Horoskop

Veckans horoskop: 30 oktober – 5 november. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i vattumannens tecken mår bättre av att umgås med de som kan anpassa sig till din sinnesstämning utan att ta illa upp – undvik ytliga bekantskaper denna vecka. Lejonet behöver hitta en balans bland träning och sund kost för att förbättra energinivån, endast vila kommer inte att räcka. Väduren har en särskild dragningskraft och tur i kärlek denna vecka, däremot borde du hålla dig borta från spel.

horoskop-2017Foto: Jonatan Pie/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du gör ett bra jobb, var bara uppmärksam på hur du uppfattas av kollegor och högre uppsatta, det blir svårt att få ett erkännande annars.

Ekonomi
Du har en del utgifter knutna till din hälsa och behöver lägga undan pengar till det så du inte får det kärvt mot slutet av veckan för att du slösat för mycket på annat.

Hälsa
Din hälsa är stabil och verkar så förbli för ett tag framöver. Se upp så du inte blir för bekväm i dig själv och tappar kontrollen över kosten, det är nu du kan jobba förebyggande och optimera den för att vara bättre rustad för kommande veckor.

Relationer
Din tillit till en viss person har blivit ruckad. Ställ dig i bakgrunden och iaktta händelsernas förlopp, det kommer utvisa i vilken riktning ert förhållande bör fortsätta.

Lycka
Du har en särskild dragningskraft och tur i kärlek just nu men däremot så är du inte lika tursam i spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Utlandskontakter är gynnsamma för dig så ta chansen att till exempel resa i tjänsten eller förhandla internationellt.

Ekonomi
Även om du ibland inte vill ha med personen att göra så finns det någon i din närhet som är till mycket godo för dig ekonomiskt. Så försök upprätthålla ett gott band till den personen.

Hälsa
Frisk luft är särskilt välgörande och välbehövligt för dig just nu och det är viktigt att du får komma ut och röra på dig. För mycket tid inomhus kan göra att du känner dig nedstämd.

Relationer
Du gör klokt i att acceptera dina vänner som de är. Att försöka ändra på deras beteende för att de ska passa bättre in i ditt liv är inte något bra varken för dem eller för dig. Antingen finner du dig i att de är som de är eller så får du se dig om efter nya bekantskaper.

Lycka
Låt inte någon annan välja åt dig, lita på din intuition så följer turen med.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du behöver hålla dig uppdaterad på ditt område, lita inte på att det du lärt dig fortfarande fungerar till hundra procent.

Ekonomi
Även om det känns lockande just nu så starta inte upp för många projekt på en gång, det gäller att du har koll på att allt flyter på och det blir en bra balans mellan inkomster och utgifter.

Hälsa
Du har motivationen nu för att göra en ganska omfattande förändring, vilket har behövts ett tag. Det lönar sig att lägga ner lite extra tid och kraft på detta.

Relationer
Det finns någon som känner sig åsidosatt eftersom du spenderat tid på annat. Det finns en anledning till hur denna person känner och du bör tänka på att fördela din tid mer rättvist mellan människorna i ditt liv.

Lycka
Du har chans att vinna men inte så stort som du hoppas, därför bör du inte spela med för hög insats.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
En utmaning dyker upp i mitten av veckan. Detta kan antingen tynga dig eller sporra dig till att riktigt visa vad du går för. Din inställning är med andra ord väldigt viktig, det är den som motiverar dig i det här.

Ekonomi
Underskatta inte vikten av att ha ett bra nätverk för att öka dina inkomster. Det finns någon som har ett positivt inflytande på din ekonomi och som du inte hört av dig till på ett tag, se till att du gör det snart.

Hälsa
Det är viktigt att du kan slappna av i en bekväm miljö, så försök se om du kan göra några förbättringar i hemmet. Detta är minst lika viktigt som kost och träning den här veckan.

Relationer
Du har utstrålning den här veckan, något som är till din fördel men som också kan leda till oönskad uppmärksamhet, så var medveten om vilka signaler du sänder ut.

Lycka
Du bör undvika spekulationer av alla slag just nu. Satsa på säkra kort.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du siktar på en högre position, kom ihåg att den är förknippad med ett större ansvar och ta en funderare på om det är vad du verkligen vill. Du kan göra det men det kommer att kräva mycket jobb. Fördelarna är dock många så det är värt att överväga.

Ekonomi
Se särskilt upp den här veckan för så kallade gåvor som till en början verkar bra men som innehåller villkor eller krav på motprestation.

Hälsa
Du behöver arbeta aktivt på att förbättra din energinivå, bara vila räcker inte utan du måste försöka få till en balans där träning och en sund kost är viktig.

Relationer
Du bör undvika konfrontationer i en trygg relation, det finns många fördelar med att vara accepterande och tillmötesgående.

Lycka
Just nu blir du som lyckligast när du får vara ute i naturen och ha kontakt med jorden, kanske i form av trädgårdsarbete eller bara något så enkelt som en skogspromenad.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Du har inte fullt så mycket att göra på jobbet nu vilket gör att du kan sakta ner lite. Detta påverkar kvaliteten på det slutförda arbetet till det bättre.

Ekonomi
Du löser ett problem den här veckan och när du väl klarat av det kommer du ut en aning rikare på andra sidan.

Hälsa
Du får lätt magproblem under denna veckan så se till att du anpassar kosten efter det samt tar det lugnt och undviker stress.

Relationer
Det är mycket som händer runtomkring dig just nu och du väljer om du vill delta eller sitta hemma i soffan och uggla. De sistnämnda kommer inte att leda till några nya upplevelser, så ta chansen!

Lycka
Du har tur i oturen en dag då du är en hårsmån från att hamna i en riktigt besvärlig situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Någon går in och tar ditt parti i en fråga på jobbet. Man kan säga att du blir räddad, glöm inte bort att återgälda detta när du kan.

Ekonomi
Den här veckan ska du speciellt undvika att ta av dina sparpengar, du behöver dem nämligen till något viktigare framöver. Även om det bara rör sig om en liten summa så gör du klokt i att avstå från det.

Hälsa
Du bibehåller din positiva inställning den här veckan, vilket gör att du tar saker med ro och mår psykiskt bra. Detta påverkar den fysiska hälsan till det bättre.

Relationer
Det råder harmoni både i vänskaps- och romantiska förhållanden, så passa på och njut när det är stabilt och undvik konfrontationer för då finner du snart att förhållandena blivit de motsatta.

Lycka
Vägen till välstånd är genom hårt arbete, det får du erfara den här veckan. Du vill inte gärna satsa pengar du slitit för på spel, vilket är rätt inställning.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du blir upprörd över en incident på jobbet men slå inte på stora trumman, det kan få oönskade konsekvenser. Se istället om du kan ta det på individnivå för att förebygga ytterligare problem.

Ekonomi
Du får en möjlighet att tjäna pengar som på ett eller annat sätt står i konflikt med dina personliga värderingar. Det finns ett sätt att komma undan tveksamheter, undersök det.

Hälsa
Du känner dig stressad och utmattad men i övrigt verkar hälsan vara bra. Extra vila kan bota det mesta hos dig.

Relationer
Dina vänner är ett stöd för dig den här veckan och det hjälper för dig att lätta ditt hjärta till dem. Du ska dock undvika att berätta för mycket för människor som inte står dig nära.

Lycka
Den tid du spenderar med goda vänner ger dig en sann känsla av välbefinnande, så avsätt tid för detta.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du får en fördel av något slag på ditt arbete, något du bör se som en belöning för ditt flitiga arbetssätt.

Ekonomi
Du går inte med någon förlust i det långa loppet även om saker och ting inte går helt enligt planen. I början av veckan har du det som bäst ställt.

Hälsa
Det finns mycket annat du prioriterar högre den här veckan så hälsan får stå tillbaka lite. Detta är okej för stunden men gör det inte till en vana. Det du måste göra är att se till att de grundläggande behoven är täckta, såsom mat och sömn.

Relationer
Du bör göra ditt bästa för att undvika att hamna i konflikter just nu, speciellt mellan familjemedlemmar och släkt. Om du är förutseende och kan kontrollera dig själv och inte gå emellan där det är lönlöst så kommer det inte vara några problem för dig. Står det mellan två personer är det bäst att de själva får lösa saken ifråga.

Lycka
Du får en sak som någon annan inte hade användning för men som kommer till stor nytta hos dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Koppla på charmen i ditt samspel med andra inom ditt jobb, du kommer att behöva det. Själva jobbet gör du bra, du behöver bara bli lite mer social och utåtgående.

Ekonomi
Du bör ligga lågt när det kommer till investeringar, läget är inte dåligt men det är på väg uppåt för dig och du gör rätt i att ha lite is i magen.

Hälsa
Den här veckan lär du dig att du måste slappna av och inte kan köra på för full maskin utan att stanna till och ta det lugnt. Det är viktigt att du får tillräckligt med sömn annars orkar du inte med dina måsten.

Relationer
Karriären är viktig för dig just nu så vänner och familj får i viss mån stå tillbaka. De kommer att ha tålamod om du förklarar saken, så var inte hemlighetsfull.

Lycka
Det mesta är upp till ödet den här veckan när det kommer till tur och spel. Hur skicklig du än är vinner du inte utan att slumpen är på din sida.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du blir lätt distraherad på jobbet den här veckan så det kommer krävas mer än vanligt för att behålla fokus. När du väl koncentrerar dig går arbetet alldeles utmärkt.

Ekonomi
Du får möjligheten till ett extrajobb som har en positiv inverkan på din ekonomi. Ta det om du känner att du orkar, det kommer som sagt vara lönsamt.

Hälsa
Lagom är bäst just nu, ta inte ut dig för mycket i din träning men avstå inte heller helt. Med kosten är det samma sak, du ska inte pusha dig själv till maxgränsen men inte heller ligga på sofflocket hela dagarna.

Relationer
Du mår bättre av att umgås med några få av dina närmaste än med ytliga bekantskaper. Din tid är bäst spenderad med människor som känner dig ut och in och vet hur de ska anpassa sig till din sinnesstämning utan att ta illa upp.

Lycka
Ditt skarpa intellekt kommer väl till pass den här veckan och håller du bara ögonen öppna så kan det även bringa dig tur.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Se upp så du inte tar dig an för mycket just nu, annars blir kvaliteten lidande. Du känner själv hur mycket du orkar och kan klara av på ett bra sätt, lita på din intuition.

Ekonomi
Dina inkomster kommer snart att öka på ett eller annat sätt och detta utan att du behöver lägga ner speciellt mycket tid och tankekraft på det. Gör inga större förändringar så är du trygg.

Hälsa
Låt inte dina förutfattade åsikter stå i vägen för en positiv förändring. Med lite öppenhet kommer du långt i din strävan för ett bättre levnadssätt.

Relationer
Kommunikationen mellan dig och någon du står mycket nära är inte vad den varit. Ta dig tid och sitt ner för att reda ut eventuella missförstånd innan det går för långt.

Lycka
Du får ett besked som innebär något positivt för din tillvaro på längre sikt, så var inte skeptisk mot förändring.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!