Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 30 juli – 5 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Oxen – Din framtid ser ljus ut och det gäller att du tror på det för att dina drömmar ska besannas. Stenbocken ska ta sig lite extra tid att visa att du bryr dig om de som står dig närmast.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Du är på väg åt rätt håll, tvivla inte på dig själv. Bara du fortsätter hålla ögonen på målet så kommer allt att ordna sig för dig.

Ekonomi


Låt inte andra ta beslut gällande din finansiella situation just nu, den som vet bäst är du själv. Även om det känns tryggt att ha någon som tar över rodret så du kan slappna av så är det inte idealiskt för din situation.

Hälsa

Du får nya perspektiv i en fråga som du gått och grubblat på under en längre tid. Lite tid att tänka klart är allt som behövs för att sedan kunna ta steg mot en förändring.

Relationer

Nu har du extra lätt att uttrycka dig själv på ett öppet och ärligt sätt. Tidigare erfarenheter som har gjort dig avvaktande står inte längre i vägen för en djupare kontakt med andra.

Lycka


Tänk noga innan du tar större steg mot något du önskar åstadkomma, det kan bli verklighet tidigare än du är redo för.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du har hittat din nisch i livet och känner dig säker på vad du vill åstadkomma. För dig som håller på att leta efter ett nytt jobb så har du ökade chanser att få det just nu.

Ekonomi

Ett flertal beslut måste tas inom en snar framtid och nu är du mitt uppe i planeringsstadiet. Att rådfråga andra är en god idé.

Hälsa

Andras åsikter har betydelse för dig just nu men undvik att låta dem ta över. Tänk på att det viktigaste är att du ska må bra och vara bekväm med hur du lever ditt liv och de val du gör.

Relationer

Du känner dig äventyrlig och vill utforska erotiska och sensuella sidor hos dig själv och kanske får du en partner med på noterna. Även om det inte skulle ta sig från fantasi till handling så är det spännande i sig.

Lycka

Din framtid ser ljus ut och det gäller att du tror på det för att dina drömmar ska besannas.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

I den vanliga, trygga miljön kan du jobba bra och få mycket uträttat. Däremot blir du lite osäker i nya situationer och behöver tid på dig. Bara du accepterar att det tar lite tid att vänja sig och inte är för hård mot dig själv så kommer även sådant att gå bra.

Ekonomi

Företagande är gynnsamt just nu, du har lätt för att göra affärer med andra och tjäna bra på det.

Hälsa

För att inte chocka din kropp så är det viktigt att du försöker hålla rutinerna någorlunda även under de dagar du är ledig. Det är bra att försöka få till en regelbundenhet när det gäller kost och sömn.

Relationer

Nu är du beredd att ta chanser för att nå dit du vill. Det är bra att våga ta steget och fråga någon du är intresserad av. Det värsta du kan få är ett nej och det är inte hela världen.

Lycka

Du kommer att trotsa oddsen och skrida till verket med en plan som inte ser helt lovande ut från början. Din våghalsighet lönar sig i slutändan.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Se fram emot lite mer variation än vanligt. Den här veckan har du goda möjligheter att uttrycka dig själv och plocka fram kunskaper som du inte fått användning av på länge.

Ekonomi

Det kan tyckas som att utvecklingen har stagnerat men var inte så otålig, det är bara att se tiden an.

Hälsa

Det som skulle kunna sätta avtryck på ditt mående just nu är stress. Försök varva ner på fritiden istället för att jaga upplevelser.

Relationer

Du lyckas fördela tiden mellan vänner och kärlek på ett balanserat och bra sätt, vilket gör att ingen känner sig åsidosatt. Fortsätt precis så!

Lycka

Det vänder mot bättre tider för dig och du kan förvänta dig ökade turchanser redan till helgen.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Att ventilera dina åsikter kommer vara viktigt under den här veckan. Andra behöver veta var du står och du ska inte vara rädd för att uttrycka dem.

Ekonomi

Håll igen på utgifterna under arbetsveckan, du kommer att få ett tillfälle att sätta sprätt på dem i helgen och det på något som både är roligt och nyttigt på samma gång.

Hälsa

Du har ett visst obehag från en mindre krämpa och det gäller att du står emot impulsen att ta till med något alltför drastiskt som kan motverka själva syftet. Med naturliga, enkla medel kommer du långt.

Relationer

Läget utvecklar sig snabbt i en nära relation och det kan vara lite svårt att hänga med i svängarna. Det är upp till dig om du försöker sakta ner händelsernas utveckling eller bara följer med strömmen. Gör du det sistnämnda kommer du snart att stå inför ett avgörande beslut.

Lycka

Om du vågar vika av och ta en ny väg i livet nu så är chanserna goda att du kommer få njuta av många annorlunda och spännande erfarenheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

De första tecknen på att din status är på väg att höjas syns nu och du blir medveten om det innebär ett försprång. Låt inte någon tvivla på att du är lämpad för en mer ansvarsfull position.

Ekonomi

Det blir en stabil vecka utan utsvävningar varken åt ena eller andra hållet. Känn dig trygg i det faktum att du har så du klarar dig och lite därtill.

Hälsa

Det finns något du borde ha tagit tag i för länge sedan gällande din hälsa, nu får du möjligheten att göra det så ta tillfället i akt.

Relationer

En förändring inträffar inom kärlekslivet är på gång som ändrar på detaljerna i ett redan existerande förhållande eller som kanske är början på ett nytt. En sak är säker, du har i alla fall inte tråkigt.

Lycka

Du kan våga ta en viss risk nu om du verkligen har tänkt igenom saken noga. Fegar du för mycket är det bättre att avstå helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Den här veckan lyckas du balansera hårt arbete och vila på ett bra sätt. Du kan koncentrera dig intensivt under en kortare tid, få mycket uträttat snabbt och på så sätt spara in tid som du kan använda till återhämtning.

Ekonomi

Det är som att pengarna är extra dryga den här veckan, trots att du inte har mer att röra dig med än vanligt. Du har lätt för att hitta bra fynd.

Hälsa

Nu väljer du inte bara det som känns bra för stunden utan är vetgirig och vill kolla upp de bästa lösningarna för en sund livsstil. Det är ett bra tillfälle att läsa på om olika kost- och träningsupplägg som skulle kunna passa dig.

Relationer

Du fastnar lätt i samma umgängeskrets, det är dags att det blir ändring på det nu. Ut och leta upp nya bekantskaper!

Lycka

Dina rötter är viktiga för dig just nu. Du känner dig harmonisk när du ägnar dig åt att reflektera över de värderingar som din familj, släkt och ditt ursprung har givit dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Nu saktar tempot äntligen ner och du kan pusta ut en stund. Det du har för händerna är inte mer än du mäktar med.

Ekonomi

Var inte rädd att ta dig utanför din bekvämlighetszon för att förbättra din finansiella situation, den som aldrig vågar kommer heller aldrig att göra de stora vinsterna.

Hälsa

Det här är en tid för återhämtning och vila, det är vad du ska använda din lediga tid till i första hand. Du har haft en ganska utmanande och hektisk tid nyligen som har tärt på din kropp.

Relationer

Kärlek och romantik tycks långt borta i början av veckan men mot slutet börjar det hända grejer.

Lycka

Samma gamla spelupplägg igen? Ja, den här veckan kanske det äntligen ger utdelning. Trägen vinner.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du har vissa svårigheter med att vara fast vid skrivbordet just nu. Har du ett sådant jobb får du se till att försöka göra din fritid lite roligare än vanligt för att orka med.

Ekonomi

Du är på din vakt och det med all rätt. Det kommer dyka upp ett oseriöst erbjudande som du har klokhet nog att avstå från.

Hälsa

Att vara så försiktig som du är nu innebär att du har en mindre skaderisk än vanligt. Du ska inte avstå från träning på grund av farhågor som till stor del är obefogade.

Relationer

Oavsett om du är i ett förhållande eller ej så behöver du ge saker och ting tid. Att ha gått för fort fram är något du kommer ångra senare.

Lycka

Någon hjälper dig behålla hoppet och ett positivt synsätt. Var tacksam för det och håll personen nära, det ger dig goda chanser till framgång i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du kan få nytta av din hobby i din karriär på ett eller annat sätt. Det är något som inte är helt uppenbart så du får fundera på hur det hänger ihop.

Ekonomi

Nu är du resesugen och har du möjlighet så dyker det upp bra tillfällen nu som inte lämnar ett för stort avtryck i budgeten.

Hälsa

Ditt positiva synsätt tar dig igenom veckan med huvudet över vattenytan och allt eftersom dagarna går så får du det bättre och bättre. Håll dig fast vid vetskapen om att det bara blir lättare och lättare.

Relationer

Ta dig lite extra tid att visa att du bryr dig om de som står dig närmast. För dig som har en romantisk partner är det av största vikt då personen annars riskerar att känna sig åsidosatt.

Lycka

Var inte rädd för att fela nu, det är inte hela världen. Du kommer lära dig från ditt misstag och ha en större chans att göra rätt nästa gång.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Låt inte stressen ta över och påverka det du har för dina händer. Att vara lugn och metodisk kommer löna sig.

Ekonomi

Du får en extra inkomst av något slag. Det är pengar som du ska förvalta klokt så slösa inte bort dem på konsumtion.

Hälsa

Stäm av med dig själv, titta tillbaka såväl som på den nuvarande situationen för att se hur långt du har kommit mot ett hälsosammare liv. Kan du göra några ytterligare förändringar?

Relationer

Nyckeln till framgång just nu ligger i att lita på andra. Du kan omöjligt vara nära någon utan att ha tillit till personen. Det här gäller i vänskapsrelationer men ännu mer när det kommer till kärleken.

Lycka

Det är nästan som att du har övernaturliga krafter att förutse saker just nu. Bara du fokuserar tillräckligt kan du visualisera hur saker och ting kommer fortskrida och få ett försprång som gagnar dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Du har ett beslut att ta och när det är taget så måste du sätta igång ganska omgående med att göra de förändringar som krävs.

Ekonomi

Du har bra koll på läget och vakar som en hök över dina inkomster och utgifter. Allting rullar på som det ska så du kan tagga ner lite.

Hälsa

Tänk på att när du rör på dig mer än vanligt, vilket är ett faktum under flera av veckans dagar, så behöver du en mer näringsrik kost och tillräckligt med vila. Det är lätt att bli för uppe i varv och strunta i att tänka på vad din kropp behöver för att må som bäst.

Relationer

Ditt hjärtas inre önskningar kommer delvis att uppfyllas den här veckan. Ta varje chans du får att spendera tid med någon du håller kär.

Lycka

Nu behöver du i princip bara önska en sak och så står den rakt framför dig. Allt som krävs är tanken och en mindre insats från din eller rentav någon annans sida.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!