Horoskop

Veckans horoskop: 7 maj – 13 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Stenbocken – någon helt främmande ger dig komplimanger! Jungfrun bör vara vaksam på någon som är ny i kretsen, men dina närmsta vänner kan du såklart lita på! Väduren ska inte tvivla, lita på din förmåga!

horoskop_veckanshoroskopFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du presterar bra och förtjänar den positiva feedback du får. Tvivla inte på dig själv, du har förmågan!

Ekonomi
Spenderar du verkligen dina pengar där de gör mest nytta? Något tyder på att fördelningen mellan de olika posterna i din budget är skev. Se om du kan få ordning på det den här veckan.

Hälsa
Du försöker ta genvägar gång på gång men det kommer märkas och återspeglas i ditt mående om du fuskar för mycket. Har du en regel för dig själv, till exempel inget snask på vardagar eller ut och promenera en stund varje dag, så håll dig till den.

Relationer
Hur svårt det än är att få fram det så måste du säga vad du har på hjärtat. Du kan inte bara sitta och hoppas på att den andra personen kommer förstå hur du tänker utan att du har uttryckt det. Annars är det bäddat för missförstånd.

Lycka
Du vill bemästra något på nytt men det var ett tag sedan du sysslade med det. Friska upp kunskaperna först innan du deltar i en tävling eller liknande.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du ser en orättvisa begås och vill gärna inte vara den som håller tyst om det. Det kan bli lite obekvämt men är bäst i längden att du låter sanningen segra.

Ekonomi
Undvik i det längsta att låna pengar just nu, det kommer kännas så mycket bättre om du klarar dig själv. Att låna löser saken för stunden men det är knappast bra på längre sikt, oavsett om det är från banken eller en vän.

Hälsa
Nu är det slut med att ligga och lata sig, du behöver upp och röra på dig och vara aktiv. Ju tidigare du börjar desto fler fördelar kan du kamma hem.

Relationer
Det händer inte så mycket nytt på kärleksfronten just nu, du vågar inte riktigt ta initiativet utan sitter och väntar på att någon annan ska göra det.

Lycka
Den här veckan handlar det om något så enkelt som att vara nöjd och tillfredsställd med det du har och inte ta till extrema metoder för att kanske få det bättre. Gräset är nämligen inte alltid grönare på andra sidan.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
En kollega invaderar din arbetsplats eller stör dig på annat sätt. Du måste markera att det inte är okej och att du behöver sköta ditt. Frustrationen kommer annars innebära att du tappar fokus.

Ekonomi
Du har bra användning för en sparad slant den här veckan, det finns ett erbjudande som du inte gärna går miste om.

Hälsa
Andra i din närhet har synpunkter på hur du ska leva ditt liv. Lyssna inte så mycket till dem för även om de är nära dig så har de inte gått ens en dag i dina skor.

Relationer
Kommunikation är A och O just nu, hur ska det finnas tillit och förståelse annars? Prata hellre för mycket än för lite. Om det riskerar att utvecklas till anklagelser och påhopp ska du dock hålla tand för tunga.

Lycka
Du har inte så mycket ren tur men däremot är du lyckligt lottad när du ser på det stora hela. Det går framåt inom de flesta områdena för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Pauserna är inte så många som du skulle behöva just nu men du får härda ut. Resultaten är så positiva att de sporrar dig till att kämpa ännu mer.

Ekonomi
Det du går och grubblar över kommer att lösa sig. Du har inte så stora problem som du tror att du har, allt går att få ordning på i sinom tid.

Hälsa
Ta ett steg tillbaka och utvärdera hur långt du har kommit mot dina mål. Är du där du vill vara eller har du en bit kvar? Frågar du vännerna kommer de belysa det du innerst inne vet och det är att du kommit en lång väg. Det skadar inte att använda dem som stöd och peppning.

Relationer
Du kan få till en riktigt romantisk helg om du bara bjuder till. Bäst har du det med en person du redan känner dig trygg med, du är lite för avvaktande för att våga dig på att träffa någon ny.

Lycka
Du tänker göra ett val men magen säger annorlunda och du ändrar dig i sista sekunden – något som visar sig vara rätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Den här veckan går det bäst för dig som arbetar på stående fot eller får vistas mycket utomhus. Du behöver vara aktiv för att få igång hjärnan och må bra. Andra sätt att utnyttja detta är att motionera till eller innan jobbet, eller varför inte ta en promenad på lunchrasten?

Ekonomi
Du glömmer att räkna med en extrainkomst i din planering, så egentligen har du mer att röra dig med än du tror. Var därför inte orolig för att spendera lite extra på det du behöver.

Hälsa
Ha inte för höga krav på dig själv, då blir du bara besviken. Det värsta du kan göra är att jämföra dig själv med andra. Du är där du är och ska vara stolt över dina framgångar.

Relationer
Glömmer du bort någons födelsedag eller annan högtidsdag? Se upp så du inte faller i den gropen, då kommer personen tro att du är oengagerad.

Lycka
Kostnaderna skenar lätt iväg om du tillåter dig själv att spela, så det bästa vore att avstå just nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Fortsätt som du har gjort hittills, varför ändra på ett vinnande recept? Med okonventionella regler och att försöka sig på nya metoder riskerar du att inte få samma goda resultat. Visst kan det bli bättre men också mycket sämre och det är inte värt det helt enkelt.

Ekonomi
När du spenderar så gör det på saker som är bestående istället för att slösa upp större summor på konsumtionsvaror. Med ditt ekonomiska tänk är det lätt, du behöver inte mer än en liten påminnelse.

Hälsa
Du har jobbat hårt och behöver fokusera på att vila upp dig så du orkar fortsätta. Det är dags att sakta ner och rå om dig själv.

Relationer
Dina närmaste vänner kan du lita på men var vaksam på någon som är ny i kretsen, du vet inte var du har denna. Ni behöver bekanta er ordentligt först innan du släpper in personen i ditt liv.

Lycka
Att känna frid och välbehag just nu innebär att befinna dig i naturen. Gå ut och njut så mycket du kan, oavsett väder är det välgörande för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Blanda inte ihop karriär och privatliv den här veckan, det är lätt att du försäger dig och blir för personlig med kollegor som du egentligen inte står nära. Det finns andra sätt att få ut det du har på hjärtat. Du kan till exempel skriva av dig på något anonymt forum.

Ekonomi
Kreativiteten blommar inom den finansiella sfären och det innebär bland annat att du tänker ut bra sätt att tjäna pengar och är en fena på att lägga upp en budget med utrymme för allt. Sitt ner och planera nu, det är ett gyllene tillfälle för det.

Hälsa
Den här veckan utmanar du dig själv, du känner dig stark nog att möta dina demoner. Att gå till roten med det du känner gör att du kan må bättre. Nu jobbar allt i universum till din fördel!

Relationer
I kulturella sammanhang har du goda chanser att hitta människor på samma nivå som dig och med liknande intressen. Nya personer du träffar nu har en hög sannolikhet att bli till vänner för livet. Sök dig till sammanhang där det utövas musik, teater eller andra former av skapande.

Lycka
Det enda kortet du sitter och håller på är kanske inte det rätta. Sprid ut dina insatser så har du större chans att vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
De högre uppsatta på din arbetsplats tror på dig och det ska du också göra. Det skadar inte att ha lite extra självförtroende, det gör bara att du orkar ännu mer. Att ta emot beröm och gotta sig i det är inte fel just nu.

Ekonomi
Du får in lite extra småpengar den här veckan som när man lägger ihop dem plötsligt inte bara är småpotatis. Använd dem till att göra ett inköp du behöver till hemmet.

Hälsa
Du kan med gott samvete se avslappnat på allt vad kost och träning heter den här veckan. Det du behöver i första hand är återhämtning. I sinom tid kommer du komma igång igen, styrkt av den här viloperioden.

Relationer
En förändring av ett redan existerande förhållande är på gång. För dig som är singel kan det innebära att du träffar någon ny. Du behöver tid att vänja dig vid de nya omständigheterna så var inte rädd för att vara lite distanserad och skapa rum för dig själv och ditt privatliv.

Lycka
Du stöter på en gammal bekant som vill återbetala dig för en tjänst du gjort. Ta emot erbjudandet och var tacksam!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Det är frestande att ta genvägar just nu då du tröttnar på dina arbetsuppgifter ganska fort. Kom ihåg att fusk kommer upp till ytan.

Ekonomi
En vän har strulat till det och hamnat i finansiell knipa. Förutom att stötta så kan du på ett personligt plan dra lärdomar från det här för att undvika att hamna i samma fälla.

Hälsa
Du känner dig lite nere under början av veckan men sen vänder det kvickt igen. Andra får det lite svårt att hänga med men de blir glada av din smittsamma glädje så det är inget problem.

Relationer
En person i din närhet bekänner något för dig. Det sista du ska vara är dömande. Det känns så mycket bättre att ha empati och förståelse, inte bara för den andra utan även för dig.

Lycka
Någon annans lycka är din egen den här veckan, att du får ge av det du har ger dig en inre tillfredsställelse som inte kan mätas i pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Hur mycket du än önskar så har du inte möjlighet att komma ifrån vardagen nu. Om du inte rymmer – och det vore inte en så bra idé. Nej, då är det bättre om du uthärdar och börjar planera för någon rolig aktivitet utanför arbetstiden.

Ekonomi
Ge dig inte in i affärer som innebär ett för stor risktagande, du äventyrar det du redan har.

Hälsa
Du är lite för bekväm för att göra några större livsstilsförändringar just nu. Det är inte så viktigt heller, det räcker med små förbättringar.

Relationer
Ställ upp för en av dina närstående som behöver hjälp, du har själv varit i den sitsen förut. Lite stöd är precis vad som behövs även om du inte skulle ha så mycket konkret att komma med. Tänker du till finns det en hel del du kan göra praktiskt också men det kräver sina uppoffringar.

Lycka
Någon helt främmande för dig ger dig komplimanger och vänliga ord som du kommer bära med dig och känna dig styrkt av!

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Det tisslas och tasslas på jobbet men var inte misstänksam, det handlar inte om dig. Du har inte begått något fel så du behöver inte heller oroa dig för något. Är du besviken på att de inte delar med sig av de saftiga detaljerna så var istället glad över att du blir lämnad utanför dramat.

Ekonomi
Det är dags för dina vänner att bjuda dig, du har lagt ut så mycket på dem. Det finns ingen anledning för dig att känna dig obekväm över att låta dem betala.

Hälsa
Du har ett jordnära sätt att se på kost och träning. Det är ett sunt tänk som medför att du inte riskerar att överdriva åt varken det ena eller andra hållet.

Relationer
Den här veckan kommer du behöva jobba med en existerande relation för att få den att fungera bättre. Kom ihåg att ingenting fås gratis, du kan bjuda till och fördelarna är många när du drar ditt strå till stacken.

Lycka
Helst bör du avstå från att spela den här veckan, det är lite för stora risker för att det ska vara värt det. Dessutom har du viktigare saker att lägga pengarna på.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Du kan inte köra på i full hastighet non-stop utan behöver varva ner emellanåt. Var inte rädd för hur det ser ut när du ”latar dig”, det är ditt sätt att ladda för att kunna jobba ännu bättre.

Ekonomi
En av dina vänner behöver en hjälpande hand för att få ordning på ekonomin. Det behöver inte innebära att du lånar ut pengar, ett bra råd räcker långt så länge det är praktiskt och genomförbart.

Hälsa
Du har viljan och nu gäller det att omvandla den i handling. Den här veckan kan du få mycket gjort för att förbättra ditt välmående. Det börjar inifrån så ignorera inte ditt psykiska mående. Välj aktiviteter du gläds åt och som är styrkande för dig.

Relationer
Det är dags att värna om dig själv och ge dig själv extra utrymme. Du blir lätt uppslukad av din kärlek och omtanke för andra och behöver lära dig att vara lite lagom självisk.

Lycka
Du tvekar på om du ska ta en risk för att kunna få en större fördel. Det är sunt att du avvaktar. Du har råd att vänta ett tag till, möjligheten kommer att finnas kvar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!