Horoskop

Veckans horoskop: 28 augusti – 3 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 28 augusti – 3 september. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Det är någon som du börjat irritera dig mer och mer på. Det är nästan så det känns som att personen gör saker med flit bara för att du ska störa dig. Misströsta dock inte, det har inget med dig att göra utan det är bara personen själv som har en inte allt för taktfull personlighet.

Ekonomi
Du får ett erbjudande om en satsning av något slag, det är en chans du absolut bör ta. Vem vet om eller när tillfället kommer åter?

Hälsa
Den här veckan har du en något ökad risk för förkylning och andra mindre besvär. Du kan dock vara förutseende och förebygga de flesta sådana åkommor.

Relationer
Du får höra från en gammal bekant som du inte pratat med på länge, ta chansen att fräscha upp vänskapen som vissnat.

Lycka
En ny möjlighet uppenbarar sig för dig och du bör våga ta steget, oavsett vilket livsområde det rör sig om.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Sköt dig själv den här veckan och bry dig inte så mycket om varken kollegor eller konkurrenters framsteg. Det viktiga är att du fokuserar på vad du kan göra och verkligen gör ditt bästa.

Ekonomi
Du får en viss extrasumma som du kan lägga på en pryl du länge suktat efter. Spenderar du resten av pengarna vist så håller budgeten.

Hälsa
En tidigare händelse du trodde att du kommit över uppträder på nytt i tankarna. Frågan är om du verkligen bearbetat minnet tillräckligt. Var snäll mot dig själv samt ta dig tiden att reflektera så att du sedan kan gå vidare.

Relationer
Det finns goda möjligheter till ett lättsamt och stimulerande umgänge med nära och kära. Spara de tyngsta konversationsämnena till ett mer lämpligt tillfälle.

Lycka
Håll ögonen öppna för en gyllene möjlighet är i antågande!

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Den här veckan har du ett stort bekräftelsebehov när det kommer till din arbetsinsats, du vill känna dig uppskattad för den tid och kraft du lägger ner. Det är därför aningen frustrerande att du inte upplever dig lika sedd och hörd som du skulle önska. Det gäller att härda ut och tro på att det du gör märks och kommer att belönas förr eller senare.

Ekonomi
Det är förhållandevis lugnt på ekonomifronten och även om du inte är den bästa på att spara just nu så är allt i sin ordning och du har inget direkt att oroa dig för.

Hälsa
Nu är det dags att kicka igång träningen igen, börja med små steg och var inte för hård mot dig själv. Det är lätt hänt att du gör misstaget att gå ut för hårt i början. Det lilla du gör har dock stor effekt.

Relationer
En person du tycker mycket om mår inte riktigt bra och behöver stöttning från dig. Det är viktigt att ställa upp och visa att du finns där, det är en investering i er vänskap.

Lycka
En skatt väntar runt hörnet, bara du håller ögonen öppna så upptäcker du den.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
För att få inspiration och återfinna kreativiteten bör du ta pauser då och då. Gå en promenad och skingra tankarna, det hjälper långt.

Ekonomi
Nu fattas bara en småsumma för att du ska ha sparat klart till något du länge velat införskaffa. Ha tålamod och spara ihop det sista, gör inte misstaget att låna pengar till det. Glädjen blir större när du klarat det på egen hand och du slipper tänka på att betala tillbaka.

Hälsa
Du försöker undvika att tänka på något specifikt genom att hålla dig själv sysselsatt hela tiden. Det är ingen lösning, istället bör du ta itu med saken och därefter gå vidare.

Relationer
Du behöver jobba lite extra på en av dina nära relationer, det rör sig om en familjemedlem eller släkting av något slag. Kom ihåg att som med alla förhållanden så handlar det om att både kunna ge och ta.

Lycka
En vän ger dig en liten knuff i rätt riktning och du vågar satsa på något du inte trodde att du skulle göra. Det visar sig föra tur med sig.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Du kan se en röd tråd som sammanlänkar flera olika åsikter med varandra, något som är värdefullt när du får spela rollen som medlare. Börja genom att föreslå att alla parter anstränger sig för att försöka se saker och ting från en annan synvinkel.

Ekonomi
När en släkting kommer till dig med råd kring din ekonomi så bör du lyssna och hörsamma detta, det är någon som har erfarenhet och har varit där förut.

Hälsa
Det är bra att fokusera på kosten just nu, laga rejäl och hälsosam mat. Varför inte lära dig ett nytt recept? Du fastnar lätt i samma saker och måste våga pröva något nytt.

Relationer
Du behöver knappast vara orolig för att dina vänner skulle misstolka det du säger och gör, de känner dig bra nog för att veta vad du menar. En ny bekantskap förstår dock inte jargongen och undertonerna ni har, därför ska du försöka hålla en lägre profil i denna persons närvaro.

Lycka
Om du vill komma vidare i livet och bli framgångsrik så ska du våga lite mer, bit dig inte fast vid gamla vanor och var inte rädd för att prova något nytt.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Det uppstår en het debatt i en fråga på jobbet, säg din åsikt men undvik att argumentera för mycket då det distraherar dig från att sköta ditt arbete på ett professionellt sätt.

Ekonomi
Det ser hoppfullt ut på ekonomifronten, en inkomst av något slag är på väg.

Hälsa
Din sömn är inte så regelbunden som den borde vara, så för din hälsas skull se till att du prioriterar den.

Relationer
Någon du bryr dig mycket om är i ett nytt förhållande eller en ny omständighet på något vis. Var uppmärksam på om personen behöver prata med dig men undvik långa utläggningar om saken ifråga. Det är viktigt att du inte framstår som en predikare.

Lycka
Undvik att fråga andra om råd gällande spel just nu, du vet bäst om och i så fall hur du ska satsa.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Ta det lugnt och försök inte klara av alla uppgifter på en gång, hellre kvalitet än kvantitet. Om du slarvar så kommer det att märkas.

Ekonomi
Den här veckan är du osedvanligt bra på att hantera din ekonomi, du upprätthåller balansen och mer krävs inte.

Hälsa
I början av veckan snurrar dina tankar kring vad som kommer hända i helgen, när du istället borde vara fokuserad på det som sker här och nu. Så försök göra det bästa utav stunden och kom ihåg att det finns mycket som kan inträffa som innebär att allt inte går helt enligt planerna.

Relationer
Du mår gott av att komma ut och träffa folk, socialt umgänge är både viktigt och tillfredsställande nu. Se om du kan hitta någon fest eller annan sammankomst där du får chansen att mingla lite.

Lycka
Även om du har en viss tur så kommer det inte löna sig att spela inom den närmsta framtiden. Dina pengar är bättre investerade i annat.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du får anstränga dig lite extra den här veckan för att uppnå ett gott resultat men allt slit är uppskattat.

Ekonomi
Det du helst vill spendera på är inte det som är viktigast. Nu måste du prioritera och inte låta känslorna styra. Det går att avsätta pengar till fritid och nöjen, bara det inte rör sig om för stora belopp.

Hälsa
Du behöver en fysisk utmaning den här veckan, att pusha dig själv och känna efter hur långt du kan gå kommer vara positivt och stärkande. Det är mindre skaderisk än vanligt så oroa dig inte så mycket för det.

Relationer
Någon vill försöka få dig att gå över din gräns på ett eller annat sätt. Fråga dig själv vad du innerst inne tycker om det och låt inte förutfattade meningar eller andras åsikter influera dig. Du är den enda som kan ta beslutet.

Lycka
En vän kommer med ett bra förslag på hur du ska kunna få en bättre livssituation, ett råd som visar sig vara mycket användbart.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Nu arbetar du bäst i lag och du är en bra teamledare som är både lyhörd och har ledaregenskaper. Visst går det bra för dig även om du inte har sådana uppgifter men den bästa jobbveckan får du då du kan utnyttja dessa talanger.

Ekonomi
Det här är en bra tid för investeringar på området hem och familj. Pengar du spenderar på detta kommer att vara väl använda. Du har lite extra pengar som är sparade, de kan du med gott samvete använda dig av.

Hälsa
Försök inte lösa alla hälsofrågor på en gång, ta en sak i taget. Du har lite smått att ta itu med men försöker du göra allt samtidigt så kommer du känna dig överväldigad.

Relationer
Det är snabba puckar mellan dig och någon annan, en vänskap utvecklas snabbt. Det känns rätt så det är bara att köra på.

Lycka
Den här veckan kommer du hitta något som är borttappat som du länge undrat var det tagit vägen.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Du får lite annorlunda uppgifter än vanligt, eller en möjlighet till extra fritid, något som känns välkommet. Du har kämpat på hårt så det är du värd.

Ekonomi
Du funderar på om det är bäst att ha din ekonomi separat eller involvera andra. Välj en gyllene medelväg då båda sätt har sina fördelar.

Hälsa
Du är osedvanligt lugn just nu och tar det mesta med ro. Det är bra att du inte stressar upp dig över saker och ting, då får du mer ork över till annat.

Relationer
Nu är det gynnande för dig att satsa på ett långsiktigt förhållande. Det är ett bra tillfälle att planera din framtid tillsammans med någon du håller kär.

Lycka
En talang du lagt på hyllan kan du ta upp igen med gott resultat.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Det finns en utmanande uppgift som du behöver stöd och support för att slutföra på ett bra sätt. Var inte rädd för att be om detta så undviker du att köra fast. Allt tyder på att slutresultatet blir gott om du använder dig av andras hjälp och kompetens.

Ekonomi
Du bör i det längsta undvika att vara ekonomiskt bunden vid en annan person för den närmsta framtiden. Håll på den självständighet som du naturligt har och kompromissa inte med den för någon annans skull. Den som tycker om dig på riktigt kommer att respektera detta.

Hälsa
Nu får du chansen att prova på en ny aktivitet som du inte tidigare har testat, det kommer att vara en positiv upplevelse och gynna din hälsa.

Relationer
Du får leva ut dina känslor tillsammans med någon du är romantiskt intresserad av, det är välbehövligt för er båda.

Lycka
Du har tur i skicklighetsspel just nu men däremot inte i slumpmässiga dragningar, så avstå från det sistnämnda.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Du är laddad och redo att köra igång. Det finns mycket som du kan tillföra på din arbetsplats och du mår bra av att få känna att du gör nytta.

Ekonomi
Pengarna är dryga den här veckan och räcker längre än du tror att de ska. Du behöver inte snåla.

Hälsa
Det har blivit lite för mycket slappande på senaste tiden och du behöver ta itu med både kost och träning. Det handlar om att undvika att falla i frestelser och att göra små förbättringar som håller.

Relationer
Det finns en vän i din närhet som du tar för givet alltid ställer upp för dig. Visa din uppskattning för det är denna underbara person värd.

Lycka
Du har hyfsad tur i spel om du håller dig till det välbekanta.

Den här veckan behöver kräftan jobba lite extra på en av sina nära relationer. Kom ihåg att som med alla förhållanden så handlar det om att både kunna ge och ta. Du som är våg mår bra av att komma ut och träffa folk, socialt umgänge är både viktigt och tillfredsställande nu.

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Sam Beasley/Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!