Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 6 november – 12 november. Läs ditt veckohoroskop här!

Den här veckan får du som är född i stenbockens tecken möjligheten att lära känna en ny person som kommer att vara till stor nytta för dig i framtiden. Lejonet kommer långt med positiv attityd just nu – passa på att lätta upp stämningen med din glädje, se bara till att det inte påverkar dina uppgifter på ett negativt sätt. Du som är vädur kommer att känna dig mindre lyckligt lottad när du lyssnar på andras samtal om ytliga saker – de här personerna målar bara upp en fasad och kom ihåg att den inre rikedomen är viktigare.

veckans-horoskopFoto: Jason Blackeye/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
En del slinker ur din mun som du sedan tvekar på om du verkligen borde ha öppnat dig om. Se till att du får utlopp för dina sociala behov utanför arbetstid så att du inte råkar prata om för mycket med dina kollegor.

Ekonomi
En oväntad utgift uppstår och du måste täcka kostnaden med hjälp av dina egna pengar och genom att snåla på annat. Ta för allt i världen inte ett lån, det kommer bara att röra till situationen.

Hälsa
Du mår inte bra av att undertrycka din sexualitet, bejaka den istället. Det är bra om du är öppen med din partner och förklarar dina behov, annars kommer du bara gå omkring med en växande frustration.

Relationer
Kvalitet är viktigare än kvantitet när det kommer till vänskap och du vill hellre spendera din dyrbara tid med någon som står dig nära. Om du får välja är du hellre med släkt och familj än med bekanta, de ger dig mest.

Lycka
Andras samtal om ytliga saker får dig att känna att du inte är så lyckligt lottad som dem. Detta stämmer inte, det är bara en fasad de målar upp och dessutom är den inre rikedomen både viktigare och vackrare.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du behöver utmana dig själv, nu kan du ta dig an de där uppgifterna du inte trodde du skulle vara tillräckligt bra på. Bli inte nedslagen om du inte lyckas på första försöket, en mästare har många misslyckanden bakom sig. Nyckeln till framgång är tålamod.

Ekonomi
Pengar är inte din starkaste sida så döm inte dig själv för hårt för ett mindre felsteg. I stort är utvecklingen bra.

Hälsa
Du ser på hälsa på ett jordnära sätt nu, det är bra eftersom det gör att du inte svävar ut åt ena eller andra hållet utan håller en bra balans. Måttfullhet är ett bra ledord.

Relationer
Du har inte bara energi utan även viljan och drivkraften att omvandla den till handling. Detta är i stort sett positivt för din hälsa, så länge du ser till att återhämta dig ordentligt från krävande aktiviteter.

Lycka
Den här veckan får du erfara en gammal sanning – att lyckan kommer inifrån.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du känner dig uppspelt över ett nytt projekt som du fått händerna på. Det kommer inte att vara riktigt lika enkelt som du trott men du uppskattar utmaningar framför rutinmässigt arbete, i alla fall just nu.

Ekonomi
Någon vill låna pengar över dig men det ska du helst inte göra då det kan få långsiktiga konsekvenser. Även om personen har en genuin vilja att betala tillbaka så kommer det kanske inte att gå innan du behöver dem igen. Det är inte lönt att riskera eran vänskap för en sådan sak.

Hälsa
Du känner dig pigg och sugen på äventyr. Kom ihåg att du inte kan göra allt på en gång bara, du måste planera din tid.

Relationer
Du har svårt att få bort en fantasi från ditt huvud, vill du inte ha den så försök distrahera dig själv genom att vara i andras sällskap. Annars är det bara att njuta av den för vad den är – orealistisk men ack så underbar.

Lycka
Känslan av frihet är underbar och du gör allt för att söka den. Låt inte människor med negativ inställning tynga ner dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
En kommunikationsmiss gör att något blir försenat. Grips inte av panik, det är ingen fara men för att undvika ytterligare fördröjningar bör du se till att stämma av ordentligt innan du informerar andra.

Ekonomi
Det kan kännas som ett jobbigt ont men du behöver ta fram alla siffror och ta dig en titt på utgifterna och inkomsterna den senaste tiden. Med alla korten på bordet är det lättare för dig att planera vidare.

Hälsa
Ditt immunsystem är inte riktigt på topp, så du bör agera förebyggande och göra vad du kan för att undvika förkylning och andra sjukdomar. Här spelar kosten en viktig roll. Det kan även vara bra om du får lite extra vila.

Relationer
Du får inte ett så bra utbyte som du skulle önska av andra i din närhet just nu. Det kan vara värt att se sig om efter en krets av likasinnade, det kommer vara upplyftande.

Lycka
Värderingar är viktigare än materiell lycka och du behöver ha ett gott samvete för att må bra.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du kommer långt med glädje och positiv attityd just nu. Att lätta upp stämningen är aldrig fel, se till att det inte inverkar på dina uppgifter bara.

Ekonomi
Du får dåligt samvete om du slösar, denna inställning gör att du lever under dina tillgångar. Det är gott för kassan men gör dig oflexibel, så försök skapa en balans.

Hälsa
Du blir lätt rastlös om du inte har saker att ta dig för. Det som behövs är positiva och upplyftande aktiviteter, vila kan du göra sen.

Relationer
Ditt humör svänger lite. Försök kontrollera dig själv så gott du kan, andra får stå ut med det du inte kan rå för. Det tar inte långt tid innan du är dig själv igen.

Lycka
Du har tur i spel i början av veckan men undvik det helt under helgen då förhållandena är de omvända.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Vissa av dina rutinuppgifter går lite trögt. Det kan vara så enkelt som att du behöver en paus och gå ut i friska luften. Att försöka skingra tankarna och få distans är bra. Alternativet är att du fördjupar dig själv i uppgiften så till den grad att du inte längre kan tänka klart, vilket knappast tar dig framåt.

Ekonomi
Var inte i närheten av situationer där du kan bli frestad att spendera mer än du planerat. Det gäller att du är förutseende så du inte försätter dig själv i en ekonomisk knipa.

Hälsa
Dina fötter behöver lite extra omvårdnad, det är något du eftersatt under en längre tid. Tänk på att de måste bära dig under så många timmar av dygnet att de förtjänar det.

Relationer
En person i din närhet är avvaktande och vågar inte närma sig dig. Är du intresserad av att inleda någonting så får du själv ta steget.

Lycka
En sak du trodde var värdelös visar sig ha ett större värde, så kasta inte bort något utan att du är säker på din sak.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Det sker en positiv förbättring på din arbetsplats. Det gäller att du bara är öppen och följer vågen dit den bär dig. Att vara alltför skeptisk kommer motverka ytterligare framgång.

Ekonomi
Det kan kännas obekvämt att anförtro dig till andra om din ekonomiska situation men kom ihåg att du inte kan få någon hjälp annars.

Hälsa
Om du ska göra någon avgörande förändring inom din hälsa måste du vara beredd på att gå in för det med hela ditt väsen. Dina tidigare halvhjärtade försök har inte lett någonvart, nu får du en ytterligare chans att ta tag i saken på riktigt.

Relationer
Du gör klokt i att hålla dina personliga åsikter för dig själv just nu då för mycket argumenterande lätt kan göra dina band till andra ansträngda. Det är fullt möjligt att vara vän med någon som inte delar ditt synsätt i sakfrågor, så länge ni respekterar varandra och ger varandra plats.

Lycka
Du blir styrkt från insidan av att ägna dig åt ditt specialintresse, det är viktigt att du tar dig tid till det.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Nu är det inte längre fullt så stressigt på jobbet. Du kan med gott samvete ta det lite lugnare och fokusera på kvalitet framför kvantitet.

Ekonomi
Du behöver se över att dina tillgångar verkligen är placerade på bästa sätt. Att fråga någon mer erfaren på området är en god idé.

Hälsa
Du behöver rensa lite i ditt schema, annars blir det för stressigt. Utan tillräckliga möjligheter till återhämtning blir din hälsa inte vad den kunde ha varit.

Relationer
Se upp med att lova sådant du inte kan hålla. Du vill undvika att folk blir besvikna på dig men resultatet blir det motsatta om du tar dig an sådant du vet att du inte kan slutföra. Det finns mycket du kan göra för att stärka dina vänskapsband som inte kräver så mycket tid eller energi.

Lycka
Du får en gåva från ett oväntat håll, det är bara att glömma din förvåning och börja vara tacksam. Du har ingen anledning att skämmas, det är inte välgörenhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det har varit en ganska jobbig period men nu ser det ut att vända. Mot slutet av veckan blir arbetstempot lugnare och du får möjlighet att vila upp dig mellan varven.

Ekonomi
Det är bra att du jobbar på att förbättra din ekonomi, låt bara inte andra områden bli lidande. Det finns andra saker som är ännu viktigare att fokusera på just nu.

Hälsa
Du har fullt upp den här veckan och det är lätt att du glömmer bort dig själv mitt i allt. Se till att du får tillräckligt med vila så du orkar med en tuff vecka.

Relationer
Tiden går och du fortsätter förhala ett beslut du skulle ha tagit för länge sen. Nu börjar det närma sig en punkt där du inte längre kan vänta utan måste agera. Tvekar du i ditt val så är det bästa rådet att du ska följa ditt hjärta.

Lycka
Den här veckan känner du dig som gladast när du ägnar extra tid åt familj och att stärka släktbanden. De materiella behoven är mindre än vanligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det kan kännas som att du sliter mer än andra men i sin tur får de inte samma erkännande som du. Du är i en god position och överordnade har ett stort förtroende för dig.

Ekonomi
Se till att du har dina utgifter under kontroll då det kommer dyka upp en del extrakostnader.

Hälsa
Det är en närstående som inte alls lever så hälsosamt som den borde vilket oroar dig mer och mer. Men du har gjort vad du kan, vill personen inte lyssna på dina råd så finns det inte så mycket mer du kan göra.

Relationer
Den här veckan får du möjligheten att lära känna en ny person som i framtiden kommer att vara till stor nytta för dig, så släpp inte det här gyllene tillfället.

Lycka
Du kan vinna genom att använda ditt huvud den här veckan, dock ingen storvinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Eftersom du satt realistiska mål som inte varit omöjliga att uppnå kan du njuta av att se resultat redan nu. Fortsätt i samma takt och sakta inte ner, flera delmål tack!

Ekonomi
Nu är det viktigare än någonsin att du håller dig till din planering, du har ett ändamål som du sparar till och samtidigt en begränsad budget. Det är värt besväret att dra ner på dina inköpskostnader och leta billigare alternativ.

Hälsa
Dina oregelbundna sömnvanor påverkar din aktivitetsnivå såväl som ditt humör. Å andra sidan verkar de vara det enda som står i vägen för att må riktigt bra.

Relationer
Dina känslor är också viktiga, något du skulle önska att andra tog hänsyn till. Slut inte dig själv utan beskriv dina tankar och känslor. Andra är inte tankeläsare.

Lycka
Du kan vinna även med en liten insats den här veckan. Kolla upp oddsen noga innan du börjar bara.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Just nu är du riktigt ambitiös och tar dig an mer än du brukar. Det du tar på dig klarar du också av, vilket imponerar på andra och styrker din ställning på arbetsplatsen.

Ekonomi
Du hittar lösningen på ett problem, vilket medför att din ekonomi förbättras.

Hälsa
Du behöver röra på dig för att må bra den här veckan, alla sporter är bra. Om du sitter still för mycket blir du lätt stel.

Relationer
Andra i din närhet håller inte med dig i dina åsikter men du ska inte ta illa upp, det är inte dig som person som är ifrågasatt.

Lycka
Det du ser som negativt är inte helt och hållet det, det handlar om ifall du väljer att se på glaset som halvfullt eller halvtomt.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!