Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 27 augusti – 2 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Oxen – din form är bättre än tidigare och det går förhållandevis lätt att träna. Jungfrun har allt att vinna på att vara ärlig med den person som står dig närmast. 

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det uppstår en situation där det krävs att du tar ställning i en fråga. Försök hålla känslor utanför, det gäller att du kan fatta ett logiskt beslut.

Ekonomi
Var noga med att kontrollera siffrorna nu så det inte smyger sig in misstag. De är lätta att rätta till men du måste ha huvudet på skaft.

Hälsa
Nu är du motiverad som aldrig förr när du ser resultat av det du gör. Det är som att du tävlar med dig själv. Att lägga i en högre växel när det gäller träning är lättare nu eftersom du känner dig så driven.

Relationer
Det är viktigt att du är dig själv, samtidigt lämpar sig inte vissa uttryck och beteenden i miljön du befinner dig i. Sök dig till sammanhang där du kan uttrycka dig själv obehindrat.

Lycka
Fokusera på vad du kan förändra och inte sådant som redan är skrivet i sten, då har du chansen att bli framgångsrik inom en snar framtid.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det finns tecken på att någon på din arbetsplats kommer att sluta eller bli omplacerad och det här påverkar även dig indirekt. Det är för tidigt att säga om förändringen blir positiv eller negativ men oavsett så tänk på att det är din egen insats som är det viktiga.

Ekonomi
Tillfälliga lösningar kan vara av godo nu, det är bra om du kan vara kreativ nog att hitta ett sätt att skjuta på en utgift tills läget är bättre.

Hälsa
Din form är bättre än tidigare och det går förhållandevis lätt att träna. Skaderisken är även minskad så du behöver inte vara så orolig för det.

Relationer
Ha en plan i reserv eftersom det kan hända att aktiviteter ställs in nu. Om du har ett alternativ slipper du känna dig ensam och deppig om du inte kommer iväg på det du planerat tillsammans med någon annan.

Lycka
Tålamod är nyckeln till framgång just nu och du har gott om det!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du sitter tryggt på din position och inte mycket kan få dig att tappa fotfästet. Du står pall för ett högt tryck men behöver ladda din energi på fritiden, tänk på det så du inte blir utbränd.

Ekonomi
Om du märker att dina utgifter ökar så sitt lugnt i båten, dina inkomster kommer att göra det också.

Hälsa
Försök att inte tänka så mycket på uppförsbacken som ligger framför dig, du är rustad för att ta dig upp för den. Reflektera istället över hur långt du har kommit när det gäller att nå dina mål gällande din hälsa och fysik.

Relationer
Du och en närstående har en outtalad överenskommelse om att dela allting med varandra. Gör ditt bästa för att upprätthålla den genom att vara så ärlig och genomskinlig som du kan, du får samma bemötande tillbaka.

Lycka
Torsdagen är din turdag den här veckan, vänta dig ett glädjande besked!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Folk litar på att du kan klara av jobbet. Känn ingen press, uppgifterna du får skulle du mycket väl kunna göra med förbundna ögon, så naturliga är de för dig.

Ekonomi
Du har ett bra utgångsläge för att börja planera inför framtiden. En större investering ligger inte så långt fram i tiden som du tror.

Hälsa
Du har svårt att må bra när det är rörigt omkring dig och just nu finns det mycket att fixa hemma. Ska du bli klar så får du prioritera bort en del annat men det är det värt.

Relationer
När andra planerar någonting tillsammans känner du dig lite utanför. Våga fråga om du får hänga på, du kommer att bli välkomnad. Det visar sig bara vara att andra misstolkade dina signaler som ett ointresse.

Lycka
Det gäller att du håller ögonen öppna annars missar du ett alldeles ypperligt tillfälle till att tjäna en extra slant!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det är viktigt att du visar dina kollegor att du uppskattar dem, det förbättrar arbetsklimatet. Däremot betyder det inte att du ska delta i skvaller, du gör bäst i att hålla dig borta från allt sådant.

Ekonomi
Det gäller att spendera lagom nu och varken snåla för mycket eller göra för stora utsvävningar. Balansen är det viktigaste.

Hälsa
Att röra på dig är extra viktigt just nu, både i liten och stor skala. Ta dig inte vatten över huvudet, det gäller att du tar hänsyn till ditt utgångsläge.

Relationer
Gå lugnt fram just nu oavsett om det gäller ett nytt eller befintligt förhållande. Det finns inget du missar bara för att du saktar ner lite och inte är så otålig.

Lycka
Någon berömmer dig för en fallenhet du har. Du bör ta det till dig och våga satsa mer på det som du är bra på.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Kreativiteten är på topp just nu så se till att dra nytta av det. Du jobbar bäst i lugna miljöer där du inte blir störd lika ofta så om du har möjlighet att utföra en del av ditt jobb hemifrån är det en utomordentligt bra lösning.

Ekonomi
En familjemedlem eller släkting kan komma att ge dig råd, då ska du lyssna noga för det är en person med mycket erfarenhet som talar.

Hälsa
Kosten är viktig just nu, satsa på mat som är hälsosam och ger dig energin du behöver för att klara dig genom en utmanande vecka.

Relationer
Du har allt att vinna på att vara ärlig med den person som står dig närmast. Var inte rädd för att du kommer bli dömd när du berättar om dina innersta tankar, du blir istället mött med förståelse och relationen kan tas till nya höjder.

Lycka
Misströsta inte när det går trögt i början av veckan, turen vänder mot helgen!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det går lite trögt för dig med inspirationen i början av veckan men sen lossnar det plötsligt. Du behöver tid på dig att sätta dig in i en uppgift och har svårt att hitta tillbaka när du tar en paus. Orkar du göra klart allt på en gång så vore det bäst.

Ekonomi
Försök involvera så få personer som möjligt i din finansiella situation annars kan det hända att det rör till sig lite. Det som då sker är att du blir förvirrad av alla råd som regnar över dig och kan få svårt att sålla bland dem.

Hälsa
Kroppen klarar mycket den här veckan och du har gott om energi oavsett hur det ser ut rent praktiskt med till exempel kost och sömn. Nästan lite för bra för att vara sant men njut av alla fördelar det innebär!

Relationer
Du har en hemlighet som du tvekar på om du bör berätta om eller ej för den berörda personen. Det är en avvägning och du måste gå igenom potentiella scenarier med dig själv först. Kanske är det bäst att låta det du tänkt säga stanna i ditt huvud.

Lycka
Snart uppenbarar sig en ny möjlighet för dig. Oavsett vad det gäller så gör du rätt i att tacka ja om hjärtat hänger med.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Någon stör din arbetsro i början av veckan och du måste säga ifrån vänligt men bestämt. Vågar du det så blir resten av veckan lugn.

Ekonomi
Det finns inga anmärkningar på hur du hanterar ekonomin, möjligtvis snålar du aningen mer än du behöver. Mot helgen kan du med gott samvete spendera lite extra.

Hälsa
Det gör dig gott att ägna dig åt en favorithobby. Ta dig tiden till det när du får möjlighet så ska du se att du genast känner dig piggare.

Relationer
Du saknar någon som du skiljts åt från. Det finns många fina minnen att leva på till dess ni ser varandra åter och allt tyder på att ni kommer att göra det.

Lycka
Du har tur men det finns annat att satsa på som är viktigare än spel. Gå gärna med i gratis dragningar som du inte kan förlora på.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Allt flyter på nu och det är lätt för dig med både kreativa och praktiska uppgifter. Att vara snabb är stundtals avgörande.

Ekonomi
Du har extra resurser att ta ifrån nu. Använd dem till nyttiga saker och bli inte frestad att spendera på onödigheter, då riskerar du att röra till det.

Hälsa
Fysiska utmaningar är jobbiga för stunden men de får dig att känna dig så mycket bättre efteråt, kom ihåg det när du väljer dina aktiviteter den här veckan.

Relationer
Du får dig en tankeställare när någon du litar på visar en annan sida av sig själv. Allt är inte riktigt som det ser ut att vara men det behöver inte nödvändigtvis vara negativt.

Lycka
Genom att vara förutsägande undviker du att hamna i en knepig sits. Du ser tecknen på att en konflikt närmar sig och kan då ta ett steg åt motsatt håll.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Ditt självförtroende får sig en knuff framåt när du klarar av något du inte trodde var möjligt. Du känner dig styrkt och redo att ta nya tag.

Ekonomi
Du får valuta för dina pengar nu så passa på att göra nödvändiga inköp som du förskjutit under en längre tid på grund av att du väntade på bättre tider.

Hälsa
Ta hand om dina ben lite extra nu, tränar du så måste du se till att stretcha ordentligt. Vila gärna dem också när du har möjlighet till det.

Relationer
Du som är singel är definitivt på jakt nu, det är för spännande för att inte ge sig ut i dejtingdjungeln. Det verkar som att du får napp också. Ett redan existerande förhållande kan må bättre av lite förnyelse.

Lycka
Sprid ut dina insatser nu och satsa inte allt på ett och samma kort, då är risken stor att du går med förlust.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det är stundtals lite svårt att koncentrera sig men du får ta vara på de tillfällen då du känner dig skärpt och jobba mer intensivt då.

Ekonomi
Det kan vara väl värt att investera i en uppgradering av din livsstil just nu. Bäst är det med sådant som sparar tid och ansträngning, det gör det lite lättare att få livet att gå runt.

Hälsa
Den personliga utvecklingen är viktigast för dig just nu och du vill gärna fila på dina talanger och förbättra dem så mycket det går. Förhållandena är gynnsamma så du kommer snabbt framåt, vilket är glädjande.

Relationer
Din impulsivitet gör det lätt för dig att försäga dig eller vara lite okänslig mot folk för tillfället. Å andra sidan är du spontan och det är något som vännerna uppskattar.

Lycka
Undvik spel som enbart är beroende av tur, du behöver få användning för din skicklighet för att öka vinstchanserna.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Att avancera inom din karriär är en lång process som inte sker över en natt. Sätt delmål för dig själv så känns vägen dit enklare.

Ekonomi
Du är på god väg mot ett större oberoende, så varför sätta dig själv i låneträsket nu? Tacka nej till sådana erbjudanden och försök klara dig med det du har.

Hälsa
Att ignorera dina kroppsliga behov gör att du inte kan fungera till ditt fullaste. Istället för att bara köra på autopilot måste du stanna upp och fråga dig själv vad det är du behöver som du förnekar dig själv.

Relationer
Passa på att njuta av varje romantiskt tillfälle du får, de allra bästa stunderna växer inte på träd. Det kan bli många intima stunder mellan dig och en någon du verkligen tycker om framöver.

Lycka
Du har tur i affärer, om du försöker sälja någonting får du kanske till och med mer för det än du trodde.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!