Horoskop

Veckans horoskop: 27 november – 3 december. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är tvilling får möjligheten att vara med någon du har saknat mycket, ta den chansen! Skytten – det känns frestande att fuska för att slippa anstränga dig så mycket, men tänk på att om du blir upptäckt så blir det inga roliga konskevenser. Du som är född i vågens tecken, våga visa vad du går för! Du går miste om en hel del positiva effekter om du gömmer dig undan.

horoskopFoto: Johny Goeren/Unsplash

 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du behöver sakta ner lite och få distans till det du håller på med. Det kan vara bra att låta någon annan ta sig en titt och ge ett råd eftersom du kanske inte märker själv vad du har missat.

Ekonomi
Du får vittring på en extra inkomstkälla, vilket absolut är något du ska utforska då varje tillskott till kassan är välkommet.

Hälsa
Det är inte bra för dig att sitta själv för mycket, då blir det lätt hänt att du ältar dina problem. Om detta händer bör du distrahera dig själv genom att omge dig med människor du tycker om och söka dig till sammanhang som känns upplyftande.

Relationer
Du är väldigt känslig för andras sinnesstämning just och det gör dig till en bra, stöttande vän. Glöm inte bort dig själv bara.

Lycka
Satsa inte på något nytt spel utan att ha kollat upp det noga, du behöver ha hjärnan med dig för att få något ut av det.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det är lugnt på arbetsplatsen nu och kommer så förbli. Även om det inte är så kul så är det samtidigt lugnande.

Ekonomi
En extrainkomst är på väg och från vilket håll den än kommer så är det bara för dig att tacka och ta emot.

Hälsa
Just nu är det ganska fullt upp och du har inte så mycket tid att sitta ner och reflektera, vilket du egentligen skulle behöva. Du får inte tiden om du inte tar dig den.

Relationer
De du umgås med för tillfället är inte de du helst av allt skulle vilja vara med. Följ hjärtat och sök dig till likasinnade. Var inte rädd för att ta upp kontakten med nya personer.

Lycka
Du har större tillgångar än du förstår själv men någon öppnar nu dina ögon inför detta faktum.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Andra vill gärna fråga dig om råd och tips för att uppnå framgång och det är något du trivs med att dela med dig av, det får dig att känna dig nyttig såväl som att det stärker din självkänsla.

Ekonomi
Avfärda inte din väns idé om att tjäna extra pengar, det kan faktiskt vara något smart.

Hälsa
Du försöker sträva efter perfektion och då är det lätt att du känner dig otillräcklig. Allt handlar om att sätta realistiska mål och att inte döma dig själv för hårt för eventuella snedsteg.

Relationer
Du får chansen att vara med någon du har saknat mycket, ta den!

Lycka
Någon du inte känner kommer att hjälpa dig på ett eller annat sätt den här veckan. Glöm inte bort att visa din tacksamhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Ditt tålamod sätts på prov i början av veckan då du får en utmanande uppgift att sätta tänderna i.

Ekonomi
Var öppen med dina allra närmaste om din finansiella situation, det gör att du kan få råd och stöd när du behöver det och inte behöver dra hela lasset själv.

Hälsa
Din mage blir lätt upprörd och du bör undvika svårsmält mat. Utöver detta verkar du ha en bra hälsovecka.

Relationer
Låt umgänget vara lättsamt den här veckan, att prata om dina eller andras problem är inte så upplyftande. Det är kul att göra saker med andra där man inte pratar så mycket, som till exempel att gå på bio.

Lycka
En riktig turdag gömmer sig bland veckans alla dagar. Med största sannolikhet är den i början av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har nytta av din kreativitet den här veckan och kommer med en unik lösning på ett problem.

Ekonomi
Det finns en person i din närhet som är bra på det här med ekonomisk planering, du bör dra nytta av det och fråga om råd när du är tveksam på hur du ska gå tillväga.

Hälsa
Du har ansträngt dig lite för mycket den senaste tiden och nu säger kroppen ifrån. Du bör lyssna på dina inre signaler och inte tvinga dig själv till sådant du inte mäktar med.

Relationer
Du kommer ha chansen till ett spännande och romantiskt möte i helgen – men vågar du ta den? Du tvekar men vet inte riktigt varför. Du får ta en funderare på vad du verkligen vill göra.

Lycka
Du får en idé som är för bra för att bortse från, den kan ge dig tur så kör på!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
När du kört fast känns det som att du bara vill lägga ner allting och gå hem. Det går ju inte, du måste vara kvar och kämpa med det. Du kommer klara det du har framför dig om du bara fortsätter utan att ge upp. Trägen vinner!

Ekonomi
Du har goda möjligheter att spara den här veckan om du bara planerar dina utgifter och undviker impulsköp.

Hälsa
Din aptit är sämre än vanligt så du tenderar att vara liten i maten. Så länge det du äter är relativt nyttigt så är det ingen större fara.

Relationer
Du har fokus inåt den här veckan. Precis som du känner är det bra för dig att vara ensam och sortera dina tankar. Isolera dig dock inte helt, du behöver fortfarande socialt umgänge för att må bra.

Lycka
Du mår särskilt bra av att vara i kontakt med djur just nu, försök få chansen till det på ett eller annat sätt då det skänker dig glädje och en känsla av välbefinnande.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Scenen är din, det bästa du kan göra är att våga visa vad du går för. Gömmer du dig undan och inte vågar visa upp dig så lägger ingen märke till dig och du går miste om en hel del positiva effekter.

Ekonomi
Du är frestad att göra ett större inköp men det är bättre att avvakta tills du har det bättre ställt, pengar är på ingång om du bara har tålamod.

Hälsa
Den friska luften gör dig gott, så se till att vädra emellanåt även om det är frestande att stänga om sig när det drar snålt ute. Eller ännu hellre – var ute så mycket som möjligt. Då får du även den motion du behöver.

Relationer
Familj och släkt är viktiga för dig just nu, det kommer mycket gott ur att träffa och ha kontakt med de av dem som betyder mest i ditt liv.

Lycka
När du låter känslorna flöda och är dig själv, det är då du är som bäst. Skickar du in ett bidrag till en tävling måste du lägga ner din själ i det och presentera något djupt personligt. Du vinner inte på att ta fram det du tror andra vill ha.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Dina tankar svävar lätt iväg, detta märks genom att den i grunden höga kvaliteten på ditt arbete inte är konstant. Känner du dig ofokuserad är det bättre att ta en paus och skingra tankarna än att bara försöka köra på när det tar emot.

Ekonomi
På senaste tiden har du haft dina stunder då du spenderat utan en tanke på morgondagen. Detta har lämnat ett visst avtryck i din budget och det är upp till dig att fixa det. Den här veckan är fördelaktig för sparande, då det är lättare för dig än vanligt.

Hälsa
Det vore bra om du kunde varva ner lite, stressen tär på dina krafter. Även du behöver vila emellanåt, oavsett hur stark du känner dig.

Relationer
Du tvekar över om du ska be en vän om hjälp men du har inget att vara orolig för, din fråga kommer att tas emot på ett positivt sätt och det är bättre än om du höll det inombords. Dessutom ser det ut som du även kan få praktisk avlastning.

Lycka
Att hitta saker du, eller andra, slarvat bort går lekande lätt för tillfället. Så ta tillfället i akt och börja leta!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det känns frestande att fuska lite för att slippa anstränga dig så mycket. Tänk på att blir du upptäckt riskerar konsekvenserna att inte bli alltför härliga.

Ekonomi
Istället för att fortsätta gå omkring med den där känslan i magen av att du har glömt att betala något, sätt dig ner och titta på det. Att bara blunda hjälper föga. Det är sannolikt att du kommer hitta en försenad avgift eller obetald faktura, det har inte hunnit gå så långt tid så det är ingen större fara.

Hälsa
Du vet mycket väl hur du bäst bör leva ditt liv och nu är det dags att göra praktiska förändringar för att kunna uppnå de mål du har för dig själv. Ta dig inte vatten över huvudet bara, små steg i taget ger större chans att lyckas.

Relationer
Du tar inte gärna risker i nära förhållanden, det är klokt då det kan medföra vissa oönskade konsekvenser.

Lycka
Du håller envist på ditt gamla spelsätt, försök bryta mönstret så har du snart en vinst i handen.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du blir fort utmattad och behöver ta frekventa pauser. Anledningen till detta är inte dålig hälsa utan att du är för intensiv när du jobbar och fort blir slutkörd.

Ekonomi
Fastna inte på en liten detalj, du måste försöka zooma ut och se helheten. Annars kör du fast och kommer inte vidare i planeringen.

Hälsa
Att röra på dig är bra, du behöver inte så mycket vila nu som du tror. Så länge du inte överdriver är det bra med motion.

Relationer
En av dina vänskaper har fått stå åt sidan då annat kommit emellan. Nu är det hög tid att ta upp kontakten igen!

Lycka
I helgen har du bättre tur än under arbetsveckan så förlägg ditt spelande då om du vill ha bättre vinstchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Allt slit har lönat sig och du får snart välförtjänst uppskattning för dina insatser. Kanske inte på det sätt du trodde men ändå något att vara glad över.

Ekonomi
Du har en god, stabil ekonomi. Dock finns det en kommande utgift du behöver lägga undan pengar för redan nu, för att undvika en negativ överraskning. Att vara förutseende är mycket klokt.

Hälsa
Det är bra för dig att träna den här veckan men du ska undvika att anstränga dig för mycket. Variera dig så minskar risken för överbelastning och skador.

Relationer
Dina intressen är mycket viktiga för dig just nu och vänner och familj får stå tillbaka. Ta dig tid att höra av dig någon gång emellanåt till de som betyder mycket för dig.

Lycka
Du bör undvika lotter och andra slumpmässiga spel den här veckan, däremot kan du använda din skicklighet för att vinna en slant.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
När en kollega kommer med konstruktiv kritik bör du inte avfärda den utan låt det bli en liten tankeställare, det ligger nog något i det personen säger.

Ekonomi
Pengar du lägger på ditt hem är väl investerade och du kommer få mycket valuta för pengarna just nu.

Hälsa
Du mår bra av att vara kreativ och skapa saker på din fritid. Tänk på att försöka få in motion i samband med detta då du annars lätt blir stillasittande. Promenader i naturen inspirerar dig mycket. Press i form av sträng träning gör motsatsen.

Relationer
Någon i din närmaste krets försöker få dig att ta ett beslut men du känner dig inte redo och behöver tänka över saken mer. En sann vän är den som väntar på dig.

Lycka
Även om det inte verkar så till en början så ser veckan ut att kunna bli riktigt tursam mot slutet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!