Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 5 februari – 11 februari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i vattumannens tecken får gå in och medla mellan två parter, det är något som passar dig extra bra just nu. Tvillingarna – någon du håller kär mår inte riktigt bra, se till att finnas där och ge det stöd som behövs. Du som är fisk gör klokt i att följa det råd du får av en vän, det kommer visa sig ligga mycket sanning i vad personen har att säga.

Foto: Unsplash/Josh Post

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Det går bäst för dig att arbeta tillsammans med andra den här veckan även om du gör ett gott jobb individuellt. Du tar dig gärna an ledarpositionen och ser till att andra presterar vad de kan.

Ekonomi
Allt verkar gå enligt planen, du bör undvika att röra till det genom att flytta dina pengar i onödan eller göra andra större förändringar.

Hälsa
Kosten är ett område du behöver fokusera på nu och se till så att du har rätt näringsintag. Fastna inte i gamla hjulspår, med lite nytänkande är det möjligt att vara mer hälsosam och njuta av det på samma gång.

Relationer
Du har allt att vinna på att satsa på ett stabilt och långsiktigt förhållande. Finns det redan på plats så kan du inte bara luta dig tillbaka utan det kommer krävas arbete för att få allt att fungera bra.

Lycka
Du har en viss tur men spel är inte så lönande, det är bättre att investera i något annat för tillfället.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det går bra för dig på jobbet även om du kan bli lite stressad av att ha många uppgifter hängande över dig. Det lönar sig att vara ihärdig.

Ekonomi
Du kommer behöva pengarna du lagt undan till helgen då en oväntad utgift dyker upp. Det handlar om en nödvändig investering i hemmet.

Hälsa
När du tänker ta upp träningen efter en tids paus bör du gå lugnt fram annars är risken att du skadar dig själv. Du orkar ganska mycket ändå så nu är ett bra tillfälle.

Relationer
Dina vänner känner dig väl och tur är det för då blir du accepterad för den du är och inte så ofta missförstådd. När du umgås med ytligt bekanta så bör du tona ner dig själv lite då det är lätt hänt just nu att någon blir sårad av ditt rättframma sätt.

Lycka
Du har inte lagt ner så mycket tid på en talang du har men den här veckan blir det ändring på det. Du kan förvänta dig goda resultat.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du kommer behöva kämpa lite extra med dina arbetsuppgifter under veckan men allt slit kommer vara värt det i slutändan.

Ekonomi
Du får ett erbjudande som känns svårt att motstå. Kolla igenom det finstilta och är allting okej är det bara att köra på, tillfället kanske inte kommer igen annars.

Hälsa
Du har en del som du gärna vill ta itu med gällande din hälsa. Ta en sak i taget och försök inte göra allt på en gång. Små steg minskar risken för att misslyckas.

Relationer
Någon du håller kär mår inte riktigt bra, se till att finnas där och ge det stöd som behövs.

Lycka
För att komma vidare i livet och inte fastna så ska du inte vara rädd för att prova nya saker. Nu är en fördelaktig tid att testa något du inte provat på tidigare, det gäller samtliga områden i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
En het diskussion uppstår på arbetsplatsen. Säg vad du vill få fram men på ett taktfullt sätt annars kan du riskera att göra någon upprörd.

Ekonomi
Det var ett tag sen du spenderade på något rent nöje för dig, den här veckan är budgeten förlåtande och du har möjligheten att lägga en extra slant på något du tycker är kul.

Hälsa
Du kan jobba förebyggande med din hälsa på många sätt den här veckan. Det finns mycket du kan göra för att till exempel förhindra förkylning, ta till de knep du kan.

Relationer
Vänskapen mellan dig och någon annan utvecklas snabbt. Det känns som en bra person och du ska lita på din intuition som säger att det bara är att tuta och köra.

Lycka
Du ska undvika att satsa för stora pengar på lotter och spel just nu då det finns mycket annat viktigt att lägga pengarna på istället och en vinst av något större värde inte är så sannolik.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det händer att du fastnar och har svårt att komma vidare, det är kreativiteten som stagnerat. En lösning på detta är att ta pauser emellanåt. Att gå iväg och andas och få distans till uppgiften gör att du har lättare att ta nya tag igen.

Ekonomi
Extra pengar är på väg in, även om det är en förhållandevis liten summa så gör det skillnad.

Hälsa
Nu får du möjlighet att prova en träningsform du inte tidigare testat. Gå in för det med öppet sinne så ska du se att det blir både roligt och nyttigt.

Relationer
Den här veckan blir det ett kärt återseende mellan dig och någon du inte träffat på ett bra tag. Låt det inte gå för länge innan ni ses igen, annars blir det svårt att hålla vänskapen vid liv.

Lycka
Sannolikheten är stor att du den här veckan kommer hitta något som varit borttappat under en längre tid.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Kreativiteten spirar den här veckan, du har lätt för att komma på nya idéer och lösningar. Nu kan du ta dig an utmaningar som du tidigare dragit dig för.

Ekonomi
Du är nära att nå ett av dina mål när det kommer till sparande. Det du måste tänka på är att ha tålamod nu på slutsträckan och inte försöka fuska genom att trappa ned på takten.

Hälsa
Se över dina sömnvanor, det har blivit lite så och så med sömnen på senaste tiden och du skulle må bättre av mer regelbundenhet. Om du prioriterar sömnen så kommer det ha en positiv inverkan på livet i övrigt.

Relationer
Mot helgen får du äntligen utlopp för dina romantiska känslor, det hettar till ordentligt mellan dig och någon annan. Försök att bara släppa loss och följa med strömmen.

Lycka
Nya möjligheter uppenbarar sig för dig, det är viktigt att du inte försöker hålla dina drömmar tillbaka av rädslan för att göra fel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Den här veckan bör du sköta ditt och inte lägga dig i andras affärer för mycket. Det viktiga är att du fokuserar på ditt eget arbete så du hinner bli klart med allt du har framför dig.

Ekonomi
Undvik att låna pengar just nu, villkoren är inte tillräckligt fördelaktiga för dig på längre sikt. Det är mycket bättre att du avvaktar tills du har bättre finansieringsmöjligheter.

Hälsa
Du behöver anpassa din diet så att den passar in i vardagen och inte försöka följa något strikt schema som är omöjligt att tillämpa. Du har på känn vad det är du mår bäst av och som samtidigt är realistiskt.

Relationer
Situationen har förändrats för någon i din närhet. Se om du kan finnas där och hjälpa personen att komma tillrätta med de nya förhållandena. Det här är någon som verkligen behöver ditt stöd.

Lycka
Du har tur i sådant där du får använda hjärnan och vinna med hjälp av färdigheter och talang.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Något roligt inträffar på jobbet vilket gör dig glad och motiverad att kämpa på med allt det andra. Plötsligt är inte vardagen så tråkig längre.

Ekonomi
Du har lite extra pengar över som du gärna lägger på en investering. Om du är ekonomisk med ditt övriga kapital så går det bra.

Hälsa
Du behöver hålla igång för att må bra, för mycket dötid kan göra att du känner dig deppig. Veckan är lämpad för motion av alla de slag, du får ut mycket av att röra på dig, både fysiskt och psykiskt.

Relationer
En av dina vänner ställer upp för dig och det är inte första gången. Glöm inte bort att visa din uppskattning.

Lycka
Ta alla råd med en nypa salt, i slutändan är det du själv som vet bäst om hur du bör satsa dina pengar ifall du ska spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Tänk lugnt och metodiskt den här veckan. Det är viktigare att bli ordentligt färdig med en uppgift innan du påbörjar nästa.

Ekonomi
Du går i tankar på om och i så fall hur du ska involvera någon annan i din ekonomi. Kan du få till en kompromiss är det den bästa lösningen.

Hälsa
Du är sentimental av dig just nu och blickar tillbaka på det som har varit. Att vårda gamla minnen är viktigt, fastna inte i dem bara för det är vad som sker här och nu som är det viktiga.

Relationer
På något sätt har du försummat en av dina nära relationer och nu är det dags att ta igen för förlorad tid. Chanserna att ni ska hitta tillbaka till varandra igen är goda.

Lycka
Så länge du håller dig till det välbekanta så har du tur i spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du har en utmanande uppgift framför dig och det är inte rimligt att du ska klara av den helt själv utan hjälp och stöd från andra. Dra dig inte för att be om hjälp när det behövs.

Ekonomi
Du är som alltid bra på att hantera din ekonomi och något mer behövs inte. Låt det mesta vara orört, det befinner sig bra där det redan är.

Hälsa
Du känner dig lugn och harmonisk nu vilket innebär att du är stresstålig. Inget kan rucka dig, du har en styrka som heter duga.

Relationer
Du får chansen att umgås med personer som du tycker mycket om. Låt det vara lättsamma samtalsämnen annars blir det lätt att du ryker ihop med någon över till exempel politiska åsikter.

Lycka
Du vet inte om du ska våga satsa på något som är lite riskabelt men en vän lyckas övertala dig att du nog borde ge det ett försök. Ingen dröm är för stor, kom ihåg det och tveka inte när det gäller dina förmågor.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du får gå in och medla mellan två parter, det är något som passar dig extra bra just nu. Se till att alla har förstått de andras synsätt så har du kommit en lång väg.

Ekonomi
Att bli för bunden av en annan person är något du bör undvika så långt det är möjligt. Att ha det tajt ett tag men stå på egna fötter är bättre. Du kommer att lyckas spara mer själv än du tror.

Hälsa
Under veckan är du upptagen av att planera inför helgen. Glöm inte bort att det finns ett här och nu också, stanna upp och njut av stunden.

Relationer
Håll på dina gränser den här veckan, det är någon som försöker få dig att gå över dem. Du ska inte göra något som inte känns helt okej för dig.

Lycka
Det gäller att du håller ögonen öppna nu annars är det lätt hänt att du går miste om en intressant möjlighet.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Den här veckan blir du uppmärksammad trots att du helst vill slinka obemärkt förbi. Var inte rädd för att visa vad du kan, det kommer att uppskattas.

Ekonomi
Du får en möjlighet att bistå en annan med råd om deras finanser under veckan och fokus ligger mer på det än på din egen budgetplanering. Det finns ändå inget att anmärka på där så allt är i sin ordning.

Hälsa
På senaste tiden har du slappat lite väl mycket, nu behöver du ut och röra på dig så du inte fastnar i soffan. Du kommer långt med promenader och annan vardagsmotion.

Relationer
Det sociala umgänget är mycket viktigt för dig just nu. Du njuter i goda vänners sällskap och det är ömsesidigt. Ta dig gärna till någon fest om du har möjligheten.

Lycka
Du gör klokt i att följa det råd du får av en vän, det kommer visa sig ligga mycket sanning i vad personen har att säga.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!