Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 30 nov – 6 dec

Veckans horoskop: 30 nov – 6 dec
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Du går mot ljusare tider och kan lämna några trista dagar bakom dig. Solen jagar Mars och hinner ifatt i slutet på veckan. Det ger självförtroende, extra energi och kraft till nya initiativ. Använd helgen till att avsluta arbete och uppgifter som hängt över dig. Du kan få massor gjort på kort tid. Se också till att göra något fysiskt. Ut och spring, ta långa sköna promenader och varva ner med yoga och meditation. Den 3:e bör du hålla koll på din tendens att gå till överdrift. Det finns risk för att lovar mer än du kan hålla.

Veckans råd: Tänk måtta och balans i allt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Saturnus och Neptunus står i en spännings-aspekt, vilket skapar kaos och förvirring i ditt liv. Du kan känna dig både osäker och oklar över framtiden. Just nu befinner du dig i en djupgående process som kommer att förändra mycket i ditt liv. Det bästa du kan göra är att lära känna dig själv på insidan, förenkla ditt liv och ta en dag i taget. Ha inte för mycket krav och förväntningar på dig själv. Ta mer utrymme till att fundera på vad som känns viktigt och meningsfullt. Släpp taget om allt som inte längre känns rätt i hjärtat.

Veckans råd: Spendera 20 minuter om dagen till att rensa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Ta hand om din ekonomi och se över dina utgifter. Med Neptunus i ditt andra hus i spänningsaspekt till Saturnus, är risken stor att pengarna rinner mellan fingrarna. Din självkänsla kan också sättas på prov. Du kan tvivla och ifrågasätta nästan allt, speciellt det som berör din karriär och framtid. Låt inte de negativa tankarna ta över. Undvik att fatta avgörande beslut och håll modet uppe. Nya tider är i sikte inom kort. Resor, utbildning och samarbete med individer eller grupper du delar gemensamma intressen med ligger helt rätt nu.

Veckans råd:  Dra lärdom av situationen och gör nya planer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Du har en tendens att uppoffra dig för andra utan tanke på dig själv. Men du behöver känna in dina egna behov för att hamna rätt i karriären. Tidigare hållbara strukturer kan lösas upp, vilket gör att tillvaron kan kännas ovanligt kaotisk. Låt intuitionen bli din styrka som kan leda dig i rätt riktning. Du kan längta efter att skapa en radikal förändring, men tiden är inte rätt för avgörande beslut. Definiera vad problemen är och börja planera för en nystart längre fram. Låt inte osäkerheten slå rot. En upplösning sker nu för att något bättre ska kunna växa fram.

Veckans råd: Släpp oron och få energi.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Mars går igenom ditt relationsområde året ut. Det kan skapa spänningar i dina nära förhållanden. Risken är stor att konflikter uppstår. Försök att lägga egot på hyllan och ansträng dig att kompromissa. Om du kan undvika konflikt och använda din energi på ett medvetet sätt, kan du bli ovanligt kreativ och produktiv. Slutet på veckan blir bäst då Mars går i harmonisk aspekt till Solen. Det är perfekt för sport, tävlingar och andra aktiviteter där du kan hävda dig själv och sätta dina personliga intressen främst.

Veckans råd: Ge plats för kreativ livsskaparkraft!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Sträva efter att skapa välbefinnande denna veckan. Din planet Venus byter tecken den 5:e. Då skiftar ditt fokus från arbete, hälsa och vardagsrutiner till relationer och nära samarbete. Om du haft problem i ett förhållande, får du lättare att hitta en lösning nu. Venus hjälper till att skapa harmoni omkring dig, vilket även speglas i dina nära relationer. Visa öppet dina känslor och förnya löften i en relation. Om du är singel är tiden helt rätt för att söka kärlek, romantik och partnerskap.

Veckans råd: Ladda med kärlek inför julhelgen och det nya året.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 jun

Någon kan vilja hjälpa dig ur en svår knipa, men inte riktigt ha det som krävs för att skapa ett gott resultat. Sök experthjälp. Det är en gynnsam tid för att lägga korten på bordet och diskutera problem med personer som du står nära eller samarbetar med. Du kan få ut så mycket mer om du är öppen för att lyssna och ta till dig goda råd. Då kommer klarhet och perspektiv. Se upp med att lova för mycket den 3:e. Risken för överdrifter är stor. Var också uppmärksam på detaljer och gå inga genvägar för att nå dina mål.

Veckans råd: Ta de rätta stegen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Neptunus placering kan öka ditt intresse för andlighet och personlig utveckling på ett helt nytt sätt. Sök dig till vänner, grupper som sysslar med medveten närvaro, meditation, yoga och andra medvetandeutvidgande processer. Din kreativitet kan också få en ordentlig skjuts framåt. Nu är en bra tid för att starta nya kreativa projekt som tar fram din konstnärliga sida. Du är känsligare nu, vilket gör dig lättpåverkad för omvärldens inflytande. Ta hand om kropp och själ, undvik stress och tänk välbefinnande.

Veckans råd: Konsten är att leva här och nu.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Du kan lära mycket om dig själv och finna nya vägar för kreativ utveckling. Ditt behov av personligt erkännande växer sig starkare nu. Samtidigt får du jobba lite extra på att nå tillväxt och positiv utveckling som inte bara kommer av sig självt. Öppna dig för att axla ett större ansvar så är framgången i hamn. Venus går in i ditt mest personliga områden den 5:e och stannar där året ut. Det är perfekt för att skapa inre balans och harmoni.

Veckans råd: Lägg in mer tid på schemat för familjegemenskap, och satsa på att skapa en mysig och hemtrevlig atmosfär hemma.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 24 aug – 23 sept

Du kan känna för att dra dig undan och spendera tid i ensamhet. Men det betyder inte något negativt. Du kanske bara känner för att spendera kvalitetstid med dig själv och förkovra dig i intressen som stimulerar ditt intellekt. Gå inåt och reflektera över tillvaron och dina innersta behov. Är det något du vill förändra? Fundera över framtiden och gör en lista över det som kan bli bättre. Jupiter stannar några månader till i ditt första hus. Det skapar många möjligheter för personlig utveckling och tillväxt. Öppna dig för nya erfarenheter!

Veckans råd: Förändring ger kraft att växa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Du befinner dig i en förändringsprocess som påverkar ditt förhållningssätt till omvärlden. Det kan skapa reaktioner från släkt och vänner som har svårt att anpassa sig till ditt nya sätt. Tidigare misslyckanden och problem som uppstått i relationer kan ha fått dig att ändra inställning och attityd. Använd din förmåga till kritiskt tänkande på ett konstruktivt sätt. Du kan skapa positiva och hållbara strukturer om du inte har för höga förväntningar på andra och dig själv. Investera mer i dina nära relationer och ha roligt tillsammans.

Veckans råd: Passion kräver engagemang.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 okt – 22 nov

Mars stannar i ditt tolfte hus året ut. Räkna inte med att få det erkännande som du förtjänar. Det kan även kännas som att andra arbetar emot dig, vilket kan skapa irritation och negativa känslor. Det bästa sättet att hantera situationen på, är att undvika konfrontationer och att spendera tid i ensamhet. Ägna dig åt aktiviteter som höjer ditt medvetande. Meditera, gör yoga och gå långa sköna promenader som släpper stressen. Satsa på förberedelser inför det nya året då Mars går in i en betydligt bättre position.

Veckans råd: Misslyckanden ger värdefulla erfarenheter.

 
 
Metro Modes veckohoroskop för vecka 49 finns att läsa här.
 
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det skyttens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
 
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!