Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 3-9 juli. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 3-9 juli. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete

Det är bäst att ligga lågt och avvakta med att ta upp frågor om ökat inflytande eller inkomst. Visa framfötterna ett tag så går det lättare att argumentera för din sak sen när du har något konkret att visa upp.

Ekonomi

Som man sår får man skörda och de inkomster du får beror på din insats, med andra ord den tid, kraft och investering du gör.

Hälsa

Mag- och tarmsystemet har kommit lite ur balans just nu och du bör äta en mild och skonsam kost. I övrigt verkar du vara vid god hälsa.

Relationer

Bjud ut någon du vill komma närmare eller lära känna bättre, just nu kommer det vara särskilt uppskattat att du tar initiativet.

Lycka

Om du räknar alla små gåvor i livet så kommer du inse att du besitter en stor rikedom.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete

Du är van vid att få ta hand om rutinuppgifter men just nu är det kreativt arbete och skapande som är det mest givande för dig. Det är där du verkligen kan visa vad du går för, så se om det är möjligt att satsa på.

Ekonomi

Dina förutsättningar är något förändrade under veckan och du måste se till det nya läget för att kunna planera utefter det.

Hälsa

Du behöver motivation, så läs eller lyssna gärna på något inspirerande. En annan bra idé är att ta en vän till hjälp. Tillsammans kan ni peppa varandra och ge varandra råd och stöd.

Relationer

Ditt liv kan vara lite väl inrutat ibland, det är dags att det blir ändring på det. När du får ett erbjudande om att gå ut eller åka iväg någonstans med kompisgänget så ta tillfället i akt. Du kommer ångra om du tackar nej och sitter hemma istället.

Lycka

Du blir som lyckligast den här veckan av att dela det du har med andra.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete

Försök att inte ha för många saker på gång samtidigt. Avsluta det du har gjort innan du påbörjar något annat om det är möjligt, så behöver du inte känna dig så splittrad. Visst är du bra på att ha många bollar i luften samtidigt men just nu är det varken det bästa eller det mest effektiva.

Ekonomi

Du kan behöva blicka tillbaka på hur ekonomin varit under d gångna månaderna för att få en viktig lärdom. På något område kan du se att du gjort vissa felprioriteringar och det är bäst att det blir ändring på det så att balansen blir bättre.

Hälsa

Du ser positivt på tillvaron, en inställning som du bör göra ditt bästa för att behålla. Det här är inte en tid för djupa reflektioner så undvik att grubbla över världsproblemen för du kommer ändå inte att kunna lösa dem.

Relationer

Du umgås med en del negativa människor vilket gör det lätt att du dras med i deras stämningsläge och själv börjar må dåligt. Så håll dig till de personer som har ett positivt inflytande på dig, de som får dig att känna dig upplyft när du spenderar tid med dem.

Lycka

Slösa inte bort för mycket på spel, det är lätt hänt nu när du har en ökad optimism och lite sämre konsekvenstänk än vanligt.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete

Du är inte riktigt lika effektiv som du brukar men det är ingen fara då det i sin tur inte är någon vidare stressig vecka.

Ekonomi

Det finns flera verktyg att ta till för att öka dina inkomster, se till att du utvärderar dem ordentligt så du varken går miste om någon bra möjlighet eller tar till något som inte var så effektivt.

Hälsa

Du behöver känna glädje, få skratta och vara glad. Gör vad du kan för att få tid till det.

Relationer

Vårda dina relationer lite extra den här veckan, det finns de i din närhet som känner sig lite bortglömda eller nedprioriterade.

Lycka

Du har viss tur framemot helgen, i början av veckan ser det dock inte lika ljust ut.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete

Genom att ligga steget före kan du undvika att uppgifter hopar sig och därmed minskar stressen. Så ta itu med sakerna så snart som möjligt, det är inte värt att skjuta på dem.

Ekonomi

Rätta till ett fel som uppstått i siffrorna, det är lätt åtgärdat. Gör du inte detta kommer du förlora en slant på att ignorera det.

Hälsa

Försök hitta hälsosammare alternativ när det kommer till kosten, om du lever för avslappnat i detta avseende kan det påverka dig i form av diverse krämpor.

Relationer

På vänskapsplanet ser det bra ut, du får flera härliga stunder med människor du tycker om. Däremot låter romantiken vänta på sig.

Lycka

Trots dina små insatser ser det ganska lovande ut på turfronten. Du bör hålla dig till just småspel och inte ge dig in på sådant som har större risker.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete

Du förtjänar verkligen en paus efter allt hårt slit, se om du kan minska ner lite på arbetstiden. Övertid är något du bör undvika, i den mån du kan.

Ekonomi

Det spås ingen större förändring, i alla fall inte under den här veckan. Läget är stabilt och det finns inte mycket att oroa sig för.

Hälsa

De aktiviteter du utför ska resultera i att du blir avslappnad och mår bättre. Pressa inte dig själv just nu. Yoga och meditation är två bra aktiviteter att ägna sig åt.

Relationer

Du blir lite sur på en vän som lovar runt och håller tunt. Haka inte upp dig på den här personen, det är inte den enda i världen. Se om du kan hitta på något med någon annan istället.

Lycka

Ett hinder står i vägen för din framgång, något som gör att du inte kan ta dig vidare mot ditt mål. Var uppriktig mot dig själv, så länge du identifierat vad det är så går det att lösa.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete

Det finns inget som hindrar dig från att avancera förutom din egen inställning. Arbetsinsatsen är bra och du är på god fot med kollegor och beslutsfattare. Tro på dig själv, du kan nå högre.

Ekonomi

I sin helhet ser det ekonomiska läget bra ut, dock kan du dra in på en hel del småutgifter och i sin tur få en bättre möjlighet att spara.

Hälsa

Se upp så du inte överanstränger dig när det kommer till träning, det är bättre med en regelbunden men lågintensiv aktivitet. Lederna kan vara extra känsliga för överbelastning just nu.

Relationer

Det finns någon som är lite avundsjuk på din relation till en annan. Bry dig inte om det mer än att du undviker att berätta för mycket positivt framför personen.

Lycka

Du har tur i de flesta sorters spel just nu. Är du inbiten så kan du köra på som du brukar, nybörjaren bör läsa på ordentligt och vara lite sunt skeptisk. Den goda turen är nämligen inte någon garanti.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete

Du har behov av variation så se om det finns möjlighet till annorlunda eller mer varierade uppgifter. Det bästa vore om du kan byta miljö på något sätt.

Ekonomi

Var lite lagom självisk den här veckan och skänk eller lova inte bort ditt kapital. Även om du inte tycks behöva sparpengarna just nu så kommer behovet säkerligen att uppstå i framtiden. Du har stor nytta av att tänka långsiktigt.

Hälsa

Du försöker få energi genom extra vila men istället medför det att du blir lat och slö. Lösningen är den motsatta, ut och rör på dig och ta dig för saker, då kommer du bli mycket piggare.

Relationer

Låt inte gammalt groll påverka dig och stå i vägen för att bygga upp en gammal relation på nytt igen. Ni kom ihop er förut men det går att försöka en gång till och det kan vara väldigt givande.

Lycka

Du behöver komma ner på jorden, för höga ambitioner kan hindra dig från att verkligen njuta av livet. Det är nu det händer och det gäller att fånga stunden och njuta av den.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete

Kör inte fast nu, försök vidga dina vyer för att hitta mer kreativa lösningar på de frågeställningar som uppstår. Att be andra om råd kan vara bra, bara du tar dem med en nypa salt.

Ekonomi

Den här veckan bör du undvika risktagande när det kommer till dina finanser. Antagligen är dina pengar säkrast där de redan befinner sig.

Hälsa

Det är inte förutbestämt att du ska ha en tråkig vecka, det är du själv som bestämmer och skapar en intressant och tillfredsställande tillvaro. Nu är det mycket som ligger i dina egna händer. Såklart händer det inte mycket om du bara slår dig till ro på soffan.

Relationer

Det planeras för en aktivitet bland dina vänner och du bör se till att inkludera dig själv i det. Du vill vara där det händer just nu, det får dig att må bra.

Lycka

Inget fås gratis den här veckan, vill du ha något får du se till att ta det med dina egna händer.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete

Det blir en bra vecka, speciellt om ditt arbete är socialt och involverar omfattande kontakter med människor. Kommunikationen mellan dig och andra är bättre än den brukar.

Ekonomi

Det är bra om du delar på utgifterna med någon annan, du har svårare att få det att gå runt annars. Det positiva är att någon i din närhet mer än gärna ställer upp.

Hälsa

Även om du vanligtvis trivs i ditt eget sällskap så mår du bra av att vara med andra just nu, man kan säga att det är receptet för en god hälsa.

Relationer

Det är lätt för dig att få sagt det du vill och bli hörd om du bara lyssnar till vad den andra parten har att säga också. Det ska inte vara några problem då du har lätt för att förstå andra just nu.

Lycka

Vänskap är en stor källa till välbefinnande den här veckan, så gläd dig åt de vänner du har.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete

När andra kommer till dig med problem som uppstått bör du inte avvisa dem utan ge en hjälpande hand, du har varit där själv och bör se det som positivt att du är i en ställning att ge andra råd. Dessutom kommer läget på arbetsplatsen att bli allmänt förbättrat av att ni hjälper varandra.

Ekonomi

Utgifterna hopar sig och du skulle ha lagt undan lite mer pengar men det är lätt att vara efterklok. Lär dig av ditt misstag så kommer du rikare ur det.

Hälsa

Din kropp reagerar på snabba förändringar i livsstilen, så gå långsamt fram om du tänker ändra på något.

Relationer

Ett projekt tar upp en stor del av sin lediga tid, vilket gör att vännerna blir lidande. Glöm inte bort att höra av dig ibland, det behöver inte ta så långt tid men är precis vad som krävs för att upprätthålla vänskapen.

Lycka

Det krävs inte så mycket som du tror för att åtminstone delvis uppfylla dina drömmar. Du måste börja någonstans, första steget kan du ta nu.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete

Om framtiden tidigare varit oviss så ser det nu ganska ljust ut och du verkar sitta stadigt på din position. Bli inte alltför bekväm bara, du måste behålla en jämn, god kvalitet på arbetet.

Ekonomi

Visst kan du få unna dig någonting extra just nu men låt det inte gå överstyr, då påverkas budgeten inte bara för veckan utan även framöver. Är den övriga ekonomin uppstyrd och du tänker på detta så bör det inte vara några problem.

Hälsa

Ta det lugnt och försök att inte göra allt på en gång, det kommer bara göra att du känner dig dränerad. Sömnen är av högsta prioritet den här veckan.

Relationer

Du har behov av att gå undan, vara ensam och reflektera mellan varven. Visst kan du njuta av sociala sammanhang men då bör du ta tid till återhämtning. Förklarar du bara detta för dina vänner så kommer de inte att ta det personligt.

Lycka

Det kan hända att du vinner någon småsumma i veckan men det här är knappast ett område som det är värt att satsa fullt ut på. Om du har tålamod så vänta till ett bättre tillfälle.

Den här veckan borde du som är född i oxens tecken prova på kreativt arbete, det kan nämligen vara väldigt givande för dig. Du som är tvilling har gjort några felprioriteringar vad gäller ekonomin, men med en ändring så blir balansen bättre. Stenbocken mår bra av att vara omkring andra just nu, det är som ett recept på god hälsa!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!