Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 3 september – 9 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Vattumannen – din syn på vänskapsrelationer förändras. Vågen retar sig på en detalj angående en annan person som du ändå som helhet tycker mycket om. 

Foto: Unsplash/ @bryangoffphoto

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
I början av veckan är det lite svårt att fokusera men det vänder snart och du återfår din skärpa. Det enda du kan göra till dess är att jobba på så gott det går, det kommer vara tillräckligt.

Ekonomi
Nu är det en fördelaktig tid för investeringar av alla de slag – du har onekligen flyt på det planet!

Hälsa
Glöm inte bort att dricka tillräckligt. Du har lätt för att bli uttorkad speciellt när du rör på dig.

Relationer
Du är mitt emellan två faser och känner dig lite förvirrad. Håll fast vid den du själv är och låt ingen försöka ändra på det så kan det bara gå bra.

Lycka
Det sker ett litet misstag som senare visar sig ha varit av godo då det förhindrat att något större inträffat.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du hamnar i en sits där du blir lite rädd för att göra bort dig och skulle helst avlägsna dig från rampljuset. Var inte orolig, du grejar det här och det kan till och med börja regna rosor!

Ekonomi
Det finns en viss obalans i budgeten då ett område som rör en eller flera andra personer har skenat iväg. Tänk på dina grundläggande behov i första hand, du måste ha så du klarar dig själv bra först.

Hälsa
När du är trött så är första instinkten att ta det lugnt och vila på soffan men faktum är att du får mer energi och ork av att röra på dig.

Relationer
Nu är utforskandets tid. Du känner dig osäker på vad du vill ha och vill testa lite olika vägar, det kan vara med en nuvarande partner eller någon annan. Någon kommer förr eller senare att fånga ditt hjärta.

Lycka
Du träffar på en framgångsrik person som inspirerar dig. Det blir ett möte som har en påverkan på dig och vägen du tar framöver.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du anstränger dig lite extra den här veckan och det medför att ditt arbete uppskattas mer än vanligt.

Ekonomi
Undvik att ta några beslut gällande din finansiella situation just nu, du har tid på dig och behöver få mer information först.

Hälsa
Du vill mer än gärna känna dig stark och i form och det kommer du göra bara du har rätt driv. Det blir en hel del kämpande eftersom du lätt blir frestad att ge upp. Å andra sidan är resultaten mycket goda om du väl försöker.

Relationer
Närhet är mycket viktigt för dig just nu och har du en stabil partner så känns det angeläget att ni umgås så mycket som möjligt. Är du singel så har du ökade chanser att hitta en seriös person som du kan bygga upp en framtid med.

Lycka
Du har tur i något som är relaterat till musik eller sång, eller en aktivitet som utspelar sig i sådana miljöer.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Förändringar sker snabbt nu men du hänger med i svängarna och anpassar dig snabbt till de ändrade förutsättningarna, vilket gör att utfallet blir positivt.

Ekonomi
Det är viktigt att du kollar allt noga nu så du inte räknar fel. Även om ett misstag går att rätta till så innebär det onödigt jobb.

Hälsa
Bli inte nedslagen av att du får en tillfällig svacka i mitten av veckan då din energi inte är på topp. Du behöver en vilodag, sen kan du börja träna igen om du vill.

Relationer
En ny fas tar vid på ett eller annat sätt. Utvecklingen på kärleksfronten går framåt oavsett om du är i ett förhållande eller singel.

Lycka
Ett oväntat besked är på väg till dig och det är positivt så håll utkik efter det.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du behöver inte någon som öppnar dörrar åt dig, det klarar du så bra själv. Din framgång är inte beroende av någon annan så låt ingen försöka ta åt sig äran för den.

Ekonomi
Mot helgen finns det lite extra pengar över i kassan som du kan göra något meningsfullt med. Slösa inte upp dem på struntsaker.

Hälsa
Din viljestyrka är extra god när det kommer till träning och livsstil i allmänhet. Det här medför att du mår bättre då du kan lägga i en extra växel och känna alla fördelar det ger dig.

Relationer
Känslorna svallar nu och du visar dem gärna fysiskt för en partner. Det kan bli många härliga intima stunder.

Lycka
Någon tipsar dig om hur du kan öka dina chanser till vinst, det är ett gott råd.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu är du bra på att handskas med auktoriteter. Du har hittat den perfekta balansen mellan att hålla på din ståndpunkt utan att ge vika och att samtidigt vara ödmjuk och tillmötesgående.

Ekonomi
Avfärda inte en privat utgift som onödig, den kommer visa sig vara viktigare än du först trott.

Hälsa
Det går lite trögt på träningsfronten – det är motivationen som svajar. Har du väl pushat dig själv så känns det väldigt bra efteråt och det sporrar dig att fortsätta. Du har mer att ge än du tror.

Relationer
Någon du tidigare känt väl men tappat kontakten med hör av sig till dig den här veckan. Det är ett bra tillfälle att reda ut det som varit, mycket gott kommer ur att hålla liv i den här vänskapen.

Lycka
Håll dig till en förutbestämd summa om du ska spela annars riskerar dina kostnader att skena iväg.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det finns någon som är smått avundsjuk på dina framsteg men det är inget du bör fokusera på. Beskåda dina verk och ge dig själv en klapp på axeln istället, det behövs ibland.

Ekonomi
Kostnaderna skenar lätt iväg på sådant som är relaterat till ditt hem men det är samtidigt något som höjer din levnadsstandard och därmed bättre än om du skulle slösat pengarna på något som inte är bestående.

Hälsa
Du kommer långt med små förändringar just nu, det är bra att vara mer aktiv i vardagen. Välj det lite mer utmanande alternativet när du står inför två val, till exempel om du funderar på ifall du ska cykla eller ta en promenad.

Relationer
En detalj retar dig angående en annan person som du ändå som helhet tycker mycket om. Utmaningen blir att kunna bortse från den här bristen och försöka tänka på att ingen är felfri.

Lycka
Nu får du vad du förtjänar just nu, så om du ser till att vara en god människa så har du glädjande besked att vänta.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
När du känner att du inte orkar mer så pusha dig själv lite extra, det kommer vara värt det. Dina insatser både syns och uppskattas.

Ekonomi
Du återfår kontrollen över ett område i din ekonomi och det får dig att känna dig lugnare. Läget stabiliseras mer och mer, det är bara att avvakta och se hur det kommer bli i slutändan.

Hälsa
Sök dig bortom populära hälsometoder och gör det som känns rätt för just dig. Det går att tillämpa gamla goda råd och förändra dem så att de passar in i din livsstil.

Relationer
Inget är värt att satsa på om det är på bekostnad av nära och kära, det är något du känner starkt den här veckan. Dina planer inför framtiden får sättas på paus, det betyder inte att du inte kan ta upp dem senare.

Lycka
Lyssna noga på en äldre person som ger dig råd, det finns mycket gott att hämta därifrån.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du får många okonventionella idéer just nu och allt som är spännande och nytt verkar frestande för dig. Arbetar du med något kreativt har du en väldigt bra vecka. Svårare är det när du fastnar i monotona uppgifter men du klarar av dem ändå.

Ekonomi
Dina känslor är starka när det gäller en investering och då är det svårt att utvärdera saken och vara tillräckligt objektiv. Det är bäst att avvakta tills du fått ett mer rationellt förhållningssätt.

Hälsa
Försök göra din fritid till något spännande för att orka med en stundtals tråkig vardag. Du behöver en rolig aktivitet, gärna något nytt som du inte testat förut.

Relationer
Vännerna är viktiga den här veckan och du hänger hellre med dem än gosar ner dig i soffan med en kärlekspartner. Allt har sin tid och nu är det kompisgänget som är viktigare.

Lycka
Huvudet säger en sak och hjärtat en annan. Välj med hjärtat så kommer det kännas rätt och det är det viktigaste.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du gör ett bra jobb så varför är du så osäker på dina förmågor? Andra kommer att känna av ifall du inte riktigt tror på dig själv. Då tvivlar de i sin tur, när det i själva verket inte finns något som helst att anmärka på när det gäller din insats.

Ekonomi
Det går bra för dig på ekonomifronten då du lyckas hålla känslorna isär och huvudet kallt, något du alltid brukar kunna men som är speciellt tydligt just nu.

Hälsa
Det finns en aktivitet du alltid velat testa men något har hållit dig tillbaka. Den här veckan dyker det upp ett tillfälle då du äntligen får chansen att prova på.

Relationer
Emellanåt så blir du rastlös av att sitta själv och vännerna har inte tid hela tiden. Vid sådana tillfällen är det bra om du kan fokusera på dina egna intressen istället.

Lycka
Du har stor chans att vinna i en duell men turen är inte lika ihållande om ni är flera som tävlar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Just nu så ska du tänka på att det är bättre att vara bäst bland de sämsta än sämst bland de bästa. Ta dig inte vatten över huvudet genom att nästla dig in med en elit som får dig att framstå som mindre kompetent.

Ekonomi
En större investering är värd att vänta på. Du planerar tålmodigt och har is i magen tills rätt tillfälle dyker upp och det kommer sannolikt inte att inträffa den här veckan.

Hälsa
Det känns som du testat det mesta för att må bra men det finns flera outforskade områden. Var öppensinnad, du har mycket att vinna på det.

Relationer
Din syn på vänskapsrelationer förändras. Det har att göra med hur mycket du tycker man bör dela med sig av sitt innersta till sina vänner. Har du alltid varit på din vakt så blir du nu mer öppen och vice versa.

Lycka
Du är på jakt efter en specifik sak men hittar något helt annat. Snart går det upp för dig att det här är lika bra om inte bättre.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du är nybörjare på en typ av uppgift och det får dig att känna dig lite osäker. Snabbt kommer du dock att märka att du har vad som krävs. När du inser det ökar ditt självförtroende och du avslutar veckan på topp!

Ekonomi
Stirra dig inte blind på siffrorna. Även om du kanske har lite mindre att röra dig med så räcker pengarna osedvanligt länge just nu.

Hälsa
Du ser resultat som du inte var beredd på men de är positiva så du bör vara nöjd över utvecklingen. Det som sker är bra för ditt välbefinnande.

Relationer
Det gäller att du står ut från mängden om du ska ha en chans på kärleksmarknaden. Människor kommer att komma ihåg dig för det som gör dig unik.

Lycka
En vän behöver dig och det lockar fram många positiva sidor hos dig, såväl som en känsla av eget inre välbefinnande.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!