Horoskop

Veckans horoskop: 5 mars – 11 mars. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i lejonets tecken bör inte vara rädd för det okända. När du har kommit på vad du letar efter kärleksmässigt så kommer det krävas att du vågar ta dig dit, annars går du miste om fina upplevelser. För dig som är fisk är framgången inte långt borta nu men du måste våga ta det sista steget. Lejonet – någon annan vill gärna ta åt sig äran för det du har åstadkommit. Låt dem hållas, förr eller senare kommer det komma fram vem som egentligen gjort jobbet.

Foto: Sam Goodgame/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du vill gärna skynda dig igenom det du har för händerna, du strävar efter den där lättnadskänslan som infinner sig när du är klar med det du ska. Du kan inte andas ut så länge om du slarvat, kom ihåg det.

Ekonomi
Det finns en gammal pryl som du gärna vill byta ut mot något nyare men det är bättre om du försöker laga den. Saker du vill göra dig av med har fortfarande mycket kvar att ge.

Hälsa
Din hälsa är förhållandevis bra just nu, det finns andra i din närhet som har det värre och behöver din hjälp. Försök stötta dem så gott du kan.

Relationer
Du kan lägga dåtiden bakom dig och är bra på att förlåta andra för dispyter och missförstånd som uppkommit. Det här gör att ett förhållande har särskilt god potential att vidareutvecklas.

Lycka
Du vänder en situation till din fördel och kommer vinnande ur den. Det enda som krävs är att du definierar för dig själv vad du vill uppnå.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du byter åsikt i en jobbfråga. Det är bra att du fått upp ögonen för att något annat kan vara bättre, så du inte fortsätter i samma gamla hjulspår trots att det är ineffektivt.

Ekonomi
På pengafronten ser det ljust ut, du har så du klarar dig och mer därtill. En oväntad inkomst är dessutom på väg, den ser ut att trilla in någon gång mot slutet av veckan.

Hälsa
Du behöver tänka över och omdefiniera dina personliga mål. Du får inte allt gratis utan måste kämpa en hel del för att nå dit du vill och riktigt kunna blomma ut som person.

Relationer
När någon säger att de älskar dig så tro på det för det är sant. Misstänksamhet är din värsta fiende.

Lycka
Du får något som du verkligen behövde och det alldeles gratis!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du bevittnar något som enligt dig är orätt och är osäker på om du ska ta upp det med de ansvariga på arbetsplatsen. Du har många faktorer att väga in men försök göra det moraliskt korrekta.

Ekonomi
Även om det kanske inte märkts av så har du varit ganska flitig på att spara den senaste tiden, vilket innebär att du har en del över som du kan spendera på något du eftertraktat under en längre tid men inte unnat dig själv.

Hälsa
Du hittar sätt att få in mer vardagsmotion och äta lite bättre, det är de här små förändringarna som gör att du inte upplever de negativa effekterna av ett osunt leverne. Fortsätt såhär.

Relationer
Du sluter fred med någon som du varit irriterad på under en tid. Det är viktigt för dig för att kunna gå vidare.

Lycka
Ett mycket frestande erbjudande dyker upp och du vet inte om du bör ta chansen eller avstå. En av dina vänner kan vara till hjälp med saken.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du behöver hitta ett arbetssätt som passar just dig. Ta inte en kollegas mall och kopiera den, det kommer inte fungera lika bra.

Ekonomi
Undvik frestelsen att låna pengar till något du vill ha. Även om det faktiskt skulle behövas så är det bättre att vänta tills du har finanserna, vilket inte verkar dröja alltför länge.

Hälsa
Du inser att utan en massa negativa tankar som stör så får du bättre självförtroende och känner dig mer harmonisk. När du studerar dessa tankar närmare så kommer du att se att de egentligen är helt ogrundade. Försök fokusera så mycket du kan på nuet.

Relationer
Låt inte andra försöka förändra dig till någon du inte är. Sätt stopp och våga vara dig själv, folk kommer att respektera dig för det.

Lycka
Du bör avstå från alla former av spel just nu, den här veckan är inte riktigt så tursam som du vill tro i det avseendet.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Någon annan vill gärna ta åt sig äran för det du har åstadkommit. Låt dem hållas, förr eller senare kommer det komma fram vem som egentligen gjort jobbet.

Ekonomi
Låt inte pengar eller status definiera dig, vem är du utan allt det där? Du behöver inte ha det finaste märket när du köper saker nu, det finns många prisvärda alternativ.

Hälsa
Du borde lyssna mer på dig själv än på andra när det kommer till träning. Du vet bäst vad din kropp behöver och det som funkar på andra gör det nödvändigtvis inte på dig.

Relationer
Var inte rädd för det okända. När du har kommit på vad du letar efter kärleksmässigt så kommer det krävas att du vågar ta dig dit, annars går du miste om fina upplevelser.

Lycka
Du har tur den här veckan men bör ändå inte lägga för mycket pengar på spel. Ska du spela så gör upp en plan och håll dig till den.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Andra kommer med sina galna idéer och du lägger fram ett förslag som är lika jordnära som du själv. Först kan det avfärdas som tråkigt men när alla inser att det är mer realistiskt så följer de dig.

Ekonomi
Du är ivrigare än vanligt på pengafronten. Glöm inte att läsa på innan du köper något eller skriver på ett avtal.

Hälsa
Inga större förändringar spås på det här området. Det är bäst att du väntar med att göra större livsförändringar tills du har byggt upp motivationen ordentligt.

Relationer
Du känner dig osäker och trevande när det kommer till romantik. Försök bjuda på dig själv även om det är svårt, du kommer gilla hur saker och ting fortskrider när du släppt loss lite.

Lycka
Om du bestämmer dig för att spela så måste du sätta dig in i hur systemet fungerar. Någon påpekar för dig att din teknik inte är så effektiv, det kan ligga något i det.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
En viss person försöker skjuta över sina arbetsuppgifter på dig. Skicka tillbaka dem vänligt men bestämt. Det är bäst om var och en sköter sitt, du hamnar efter annars.

Ekonomi
Du bör ser över var du har dina pengar placerade, det är kanske inte på det bästa stället.

Hälsa
Se upp så du inte får i dig för lite vätska, speciellt när du tränar. Du är stark och uthållig just nu så det är en bra vecka att ägna dig åt sport.

Relationer
Någon du står nära får dig att öppna ögonen inför det faktum att det finns mycket mer till dig än du trott. Du har sidor som andra ser som du själv inte insett att du måste bejaka, inte för andra utan för din egen skull.

Lycka
I början av veckan har du inte så mycket tur i spel men mot helgen ser det ut att vända. Du behöver inte slösa någon större summa för att tjäna på det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Folk kan gå dig på nerverna när de ställer orimliga krav. Du kan vara trevlig och samtidigt sätta ner foten, det ena utesluter inte det andra.

Ekonomi
Du ser lösningen på ett problem som du tidigare inte riktigt vetat vad du skulle göra åt. Du känner därför en lättnad över den finansiella situationen.

Hälsa
Försök hålla dina inplanerade aktiviteter till ett minimum, du behöver tid där du kan slappna av bara för dig själv eller med nära och kära. Så länge det är kravlöst är det bra.

Relationer
Glöm inte bort din familj och släkt den här veckan, det är dags att höra av sig och visa att du bryr dig.

Lycka
Du har tänkt ett tag på en idé och nu får du möjligheten att förverkliga den. Det kan kosta lite men det är väl investerade pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Agera inte på impuls när du står inför ett beslut som dyker upp på arbetsplatsen. För- och nackdelar måste vägas mycket noga innan du går vidare. Stå inte och väg för länge bara, du har inte fullt så mycket tid som du skulle önska.

Ekonomi
Du tänker kreativt och vill gärna göra saker själv för att spara pengar. Det kan vara en bra idé, räkna lite på det så att det verkligen blir lönsamt.

Hälsa
Du behöver komma till botten med ett hälsoproblem. Det må vara av den mindre sorten men om du ignorerar det så blir det kanske inte bättre av sig själv och du vill ju inte gärna gå omkring och dras med det.

Relationer
Det är lätt att väcka gnistan till liv den här veckan, allt som behövs är att du varvar ner och tar dig tid att vara med den du håller kär eller söka dig till en miljö där du kan hitta romansen.

Lycka
Om du ska spela så fördela dina insatser på några olika alternativ just nu. Satsar du allt på samma kort så är det större risk att du förlorar.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Du är populär på jobbet och alla verkar vilja be dig om hjälp just nu. Det passar bra då du trivs med att hjälpa andra och får mycket tillbaka av det.

Ekonomi
När en vän hamnat i ekonomisk knipa så försök hjälpa personen att hjälpa sig själv hellre än att låna ut dina pengar. Det är inte säkert att du får tillbaka dem inom en snar framtid.

Hälsa
Du behöver sakta ner lite och låta fritid vara fritid. Låt dig inte frestas att svara på mejlen så du ska ha dem ur världen. Istället får du fokusera intensivt på jobbet när du är där och sedan lämna det så gott det går vid utgången.

Relationer
Du känner att du gärna vill träffa nya bekanta. Enklaste sättet att göra det och få vänskapen att hålla är att söka dig till miljöer där det finns människor med liknande intressen.

Lycka
En vän du inte träffat på länge hör av sig. Det finns egentligen ingen anledning till att ni glidit ifrån varandra så passa på att ta upp bekantskapen igen!

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du presterar mycket bra så länge du inte känner för stor tidspress. En viss person försöker stressa dig vilket gör att du börjar göra slarvfel. Förklara hur det ligger till när personen försöker få dig att jäkta.

Ekonomi
Du bör minimera din konsumtion av sådant som inte är bestående just nu. Däremot har du flera nödvändiga inköp att göra. Köp sådant du tror kommer hålla och inte bara det billigaste.

Hälsa
Det är något som gör att du känner dig lite ängslig när du tänker på något som hänt i ditt förflutna. Försök distrahera dig själv med positiva saker. Att ägna dig åt en av dina hobbyer är det bästa du kan göra.

Relationer
Du behöver andra även fast du känner att du helst vill vara för dig själv just nu. Det gäller att hitta den perfekta balansen mellan inåtriktning och utåtriktning.

Lycka
Försök träffa någon som du inte annars brukar umgås med, erfarenheten gör dig rikare.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du har mycket att göra på en gång just nu. Stanna upp en stund och bara andas när det blir för mycket. Redan under mitten av veckan lättar det något.

Ekonomi
Det är dags för dig att bjuda tillbaka, dina vänner har spenderat en del på dig. Ekonomin tillåter det så var generös, inom rimliga gränser.

Hälsa
Du behöver optimera din kost och träning för att orka med en stressig vecka. I det här ingår att inte vara för strikt mot dig själv, så gå inte för långt i din strävan att vara hälsosam.

Relationer
Vandra inte omkring ensam och grubbla på ett problem när du kan få både hjälp och stöd från en nära vän. Du har allt att vinna på att vara öppen.

Lycka
Framgången är inte långt borta nu men du måste våga ta det sista steget. Var inte rädd för att göra bort dig, dina farhågor är ogrundade.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!