Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 4 december – 10 december. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i jungfruns tecken har många projekt igång, men kom ihåg att du måste vila för att inte bli helt utmattad! Väduren – ha tålamod med en vän som inte hört av sig på ett tag. Det är inget personligt utan bara livet som kommit emellan. Du som är stenbock, läs gärna en bok eller lös sudoku istället för att slöa framför tv:n. Allt som stimulerar din hjärna är välbehövligt för dig just nu!

horoskopFoto: Luca Baccio/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
En uppgift dyker upp men försök inte klara allt själv när du faktiskt kan få hjälp av någon annan, det är bara bra och gör att du slipper känna dig överarbetad.

Ekonomi
Du fick en idé för ett tag sen, varför avfärdade du den? Nu kan det vara aktuellt att försöka, du har de finansiella möjligheterna.

Hälsa
Du har upptäckt att du inte kan köra på hur länge som helst på full hastighet. Att du nu saktar ner är bra, det ger dig chansen till återhämtning när du behöver det som mest.

Relationer
Ha tålamod med en vän som inte har hört av sig på ett tag, det är inget personligt utan helt enkelt livet som har kommit emellan.

Lycka
Att satsa halvhjärtat är lika med att inte satsa, så gör ingenting halvdant.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du jobbar inte så fort men det blir ordentligt gjort och det är bra. Du är även särskilt duktig på att ta förnuftiga och rationella beslut just nu.

Ekonomi
Det dyker snart upp en möjlighet att knyta en ny kontakt som kommer visa sig vara värdefull för dig ekonomiskt.

Hälsa
Du har lite svårt att komma till ro och sömnen påverkas av detta. Se till att du varvar ner i god tid innan du lägger dig. Du tål även alkohol sämre än vanligt.

Relationer
Nu vill du inte ha det tråkigt inom samlivet. Du öppen för att experimentera antingen i din fasta relation eller genom att söka dig till någon ny. Att du vågar lite mer än vanligt är bra.

Lycka
Nu är du redo att kämpa för det du verkligen tror på och detta skänker dig en genomgripande tillfredsställelse.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du vill styra och ställa och är bekväm i ledarpositionen. Även om du inte redan befinner dig i en sådan roll så försöker du leva ut det på arbetsplatsen. Andra uppskattar att du får saker och ting gjorda, det du ska tänka på är att inte lägga dig i deras arbete för mycket.

Ekonomi
Lita på din magkänsla som säger till dig att du ska undvika att röra till det inom din budget och allmänna finansiella situation. De beslut du måste ta får inte vara förhastade, du har mer tid än du tror.

Hälsa
Du har en del överskottsenergi som du måste få ut på något vis, då är träning det naturliga. Om du sitter stilla för mycket kan det skapa frustration och otålighet hos dig.

Relationer
Inom samlivet så vill du tvärtom mot arbetslivet inte gärna initiativet till saker och ting just nu utan vill hellre att andra ska föreslå saker. Kom ihåg att de inte är tankeläsare, vill du något specifikt så se till att berätta det.

Lycka
Hårt arbete skänker dig en inre tillfredsställelse, du känner dig stolt över dina verk och det ska du vara också.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Hur du uttrycker dig är viktigt just nu. En idé kan uppskattas eller avfärdas, beroende på hur du lägger fram den. Du har stor nytta av att vara taktfull.

Ekonomi
Inga större förändringar spås på det här planet, varken till det bättre eller sämre. Du har sedan innan en del resurser som du nu får användning av.

Hälsa
Du behöver rå om dig själv den här veckan, det är vad din kropp och ditt sinne kräver för att orka med alla dina måsten.

Relationer
Ibland förstår sig andra inte riktigt på hur du tänker och det är lätt att du känner dig lite ensam. Tänk på att motsatser attraherar, du behöver inte vara för dig själv bara för att andra inte är likadana som du, skillnaderna kan vara stimulerande.

Lycka
Du får nys på någon annans turstrategi. Testa den, den kan mycket väl fungera.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En utmaning väntar dig, tur att du är rustad för den. Du får en möjlighet att riktigt visa vad du går för, detta ses och uppskattas av andra.

Ekonomi
Du har ett projekt på gång som du tillfälligt måste pausa på grund av andra prioriteringar. Var trygg i att det bara kommer vara bättre att vänta tills du har bättre möjligheter.

Hälsa
Du bryr dig om skönhet och utseende just nu och spenderar gärna både tid och pengar på detta. Det kan vara bra för ditt mående att känna dig fin, trots att insidan är viktigare.

Relationer
Du går omkring och känner dig lite osäker på vad din allra närmaste tycker om dig. Tänk på att det inte är orden som har betydelse, personens handlingar talar för sig själv.

Lycka
Satsa inte för mycket på spel, det blir ändå inga storvinster. Spela litet eller undvik det helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Forskning och undersökande arbete passar dig bäst just nu. Försök avsätta tid till att lära dig mer på och hålla dig uppdaterad kring ditt ämnesområde.

Ekonomi
Du spenderar mer än gärna på dina nära och kära vilket är bra, sakta i backarna bara då det är särskilt lätt hänt just nu att du råkar lägga ut mer än du har råd med.

Hälsa
Du har många projekt igång så kom ihåg att du måste vila för att inte bli helt utmattad. Sömnen är viktig för dig, ge dig själv gott om tid att varva ner.

Relationer
Se upp med människor som stjäl din tid, du måste effektivisera dig och har inte tid med sådant. Ett bra samröre med andra är ett som ger dig något tillbaka, som är stimulerande och utvecklande för dig personligen.

Lycka
I helgen bör du undvika spel i alla former då din tur inte är på topp.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Att sköta de sociala relationerna till dina kollegor är mycket viktigt just nu, nedprioritera inte det. Kommunikationen mellan er behöver öka.

Ekonomi
Undvik att låna eller låna ut pengar just nu, spendera bara det du faktiskt har och spendera på dig själv och dina närmaste.

Hälsa
Du lever mer i fantasin än i verkligheten nu. Inget hindrar dig från att drömma, det gör vardagen mer uthärdlig. Det du måste tänka på är att inte blanda ihop fantasi och verklighet.

Relationer
Dina vänskapsrelationer är viktiga för dig och du prioriterar dem extra den här veckan, vilket gör att en eventuell partner får stå tillbaka. Glöm inte att visa uppskattning för din kärlek också!

Lycka
Bli inte för ivrig om du spelar, håll huvudet kallt och satsa med måtta. Det bästa är om du har en förutbestämd plan och håller dig till den.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du har skjutit på ett beslut länge nog nu. Även om det kan förändra din arbetssituation så är det dags att ta det, det blir inte bättre för att du väntar.

Ekonomi
Du spenderar mer än du egentligen borde den här veckan. Även om det går runt för dig så har du nytta av att anta ett mer långsiktigt tänk.

Hälsa
Du får sätta dig själv åt sidan ett tag då en av dina närstående behöver ditt stöd. Försök vila när du kan så du orkar med allt.

Relationer
Du har mycket du grubblar på och kan bli lite disträ när du är med andra människor. Förklara för dem varför dina tankar inte riktigt är i nuet, det är bättre än att de tror att du är ointresserad av vad de har att säga.

Lycka
Ditt skarpa intellekt tar dig ur en knepig situation, du vet precis hur du ska manövrera dig genom den.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
En person i din närhet trycker på dig om att göra förändringar inom ditt yrke. Låt inte någon annan bestämma över din karriär, följ ditt eget hjärta istället.

Ekonomi
Håll koll på dina utgifter så de inte skenar iväg, med detta i åtanke ser du ut att vara på väg mot en starkare finansiell situation.

Hälsa
Du mår som bäst av att dra dig undan till en trygg och familjär plats just nu, då är hemmet det naturliga stället för dig att befinna dig. Ta gärna hem vänner på besök så du inte känner dig ensam.

Relationer
Du vill att saker och ting ska flyta på precis som vanligt och tar inte gärna några steg mot förändring. Trygghet är viktigast den här veckan, du behöver inte en massa spännande upplevelser.

Lycka
När du får utlopp för din kreativa sida känner du både lugn och välbefinnande.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Din karriär är viktig för dig nu och du tar chansen att visa vad du går för. Det är inte bara själva arbetsinsatsen som är viktig utan även hur du framstår.

Ekonomi
Nu är ett bra tillfälle att se över hur dina pengar är placerade och försöka optimera tillväxten av dem. Lån är något du helt bör undvika en tid framöver.

Hälsa
Allt som stimulerar hjärnan är välbehövligt för dig just nu, läs gärna en bok eller lös sudoku framför att sitta och slöa vid teven. Även spel eller mobilspel kan vara nyttigt för att hålla hjärnan aktiverad.

Relationer
Du är på partyhumör för en gångs skull och då är det inget som kan stoppa dig. Dina vänner dras med av din glada, sociala personlighet och ni kan få det riktigt kul i varandras sällskap.

Lycka
Om du bara litar på din intuition så kommer den att föra med sig tur.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du får stöttning från en person som betyder mycket för dig, detta påverkar ditt arbete positivt och ger dig ökat självförtroende.

Ekonomi
Du har på känn att något kommer att inträffa snart gällande din ekonomiska situation. Lyssna på din intuition och börja förbered dig för detta.

Hälsa
Du njuter mer än gärna av livet just nu och detta har sina konsekvenser, både positiva och negativa. Har du bara medvetenheten i behåll så är det bara att fortsätta njuta.

Relationer
Det är inte läge att ta några avgörande beslut inom en relation, avvakta tills du känner dig säkrare på din sak. Ditt humör svänger ganska mycket och det är lätt hänt att du blir påverkad i en riktning som du egentligen inte skulle ha tagit.

Lycka
Du måste kunna gå vidare från ditt gamla sätt för att kunna vinna den här veckan, det du gjort när du spelat förut fungerar inte så bra längre.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Något utöver det vanliga inträffar på din arbetsplats, se till att du håller dig lugn och försöker jobba på som vanligt.

Ekonomi
Du spenderar mer än planerat men det är ingen fara, det gäller bara en kort period. Försök dock att inte ta av dina sparpengar för detta, det är direkt olämpligt.

Hälsa
Du filosoferar mycket den här veckan och går på djupet för dig själv. Det är positivt för din utveckling, bara det inte innebär att du isolerar dig.

Relationer
Någon i din närhet tar lätt illa upp just nu. Så tänk på hur du uttrycker dig när du pratar med andra om sådant som kan vara känsligt, det kan annars hända att du oavsiktligt sårar någon genom ditt ordval.

Lycka
Du har tur i utmaningar av olika slag, det är bara att testa!

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!