Horoskop

Veckans horoskop: 7 dec – 13 dec

Veckans horoskop: 7 dec – 13 dec
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Nymånen sker i ditt tecken den 11:e. Det passar bra för nystart kring hälsa och personliga intressen. Du kan tvingas hantera situationer som kräver ett större ansvarstagande. Känn efter hur mycket du orkar, och gör inte mer. Nu är en bra tid för att komma i kontakt med dina inre behov och skapa nya strukturer i din vardag som passar bättre in på dem. Om du stöter på motstånd, ge inte upp. Ha siktet inställt på framtiden och ta ett steg i taget för att nå dina mål. Jobba på att stärka din självbild.

Veckans råd: Kom ihåg att det som känns omöjligt bara tar lite längre tid.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

En oväntad förändring kan ske i hemmet eller i karriären den här veckan. Var flexibel och häng med i svängarna! Det positiva är att du kan uppleva en förnyad känsla av frihet som kan öppna upp en hel värld av nya möjligheter. Engagera dig i aktiviteter som hjälper dig att upptäcka nya sidor hos dig själv. Något annorlunda och spännande kan dyka upp som för in något helt nytt i tillvaron. Undvik slöseri med tid och energi. Studier och vidareutbildning passar nu och kan stimulera ditt intellekt på ett helt nytt sätt.

Veckans råd: Våga gå utanför boxen och vidga din värld.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Din energinivå kan öka rejält i början på veckan. Passa på och slutför arbetsuppgifter som hängt över dig en tid. Var öppen för att skapa nya kontakter, både för vänskap och romantik. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan hjälpa dig framåt i karriären. Nu kan du fördjupa din kunskap inom områden som du vill utveckla. Satsa på att vidga din horisont! Undvik att fastna i rutiner och lägg mer tid för personliga intressen på schemat. En kärleksrelation kan få ny glöd om ni ger varandra mer utrymme till att växa tillsammans.

Veckans råd: Satsa på en väg till självkännedom.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Du kan i stort se fram emot en lugn och harmonisk period, men problem kan uppstå i relationer som berör delade resurser. En oväntad förändring kan ske som sätter press på ekonomi och tillgångar. Tänk igenom viktiga avgöranden noggrant och undvik impulsiva beslut. Resor, utbildning och aktiviteter som stärker din personliga utveckling och hjälper dig att växa passar nu. Konst och musik kan expandera din värld. Ditt kärleksliv kan blomstra. Någon med en helt annan bakgrund än din egen kan rocka din värld.

Veckans råd: Umgås med människor som du tycker om.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Veckan börjar med några explosiva konstellationer som kan ställa relationer på sin spets. Din planet Mars går i aspekt med både Pluto och Uranus! Försök att ligga lågt till efter den 10:e. Eftersom Mars befinner sig i ditt relationsområde, kan du förvänta dig det oväntade i förhållanden. Ditt behov av frihet kan växa sig starkare och risken är stor att du agerar impulsivt om något håller dig tillbaka. Se upp med ett explosivt humör och kanalisera din energi på något kreativt. Frigör dig från det som inte längre fyller något syfte.

Veckans råd: Våga ta risker, de kan visa sig vara chanser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Venus har gått in i ditt relationsområde! Passa på och satsa mer på romantik och kärlek. Nu kan du skapa rätt balans i dina förhållanden och även lösa konflikter på ett smidigt sätt. Visa mer tillgivenhet, uppskattning och känslor till din partner och stärk kärleksbanden. Om du inte är i en relation, är det rätt tid för att träffa någon speciell. Planera in fler nöjen och sociala aktiviteter. Nymånen den 11:e kan komma med djupa och intensiva upplevelser. Minnen från det förflutna kan dyka upp och göra sig påminda.

Veckans råd: Gräset är alltid grönare där du är, bara du vattnar det.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 jun

Din planet Merkurius byter tecken från Skytten till Stenbocken den 10:e. Då börjar en praktisk tre veckors period som passar utmärkt för att driva karriären framåt. Visserligen kommer julen emellan, men du kan passa på och smida planer inför det nya året. Nymånen sker i ditt relationsområde den 11:e. Det passar bra för nystart i förhållanden. Du kan känna dig mogen för att axla ett större ansvar. Nu är det viktigare än någonsin att du lever upp till förväntningar och krav från andra.

Veckans råd: Skapa en handlingsplan och upprätta ett skriftligt kontrakt med dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Rensa ut och gör avslut innan den 11:e, så du kan satsa på en frigörande nystart i ditt vardagsliv och arbete. Skapa en spännande, meningsfull och annorlunda vardag som ger näring till din själ. Du kan bli granskad av felsinnande kollegor som är avundsjuka på din framgång. Var noggrann med detaljer och ta inga genvägar. Familjeangelägenheter kan ta upp en hel del tid. Det finns risk för konflikter i relationer från den 7 till den 10:e. Försök att lösa problem på ett konstruktivt sätt.

Veckans råd: Skapa positiva förändringar som känns rätt i hjärtat.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Nya insikter kan vända upp och ned på tillvaron. Ta tillfället i akt och transformera din tillvaro till att passa dina innersta behov. Nymånen den 11:e sätter ditt känsloliv i fokus. Solen lyser upp kring omedvetna känslor och dolda behov. Passa på att lära mer om dig själv och spendera tid på att komma i kontakt med ditt inre. Meditera, gå promenader i naturen och reflektera över tillvaron. Det är en utmärkt tid för nystart kring personliga intressen och för att spendera kvalitetstid med familjen.

Veckans råd: Upptäck mer av dig själv och släpp negativa mönster.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 aug – 23 sept

Livet blir lättare efter den 10:e då din planet Merkurius går in i ditt kreativa område. Du får betydligt lättare för att uttrycka dina tankar, både för dig själv och till andra personer. Begrunda framtiden och klargör dina närmaste planer. Ägna dig åt roliga aktiviteter som befrämjar din personliga utveckling. Upptäck nya sätt att nå dina mål på. Mars härjar i ditt ekonomiska område. Se över dina utgifter, undvik impulsköp och all form av ekonomisk spekulation. Du kan skapa ett gott samarbete om du är öppen för att dela resurser.

Veckans råd: Skriv, prata, tänk och grunna mera.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Din planet Venus går igenom ditt ekonomiska område. Nya inkomstmöjligheter kan komma din väg. Men se upp med slöseri och överdriven lyx. Venus tar inte fram din praktiska sida. Slösa lagom på smycket, kläder, konst och skönhet som kan locka. Den 10:e passar bra för kreativa, romantiska, och konstnärliga aktiviteter som skänker inre glädje och harmoni. Dagdröm och visualisera din närmaste framtid. En ny relation som börjar nu kan bli bättre som vänskap än kärlek. Håll den platonisk.

Veckans råd: Sätt guldkant på vardagen och omge dig med vackra saker.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 okt – 22 nov

Din planet Mars går in i en komplicerad konstellation de första dagarna i veckan. Ligg lågt och undvik utmaningar som kan påfresta hälsan. Risk för olyckor. Ett miljöombyte några dagar kan avlasta stress och få dig att koppla av. Venus stannar i ditt tecken några veckor framåt. Det hjälper till att skapa harmoni och goda relationer till omvärlden. Du kanske inte får så mycket gjort, men kan njuta desto mer av några lugna dagar. Satsa på att hitta din inre balans, och kom i kontakt med dina inre resurser för att öka motivationen.

Veckans råd: Finn ditt inre lugn.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 50 finns att läsa här.
Varje vecka kommer ett horoskop sammanställt astrologen Katarina Campagnola. Den här veckan är det skyttens tecken som står i centrum. Ta reda på hur din kommande vecka kan komma att te sig här.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!