Horoskop

Veckans horoskop: 28 dec – 3 jan

Veckans horoskop: 28 dec – 3 jan
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Solen fortsätter att vandra genom ditt tecken några veckor till. Ta hand om dina egna intressen och tillåt dig att vara lite extra självcentrerad. Jobba på din självbild och ditt egenvärde. Kom ihåg att den viktigaste relationen är den du har till dig själv. Samtidigt betyder vänner och relationer en hel del, vilket är något du kan få mer insikt om den närmaste tiden. Värderingar du delar med andra personer blir viktigare och du kan dras till grupper som väcker något i ditt hjärta. Den 29:e kan ett missförstånd uppstå.

Veckans råd: Var klar och tydlig i din kommunikation.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Saturnus får sällskap av Venus i ditt vänskapsområde. Satsa på att fördjupa ditt engagemang med grupper du delar gemensamma intressen med. Var kritisk i din bedömning och välj bara det som känns helt rätt i hjärtat. Det gäller även i vänskap. Satsa på några få djupa relationer istället för att splittra dig på många ytliga bekantskaper. Var inriktad på att jobba för andras bästa och var öppen för att axla ett större ansvar. Det kan ge dig en ledande ställning och positiv uppmärksamhet. Förverkliga en dröm i taget!

Veckans råd: Välj kvalitet före kvantitet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Du kan känna dig osäker och inte veta vilket ben du ska stå på. Förväntningar och krav kan skapa stress och påverka din hälsa. Det bästa du kan göra är att förenkla ditt liv så mycket som möjligt. Ta fyra minuter varje morgon och visualisera hur du vill att ditt nya liv ska se ut. Rensa bort det som inte längre fyller någon funktion och satsa på att förverkliga dina drömmar. Det finns risk att du fastnar i negativt tänkande, så träna på att se det positiva i din vardag, och kom ihåg tidigare framgångar du haft. Bättre tider är i sikte.

Veckans råd: Långa sköna promenader.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Trots helg och ledighet kan du vara fokuserad på karriären och vilja göra något tillsammans med dina kollegor. Läget är helt rätt för att skapa ett harmoniskt samarbete, även om du trivs bäst när du är självständig och kan driva igenom din vilja på ditt eget sätt. Om du anstränger dig lite extra och är öppen för att kompromissa, kan allt fungera på ett smidigt och bekvämt sätt. Sök dig till grupper du delar gemensamma intressen med efter den 2:a. Var öppen för nya bekantskaper. Visualisera ditt nya år och satsa på en positiv start.

Veckans råd: Tänk gemenskap och samarbete.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Den 30:e byter din planet Venus tecken, och en ny månadslång process börjar som testar både relationer och värderingar. Romantik, kärlek och sex hamnar i fokus. Attraktionen kan fördjupas i en kärleksrelation och tända ny glöd. Ett förhållande som inte är bra kan avslutas. Var ärlig mot dig själv och rannsaka dina känslor. Det finns risk för att du värderar dig själv alldeles för långt ner på skalan. Reflektera över vad du söker i ett förhållande och gör bara det som känns helt rätt i hjärtat. Samla mod och nya krafter. Njut, slappa, vila och ha roligt.

Veckans råd: Glöm inte bort romantiken!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 – 21

Det nya året börjar bra med Merkurius, din planet, i ett tecken som passar din natur. Ta fram din kreativa sida och var öppen för att utveckla nya idéer, vänskap och relationer. Erkännande, uppmärksamhet och inkomstmöjligheter kommer när du delar dina insikter och erfarenheter. Från den 3:e bör du lägga mer tid på att ta hand om hälsan. Undvik att ta risker och tänk lagom i allt. Börja det nya året med en detox och satsa på en sundare livsstil och diet. Lägg in träning på schemat. Konkurrens kan uppstå på jobbet i början på det nya året som innebär att du får slåss för det som är ditt.

Veckans råd: Hälsa och välbefinnande.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Dina relationer står i centrum några veckor framåt och kan behöva synas i sömmarna. Det finns risk för maktkamper och att du ger andra personer tillåtelse att ha alldeles för mycket inflytande över dig. För att du ska kunna skapa en positiv förändring behöver du gå på djupet och vara helt ärlig mot dig själv. Ta makten tillbaka och stå i din egen kraft. Var inte rädd för att komma närmare din sårbarhet. Ett miljöombyte kan ge rätt distans och perspektiv för att du ska se klart på situationen.

Veckans råd: Klipp navelsträngen och finn din inre styrka.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Gör en framtidsplan inför det nya året och fundera på vilka uppgifter du vill lägga tid på och utveckla vidare. Fokusera inte på dina brister, utan på dina talanger. Tiden är helt rätt för att gå till botten med problem och finna praktiska lösningar som håller i längden. Merkurius går in i ditt relationsområde den 2:a och sätter scenen för att skapa positiv kommunikation till andra. Var inte rädd för att be om en åsikt eller goda råd. Du kan få bättre perspektiv på din egen situation genom att lägga fram dina tankar till en vän. Två kloka huvuden är alltid bättre än ett!

Veckans råd: Dags att bryta mönster.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 ug – 23 sep

Ditt nya år börjar med att arbete och hälsa står i fokus. Förkovra dig i mentalt arbete och utveckla nya idéer. Merkurius placering hjälper dig att vara extra uppmärksam på detaljer. Dina relationer till kollegor fungerar bättre och tiden är helt rätt för att prata problem och finna lösningar. Sätt karriären främst och fördjupa din yrkeskompetens. Samtidigt behöver hälsan mer uppmärksamhet. Gör dig av med oro och stress genom meditation och avslappningsövningar. Satsa på att skapa ett praktiskt och balanserat schema.

Veckans råd: Personlig utveckling och välbefinnande i harmoni.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Mars lämnar ditt tecken denna veckan och Månen tar över. Satsa på att komma i balans på det känslomässiga planet. Känn in vad som pågår under ytan och kom i kontakt med dina innersta behov och resurser. Några stillsamma dagar i ensamhet kan ge det lugn du behöver för inre reflektion. En resa och miljöombyte kan också göra gott. Du kan längta efter att planera, inreda, möblera och utrusta ditt hem, så det speglar dina inre behov bättre. Gör din omvärld harmonisk. Gå utanför din bekväma zon och prova på något nytt och annorlunda som kan bidra till ditt välbefinnande.

Veckans råd: Bygg upp din energi.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 – 22 nov

Du kan äntligen se fram emot en förändring efter en tid av låg energi och osäkerhet. Mars går in i ditt tecken den 3:e med buller och bång och vänder upp och ner på tillvaron, men på ett positivt sätt. Du får mer energi och kan känna att du står i din egen kraft. Nu kan du påverka ditt liv i den riktning du vill gå. Ligg lite lågt i umgänget med andra personer i början på det nya året. Det finns risk för konflikter. Samtidigt kan det vara bra att rensa luften om du gör det på ett konstruktivt sätt. Undvik ekonomisk spekulation.

Veckans råd: Ett gott gräl förlänger livet!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Kärleksplaneten Venus går in i ditt tecken den 30:e för att stanna en månad framåt. Det blir början på en ny och lyckosam period som gynnar ditt utseende, relationer, kärlek och romantik. Lägg jobbet åt sidan och ägna mer tid till nöjen tillsammans med familj och goda vänner. Lös konflikter och skapa harmoni omkring dig. Om du sopat något under mattan kan det dyka upp som ett vulkanutbrott. Ta hand om dina problem och låt inte motstånd stå i vägen för din framgång. Det som känns omöjligt tar bara lite längre tid.

Veckans råd: Förnya något i garderoben och överraska med en ny frisyr.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 53 finns att läsa här.
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det stenbockens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!