Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 4 jan – 10 jan

Veckans horoskop: 4 jan – 10 jan
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Pluto kan skapa dålig stämning och dra upp känslor av misstänksamhet och missnöje. Personer i din omvärld kan ha stor påverkan och trigga osäkra känslor. Ge dem inte makten att ha inflytande över ditt liv. Stå istället i din egen kraft och identifiera dina mål och drömmar, och vad du behöver göra för att uppnå dem. Något i din självbild kan behöva förändras. Fundera på om någon i omvärlden får dig att må dåligt. Satsa på att förändra det som står i vägen för din framgång. Det kan även innebära att du måste ändra attityd och se både dig själv och andra mer positivt.

Veckans råd: Skapa frigörande förändringar i ditt innersta mest personliga liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Dra dig undan och fundera på framtiden. Det kan ge nya perspektiv och insikter. Men undvik att ge dig in i nya projekt nu. Gå inåt och reflektera. Du behöver konservera din energi och inte slösa den på oviktiga situationer. Bli medveten om hur du använder din energi och ta makten över din tid. Uppmärksamma hinder som behöver röjas ur vägen, och planera för förändringar lite längre fram. Ställ frågan till dig själv: vem är jag och vad vill jag? Tiden är helt rätt för att ändra på ditt liv, men först på papper och sen i handling.

Veckans råd: Var inte rädd för att komma närmare din sårbarhet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Desto snabbare situationer sker omkring dig, desto långsammare behöver du reagera. Undvik impulsiva beslut och ta tid till att tänka igenom saker och ting i lugn och ro. Låt inte grupptryck tvinga dig till aktiviteter du egentligen inte vill göra. Håll dig borta från manipulativa personer som utnyttjar dig. Bestäm dig för att bara göra det du innerst inne själv vill. Din tendens till att ge efter kan testas. Nu har du chansen att identifiera dina rädslor och bejaka dina positiva känslor. Njutning och välbehag är viktigt för ditt psykologiska välbefinnande.

Veckans råd: Omge dig med människor som du gillar och som gillar dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

De närmaste veckorna bör du lägga energi på att skåda inåt och jobba med inre känslomässiga processer. Frigör dig från rädslor och stagnerade mönster som håller tillbaka din potential. Du kan utveckla en djupare känsla av inre trygghet om du är öppen för att lära känna mer av din skugga. Om du funderat på att ta kontakt med någon från ditt förflutna, är de närmaste tre veckorna bra för det. Tiden är också rätt för att gå tillbaka och fixa till detaljer i arbetet som kan påverka din karriär. Risk för konflikter den 4:e och 5:e.

Veckans råd: Finn nya vägar till självkännedom.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Venus går i aspekt med Saturnus denna veckan, vilket påverkar dina relationer. Du kan känna för att dra dig undan och spendera mer tid i ensamhet. Om du har problem med ett förhållande, är läget rätt att lägga korten på bordet och skapa klarhet. Gå inåt och bli medveten om dina behov och vad du söker i en partner. Pengar och resurser kan bli ett problem. En bra och redan etablerad relation kan fördjupas och kännas tryggare. Jupiter öppnar upp nya vägar för kreativt självförverkligande. Lägg mer energi på att fördjupa intressen du brinner för.

Veckans råd: Utforska ditt inre.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 – 21

Merkurius går retrograd den 5:e. Det passar bra för att gå tillbaka och se över den senaste tidens arbete och händelser. Du kan ha missat väsentliga detaljer som behöver mer av din uppmärksamhet. Om du ska ut och resa, kan det löna sig att planera mer restid. Förseningar och andra problem kan uppstå som skapar stress om du är tidspressad. Gör restiden till ett nöje! Något oväntat kan dyka upp som påverkar relationer och skakar om i grundvalarna. Olika grundvärderingar kan sätta ett förhållande på prov.

Veckans råd: Var öppen för att förändra kring resurser som du delar med andra personer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

En stark personlighet kan komma in i ditt liv denna veckan. Nu är det viktigt att du kan stå upp för dig själv och matcha med din egen styrka. Annars är risken stor att du faller offer och blir utnyttjad. Det är bättre att ta en ledande roll nu, än att följa i andras fotspår. Nyckeln till framgång ligger i att agera medmänniska, ha humor och distans till dig själv. Om du känner dig pressad i relationer kan det löna sig att prata med någon utomstående som är bra på att ge råd. Kom ihåg att självkänslan stärks när du är ärlig mot dig själv.

Veckans råd: Ta ansvar för vad du gör och säger.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Sätt jobbet i centrum några veckor framåt och följ med i utvecklingstrenden i din karriär. Ditt tecken styrs av Solen som står i en komplicerad konstellation de första dagarna i veckan. Förvänta dig det oväntade och häng med i svängarna. Våga utmana gamla föreställningar och öppna dig för nya erfarenheter som hjälper dig framåt i din personliga utveckling. Du kanske måste omvärdera hur du gör saker och ting och inse vad som står i vägen för din framgång. Bli medveten om din sanna potential! Ditt behov av självständighet kan växa sig starkare nu. Skapa positiva vardagsrutiner och tänk välbefinnande.

Veckans råd: Befria dig och förnya något i ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 aug – 23 sep

Din planet Merkurius börjar en tre veckors bakåtgående period den 5:e. Utveckla mer av dina personliga intressen som du vill integrera med din karriär. Vänd krav och måsten till lust och nyfikenhet som drivkraft till din kreativitet. Gå tillbaka och fundera på möjligheter som visat sig de senaste fem månaderna. Du kan ha missat något väsentligt som du borde ta tag i och utveckla. Resor, studier och vidareutbildning ligger helt rätt. Låt inte känslor av mindervärdighet hålla tillbaka dina önskningar den 8:e. Uppmärksamma hinder som står i vägen och röj dem!

Veckans råd: Kreativt och avslappnat.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Din planet Venus närmar sig Saturnus denna veckan. Nätverkande, kommunikation och syskon står i centrum. En etablerad positiv kontakt kan fördjupas och visa sig bli produktiv. Ett dåligt förhållande kan avslutas. Oväntade familjeangelägenheter kan dyka upp som behöver din omedelbara uppmärksamhet. Identifiera problemen och satsa på finna positiva lösningar tillsammans. Släpp taget om negativa tankar och gamla mönster du fastnat i. Låt något nytt och glädjefyllt växa fram. Upplev kärleken omkring dig.

Veckans råd: Se värdet i vardagliga sysslor och finn ro inom dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 – 22 nov

Du kan pusta ut efter en komplicerad tid med både framgångar och misslyckanden. Månen gör dig extra sårbar och känslig i början på veckan, men sen börjar en gynnsam två månaders period som gör det lättare att vara både aktiv och handlingskraftig. Påminn dig själv om alla utmaningar och rädslor du redan tagit dig igenom. Fastna inte i negativa tankar, utan driv dig själv till att uppnå mål du satt upp. Förvänta dig att bra saker kommer att hända. Nya inkomstmöjligheter kan komma som ger ökad trygghet och stabilitet.

Veckans råd: Inse vikten av att sätta upp tydliga mål.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Räkna med en händelserik vecka! Din verklighetsuppfattning av en relation kan testas. Om du haft höga och orealistiska förväntningar på en partner, kan det ske en kraschlandning i verkligheten. Men erfarenheter nu kan ge större klarhet som hjälper dig att bygga nya, mer hållbara strukturer som kan ge en tryggare och mer varaktig relation. Det kan vara svårt att välja mellan flera goda ting, men framtiden blir bättre om du väljer ut några få saker som du vill vidareutveckla.

Veckans råd: Positiv respons stärker självkänslan, men lyssna också till kritik.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 1 finns att läsa här.
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det stenbockens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
Av: Katarina Campagnola

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!