Horoskop

Veckans horoskop: 30 april – 6 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Skorpionen – när du upplever att kraven på dig är för höga så känn dig istället stolt! För vågen är den sociala biten extra viktig och du behöver roa dig. Är du född i vädurens tecken har du gott om energi, din kropp tål mer än vad du tror!

horoskop_metromodeFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det finns många som är intresserade av dina idéer. Låt inte andra ta åt sig äran av dem bara, det gäller att du presenterar dig själv och ditt arbete för högre uppsatta.

Ekonomi
Ge dig själv en klapp på axeln för din självdisciplin, du har lyckats hålla tillbaka och spenderar på det mest nödvändiga. Nu kan du använda en del av dina sparade pengar till något du gått och drömt om.

Hälsa
Du har gott om energi den här veckan och det går bra att ta lite hårdare tag än du gjort den senaste tiden. Din kropp tål mer än du tror så länge du ser till att vara uppmärksam på hur du svarar på kost och träning. Med andra ord går det att pusha dig själv den där lilla biten extra just nu.

Relationer
Vårda din närmsta relation den här veckan, den har fått stå tillbaka för mycket och behöver näring. Ta dig tid att lyssna och vara uppmärksam.

Lycka
Du får ett erbjudande som är svårt att motstå. En vän som har kunskap inom området kan råda dig om du ska acceptera erbjudandet eller inte.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Din energi har toppar och dalar så passa på att utnyttja de stunder då du mår som bäst. Du kan arbeta i intensiva men korta perioder för att sedan sakta ner och vila, det är mest effektivt för tillfället.

Ekonomi
Du kan unna dig något litet extra den här veckan, ekonomin tillåter det. Så länge du ser till att spara en del så är allt okej.

Hälsa
Även om du känner av en mindre krämpa för tillfället så behöver det inte stå i vägen för ett aktivt liv. Tvärtom är det bra att du rör på dig. Fortsätter du röra på dig med måttlig intensitet så lättar det framåt helgen.

Relationer
Du får fina stunder tillsammans med en vän den här veckan. Stanna inte hemma utan hitta på något tillsammans, det kommer du inte att ångra.

Lycka
Hoppa inte på något som är tvivelaktigt, du gör bättre i att vänta. Även om det känns som att du måste hoppa på tåget den här gången så kommer möjligheten att dyka upp flera gånger framöver.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Dina kunskaper behöver fräschas upp för att du ska kunna prestera på topp. Se det inte som bortkastad tid att studera det du tror dig redan kunna, mycket har faktiskt förändrats. Att vara fast i gamla hjulspår gör att du blir ineffektiv.

Ekonomi
Fokusera på ett specifikt område när det gäller inköp den här veckan, du kan inte spendera stora summor på till exempel matkostnader eller kläder om du vill investera i teknikprylar. Framåt helgen kommer du få en bra deal på något!

Hälsa
Du har funnit balansen och hittat det som får dig att må bra. Det kan vara särskilt frestande att avvika från det här just nu och bara strunta i allt vad hälsa heter. Även om du inte tar någon skada så är det knappast gynnsamt i längden.

Relationer
Du kan behöva dra dig undan och vara ensam, trots att den som står dig närmast betyder väldigt mycket för dig. Du gör bäst i att förklara saken så det inte uppfattas som ett ointresse från din sida.

Lycka
För tillfället så har du bättre möjligheter att lyckas om du satsar på en sak istället för att sprida dina insatser kors och tvärs.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Någon gång under mitten av veckan inser du att du har sprungit runt och hjälpt alla andra men har hamnat efter med dina egna uppgifter. Det är inte fel att ha stöttat dina kollegor, det kommer att löna sig framöver då de kommer att hjälpa dig när du som mest behöver det.

Ekonomi
Det har gått bra för dig att vara sparsam och att tänka långsiktigt så bara fortsätt precis som du gjort hittills. Nu är det dessutom ännu lättare för dig att lägga undan en lite större summa.

Hälsa
Ditt humör har varit lite upp och ner den senaste tiden men nu har det äntligen stabiliserats. Du vet vad anledningen till det är, sluta inte med den bra vanan du har introducerat i ditt liv.

Relationer
Du möter en person som får dig att öppna upp ditt inre. Själva situationen är både omvälvande och positiv för dig.

Lycka
Du har tur i mycket just nu så gör vad du vill och känner dig bekväm med. Låt däremot inte någon annan tvinga dig över gränsen för vad du tål.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det ställs höga krav på dig men du ger inte vika för trycket utan lyckas hålla både tempo och kvalitet uppe. Bra jobbat!

Ekonomi
Någon ur den äldre generationen vill gärna råda dig kring hur du ska hantera dina pengar. Du har mycket att hämta från personens erfarenheter, så var inte för stolt för att ta till dig av tipsen.

Hälsa
Du känner dig trött och vill helst vila under din lediga tid men det är ändå viktigt att röra på sig så du inte fastnar i soffan. Hälsofördelarna är många, just nu svarar du extra bra på konditionsträning, framför allt om det är utomhus.

Relationer
Vänskapen med en viss person är inte längre lika intressant för dig. Det är inte värt att fortsätta och känna dåligt samvete, då är det bättre att distansera dig själv och få utrymme. Allra bäst är om du kan vara ärlig och erkänna att ni nog inte passar ihop riktigt.

Lycka
Du har ett visst flyt just nu. Det gäller inte just spel men över huvud taget så verkar det mesta gå din väg.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Nu är det dags att plocka fram dina bästa strategier för att bli mer effektiv på jobbet. Trycket är högt men du dukar inte under för det – du har fler än ett ess i rockärmen.

Ekonomi
Belöna dig själv genom att lätta på budgeten i början av veckan istället för att vänta till helgen, du behöver peppas för att härda ut och hålla dig till din långsiktiga planering.

Hälsa
Försök inte med för drastiska metoder för att bli hälsosammare just nu, det du behöver göra är helt enkelt att lyssna till din kropps signaler. Försök inte kopiera någon annans metoder, de funkar inte nödvändigtvis på dig.

Relationer
Någon från ditt förflutna kommer att kontakta dig inom kort. Det är glädjande, då det är en person som du verkligen saknat.

Lycka
Det gäller att ha huvudet på skaft för tillfället, du kan se något som andra missar och det innebär en fördel för dig!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Ditt jobb är viktigt men det är inte högst upp på listan just nu. Eftersom du har jobbat på så hårt den senaste tiden har du möjlighet att prioritera andra områden som känns mer angelägna för dig.

Ekonomi
Det sker en förändring när det gäller din finansiella situation och huruvida den är positiv eller negativ är än så länge ovisst. Ligg lågt tillsvidare.

Hälsa
Försök undvika att utsätta dig själv för extrema växlingar i väder och temperatur då du är känslig för det för tillfället. Det gäller att du är förutseende och gör vad du kan för att förebygga en sådan situation.

Relationer
Den sociala biten är viktig för dig just nu, du behöver komma ut och roa dig lite. Se till att göra plats för vännerna den här veckan, det är så upplyftande för dig att du glömmer bort dina grubblerier som du med största sannolikhet skulle fastna i om du satt hemma själv.

Lycka
Ingen storvinst är i sikte men du har en hel del vardagstur som kan vara till både glädje och nytta.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
När du upplever att kraven på dig är för höga så känn dig istället stolt. Du har fått ett stort förtroende, det är upp till dig att visa att du minsann inte kommer göra någon besviken.

Ekonomi
Det känns frestande att spendera en summa pengar du nyss fått in, det finns sannerligen hål att stoppa dem i. Försök ha is i magen och spara en slant dock, den behövs till senare.

Hälsa
Du går omkring och bär på en irritation som gäller ett vardagsproblem. När du lyckas rikta fokus på annat och hitta balansen så kommer du uppleva harmoni och välbefinnande. Meditation och andningsövningar kan hjälpa.

Relationer
Du känner för att dra dig undan då det blivit för jobbigt med det sociala. Det kan du få göra i en dag eller två men det är inte bra för dig i längden, du behöver komma ut, träffa folk och känna en gemenskap.

Lycka
Den här veckan får du upp ögonen för vad som verkligen är viktigt i ditt liv. Du får känna inre frid och harmoni, vilket är värdefullare än rikedom och status.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Den här veckan känns det som att du går till jobbet, gör det du ska och går hem. Det är inga krusiduller, inget utöver det vanliga men heller inget att klaga på. Var glad över att du har en lugn vecka utan bekymmer.

Ekonomi
Ingen kan säga att du är snål, inte den här veckan i alla fall. Du spenderar friskt på de du tycker om för att visa din omtanke. Ekonomin tillåter detta till en viss gräns, så var på din vakt så det inte skenar iväg.

Hälsa
Kost och träning är viktiga för dig just nu. Det är bra att du bryr dig, låt det inte gå överstyr bara. Visst ska du utmana dig själv men det innebär inte att du ska pusha dig själv till bristningsgränsen.

Relationer
Du kan undvika ett potentiellt gräl genom att vara flexibel, försök komma ihåg det när du befinner dig i den heta situationen. När du lyckas vända det så blir det plötsligt helt underbart igen, så som det brukade vara en gång i tiden när orosmomenten var mindre.

Lycka
Det finns en sak liggande hos dig som är värd en hel del. Se om du kan omsätta den i pengar då du inte behöver den och den är för fin för att kastas bort.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Dina beslut är snabba men de är också korrekta, så varför dubbelkolla allt tusen gånger när du är säker på att du gjort rätt? Tvivla inte på dig själv och dina förmågor. När du är självsäker smittar det av sig på andra och även de gör bättre ifrån sig.

Ekonomi
Du har det tryggt den här veckan och behöver inte oroa dig för att pengarna inte ska räcka till även om du har en del utgifter. Det finns andra områden i ditt liv som behöver mer fokus.

Hälsa
När du bedömer dig själv och hur långt du har kommit hälsomässigt så ska du ta hänsyn till dina unika förutsättningar och i vilket tillstånd du började din resa. Du jämför dig med en av dina nära vänner vilket inte är så bra för dig i längden.

Relationer
Någon ger dig en invit men du är inte alls intresserad. När du avfärdar personen, var då klar och tydlig i ditt avståndstagande. Risken finns annars att personen uppfattar dig som intresserad och att du bara vill spela svårflörtad.

Lycka
Du har nybörjartur, utnyttja den och prova på något du inte har gjort tidigare.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
För att behålla motivationen krävs att du får varierade uppgifter och det är inte alltid det enklaste att få för dig som har ett rutinarbete. Om så är fallet, se till att du tar pauser när du kan, kanske gå en promenad och samla kraft.

Ekonomi
I början av veckan gör du begår du ett litet snedsteg och råkar spendera mer än du egentligen hade rum för i din budget. Sitt lugnt i båten, du har tid på dig att ordna upp det.

Hälsa
När du får möjligheten att byta miljö så ska du ta den. Det ser ut att bli en resa av något slag, om inte nu så inom en snar framtid. Oavsett så kommer du få vistas i omgivningar som du inte brukar vara i vilket är uppfriskande för dig.

Relationer
En främling kontaktar dig och du vet inte riktigt hur du ska reagera. Känn dig fram och använd din intuition, magkänslan kommer säga om du ska gå vidare och i så fall hur.

Lycka
Du har flyt i slumpmässiga spel, det är ingen garanti för att vinna men det ökar dina chanser en del.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Din kreativitet får flöda fritt den här veckan vilket gör att du blir mer produktiv än vanligt. Även i rutinjobb hittar du ett sätt att utnyttja den här fallenheten.

Ekonomi
Det har varit lite upp och ner på senaste tiden men nu går ekonomin mot bättre tider. Det är lätt för dig att lägga undan en summa till sparande, istället för att öka på dina utgifter. Det här är en strategi som kommer visa sig vara lönande i längden.

Hälsa
Nu är du lite extra känslig för intryck, försök vila ut i en lugn miljö. Det sociala livet blir lätt påfrestande för dig, var inte rädd för att avstå från den där tillställningen alla förväntar sig att du ska gå på.

Relationer
Utmaningen för dig just nu är att inte försvinna in i andras problem för mycket. Självklart ska du finnas där som en stöttande vän men utplåna inte dig själv på vägen.

Lycka
Du får tillbaka något som du saknat under en längre tid, kanske är det en sak du lånat ut till någon och inte hade hopp om att få tillbaka. Var glad att det är tillbaka i din ägo igen!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!