lättare att hålla fast vid den.

Relationer
Ju fler människor desto bättre, så brukar det inte vara men så är faktiskt fallet just nu. Du vill umgås med många olika personer på en gång vilket styrker dig och ger dig nya infallsvinklar. Dessutom så får du äntligen roa dig kungligt när du umgås med mer lättsinniga typer.

Lycka
Ska du spela så gör på samma sätt du brukar och pröva inte nya saker du inte vet så mycket om, det är inte värt att chansa för mycket just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det är lite svårt att fokusera på jobbet då du går i romantiska tankar som gör att du flyger iväg i ditt sinne. Försök använda de här känslorna som drivkraft till att sprida en positiv glädje bland dina kollegor.

Ekonomi
Att ha en bra plan för dina utgifter är vad som kommer ta dig igenom veckan. Du har fått en summa pengar som ska räcka lite längre än du först tänkt att den ska.

Hälsa
Du vill gärna göra det mysigt hemma och slappna av i den behagliga miljön. Det är värt att satsa på för det gör underverk för hur du mår i kropp och själ.

Relationer
Du och någon du håller kär kommer umgås intimt nu. När ni umgås är det på en högre nivå och har ni möjligheten att knyta an på det djupare planet. Ytliga förbindelser har du inte lika mycket tur med så håll dig helst borta från dem.

Lycka
Håll ögonen öppna den här veckan för ett meddelande som kommer ha stor inverkar på dig i det längre perspektivet. Fäst dig inte så mycket vid var det kommer ifrån, det viktiga är vad som resulterar från det.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Ett nytt skede tar vid och du får andra uppgifter att fokusera på än du haft tidigare.

Ekonomi
Du står i valet och kvalet om du ska göra en viss investering. En vän kan råda dig när du känner dig vilsen.

Hälsa
Planerna du har för ett hälsosamt liv har kommit ganska långt, var inte så hård mot dig själv utan ge dig själv en klapp på axeln istället.

Relationer
Ditt trygghetstänk har gått lite för långt och det är dags för dig att pröva dina vingar och börja utforska lite. Det här gäller speciellt dig som är singel, du som redan är i ett förhållande kan experimentera tillsammans med din partner och få en nytändning.

Lycka
Din mentala styrka kommer ta dig långt den här veckan och med hjälp av den uppnår du ett av dina mål!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Du är stark och uthållig, det är något som behövs på ditt jobb. Ingen utmaning är för tuff för dig just nu. Passa på att visa dina framfötter!

Ekonomi
Nu får du möjlighet att hjälpa någon annan med något ekonomiskt. Oavsett om du ger råd eller reda pengar så kommer det vara uppskattat.

Hälsa
Du bör undvika för tung mat den här veckan då du lätt får en upprörd mage av sådan kost. Se även till att du dricker ordentligt.

Relationer
Du sprider en glad, positiv energi i alla dina relationer just nu. Om du är i ett förhållande så kommer det ske ett upplyft mellan er då känslorna väcks på nytt. Du som är singel kommer att ha ett smörgåsbord framför dig, sen är det upp till dig om du tar för dig eller inte.

Lycka
Att vara rak och ärlig gör dig till en vinnare den här veckan då du blir belönad för något du påtalar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du har lättare att drabbas av idétorka eller skrivarkramp just nu. Att envist försöka plöja igenom uppgifterna är inte lösningen, du måste pauser och få distans. Bäst går det för dig som jobbar med något praktiskt.

Ekonomi
Det är bra om du ser över dina försäkringar nu så att du verkligen har den mest fördelaktiga planen. Du är i full färd med att planera för en regnig dag, vilket är något du är duktig på.

Hälsa
Din instinkt säger dig att du borde kolla upp en grej så gör det och känn dig inte fånig om det visar sig inte vara något. Då är det bättre att du varit extra försiktig och försäkrat dig om att allt är okej med maskineriet.

Relationer
Ett av dina förhållanden når högre höjder den här veckan, spänn fast dig för nu bär det av!

Lycka
Undvik spel helt den här veckan för att vara på den säkra sidan. Oddsen är inte så bra som man kan tro alla gånger.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Din fantasi kommer vara till stor nytta den här veckan. Oavsett vilket område du jobbar inom så kan du ge något alldeles utöver det vanliga. Det du levererar är något du ska vara stolt över.

Ekonomi
Du ligger bättre till än du tror på ekonomifronten. En summa pengar är på väg in som du inte räknat med. Försök göra något genomtänkt med dem.

Hälsa
Frisk luft gör dig gott, se till att du vädrar ordentligt och kommer ut och rör på dig i det fria. Du har allt att vinna på en aktiv livsstil där du spenderar så mycket tid som kan och orkar utomhus.

Relationer
Det finns en person som du upphöjer och känner dig mycket entusiastisk över. Verkligheten är inte så perfekt dock, alla har sina fel och brister, kom ihåg det. Den du beundrar är av god karaktär men är inte en supermänniska och kan inte utföra underverk.

Lycka
Vänskap är guld värd, det får du erfara den här veckan då någon du står nära ger dig oumbärlig hjälp.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Andra är nöjda med dig, så det borde du också vara. Var inte så självkritisk då du gör ett bra jobb i stort. Det är bara detaljerna som kan filas lite på och det är ju ditt expertområde.

Ekonomi
Var inte för återhållsam den här veckan, du har många utgifter som du med gott samvete kan spendera på.

Hälsa
Du bryr dig mer om andra än dig själv just nu, det är många som kräver din uppmärksamhet och omvårdnad. Rå om dig själv lite också, det behöver du för att orka med.

Relationer
Din blyghet håller dig tillbaka. Om du bara kan finna modet att uttrycka dina fantasier i ord så kommer ditt kärleksliv att hetta till.

Lycka
Turen kommer och går den här veckan och det är bäst att inte satsa för stora summor på spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Tänk innan du talar, din tunga riskerar att få dig att hamna i trubbel den här veckan om du inte kontrollerar den. Du har energi och är glad vilket påverkar arbetet positivt men du kan då och då vara lite väl impulsiv.

Ekonomi
Du har inte så lite att röra dig med som du tror, det finns pengar nog till både lek och allvar. Så länge du inte låter ett område okontrollerat skena iväg så är det ingen fara på taket.

Hälsa
Du kan göra mer än du tror för att må bra, försök inte skylla på att du inte har tid. Du får ta dig tiden helt enkelt, det är för ditt eget välbefinnande i slutändan och det gör det även lättare för dig att finnas där för andra när du är utvilad och får i dig rätt näring.

Relationer
En förändring är på gång men du är inte så pigg på den. I slutändan kommer det dock visa sig vara till det bättre.

Lycka
Det ser ut som att du behöver leta efter något borttappat, det kommer irritera dig väldigt men helt plötsligt dyker den upp ska du se.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du kastar dig med huvudet före in i uppgifterna och fördjupar dig verkligen i dem. Alla på arbetsplatsen kommer att se din brinnande entusiasm.

Ekonomi
Du har ett viktigt beslut att ta gällande din finansiella situation. Se till att du undersöker saken noga och tveka inte att be andra om råd.

Hälsa
Nu är det dags för reflektion och introspektion, vilket innebär att du vänder blicken inåt och går på djupet med dina känslor. Det här är en högst personlig ritual för dig, du behöver gott om tid att vara ifred så inte utomstående kan störa dig.

Relationer
Återigen så går du omkring sådär på dina rosa moln och svävar iväg i romantiska tankar. Vänner får stå tillbaka för det här, se till att du i alla fall hör av dig lite kort så ni inte tappar varandra.

Lycka
Du är bra på skicklighetsspel den här veckan men din tur i allmänhet är sådär. Ska du spela så lita inte på att slumpen ska hjälpa dig till vinst.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!