Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 29 januari – 4 februari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i tvillingarnas tecken ändrar inställning och tänker om angående något du tidigare känt dig motvillig till. Du som är lejon bör försöka minska intrycken på din fritid, du behöver en lugn och harmonisk miljö för att kunna återhämta dig på bästa sätt. Skytten – en av dina talanger kan skänka dig tur just nu.

Foto: Antoninn Allegre/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Nu är det slutlekt och du får chansen att på riktigt visa vad du går för. Du gör ett bra jobb vilket är mycket uppskattat bland medarbetare såväl som högre uppsatta.

Ekonomi
Du behöver tar dig en titt på kontoutdraget så du får en realistisk överblick på vad du spenderat på senaste tiden. Du kanske snålar för mycket eftersom du tror att du måste det.

Hälsa
För att orka med alla måsten behöver du se till att du varvar ner ordentligt på fritiden. Att träna är bra för dig bara du tar det med måtta och det inte gör att du får stressa med allting annat.

Relationer
En person i din närhet irriterar dig på ett eller annat vis, var inte rädd för att säga vad du tycker så ni kan reda ut det hela.

Lycka
Var nöjd med det du har den här veckan, du har egentligen redan alla förutsättningar för att känna dig tillfreds med tillvaron.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du har mycket att göra på jobbet just nu så det gäller att du prioriterar rätt. Du behöver en lugn miljö där du kan fokusera och gör bäst i att göra det klart utan för mycket involvering från andra.

Ekonomi
Kostnaderna inom ett område har skenat iväg under den senaste tiden, det har med hem och familj att göra. Nu har du vad som krävs för att få ordning på det här och återställa balansen så det är bara att passa på och göra de förändringar som krävs för att läget ska bli bättre.

Hälsa
Du mår inte så bra av att vara för mycket själv just nu, då hinner tankarna ikapp dig och du grubblar för mycket. Försök ta dig ut på någon aktivitet.

Relationer
Du trivs bra i vänners sällskap just nu, dock inte i för stora grupper. Det är som mest givande för dig att umgås med en liten klick som du känner dig hemmastadd med och som du kan vara dig själv tillsammans med.

Lycka
Du har tur i slumpmässiga och behöver inte satsa stort för att ha en vinstchans.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du som arbetar utomhus får en mycket bra vecka. Om du kan så se om det är möjligt att koppla jobbet med det fria på något vis. Det kan en sådan enkel sak som att promenera till jobbet som hjälper dig, det är kontakten med naturen du behöver för ditt välmående och din produktivitet.

Ekonomi
Du behöver se över dina investeringar eftersom din livssituation har förändrats på ett eller annat sätt sen du senast gick igenom dem. Det gäller att anta ett långsiktigt tänk.

Hälsa
Ditt mående är stabilt men du har en något ökad risk för att drabbas av huvudvärk. Se till att du dricker ordentligt och har regelbundna sovtider.

Relationer
Du behöver ett stimulerande umgänge den här veckan, det duger inte att sitta hemma på soffan och uggla. Dina vänner har förslag på vad ni kan hitta på, var inte skeptisk till dem även om det är sådant du inte annars brukar göra.

Lycka
Du ändrar inställning och tänker om angående något du tidigare känt dig motvillig till. Snart kommer du se att det öppnar upp en massa nya möjligheter.

 

 

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Uppgifterna är många och tiden knapp men du grejar det. Ditt avslappnade sätt hjälper dig att inte stressa upp dig i onödan och göra slarvfel.

Ekonomi
Var noggrann den här veckan så det inte smyger sig in några fel i siffrorna. Ifall du tvekar är det bra att titta igenom allt en gång till så det verkligen blir rätt.

Hälsa
Du känner inte så mycket för att träna just men försök, det är riktigt bra för dig. En vän kan hjälpa dig att komma igång och återfinna motivationen.

Relationer
Du har många fina kärleksminnen som du blickar tillbaka på, de får dig fortfarande att känna dig lika levande som då. Den psykiska njutningen är mer viktig än den fysiska för dig just nu.

Lycka
Det bästa du kan göra den här veckan är att våga prova på något nytt. Du tror inte att du kommer tycka om det men blir förvånad över att så inte är fallet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du måste se till att dubbelkolla allting, kvaliteten på arbetet är i allmänhet god men det är särskilt lätt just nu att det smyger sig in slarvfel om du inte är uppmärksam.

Ekonomi
Du kan unna dig något lite extra den här veckan då du har hittat ett sätt att spara in på utgifterna i övrigt.

Hälsa
Försök minska intrycken på din fritid, du behöver en lugn och harmonisk miljö för att kunna återhämta dig på bästa sätt.

Relationer
Du behöver se över kontakten med dina släktingar, det finns någon du inte har hört av dig till på länge som börjar undra var du håller hus.

Lycka
Låt inte känslorna påverka dig till att chansa när ditt huvud säger att du borde vara på din vakt. Det är bra om du kan försöka hålla en emotionell distans.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du tar dig igenom det mesta med lätthet just nu, inget berg tycks högt nog. Använder du denna drivkraft på rätt sätt kan du åstadkomma storslagna resultat.

Ekonomi
Du har allt att vinna på att vara generös den här veckan, det kommer uppskattas av andra och återbetalas med något som är värt mer för dig.

Hälsa
Du känner dig lite rastlös och behöver röra på dig och komma ut i friska luften för att må bra. Promenader är det bästa för dig nu i hälsomässigt avseende.

Relationer
Det sociala livet har blivit lite för intensivt för ditt tycke och du har behov av att ta en paus från allt vad det heter. Vännerna kommer inte misstycka, de som står dig nära förstår hur du fungerar.

Lycka
Att vinna kommer kräva sin insats den här veckan, det är frågan om du ska våga eller fega. Att försöka både ha kvar kakan och äta den funkar i alla fall inte.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Tempot saknat ner något och du kan pusta ut för tillfället. Det är bäst om du inte skjuter upp för mycket till senare, att ta itu med det redan nu är betydligt lättare då du inte har det så stressigt.

Ekonomi
Mot helgen dyker det upp en utgift som du inte riktigt räknat med. Det är ingen fara, du har svängrum i budgeten.

Hälsa
Du får lite välbehövd vila för en gångs skull, ta det här tillfället och ladda batterierna. Det är inte värt att ta på sig för mycket åtaganden.

Relationer
När du blir för upptagen av dina fantasier så går du miste om mycket av verkligheten. Njut av det du har här och nu, det är värt så mycket.

Lycka
Om du vill ha bäst vinstchanser nu så gör du under veckan klokt i att sprida ut dina insatser.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du är väldigt bra på manuellt arbete just nu men det är si och så med att behålla fokus på teoretiska uppgifter. Mot helgen vänder det och din intellektuella skärpa blir bättre.

Ekonomi
Det visar sig att du har snålat lite mer än du egentligen behövde, nu kan du därför ta ut svängarna lite mer och kosta på dig något som du gått och funderat på under en tid.

Hälsa
Du känner dig redo att träna nu, trötta inte ut dig genom att ta i för hårt bara. Resultaten är goda även av lättare träning.

Relationer
Under veckan får du chansen att spendera tid med dina vänner, det blir kravlöst och avslappnande vilket är precis vad du behöver.

Lycka
Satsa inte någon större summa, mindre insatser ger en förhållandevis bra avkastning just nu om du bara spelar dina kort rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Ett problem har uppstått på arbetsplatsen och du bidrar till att det löser sig. Även om det innebär lite extra huvudbry för dig så har du allt att vinna på att visa framfötterna.

Ekonomi
Du har inget att oroa dig för den här veckan, allt går enligt planen och du behöver inte stå där med någon oväntad utgift. Känn dig trygg i att läget är stabilt och lägg krutet på andra områden i ditt liv.

Hälsa
Den här veckan har du fokus på skönhet och att vårda ditt yttre. Det får dig att må bra och allt är i sin ordning.

Relationer
Du är lite extra rak och ärlig den här veckan, vilket är bra för då slipper vännerna att läsa mellan raderna och de vet var du står. De som inte uppskattar de här fina egenskaperna är inte värda att spendera tid med helt enkelt.

Lycka
En av dina talanger kan skänka dig tur just nu. Delta gärna i en tävling om du har möjlighet.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du jobbar på sakta med säkert. Det behöver inte heller gå så fort, om du hastar dig igenom arbetet finns risk att kvaliteten påverkas.

Ekonomi
Du har som vanligt ett bra sinne för sparande men nu är det extra påtagligt. Du kan göra bestående förändringar som drastiskt förbättrar din budget.

Hälsa
Du känner av din kropp och dess behov på ett bra sätt, följ ditt inre när du väljer hur du ska ta hand om dig själv.

Relationer
Nu ser det ut att bli lite action i kärlekslivet äntligen. Du behöver släppa loss lite och inte vara så fokuserad på praktikaliteter, det löser sig och du kommer inte ångra att du vågade ta för dig lite mer av livet.

Lycka
Om du håller fast vid din speciella turstrategi så har du chans att vinna den här veckan. Ge dig inte på nya spel du inte har testat förut, det kan vara för osäkert.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Sköt ditt den här veckan och bry dig inte om vad du tror att andra tänker om dig, det är bara i ditt huvud. Om du bara kan koppla bort sådana tankar lyckas du vara riktigt produktiv.

Ekonomi
Fortsätt precis som du gör så kommer du att ha lite pengar över till helgen som du kan spendera på valfritt ändamål.

Hälsa
Du har en ganska stressig helg jämfört med hur det brukar vara. Det gäller att du prioriterar och inte försöker ta på dig allt ansvar för saker och ting. Var inte rädd för att delegera uppgifter till andra, de gör ett okej jobb de också.

Relationer
En vän råkar säga något lite okänsligt men ta inte illa upp för det, det kommer knappast att gagna förhållandet om du skulle förstora en sak som inte egentligen inte har någon större betydelse.

Lycka
Dina vänner är riktigt tursamma för tillfället så ta med någon som får välja din lott.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du ligger då sannerligen inte på latsidan just nu utan jobbar på i ett snabbt tempo och detta utan att behöva tumma på kvaliteten. Se till att ta pauser så du inte blir utbränd.

Ekonomi
Din situation är trygg just nu, inga större utgifter är i sikte. Det vore bra om du kan spara lite mer än du gör i nuläget, det kommer göra skillnad under kommande månader.

Hälsa
Stirra inte upp dig för mycket över ett hälsoproblem, det räcker att du kollar upp det så blir du lugnad.

Relationer
Du har verkligen kopplat på charmen den här veckan, det gör dig attraktiv i andras ögon. Se upp för en redan upptagen person, det är inte värt risken just nu.

Lycka
Du mår särskilt bra av att gagna andra på olika sätt för tillfället. Skänk något till välgörenhet eller ge en hjälpande hand på annat sätt, det kommer att vara djupt tillfredsställande.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!