Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 6 augusti – 12 augusti. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i lejonets tecken bör inte vara rädd för att göra fel val, din intuition leder dig rätt! Väduren – du får ett förslag som kan förbättra din arbetssituation, det är värt att fundera på. Du som är kräfta kan få någon på fall nu och det ser ut att bli en romantisk vecka rakt igenom. 

Foto: Jeremy Thomas/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du får ett förslag som kan förbättra din arbetssituation, det är värt att fundera på.

Ekonomi
Nu behöver du inte göra avkall på en kostnad till förmån för en annan, du har så att behoven är täckta och mer därtill, så länge du spenderar pengarna vist.

Hälsa
Nu är en utmärkt tid för att göra livsförändrande förbättringar. Det gäller att du är uppriktig mot dig själv bara och vågar prioritera ditt välmående.

Relationer
Allting är inte som det ser ut vid första anblicken och det kommer snart visa sig att någon har starkare känslor för dig än du kunde ana.

Lycka
Efter en period av ovisshet så kommer du börja finna balans och frid i ditt liv.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det krävs mycket jobb för att nå dit du vill just nu men det kommer i sin tur att föra med sig fördelar som är värda allt hårt slit.

Ekonomi
En extra inkomstkälla är på ingång och likaså en utgift. Spendera därför inte allt du får in på en gång, använd det till det nödvändigaste i första hand. Är du bara lite avhållsam så har du pengar över i slutet av veckan.

Hälsa
Bakgrundsbruset gör det svårt för dig att lyssna till din inre röst. Gör vad du kan för att få en mer stillsam tillvaro. Korta stunder i ensamhet räcker långt.

Relationer
Nu gäller det både för dig och den du involverar dig romantiskt med att anstränga er för att se saker och ting från den andras synvinkel. Ni kan samtala och lösa problem med gott resultat nu.

Lycka
Gör så många goda gärningar du kan just nu, det kommer att få dig att må bättre och du får någonting tillbaka för det du lägger ut.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Nu är en lämplig tid för att planera din framtida karriär. Du är fokuserad på långsiktiga mål och hur du bäst ska kunna uppnå dem. Det gäller att se till hela din livssituation och noga överväga vad som är praktiskt genomförbart.

Ekonomi
Om du ska göra behövliga förbättringar när det gäller din finansiella situation, så måste du möta dina rädslor för att kunna övervinna dem. Mycket har ändrats sen du såg över de olika alternativen.

Hälsa
Du återhämtar dig från något som har gjort ett avtryck på ditt mående och nu har du chansen att återigen finna balansen. Det är viktigt att du är snäll mot dig själv och försöker vara lagom hälsosam utan att det går överstyr.

Relationer
Du har börjat ta avstånd från en person som inte har varit helt ärlig och uppriktig. Det är bra att du markerar din ståndpunkt och samtidigt lyssnar på förklaringen du får – alla förtjänar en ärlig chans att bättra sig.

Lycka
Det här är en meningsfull tid, ta hand om minnena och föreviga dem så har du något att blicka tillbaka på.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Undvik att vistas ute på farligt vatten och äventyra din ställning. Även om någon annan säger att allt är säkert så bör du lita på din egen känsla.

Ekonomi
Målen är tydligt utstakade och du har en detaljerad plan för du ska förbättra den finansiella situationen. Att du är förberedd är bra, det gäller bara att du även räknar med att saker och ting inte kan gå som planerat.

Hälsa
Var inte för otålig när det gäller att se resultat av det du jobbar med hälsomässigt, en bestående effekt tar tid att uppnå.

Relationer
Du kan få någon på fall nu och det ser ut att bli en romantisk vecka rakt igenom.

Lycka
Tricket för att nå framgång den här veckan är att hålla dina sinnen öppna och inte avfärda möjligheter som vid första anblicken verkar lite smått galna.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
En möjlighet som kan innebära en förbättring för din karriär uppenbarar sig inom kort. Du måste ta vissa risker annars kommer du inte kunna avancera.

Ekonomi
Du har kreativa talanger som bara ligger och dammar på hyllan och som du kan använda dig av till att tjäna en extra hacka.

Hälsa
När du är i eller nära vatten så hämtar du styrka och känner inre kraft just nu, så sök dig till sådana miljöer.

Relationer
Du borde spendera mer tid med en speciell person som är nära dig rent geografiskt. Det finns inga ursäkter för att inte ta igen den missade tiden.

Lycka
Var inte rädd för att göra fel val, din intuition leder dig rätt!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Ett för dåligt självförtroende kan sätta käppar i hjulet för dig. Om du inte tror tillräckligt på dig själv och dina förmågor så blir det svårt att övertyga andra att du är rätt person för jobbet.

Ekonomi
Du är lite avvaktande nu och det bottnar i en rädsla för att göra fel val. Lita på dig själv, din bedömningsförmåga är god.

Hälsa
Det är dags att stiga upp från soffan och återta din styrka. Ju mer aktiv du blir desto mindre blir underligt nog din trötthet.

Relationer
Kärleken står i centrum för dina tankar just nu och med lite tur även i praktiken. Du har lätt för att få det du vill ha och drömmer om.

Lycka
När du står i slutet av veckan står vid ett vägskäl – ta det säkra före det osäkra!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det känns lite motigt just nu, arbetsuppgifterna hopar sig och du hade helst av allt velat vara någon annanstans. Du får lov att drömma så länge det inte påverkar din arbetsinsats, det kan hjälpa dig att ta dig igenom dagarna.

Ekonomi
Något du förlorat förut kan byggas upp på nytt nu. Det är bara för dig att acceptera det som hänt och fortsätta framåt.

Hälsa
Kreativa hobbyer är de som ger dig mest tillfredsställelse nu och genom dem kan du få en känsla av självförverkligande.

Relationer
Nu känner du dig full av osjälviskhet och det gör dig mycket omtyckt. Att göra något uppoffrande för en annan person fyller dig med glädje du inte kan få på annat sätt.

Lycka
Du börjar mer och mer inse att långsiktig lyckan inte kommer genom att få saker du vill ha, utan genom att uppskatta det du redan har.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Det blir en bra vecka om du kan komma ihåg att inte ta dig an mer än du kan hantera. Var inte rädd för att lägga över arbetsuppgifter på andra när det är lämpligt.

Ekonomi
Byt ut gamla saker mot nya nu, det är på tiden att du uppgraderar dig!

Hälsa
Var inte rädd för att förändra saker och ting när det gäller din livsstil, det kommer vara av godo.

Relationer
Att förlåta och lägga saker och ting bakom dig känns bra nu. Du har förmågan att vara storsint, det är mycket uppskattat och gör att dina relationer flyter på smidigt.

Lycka
Se upp för dåliga råd som kan leda dig i fel riktning. Använd din intuition istället, den är speciellt stark just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du fastnar i en situation som inte tycks ha en lösning men om du bara tar ett steg tillbaka och försöker agera som en objektiv iakttagare så kommer det snart att gå upp ett ljus för dig.

Ekonomi
Det du vill uppnå inom din ekonomi är inte så långt borta som du tror. Nu lägger du grunden och det kräver sina uppoffringar men sen kommer allt att flyta på snabbare än du trott.

Hälsa
Även om du stundtals känner dig trött och utmattad så är den fysiska aktiviteten viktig för ditt välmående nu, så slarva inte med den.

Relationer
Något har satts på paus i ditt kärleksliv . Det kan vara att du har slutat leta efter romans eller att det finns ett avstånd – fysiskt eller mentalt – mellan dig och en partner. Du kan ligga lågt, det som är menat att hända kommer att inträffa ändå om det är meningen.

Lycka
Du kan dra en vinstlott i mitten av veckan bara du gör ditt val noga!

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Ha hopp om att en knepig situation kommer lösa sig för det kommer den och det fortare än du tror!

Ekonomi
Din utmaning den här veckan blir att inte vara för skeptisk till nya lösningar. Du kan annars gå miste om bra erbjudanden och möjligheter.

Hälsa
Du går och väntar på en förbättring av något som egentligen ligger i dina egna händer och inte är direkt beroende av utomstående omständigheter. När du väl insett det här kan du göra något åt det.

Relationer
Undvik att lasta över för mycket på andra, de kan få dem att känna sig tyngda. Låt det vara balans mellan givande och tagande så får du en bra vecka när det gäller det sociala.

Lycka
Låt inte rädsla hindra dig nu, du får ut så mycket mer av livet genom att vara lite lagom våghalsig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Ditt hjärta är kluvet mellan det du vill uppnå för din egen skull för att känna dig framgångsrik och vad du praktiskt behöver. Kompromissa med dig själv så får du det bästa av två världar.

Ekonomi
Nu måste du försöka hålla tillbaka din otålighet för även om det går långsamt så går saker och ting faktiskt framåt och det är bara att vänta ut det där gyllene tillfället då du kan få det du gått och drömt om utan att bli ruinerad på kuppen.

Hälsa
Du är medveten om att något måste åtgärdas men vad du inte vet är att det är enklare än du tror. Börja göra små förändringar och se hur det får dig att må och hur du kan införliva dem i din vardag.

Relationer
Försök inte ignorera en person som du går omkring och irriterar dig på. Det är bättre att ta snacket nu och försöka lösa det när det fortfarande är en mindre angelägenhet.

Lycka
Det finns hopp om en vinst mot slutet av veckan. Du bör dock undvika att satsa för mycket på att vinna då det istället kan få dig att gå back.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Ta ödet i dina händer nu och kämpa för att ändra på det du vill förbättra. Det du vill åstadkomma visar sig vara fullt möjligt.

Ekonomi
Bli inte frestad att skjuta över ansvaret för dina pengar på någon annan, du behöver ha koll. Det handlar inte direkt om att andra inte kan sköta det på ett bra sätt men du mår bra av självständighet.

Hälsa
Nu behöver din kropp vila och återhämtning. Det är viktigt att du ser över närings- och vätskeintaget.

Relationer
Någon är hemligt kär i dig men du har dina aningar, lita på intuitionen. Det är upp till dig om och hur du vill gå vidare.

Lycka
Mycket av det som står i vägen för din inre harmoni är illusioner om vad andra tycker och tänker. Det gäller att försöka släppa din osäkerhet, du duger alldeles utmärkt som du är.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!