Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 29 maj – 4 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 29 maj – 4 juni. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Vadur-3.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Ditt hårda arbete är uppskattat, även om det kanske inte känns som det. Det är bara att fortsätta kämpa på, du har en belöning att se fram emot.

Ekonomi
Du tänker utanför lådan och kommer på en ny idé som kan ge din ekonomi ett uppsving.

Hälsa
Det kunde ha varit betydligt värre men ändå irriterar det lilla hälsoproblemet dig. Var glad över att det inte är något allvarligare.

Relationer
Just nu dras du mest till människor som är originella, som har något speciellt och unikt i sina personligheter. Så sök dig till miljöer där du har chans att träffas och umgås med dem.

Lycka
Lyckan har kommit och gått den senaste tiden men nu verkar den vara här för att stanna. Ingenting är säkert dock, så passa på att göra det du vill nu medan du har turen på din sida.

https://metromode.se/files/2017/05/Oxen-3.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Den här veckan har du lättast för praktiska uppgifter och sådant du kan göra med händerna. Det teoretiska är däremot lite svårare för dig än vanligt, att studera är till exempel inte helt lätt. Men oroa dig inte, det är temporärt. Passa på att utveckla dig inom andra områden istället.

Ekonomi
Kontakter med myndigheter, företag och banker är positiva för dig just nu. Det finns goda chanser till en förbättrad ekonomisk situation.

Hälsa
Dina tråkiga dagar är förbi och nu är det fart och fläkt som gäller. Det ser med andra ord ut att bli en aktiv vecka.

Relationer
Du behöver ta hänsyn till dina närmaste när du tar beslut, kör inte över dem för din egen vinnings skull för det kommer du ändå inte tjäna på i längden. Att vårda dina relationer är av största vikt.

Lycka
Ett glädjande besked är stundande och ett kärt återseende gör dig glad.

https://metromode.se/files/2017/05/Tvillingarna-3.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
En situation uppstår och du får i uppdrag att lösa den. Andra tänker inte på att det här faktiskt är utanför ditt arbetsområde och inget som ska stjälpas över på dig. Försök få de ansvariga att ta in någon annan som kan ta tag i det istället.

Ekonomi
Även om dina inkomster ökar något så är det inte troligt att du kommer spara mer då du är generös i dagarna och hellre spenderar dina pengar på andra.

Hälsa
Du oroar dig för andras hälsa men hur är det med din egen? Jämför dig inte med dem utan med hur du själv är när du trivs och mår bra.

Relationer
Du kan se fram emot en hel del spänning på kärleksfronten. Någon liten törn får man kanske räkna med men vad som än händer så kommer det inte vara tråkigt om du vågar sticka fram hakan.

Lycka
Om du försöker jaga nya upplevelser hela tiden kommer du aldrig känna dig fullkomlig. Sakta ner istället, kom ner på jorden och kom tillbaka till det som är viktigt.

https://metromode.se/files/2017/05/Kraftan-3.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du är ambitiös och har en stor drivkraft och motivation. Nu är det därför bra att ta initiativ för att komma vidare i din karriär.

Ekonomi
Du bör inte initiera något eller ta dig an något nytt åtagande för tillfället. Att inte veta hur det kommer att utfalla är en osäkerhet och en risk du inte bör ta.

Hälsa
Det är bra för dig om du kan vara i goda vänners sällskap. Ensamheten tynger dig och du blir lätt deppig om du sitter själv. I slutet av veckan är detta som mest påtagligt.

Relationer
På det sexuella planet ser du ut att vilja experimentera mer än du brukar och du dras till spännande situationer och möten. Har du en fast relation bör ni utforska tillsammans istället för att du söker dig utanför den, det är tryggast på lång sikt. Valet är enkelt för dig då du i grunden är familjeorienterad och sentimental.

Lycka
Nyckeln till din lycka och ditt välmående just nu är hos familj, släkt och vänner.

https://metromode.se/files/2017/05/Lejonet-3.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Det uppstår en meningsskiljaktighet mellan dig och en kollega. Lösningen är att ni får mötas halvvägs för att kunna komma överens och lägga det bakom er.

Ekonomi
Du får en idé om hur du kan öka dina intäkter, något du bör dra med en pålitlig vän först. Vännen kan uppmärksamma dig på eventuella brister i ditt resonemang.

Hälsa
Du är hyfsat stark just nu, det kan vara precis rätt tillfälle att pusha dig själv lite extra när det kommer till träning. Soffpotatisen kan köra igång nu med gott resultat och liten risk för komplikationer.

Relationer
Försök undvika debatter just nu så du inte kommer ihop dig med någon. Du känner passionerat för saker och ting vilket får dig att framstå som väldigt drivande. Alla kan inte hålla med dig i dina åsikter.

Lycka
Den här veckan blir du räddad av slumpen och undviker en riskfylld situation.

https://metromode.se/files/2017/05/Jungfrun-3.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Snart kommer du få chansen att visa vad du går för, så se till att du är laddad och redo för att ge allt.

Ekonomi
Dina chanser att lyckas inom det finansiella är stora, du har erfarenhet att luta dig tillbaka på, om inte från dig själv så från någon du ser upp till. Du vet också instinktivt vilka val du bör göra för ett optimalt resultat.

Hälsa
Du har problem med relationen till en släkting och det får dig att känna dig upprörd och må sämre inombords. Det är inte bara du som ska jobba på kontakten. Låt tiden ha sin gång och se vad framtiden har att utvisa så kommer du må bättre över situationen.

Relationer
Ta inte det alla säger för absolut sanning och avge inte heller några löften utan att ha tänkt till riktigt noga. Se även upp just nu så att du inte råkar berätta för mycket för någon du egentligen inte borde anförtro dig till.

Lycka
Nu kanske du äntligen vinner på gamla turnummer du hållit på så länge att du nästan tappat tron på dem.

https://metromode.se/files/2017/05/Vagen-3.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Ditt arbete uppskattas genom att du blir belönad på något vis, det finns något att se fram emot.

Ekonomi
Ta inte risker och försök inte starta något nytt just nu, det är bättre att vänta tills ekonomin är mer stabil.

Hälsa
Veckan präglas av sentimentalitet och tillbakablickande. Du kan få lov att leva i dåtiden ett litet tag nu, så länge det inte får dig att må dåligt.

Relationer
De flesta utav dina relationer får mer eller mindre stå tillbaka för tillfället då du är inne i en välbehövlig period då du fokuserar på dig själv och dina egna behov.

Lycka
Studier och lärande är ett lyckobringande område för dig just nu.

https://metromode.se/files/2017/05/Skorpionen-3.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Du är distraherad på jobbet och har det svårt med koncentrationen. Det är något annat som upptar dina tankar. Försök skjuta det åt sidan till efter arbetstid även om det är svårt, annars kan det ha inverkan på din prestation. Det finns gott om tid för dig att fundera på fritiden.

Ekonomi
Möjligheten till en förbättrad ekonomi är större just nu om du går ihop och samarbetar med någon. En ensam person kan inte göra så mycket men tillsammans är ni starka. Du kan behöva nya infallsvinklar.

Hälsa
Om du bara vågade vara dig själv mer så skulle du må bättre. Livet är för kort för att oroa sig för vad andra tycker och tänker, så gå din egen väg nu. Du kommer upptäcka mycket du inte visste om dig själv.

Relationer
Många vill ha dina råd just nu, så stäng inte av och dra dig inte undan. Du måste finnas där för dem såsom de funnits där för dig. Dessutom litar de på din erfarenhet och på att du kan bevara hemligheter, det är därför de vänder sig till just dig.

Lycka
Den största lyckan får du genom inre utveckling och att nå ett stadium där du är mer tillfreds med livet. Se vad du har möjlighet att göra för att åstadkomma detta.

https://metromode.se/files/2017/05/Skytten-3.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Det är lätt hänt att du låser dig själv så att du inte är mottaglig för konstruktiv kritik. Detta kan hindra dig från att ta dig framåt och att utvecklas inom ditt arbete. Det gäller att du är helt ärlig mot dig själv och försöker bli medveten om problemet.

Ekonomi
Om du har pengar placerade så flytta dem inte hastigt på grund av att läget förändrats till det sämre. Om du har tålamod och låter dem vara så kommer det vända.

Hälsa
Du mår inte bättre av att dimpa ner i soffan efter arbetsdagen och lämna allt på hög till helgen. Det kommer kännas lättare om du kan klara av lite varje dag av det som behövs fixas i och kring hemmet.

Relationer
Du tar allt lite för seriöst just nu, tagga ner lite och försök att inte vara så allvarlig hela tiden. Såväl vänskap som partnerrelationer mår bra av att man lättar upp stämningen emellanåt.

Lycka
Någon ger dig en gåva som de inte riktigt inser värdet av men som du däremot uppskattar mer än vad givaren kunde föreställa sig.

https://metromode.se/files/2017/05/Stenbocken-3.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Utmaningarna är många på jobbet just nu så se till att du verkligen stänger av när du är ledig och använder tiden till att vila upp dig, så du är bättre redo att möta dem. Att gå offline helt emellanåt vore det allra bästa.

Ekonomi
Du har kontroll över situationen och tur är väl det. Nu är det bara att luta sig tillbaka och se hur utvecklingen sker. Ta inte några ekonomiska beslut i nuläget om du kan undvika det.

Hälsa
Du mår bra av att pyssla om dig själv just nu. Att ta hand om ditt yttre är styrkande för ditt självförtroende, så spendera lite extra tid på skönhet när du får möjlighet.

Relationer
När du vill ställa ett ultimatum till den som står dig närmast, tänk då efter noga. Skulle du vilja att denne gjorde detsamma? Att vara för kontrollerande kan påverka relationen negativt.

Lycka
Du är starkt intuitiv just nu och din förmåga att förutse möjliga utgångar är stor. Detta kan du ha nytta av om du spelar på sådant som inte hänger på enbart chansen.

https://metromode.se/files/2017/05/Vattumannen-3.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du är både kreativ och produktiv just nu så ta tillvara på det här tillfället och gör en extra bra insats. Det som tidigare gått trögt går nu utav bara farten.

Ekonomi
Håll isär kärlek och finanser den här veckan, annars kommer det få oanade påföljder. Du får göra ditt bästa för att undvika att hamna i en situation där du bli förtrollad av någons ord så att du blir påverkad till att spendera mer än du hade tänkt.

Hälsa
Äntligen känner du att du kan släppa taget om en förfluten händelse och lägga den där den hör hemma – bakom dig. Nu är du redo att gå vidare och ta nya tag med blicken mot framtiden.

Relationer
Det finns en åldersskillnad mellan dig och den du i hemlighet går omkring och attraheras av. I dina drömmar är det hett men verkligheten tar vid och du kan lyckligtvis tänka med ditt huvud istället. Är du singel kan du våga ta risken men i ett fast förhållande avråds du då du vet vad du har men inte vad du kommer få om du väljer att gå vidare med något nytt och okänt.

Lycka
Något du inte har får dig att känna dig olycklig men du bör istället fokusera på allt det positiva i ditt liv, vilket är långt mycket mer och av större värde.

https://metromode.se/files/2017/05/Fiskarna-3.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Det är inte läge att slappna av, inte riktigt än. Då är det bättre att ligga lite före med dina uppgifter så att du inte blir handfallen inför det oväntade.

Ekonomi
Dina utgifter höjs något men det är bara temporärt och du blir inte tagen på sängen av det då du har att ta av.

Hälsa
Slarva inte för mycket med din hälsa, var flitig och håll på kost och träning under arbetsveckan så kommer du ha råd att slappna av lite under helgen.

Relationer
Nu gör du allt för att tillvaron ska bli så harmonisk som möjligt, du vill inte stöta dig med någon och har som yttersta mål att göra alla nöjda och upprätthålla balansen. Därför vill folk gärna vara med dig om de får se dessa fina drag hos dig.

Lycka
Utlandskontakter och utländska transaktioner är ett osäkert kort för dig just nu, så avstå från att satsa på dem för tillfället.

I veckan kommer du som är född i kräftans tecken att vilja experimentera när det kommer till sex. Har du en fast relation bör ni utforska tillsammans istället, trots att du dras till spännande möten. Du som är jungfru får snart visa vad du går för på jobbet, så var laddad! Du har också stora chanser att lyckas med din ekonomi. Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet så får du reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!