Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 5 – 11 juni. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 5 – 11 juni. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Vadur-3.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Du är disciplinerad och ambitiös och får därmed mycket uträttat. Det är precis vad som behövs just nu.

Ekonomi
Du vill klara det finansiella själv utan inblandning från utomstående, det brukar gå bra men ibland måste man faktiskt vända sig till andra för råd. Känn det inte som ett misslyckande utan som något du kan dra nytta av och lära från.

Hälsa
Du är stark och uthållig den här veckan så det går fint att träna. Se då till att du äter i proportion till det.

Relationer
Var inte svartsjuk eller misstänksam, det kommer inget gott ur det. Är det något du tvivlar på så ta ett öppet snack med personen istället för att gå omkring och bära på dessa känslor i tysthet.

Lycka
Du är så lycklig som du känner dig, allt handlar om hur du ser på livet. Om du tycker dina problem är stora så skulle du se andras, då hade du inte velat byta med dem.

https://metromode.se/files/2017/05/Oxen-3.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Bort med sådant som inte lönar sig och fram med effektiviteten! Nu kan du strukturera upp ditt arbete bättre när det inte finns så mycket i vägen.

Ekonomi
All respekt till dig som kan fortsätta vara så målmedveten och hålla dig till den ekonomiska planen du stakat ut. Ge inte upp förrän du nått ditt mål.

Hälsa
Du behöver ännu bättre ordning i ditt liv för att inte känna dig så överväldigad. En bra planering är av yttersta vikt för att allt ska fungera. Det innebär en del jobb men kommer betala sig med att du i slutändan får mer ledig tid.

Relationer
En du håller av vill du ha för dig själv och spendera all vaken tid med, något som lätt kan bli för mycket och som inte ens är genomförbart i praktiken. Låt det finnas ensamtid också, det behövs emellanåt.

Lycka
Precis runt hörnet, när du minst anar det, finns en person som kan ge dig visdomsord att ta med dig på din resa. Följ råden, de kan ge dig både lycka och välstånd.

https://metromode.se/files/2017/05/Tvillingarna-3.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du tänker utanför dina vanliga ramar, något som är positivt för utvecklingen inom ditt arbete. Originalitet och progressivitet är dina ledord just nu.

Ekonomi
Nu har du många idéer som du skulle vilja implementera på en gång men sakta i backarna. Det är bättre att du drar dem med någon erfaren person som kan råda dig på ett objektivt sätt.

Hälsa
Du mår inte bra av att trycka ner din kreativa sida. Se till att få utlopp för den, om inte på jobbet så på din fritid. Vilket område du väljer att grotta ner dig i spelar mindre roll, bara det innebär någon form av skapande.

Relationer
Dina romantiska fantasier är väldigt orealistiska men det kan de få lov att vara, du behöver få utlopp för det i ditt huvud. Blanda inte ihop fantasi och verklighet bara.

Lycka
Din tur i spel är inte vad den har varit. Avstå från att satsa den här veckan, det dröjer inte länge innan det vänder till det bättre igen.

https://metromode.se/files/2017/05/Kraftan-3.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Du känner dig inte alls säker på om du ska låta din nuvarande sysselsättning fortgå på samma sätt eller förändra den. Svaret är att du ska gå på din magkänsla, det som känns rätt är också det. Låt inte andras åsikter influera dig för mycket.

Ekonomi
Du samlar pengar för att använda till… ja till vadå? Det är dags att du tar dig en funderare på det.

Hälsa
Du mår som bäst av att vara i eller kring vatten just nu. Simning eller andra vattenrelaterade sporter är bra för dig. Likaså är fiske och promenader längs stranden eller sjökanten aktiviteter du trivs med och mår bra av.

Relationer
Ibland kan du känna att dina närmaste klänger lite väl mycket på dig. Var inte rädd för att distansera dig lite, det kan du behöva ibland.

Lycka
Om du velar för mycket och inte vågar ta risker så kommer du varken bli rikare eller lyckligare. För att vinna måste det till en insats.

https://metromode.se/files/2017/05/Lejonet-3.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Du mår bäst i en beslutsfattande position, detta gäller i allmänhet och speciellt nu. Att vara anställd och bli tvungen att följa andras direktiv gör att du känner dig trängd. Om så är fallet behöver du återhämta dig från det när du kan. Att prata ut med någon som står dig nära kan hjälpa.

Ekonomi
Om det kört ihop sig för dig så var inte rädd för att be en vän om ett litet lån, det kan vara vad som räddar upp situationen tillfälligt och du kommer snart att kunna betala tillbaka det.

Hälsa
Du har många järn i elden just nu men din hälsa lider inte nämnvärt av det. Dock kan du inte köra på full hastighet hur länge som helst, förr eller senare måste du sakta ner innan det får konsekvenser.

Relationer
Har du sagt rakt ut att du älskar de som står dig närmast? Om inte så är det dags att göra det nu. Du kan inte gå omkring och tro att de kan läsa dina tankar.

Lycka
Rensa upp i ditt liv så kommer du att känna dig mer harmonisk. Det gäller allt ifrån röran i hemmet till förhållanden som inte är bra för dig.

https://metromode.se/files/2017/05/Jungfrun-3.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Lägg dig inte till med ett påklistrat beteende utan var dig själv, folk kommer att uppskatta och respektera dig för det på jobbet.

Ekonomi
Det kommer att komma ett erbjudande som låter bra men allt är inte guld som glimmar. Se närmare på saker och granska dem noga innan du slår till.

Hälsa
Piffa upp dig själv lite extra den här veckan, det piggar upp och får dig att må lite bättre i vardagstristessen. Du kommer få positiva kommentarer som du suger åt dig av som en svamp, det blir ett uppsving för ditt självförtroende.

Relationer
Just nu handlar det mycket om tajming. Överväg noga och säg rätt ord vid rätt tillfälle. Vad någon helst vill höra kanske upprör en annan.

Lycka
Dina drömmar är inte för stora för att kunna realiseras. Det finns stora möjligheter att du kommer kunna uppnå det du vill och den här veckan kommer du en bit på vägen.

https://metromode.se/files/2017/05/Vagen-3.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Allt går som en dans nu känns det som. Luta dig inte tillbaka bara, för då riskerar uppgifterna att hopa sig mot slutet av veckan. Kanske tvingar det dig då att ta itu med arbetsrelaterade saker under helgen, då du egentligen behöver vila upp dig och ladda för den kommande veckan.

Ekonomi
Du känner dig äntligen ganska nöjd med ekonomin. Inga större justeringar behövs, balansen är så gott som uppnådd. Gör nu inget impulsivt som ruckar den bara.

Hälsa
Överlag är du glad och positiv den här veckan, något som påverkar din hälsa till det bättre. Mycket handlar om inställning och du har en bra sådan.

Relationer
Du vill ut på äventyr och det skulle göra dig gott. Då kan du träffa på nya bekantskaper eller kanske till och med något mer om det vill sig väl.

Lycka
Du blir inte lycklig av att uppfylla andras drömmar och önskemål, du måste se till vad du själv vill innerst inne. Var lagom självisk i din strävan.

https://metromode.se/files/2017/05/Skorpionen-3.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Ta dig inte an mer än du klarar den här veckan. Det är bättre att du behåller din status som en som håller sina löften och deadlines.

Ekonomi
Du spenderar mer än du är bekväm med, något som gör dig ängslig. Se till att pengarna används till nödvändiga saker som är prisvärda, så har du ingen anledning till oro.

Hälsa
Du är ivrig att komma iväg och hitta på saker även om det är lite si och så med orken. Låt det vara en balans mellan vila och lek på din fritid.

Relationer
När vänner bjuder dig hit och dit så hoppas de på att få något tillbaka. Nu är det din tur att vara generös.

Lycka
Turen kommer och går den här veckan och är inte att förlita sig på. Lita mer på din kompetens och din förmåga att tänka strategiskt. Skicklighetsspel har du större chans att vinna än de rent turmässiga.

https://metromode.se/files/2017/05/Skytten-3.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Du är lite överkänslig just nu och blir lätt stött av vad som i själva verket är oskyldiga kommentarer från kollegor. Det är bara att försöka att inte ta åt sig av det, innerst inne vet du att de inte menar något illa.

Ekonomi
Du ska inte skämmas för att be om att få tillbaka pengar en vän lånat av dig. Även om det inte är en jättestor summa så är det din rätt att bli återbetalad.

Hälsa
Ditt intag av skräpmat och godis bör begränsas, det är en bra vecka att ta tag i detta. De förändringar du gör nu kommer nämligen att ha extra stor effekt, plus att motivationen finns där. Allt detta skapar de idealiska förutsättningarna för att ta itu med din kost. Om och hur du tränar är inte av lika stor betydelse just nu.

Relationer
Andra lägger märke till dig på ett positivt sätt och det är precis vad du behöver för ditt självförtroende. Det är ett bra tillfälle att gå ut och dejta nu om du inte redan har en fast partner.

Lycka
Vänta inte för länge med att ta ett beslut när du blir presenterad en unik möjlighet. Annars kanske du går miste om en chans som inte kommer igen. Det är ett beslut som kan innebära en förhöjd livskvalitet, om du bara vågar ta det. Riskerna är inte så stora som du tror men det är ändå en avvägning du får göra. Vad det ser ut så kommer det vara värt det.

https://metromode.se/files/2017/05/Stenbocken-3.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Att ställa upp oavlönat och arbeta ideellt på något sätt kan göra din tillvaro meningsfull just nu. Det är precis vad du behöver för din självkänsla och för att känna att du gjort en insats.

Ekonomi
Du måste ligga händelserna i förväg och ha en plan ifall det skulle komma oväntade utgifter. Hem och familj är ett område där det ser ut att kunna ske något inom en snar framtid som kan ha en ganska avsevärd inverkan på din ekonomi.

Hälsa
Ut och rör på dig även om det känns som att du inte orkar. Även om du är lite krasslig så kommer det bara göra dig gott, det är inga maratonlopp du ska springa utan det handlar om lite och ofta. Att få till en regelbundenhet är det som är viktigast. Om du inte kommer iväg självmant, se om du kan bestämma något med en vän.

Relationer
Det har inte gått riktigt som planerat när det kommer till romantiken men nu ser det ut att börja vända och du kan åstadkomma det du hoppats på att få till.

Lycka
Du blir inte miljonär men någon småvinst ser det ut att bli snart om du vågar satsa.

https://metromode.se/files/2017/05/Vattumannen-3.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Din vision och ditt mål är drivkraften i ditt arbete och din förmåga att tänka stort är något mycket användbart. Andra ser dig som en genuin person som brinner för sitt jobb.

Ekonomi
Det kan hända att en person kommer till dig och vill låna pengar men då är det mycket som ska vägas in. Har du råd med det? Hur nära står personen dig, är det någon du känner att du kan lita på? Känns det okej så kan du för all del låna ut, vid minsta lilla tveksamhet är det bäst att avstå.

Hälsa
Nu kan du unna dig något och behöver inte vara så strikt med kosten. Din kropp är ganska förlåtande för tillfället. Kanske är det för att du rör på dig en hel del i vardagen utan att du tänker på det.

Relationer
Det handlar om dig den här veckan, om relationen till dig själv. Både vänner och andra relationer får stå tillbaka när du utforskar mer om vem du är och dina preferenser. Först när du utrönt detta är du mogen att komma tillbaka som mer insiktsfull.

Lycka
Du har tur och vågar dessutom satsa, vilket är en vinnande kombination.

https://metromode.se/files/2017/05/Fiskarna-3.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Försök inte flirta till det på arbetet bara för att det verkar spännande. Fokusera på dina uppgifter istället då din harmlösa flirt för tillfället kan tolkas fel. Du vet var gränsen går så gå inte över den.

Ekonomi
Räkna dina småslantar, tillsammans blir de en ansenlig summa som du kan avsätta till något roligt projekt.

Hälsa
Din personliga utveckling ligger i fokus nu, mentalt och själsligt. Du har många djupa funderingar kring ditt jag och svaren finns bara hos dig. Försök ta den tid du känner att du behöver för att reflektera över vad du egentligen vill åstadkomma.

Relationer
Någon försöker få ihop dig med en person och du tycker det är lite obekvämt. Bortse från att situationen får dig att skämmas lite, det kan vara rätt och ni passar bra ihop, även om det kanske bara är som vänner.

Lycka
Livet är inte rättvist men det är ändå härligt på sitt sätt. Om du finner ro i tanken på att du inte kan få allt du vill ha och uppnå allt du vill så kommer du känna dig väldigt mycket lyckligare.

Den här veckan ska du som är född i vattumannens tecken fokusera lite extra på relationen med dig själv. Du som är lejon har många järn i elden. Din hälsa lider inte av det just nu men tänk på att du inte kan köra på full hastighet hur länge som helst. Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet för att få reda på det!

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!