Horoskop

Veckans horoskop: 31 – 6 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 31 – 6 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
En förändring är på gång när det gäller karriär, det är bara att följa händelsernas utveckling i den riktning de tar dig och försöka göra det bästa av situationen. Du har nytta av ett öppet förhållningssätt.

Ekonomi
Du vill ut och resa och just nu är det gynnsamt att göra det även ur ekonomisk synpunkt. Du får mycket valuta för pengarna du spenderar på detta område.

Hälsa
Aptiten och sötsuget har minskat så det är ett bra tillfälle att reglera ditt matintag om det behövs. Det är viktigt att du äter med viss regelbundenhet och att det inte går för långt tid mellan måltiderna.

Relationer
Du har träffat en ny bekant som du inte riktigt vågar lita på än. Var inte rädd för att öppna upp dig, detta är en person som inte har något ont i kikaren.

Lycka
Känslan av att vara fri och obunden är det som får dig att må allra bäst just nu.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Du är villig att tackla vilket projekt som helst som kommer i din väg och det är bara att tuta och köra. Din iver motiverar dig till att göra ett bra jobb.

Ekonomi
De förbättringar du gjort den senaste tiden har medfört att din ekonomi är stabilare nu och det finns rum för större utsvävningar än vanligt.

Hälsa
Det är viktigt att hålla en hyfsad rutin även under dina lediga dagar, annars hamnar du lätt i obalans. Så försök äta och sova på ungefär samma tider som du gör när du arbetar.

Relationer
Det finns en bra balans mellan dina relationer och övriga områden i ditt liv och även om du inte satsar fullt ut så blir det bra nog. Dina förväntningar är inte heller de största på vänner och partner utan du vill hellre ligga ganska lågt ett tag.

Lycka
Det vänder mot bättre tider för dig, sakta men säkert. Mot helgen ser du ut att ha lite extra tur.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Nu känner du att det finns ett behov av förnyelse, du vill inte stå och stampa på samma ställe utan istället komma vidare. Det lönar sig att vänta på rätt tillfälle och inte vara för otålig.

Ekonomi
Även om det inte regnar pengar så får du nu ökade inkomster på ett eller annat sätt. Det bästa är om du sparar dem men det är ingen fara om du spenderar dem vist.

Hälsa
Stress är med sannolikhet det enda potentiella hotet mot din hälsa just nu. Så om du kan varva ner och leva livet lite långsammare så kommer du känna dig på topp.

Relationer
Den här veckan är du av din natur mer social än vanligt. Det är väldigt lätt för dig att kommunicera med andra och föra engagerande samtal. Med andra ord det perfekta läget att knyta nya kontakter och vänskapsband.

Lycka
Det är bäst att undvika spel och dobbel den här veckan då dina vinstchanser är för små för att det ska vara någon vidare mening med det.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Genom att förändra din arbetsmetod så att den blir mer effektiv jobbar du nu smartare istället för hårdare. Din tid är därför fördelad på ett mer praktiskt sätt än tidigare.

Ekonomi
Det verkar som en av dina avgifter har höjts i smyg utan din vetskap, om det är fallet är det inte så mycket att göra åt utan du får acceptera situationen som den är.

Hälsa
Överlag mår du bra den här veckan, förutom att du har en viss smärta av något slag. Något enkelt och naturligt kan vara lösningen – en stunds vila, lätt promenad eller ett bad kanske.

Relationer
Du är väldigt omtänksam och dina handlingar skänker glädje åt dina närmaste. Därför är du en fröjd att vara i närheten av nu och populär bland dina vänner.

Lycka
För att bli lyckligare måste du lära dig att ignorera negativa tankar som ständigt kommer till dig. Om du ser händelser från den ljusa sidan och ser möjligheter istället för hinder så kommer du att uppnå framgång.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Du är en bra ledare och folk ser upp till dig och respekterar dina utlåtanden. Detta i kombination med att du ändå kan lyssna på folk och inte kör över dem, gör att du är fortsatt framgångsrik inom din karriär.

Ekonomi
Den här veckan bjuder inte på några överraskningar, varken till det positiva eller negativa. Läget är stabilt och du har så du klarar dig.

Hälsa
Optimismen håller dig frisk och vid gott humör. Du har insett att det inte är så lyckat att gräva ner sig i funderingar. Att ha ett positivt sätt att se på det som händer och sker gör att du känner dig mycket bättre nu.

Relationer
Din kommunikation sker på ett avslappnat och jordnära sätt, vilket gynnar dina vänskapsrelationer. Inom ett förhållande är det också lugnt och stabilt, utan konflikter men också utan några större gnistor.

Lycka
Någon har ett glädjande meddelande till dig, håll ögonen öppna!

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Du är noga med att utvärdera saker och ting innan du tar några risker i ditt arbete, detta gör dig till en förståndig person som andra känner att det går att lita på, vare sig du är en medarbetare eller ansvarig.

Ekonomi
Du har bra kontroll på den ekonomiska situationen och det finns inget du behöver oroa dig för. Det är okej att det för tillfället uppstår en del extra utgifter.

Hälsa
Du har gått och ignorerat något länge nog, det är dags att kolla upp det nu. Troligen är det ett lindrigt problem som är enkelt åtgärdat.

Relationer
Din livskamrat eller nära vän har något att berätta för dig och då gäller det att du först och främst kan sätta dig ner och lyssna utan att döma. Det viktigaste du kan göra är att visa ditt stöd.

Lycka
Istället för att tänka på hur långt du har framför dig bör du begrunda hur långt du har kommit.

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Ett stort mått av självkontroll hindrar dig från att blossa upp i en situation som uppstår på arbetsplatsen. Du behåller lugnet och tar dig igenom det med lätthet.

Ekonomi
Du har inte uttömt alla möjligheter till ökade inkomster, det finns fortfarande mycket att göra på det planet. Du får nytta av din kreativitet och uppfinningsrikedom den här veckan.

Hälsa
Du är på språng hela tiden så din förbränning är bra. Tänk på att varva ner en stund innan läggdags så du inte är för uppe i varv och får insomningssvårigheter. Likaså är det bra att undvika uppiggande drycker eller preparat, du behöver inte dem.

Relationer
Kärleken tar en oväntad vändning den här veckan. Ditt redan existerande förhållande får en ny dimension, eller så dyker det upp en ny person i ditt liv som skakar om din värld! Tråkigt blir det i varje fall inte.

Lycka
Din tur är bättre än du tror den här veckan, så ta chanser och fega inte.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Försök att inte slarva bara för att du vill ha ett försprång så att andra ska se hur långt du kommit. Börja på ruta ett och jobba sakta men säkert mot slutförandet av uppgiften.

Ekonomi
Även om du inte är rikare än förut så känner du dig som det. Det är som att pengarna i kassan är drygare än vanligt och därför räcker längre.

Hälsa
Risken för skador i samband med fysisk aktivitet är något förhöjd så du bör ta det lugnt ifall du sportar och inte utsätta kroppen för alltför stor belastning.

Relationer
Det finns en obalans i förhållandet mellan dig och den du är romantiskt intresserad av, denna person vill ha ett mer lättsamt och kravlöst förhållande medan du vill ha det djupare. Du kan komma långt på din charm och ditt engagemang och det hela har absolut utvecklingspotential om ni båda satsar helhjärtat.

Lycka
Du gör klokt i att inte satsa för stora summor på spel just nu, en liten insats har även den en vinstchans.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Var inte rädd för att ta dig an mer än du tror att du kan klara av, du kommer att hantera alla uppgifter med briljans. Det gäller att du inte tvekar på din förmåga och har en tro på att du kan åstadkomma något bra.

Ekonomi
Den här veckan fokuserar du på sparande och budgetering, något som är bra inför framtiden.

Hälsa
Nu är du ivrig att läsa och lära dig mer om hälsa och skönhet, det faller sig naturligt för dig att fokusera extra på det just nu. Allt är i sin ordning, det kommer bara medföra fördelar.

Relationer
Avståndet hindrar dig från att hålla en nära och god kontakt med en vän. Men hör av dig ändå, det är ett vänskapsband som är alltför värdefullt för att bryta.

Lycka
Att få känna tillhörigheten det innebär att vara nära familj och släkt ger dig en djup tillfredsställelse. Dina rötter är viktiga för dig just nu.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Nu handlar det mycket om att samla information som du kommer att behöva framöver. Försäkra dig om att du är noggrann och organiserad när du dokumenterar, så kommer du lättare att kunna förstå när du går igenom det igen vid ett senare tillfälle.

Ekonomi
Det är inte längre så ansträngt på pengafronten, ditt slit har gett resultat sig och du kan äntligen andas ut.

Hälsa
Det är en bra vecka, det enda du behöver tänka lite extra på är dina ögon och din syn, överbelasta dem inte med för mycket skärmtid och har du glasögon eller linser så använd dem.

Relationer
Du mer familjeorienterad än vanligt just nu och vill gärna spendera så mycket tid som möjligt med dina nära och kära. Detta uppskattas speciellt nu efter att du under månaderna som varit satsat mycket på karriären.

Lycka
Ditt turnummer är samma som det alltid har varit, satsa på det om du ska spela.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
När du får höra att det finns extra arbetsuppgifter som någon måste ta hand om så är det bra om du tar dig an dem. Detta kommer vara ett plus i kanten för dig och innebära fördelar på längre sikt.

Ekonomi
Undvik att göra några större inköp eller ta avgörande beslut den här veckan då ditt omdöme inte är på topp. Det du däremot har framgång i är sparande.

Hälsa
Genom din försiktiga livsstil har du knappt någon risk att drabbas av olycksfall eller andra skador. Samtidigt rör du inte på dig riktigt så mycket som du skulle behöva, det kan vara värt att tänka på. Det finns många sätt för dig att få in motion i vardagen.

Relationer
Nu har du fått mer tid på dig att fundera på hur du går vidare i en relation. Ta då inte något förhastat beslut, du har inte bråttom.

Lycka
Om du sätter dig och funderar och lägger upp en bra strategi så kommer du att ha goda chanser till vinst den här veckan.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Det finns en chans att göra din hobby till karriär men det kommer att kräva en hel del av dig. Satsar du på riktigt så finns det bara en väg och den är uppåt.

Ekonomi
Det bästa sättet för dig att ta beslut på är genom din intuition och just nu blir det extra påtagligt. Gör det du känner är rätt innerst inne, så kommer ekonomin att ordna sig till det bättre.

Hälsa
Ditt hem är din borg och det är här du känner dig som mest bekväm, i alla fall för tillfället. Det är inte den mest äventyrliga veckan utan mer en tid då du gärna slappnar av med en god bok eller bara njuter av de lediga stunderna.

Relationer
Något har utvecklingspotential men du känner dig inte riktigt redo. Den som inte kan respektera att du tar det i din takt är inte värd att satsa på.

Lycka
Det du har hoppats på kommer att gå i uppfyllelse och det beror till stor del på att du har turen med dig.

Den här veckan kan du som är vattuman få extra uppgifter, och det kommer innebära fördelar på längre sikt om du tar dig an dem. Fiskarna tar bäst beslut genom att känna efter innerst inne. Du som är oxe ser ut att ha lite extra tur i helgen!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto Caleb Woods / Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!