Horoskop

Veckans horoskop: 4 – 10 september. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 4 – 10 september. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/06/vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Det är bättre att du använder veckan till att avsluta pågående projekt än att börja på nya. Ta itu med de där uppgifterna som dröjt sig kvar. När du slutfört dem kommer du känna en stor lättnad.

Ekonomi
Du är alltför känslomässigt engagerad i en investering för att kunna göra en objektiv utvärdering. Dock har du självinsikt nog att backa ur innan det blir för sent. Låt det gå en tid innan du gör en ny bedömning så du får distans till dina känslor.

Hälsa
Det är viktigt att du stressar av och försöker koppla bort det som oroar dig. Undvik negativa tankar, speciellt nära inpå sömnen. Märker du att de kommer tillbaka igen så gör vad du kan för att distrahera dig själv, även om det innebär ett avbrott från dina vanliga rutiner.

Relationer
Någon i din närhet har tidigare gett dig ett råd du inte riktigt förstått dig på. Nu är det dags att lyssna och försöka ta in vad det är denna person försöker säga till dig.

Lycka
Ett litet missöde inträffar men det visar sig vara av godo. Det för dig samman med någon du inte annars skulle ha träffat.

https://metromode.se/files/2017/06/oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Du finner dig själv i en situation där du måste handskas med en auktoritet som inte verkar vilja ge vika eller visa någon medgörlighet. Det du måste göra är att vara tillmötesgående även om det är frustrerande, då kommer du segrande ur situationen.

Ekonomi
En utgift du trodde var onödig visar sig vara av största vikt, så du ska känna dig lättad över att du prioriterade det trots allt.

Hälsa
Du känner dig bekväm med dina vanliga rutiner – och så händer något som ruckar på dem. Det kommer vara positivt för dig så misströsta inte.

Relationer
Det går lite trögare än vanligt på det sociala planet och det har att göra med att andra inte hänger med riktigt. Du får vänta ut dem så kommer de förstå ditt sätt att tänka – förr eller senare.

Lycka
Turen går uppåt och neråt den här veckan och det känns för osäkert att spela. Lita på din känsla.

https://metromode.se/files/2017/06/tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du kan få mycket gjort nu om du använder dig av all extra energi du har. Det känns som om du kämpar mot strömmen ibland men då är det bara att härda ut tills det vänder.

Ekonomi
Du bör definitivt undvika att ta impulsiva beslut gällande din ekonomi just nu. Det finansiella läget är stabilt nog för att du ska kunna ta det lugnt och avvakta.

Hälsa
Nu vänder du blicken inåt mot dig själv och ägnar en hel del tid åt att reflektera över vem du egentligen är och dina mål i livet. Det är nyttigt att du rannsakar dig själv och får upp ögonen för vart du är på väg. Stämmer din inställning med vad du i praktiken gör?

Relationer
Du känner starkt att du vill ge en person du tycker mycket om en speciell gåva. Det måste vara något personligt, choklad eller rosor räcker inte. Till slut kommer du på något oförglömligt!

Lycka
Du får ett insidertips från någon som har mer spelvana än du, det kommer vara till nytta om du vill spela men inget säger att du måste.

https://metromode.se/files/2017/06/kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du har kreativa utmaningar framför dig, dessa kan antingen vara välkomna eller bli en källa till stress, det beror på ditt humör och din inställning. Bäst går det för dig som arbetar med planering eller konstruktion på ett eller annat sätt.

Ekonomi
Hemmet behöver satsas på och det du lägger på renovering, möbler och dylikt är väl investerat. Du kan få mycket för pengarna just nu!

Hälsa
För att må bra behöver du omge dig med vackra saker och vistas i miljöer som är behagliga för ögat. Det är ett bra tillfälle att förkovra dig i kultur av alla de slag.

Relationer
Deppa inte över att en planerad aktivitet ställs in, det gör att du kan utnyttja tiden till att lära känna nya bekantskaper. Allt du behöver göra är att befinna dig i en för dig obekant miljö.

Lycka
Den budget du satt upp för spel bör du hålla dig till, så är du inom säkra ramar och riskerar inte att slösa för mycket.

https://metromode.se/files/2017/06/lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Din arbetssituation är under förändring, det är mycket som skiftar skepnad och dessa förändringar kräver anpassningsförmåga från din sida. Du kommer att klara det galant även om det innebär att du måste ändra på planerna inom ett annat område.

Ekonomi
Investeringarna du gjorde för ett tag sen har inte visat sig riktigt lika bra som du hade trott. Men mycket kan förändras, du får ha tålamod bara.

Hälsa
Du blir inspirerad av att höra om andras sunda livsstil men har inte motivation nog när det kommer till kritan. Ta in det du läser och hör och försök tillämpa små saker, bli inte besviken på dig själv över att du inte mäktar med att göra allt.

Relationer
En av dina närstående har problem på något vis och detta äter upp dina tankar när du försöker sova, trots att du inte personligen är påverkad av dessa händelser. Det är positivt att du bryr dig, försök vända det till praktiska åtgärder för att få personen att känna sig bättre samt att stilla ditt eget samvete så du får bättre ro.

Lycka
Du blir tagen på sängen av omständigheter som inträffar just nu. Om de är bra eller dåliga beror på dina handlingar den senaste tiden, man kan säga att karma har ett finger med i spelet.

https://metromode.se/files/2017/06/jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Någon överordnad kommer och ber dig om råd. Du står högt i dennes ögon så det du säger och föreslår kommer att tas på allvar. Detta är ett tillfälle för dig att göra ett bra intryck.

Ekonomi
Du känner ett plötsligt behov av att vara sparsam. Även om det rör sig om små förändringar så har de en stor effekt. Låt det dock inte gå överstyr så att det blir mer jobb än du tjänar in.

Hälsa
Det finns en hobby i ditt liv som du lagt på hyllan och inte gett alls så mycket tid som du egentligen önskar att du kunde. Det är dags att prioritera den nu, det kommer vara mycket givande.

Relationer
Det är dags att klippa ett band som du inte har kunnat släppa. Oavsett om det gäller tankar på en före detta partner eller någon som finns i ditt liv som du vill säga upp bekantskapen med så är det läge nu.

Lycka
Den här veckan blir du överraskad av en positiv nyhet!

https://metromode.se/files/2017/06/vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
En kollega är väldigt öppen om sina personliga bekymmer, vilket får dig att känna dig aningen obekväm. Du intar dock din vanliga roll som en stöttande medmänniska.

Ekonomi
Låt inte din generositet gå överstyr nu. Det är lätt att du spenderar för mycket på nära och kära, pengar du egentligen skulle behövt spara. Även om du helst sätter andra i centrum så bör du tänka på dig själv också.

Hälsa
Nu är du full av bubblig energi och känner för att ha kul. Faktum är att det är bättre att du ägnar dig åt roliga aktiviteter på din fritid än att tvinga dig själv att ta itu med jobbiga projekt. Du kommer inte framåt i dem ändå om du inte känner någon sann glädje i att utföra dem.

Relationer
Du känner dig uttråkad och vill ha mer variation på det romantiska planet. Frustrationen du upplever är dock övergående och du bör undvika att röra till det i grytan för mycket.

Lycka
Lyssna noga på en äldre person i din bekantskapskrets. Tillämpar du råden du får kommer du uppleva en utökad tillfredsställelse.

https://metromode.se/files/2017/06/skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Ta dig inte an mer än du kan hantera och ta dig inte an något innan du har utvärderat det noga. Tänker du på dessa två saker så blir det en bra vecka.

Ekonomi
Nu bygger du inför din framtid, det är en bra tid för planering och att sätta upp nya mål för dig själv. Med din nya budget kommer du ha större chans att nå dit du vill.

Hälsa
Du är full av positiv energi den här veckan och har ett projekt på din fritid som du kan lägga tid på. Med ett så bra utgångsläge så blir resultatet riktigt fint.

Relationer
Du har stjärnorna med dig om du vill ställa till med en fest inom den närmsta framtiden, det kommer att bli riktigt lyckat!

Lycka
Ditt huvud säger en sak men hjärtat en annan. Följer du ditt hjärta så kommer du känna dig lyckligare och tryggare i ditt val.

https://metromode.se/files/2017/06/skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Det är mycket på gång samtidigt men du har energin att både påbörja och fullfölja uppgifterna. Se till att du tar pauser emellanåt så du kan ladda batterierna.

Ekonomi
Du gör några riktiga fynd den här veckan, det finns lite extra pengar att ta av så det gör inte så mycket att du spenderar lite mer än du hade tänkt.

Hälsa
Du har länge gått och funderat på att göra något drastiskt med ditt utseende och nu är ett bra tillfälle. Det må vara ytligt men påverkar dig även på ett djupare plan.

Relationer
Dina närmaste vänner är ofta upptagna och du känner dig lite besviken. När ni väl umgås så är allt mycket bra, du får ha förståelse för att det är mycket som pågår även i deras liv.

Lycka
Nu har du stor chans att vinna mot en motståndare i spel.

https://metromode.se/files/2017/06/stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Att brusa upp mot en kollega som irriterar dig är knappast ett bra alternativ. Ta ett djupt andetag istället och fundera på om det verkligen var menat som en förolämpning. Du kommer inse att det bara var en felsägning.

Ekonomi
Lyx och flärd är något för dig den här veckan, det vill du gärna vältra dig i – motsatsen till hur du brukar vara. Att det inte är hur du vanligtvis gör innebär att du utan problem kan leva ut dina impulser då du snart är tillbaka till ditt normala, sparsammare jag igen.

Hälsa
Du behöver all extra sömn du kan få just nu så ställ klockan lite senare än du brukar eller försök komma i säng lite tidigare.

Relationer
Din syn på kärlek är på väg att förändras – eller åtminstone så borde den det. Du kan utveckla dig själv en hel del inom det här området. De förändringar du gör blir till det bättre.

Lycka
Du är som alltid fokuserad på detaljer och det kommer väl till pass den här veckan då du har en speciell utmaning att ta itu med.

https://metromode.se/files/2017/06/vattumann.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Du vill ibland sticka ut lite på arbetsplatsen och när du gör det så uppfattas du å ena sidan som unik, å andra sidan som något excentrisk. Det är bra att vara annorlunda men distansera dig inte från kollegor och andra runtomkring dig.

Ekonomi
Du bör undvika att flytta placerade pengar nu, låt ditt sparkapital vara orört.

Hälsa
Skäm bort dig själv lite extra den här veckan för det har du förtjänat!

Relationer
Det är en synnerligen bra vecka då du både kan rå om dina gamla vänskaper men även ge dig iväg och träffa nya människor. Sannolikheten att en ny kontakt växer till en vänskap är hög.

Lycka
Att hjälpa en vän som behöver dig skänker dig stor tillfredsställelse.

https://metromode.se/files/2017/06/fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Bra service är ditt motto den här veckan. Du är bra på att handskas med kunder och ta hand om klagomål och problem på ett tålmodigt och diplomatiskt sätt vilket gör dig till en värdefull anställd inom dessa områden.

Ekonomi
Det är bäst om du inte shoppar den här veckan då det kostar mer än det smakar. Därför bör du undvika att ens titta åt det hållet om du inte vill falla för frestelsen.

Hälsa
Det har varit lite si och så med träningen på senaste tiden, nu är det dags att ta nya tag.

Relationer
Det kan vara förbjudet territorium att utbyta historier om gamla kärlekspartners med den du har på gång men det kan också vara ett sätt att förstå och lära känna varandra bättre. Var inte för snabb med att berätta allt och spara på detaljerna.

Lycka
Du blir varse att allt inte är vad det ser ut att vara – en sak du trodde var värdelös visar sig vara en riktig guldklimp.

Den här veckan ska du som är våg inte låta din generositet gå överstyr. Du har lätt för att spendera för mycket på andra, pengar du behöver spara just nu. Vattumannen ska skämma bort sig själv lite extra den här veckan, för det har du förtjänat!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Nathan Dumlao/Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!