Horoskop

Veckans horoskop: 4 juni – 10 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Kräftan har goda nyheter som väntar i slutet av veckan och Tvillingen ska vara öppen för det nya och oväntade. Jungfrun ska göra en rensning i sitt liv, det finns mycket som står i vägen för ditt välmående.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Det är en hektisk tid för dig just nu och arbetsuppgifterna hopar sig. Försök andas lugnt och ta det viktigaste först. Du har lätt för att bli distraherad så det är en utmaning men du kommer greja det!

Ekonomi

Något kostar dig mer än du trott men misströsta inte, du tjänar på det i slutändan.

Hälsa

En frestelse är lite för svår att motstå för dig, det är nästan som att du blivit beroende av den. Fundera på vad som motiverar dig till att fortsätta frossa i den, antagligen är det inte enbart positivt. Du har goda chanser att vända trenden innan det går för långt.

Relationer

För att undvika missförstånd mellan dig och andra så bör du just nu tänka extra på att uttrycka dig klart och tydligt. Det är inte så lätt för andra att läsa dina tankar.

Lycka

Även om du inte känner personen som vill ge dig en gåva så bör du ta emot den och vara glad och tacksam.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det är bra om du kan sätta dig ner i möte och diskutera din arbetssituation. En högre uppsatt har goda råd och peppning till dig som får dig att känna dig säkrare på att det du gör är rätt.

Ekonomi

Du vill gärna klara din finansiella situation själv och inte blanda in andra, det lyckas du med så länge du drar in på onödiga utgifter.

Hälsa

Ditt självförtroende behöver sig en knuff just nu. Sysselsätt dig med något du är bra på så kommer du att känna dig upplyft.

Relationer

Du känner dig lite ensam för tillfället och funderar mycket på saker och ting. När du kämpar för att hitta svaret på en specifik fråga så måste du komma ihåg att bara ge det tid och ha tålamod, det kommer att lösa allting.

Lycka

Byt inte riktning när du är så nära mållinjen, framgången är nära nu!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Tvivla inte på dina förmågor, du har allt att vinna på att vara mer positiv. När andra berömmer dig så tro dem, det de säger stämmer.

Ekonomi

Det är lätt hänt att du tar impulsiva beslut gällande din ekonomi nu eftersom du är så ivrig att komma framåt. Det bästa är att avvakta med att göra några större förändringar.

Hälsa

Att träna går fint just nu, du känner dig stark och har tillräckligt med energi. Det är motivationen att komma iväg som är där skon klämmer, bara du tar dig samman och gör ett försök så går det bra när du väl börjat.

Relationer

Vägen du valt i en nära relation visar sig både mer utmanande men också mer tillfredsställande än du kunnat tro. Fortsätter ni kämpa tillsammans så är utsikterna bra, kom ihåg att en person inte kan axla allting.

Lycka

Var öppen för det nya och oväntade, då ökar dina möjligheter att vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Det känns motigt just nu men om du härdar ut så kommer du att klarar av det bra. Dessutom har du goda nyheter att vänta i slutet av veckan!

Ekonomi

Du håller dig till planen och spenderar inte mer än du hade budgeterat för, det här medför att du är ännu närmare till dina sparmål än tidigare. Hälsa Försök få utlopp för din kreativa sida den här veckan, de flesta former av skapande är positiva för dig så länge de innebär att du får använda din fantasi.

Relationer

Tänk noga på vart du är på väg, det finns fortfarande tid att ändra riktning i ett nära förhållande. Bara för att du har tagit ett par steg åt ena hållet så hindrar det inte dig från att backa tillbaka.

Lycka

Ta inte för stora risker med något som är osäkert, då vinner du mer på att spela lite fegt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Det du mest av allt vill just nu är att bli framgångsrik inom din karriär. En äldre person i din familj är ett bra stöd för dig och hjälper dig på vägen dit.

Ekonomi

Även om det känns som du inte riktigt har råd med det du vill ha så ligger du ändå ganska bra till när det gäller din ekonomiska situation. Dessutom så ser det ut att gå mot ljusare tider.

Hälsa

Det du vill allra helst nu är att hitta styrkan att gå vidare och släppa det förflutna. Du har den inom dig, det är bara att försöka sakta ner och hitta kopplingen till ditt inre.

Relationer

Någon i din närhet visar sig vara annorlunda än du trodde. Det här är inte nödvändigtvis negativt men innebär att du behöver tänka om hur du ser på personen.

Lycka

Turen kommer och går så du kan knappast förlita dig på den. Däremot vet du ju med dig vilka talanger du har så du kan lätt gå segrande ur en tävling som går ut på att du får använda din kompetens.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Du har en viljestyrka som kan ta dig mycket långt. För att nå det du vill åstadkomma behöver du samtidigt vara realistisk och inte förvänta dig för mycket av dig själv för då lär du bara bli besviken.

Ekonomi

Du känner på dig att allt inte är riktigt som det ska med siffrorna. Det är bra att dubbelkolla, mycket riktigt visar det sig vara något du måste gå igenom och ändra på.

Hälsa

Det är dags för en rensning i ditt liv, för mycket bråte står i vägen för ditt välbefinnande. Minska ner på allt onödigt så inser du snabbt hur pass mycket bättre det får dig att må.

Relationer

Det gäller att du försöker vara tolerant när en vän kommer till dig och blottar sitt inre. Hur välmenade dina pekpinnar än är så kommer de ha motsatt effekt, det handlar istället om att vara vägledande på ett mjukt och försiktigt sätt.

Lycka

Dina drömma visar sig mer realistiska än du hade trott och det känns härligt att du nu kan börja se på dem på ett mer verklighetsförankrat sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

För att komma framåt krävs att du har ögonen inte bara på målet utan på vägen som leder dit. Annars kanske du upptäcker för sent att du är på väg i fel riktning.

Ekonomi

När en bekant presenterar en ny inkomstmöjlighet för dig så bör du tänka efter hur nära ni står varandra, det kommer att ha en avgörande betydelse för hur säker affären är.

Hälsa

Lita på din instinkt när det gäller hur du ska ta hand om dig själv och din kropp, du vet med dig vad du behöver utan att någon annan behöver påpeka det för dig.

Relationer

Försök lägga dina rädslor åt sidan, de hindrar dig från att njuta av en fin tillvaro tillsammans med någon du håller kär. Klarar du av den här utmaningen så får du en riktigt bra vecka romantiskt sett.

Lycka

Du ser till andras önskemål och glömmer bort dig själv. För att du ska känna frid måste du gå steg för dig själv också, mot ditt personliga självförverkligande.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Med en positiv attityd kommer du långt oavsett hur mycket du har på ditt bord. Det hjälper också att strukturera upp arbetet och ordna det efter prioritet.

Ekonomi

Spendera inte mer än du är bekväm med, du tänker lite väl impulsivt mot slutet av veckan och måste begränsa dig själv så det inte går överstyr.

Hälsa

Det går bra att ta det lite lugnare den här veckan, du behöver inte vara så strikt som du har varit med dig själv utan kan slappna av en del. Se till att du rör på dig tillräckligt i vardagen så är allt okej.

Relationer

Du vill inte gärna släppa taget om en viss person men är inte heller redo att ta aktiva steg för att lappa ihop saker och ting mellan er, vilket resulterar i att ni befinner er i ett slags limbo. Ta en paus och försök utröna var du själv står.

Lycka

Även om det inte blir några storvinster just nu så har du tur rent allmänt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du kör på i full hastighet och är verkligen inte den som bangar ur. Nu vill någon ha dig vid rodret och att du ska vara ett ansikte utåt vilket passar dig perfekt just nu.

Ekonomi

Låna inte ut pengar till en vän eller bekant om du inte själv har tillräckligt, det är mycket som ska vägas in. Tänk framåt i tiden och förvänta dig inte att få tillbaka dem på en gång ifall du går med på det.

Hälsa

Den personliga utvecklingen ligger i fokus, du har mycket som du funderar på och frågor som behöver lösas. Var därför inte för hård mot dig själv när det gäller kost och träning, det finns viktigare saker att satsa ditt krut på.

Relationer

Om du fortsätter kämpa så är nu en konflikt på väg att lösas till din fördel. Det kommer fortfarande att krävas en del tålamod men ge inte upp på slutsträckan.

Lycka

Du får inte det du ville initialt men det blir något mycket bättre än du kunnat föreställa dig. Har du bara ett öppet sinne kommer du snart att inse detta.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Får du erbjudande om en arbetsrelaterad resa så bör du ta den, det kommer att gå bra och ge dig flera fördelar.

Ekonomi

Du har pengar gömda här och var – räkna dem så ska du se att de räcker till en utgift som uppstår i mitten av veckan.

Hälsa

Kroppen och knoppen är inte riktigt synkade nu, du vill så mycket men har inte ork till allting. Det gäller att prioritera vad som känns viktigt för dig.

Relationer

Se upp för en bekant som är en dålig influens i ditt liv just nu. Du behöver omge dig själv med människor du trivs med för att må bra.

Lycka

En önskan du har kommer att besannas den här veckan!

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du söker dig till en kollega för råd men har personen verkligen mer att komma med än det du själv vet? Överskatta inte den andra personens förmågor.

Ekonomi

Investera i din personliga hälsa nu, det är väl använda pengar. Visst ska du tänka ekonomiskt och försöka spara in på kostnader men det får inte gå till överdrift så att du försummar dig själv.

Hälsa

Din positivitet gör att du tar dig igenom veckan med lätthet, även när det kör ihop sig lite. Fortsätt beta av saker på din lista, det kommer kännas ännu bättre efter att du fått dem avklarade.

Relationer

Du vågar lita på den person du står allra närmast och det innebär att du kan släppa en del ångest och känna dig tryggare. Det är ett stort steg att erkänna att du precis som alla andra inte mår bra av att göra allting själv.

Lycka

En möjlighet presenterar sig för dig och du bör inte vänta alltför länge med att ta ett beslut annars kan den gå dig förbi. En nära vän kan råda dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Du behöver öka på ditt självförtroende för att bli framgångsrik på jobbet. Det ser ut som att det redan händer av sig själv bara du börjar visa upp dig själv och det du går för mer. Det finns inget att skämmas för när det gäller din prestation, tvärtom.

Ekonomi

En pryl du gått omkring och spanat in under en längre tid kommer snart att bli din. Det positiva är att du har pengarna till den vid sidan av och inte behöver skära ner på andra kostnader.

Hälsa

I början av veckan har du en period då du känner dig mer negativ än vanligt. Blicka in mot dit inre och hämta styrka därifrån, du har en källa som aldrig sinar.

Relationer

Det är din tur att ge något tillbaka till en vän som ställt upp för dig. Att vara generös gör dig glad och pigg!

Lycka

Nu får du äntligen lite flyt när det gäller spel och andra chansningar. Det är som att du intuitivt känner på dig vad du ska välja för att vinna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!