Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 8–14 maj. Läs ditt veckohoroskop här!

Veckans horoskop: 8–14 maj. Läs ditt veckohoroskop här!
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/05/Vadur.jpg

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)

Arbete
Någon gör något orätt och du vet inte om du bör informera andra om det eller inte. Att ta det högre upp kan vara en risk i sig men det kommer löna sig då både kvaliteten på arbetet blir bättre och att du får en bättre ställning i gruppen.

Ekonomi
Nu kommer du få användning av dina sparade pengar, de har växt tillräckligt för att du ska kunna använda dem till något du gått och funderat på.

Hälsa
Tänk över vad det är du vill uppnå och vad du är beredd att försaka på vägen till målet. Ingenting kommer gratis, det krävs tålamod och självdisciplin. Detta har du mycket av, så din plan kommer absolut att vara genomförbar. Allt hänger på din vilja och kämpaglöd.

Relationer
Glöm inte bort en speciell dag som närmar sig. Det finns risk att personen det rör annars känner sig bortglömd och som att er relation har kommit i skymundan.

Lycka
Att vara ute i naturen ger dig en känsla av välbefinnande och sann lycka den här veckan, så se till att göra det så mycket som möjligt.

https://metromode.se/files/2017/05/Oxen.jpg

Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)

Arbete
Var försiktig med vem du talar om ditt privatliv med den här veckan, försök vara professionell och hålla isär områdena för din egen skull.

Ekonomi
Det ser ljust ut på pengafronten just nu. Oväntade inkomster trillar in en efter en verkar det som. Även om det inte är några större summor blir de en hel del när man lägger ihop det.

Hälsa
Var glad att du mår så pass bra som du gör, det finns någon i din närhet som har det värre. Se om du kan stötta den personen istället. Med ditt sätt att leva kan du föregå med gott exempel.

Relationer
Någon i din närhet har inte varit helt ärligt mot dig. Döm inte för hårt, du tjänar på att vara förlåtande. Kom ihåg de situationer då andra förlåtit dig.

Lycka
Ge dig inte in på något som innebär ett för stort risktagande just nu, du kan inte förutsätta att du har tur bara för att du haft det tidigare.

https://metromode.se/files/2017/05/Tvillingarna.jpg

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)

Arbete
Du tror att det skvallras om dig men det stämmer inte. I själva verket är du mycket omtyckt inom det du gör.

Ekonomi
En vän är i behov av ekonomisk stöttning. Nu är inte tillfälle att vara egoistisk, dela med dig så kommer du själv få hjälp i framtiden när det är tufft för dig.

Hälsa
Det gäller att hitta små sätt att öka din aktivitetsnivå och förbättra kosten. Just nu är lite och ofta bättre än mycket och sällan. Du kan till exempel ta trapporna istället för hissen eller minska mängden sötsaker.

Relationer
På kärleksfronten intet nytt. Den här veckan känner du att du har svårt att komma vidare i det som blivit vardag och slentrian. Det är du och ingen annan som kan ändra på det, sitt inte och vänta på att det ska hända av sig självt.

Lycka
Lycka kan inte mätas i pengar så ta alla områden i beaktande när du reflekterar över detta. På det stora hela är du mycket lyckligt lottad. Renodlad tur kan man dock inte säga att du har mycket av för tillfället.

https://metromode.se/files/2017/05/Kraftan.jpg

Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)

Arbete
Det känns som att du inte får en lugn stund på din sysselsättning men det är inte heller meningen. Se istället till att du får den vila du behöver utanför arbetstid.

Ekonomi
Det är något du glömt ta med i beräkningen av din ekonomi – att du har sparade tillgångar som ligger någonstans. Så egentligen har du mer att lägga på extrautgifter än du tror.

Hälsa
Allt hårt jobb senaste tiden har gjort att hälsan blivit lidande. Det är dags att sakta ner och försöka hitta balansen och kopplingen till ditt inre liv.

Relationer
Det finns goda chanser att knyta nya vänskaper i ett kulturellt sammanhang just nu. Utställning, konsert eller bokcirkel, det är upp till dig. Eller varför inte gå någon kreativ kurs.

Lycka
Inom en snar framtid kommer du att stöta på en gammal bekant som vill återgälda din tidigare generositet. Det är bara att tacka och ta emot.

https://metromode.se/files/2017/05/Lejonet.jpg

Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)

Arbete
Ibland flamsar du runt lite väl mycket, det är mycket snack och lite verkstad. Du kommer undan med mycket men försök ändå att göra ditt bästa och inte slarva.

Ekonomi
Var inte alltid den som betalar när du är med dina vänner, det inverkar på din ekonomi. Det är inte ett förbjudet ämne även om det kan känna så. Tvärtom kommer det gagna både dig och vänskapen i längden om du tar upp det.

Hälsa
Det kommer krävas mer än vilja för att nå dit du vill. Du får kämpa hårt men det ger också ett mycket tydligt resultat när du väl försöker och gör ditt bästa. Det du lägger ner av tid och kraft får du igen mångdubbelt.

Relationer
Säg vad du har på hjärtat, berätta för din närmaste vad som oroar dig. Det fungerar inte att gå omkring och försöka upprätthålla en fasad, förr eller senare kommer den att falla. Att bli anförtrodd dina problem gör att din närstående känner sig betydelsefull och du kommer få all hjälp i världen att lösa dem istället för att kämpa på ensam utan förståelse.

Lycka
Någon kommer med ett erbjudande du har svårt att motstå och det visar sig vara väldigt givande om du tar chansen. Tacka din lyckliga stjärna för det!

https://metromode.se/files/2017/05/Jungfrun.jpg

Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)

Arbete
Du arbetar bäst i utomhusmiljö just nu. Är arbetsuppgifterna flexibla så se till att välja sådana där då får vistas i friska luften. Annars kan du med fördel ta cykeln eller promenera till din sysselsättning.

Ekonomi
Slösa inte för mycket på saker som inte är beständiga, investera hellre dina pengar i sådant som du har nytta av en längre tid. Du kan till exempel behöva byta ut gamla prylar som inte längre fungerar som de ska.

Hälsa
Att gå omkring och vara ängslig kommer inte att hjälpa dig med det problem du har. Då är det bättre att ta tag i det med hårdhandskarna. Du måste till roten av problemet och göra upp en plan för hur du ska kunna må så bra som möjligt i situationen.

Relationer
Förändring är i sikte för dig. Var inte rädd att beträda okänd mark, annars går du miste om något som har en stor potential. Gräset är kanske grönare på andra sidan trots allt?

Lycka
Avstå från att spela just nu. Inte för att du saknar tur utan eftersom det helt enkelt inte värt risken. Du har viktigare saker att lägga pengarna på.

https://metromode.se/files/2017/05/Vagen.jpg

Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)

Arbete
Låt inte andra ta åt sig äran av det du presterat, se till att det kommer fram vem som egentligen gjort vad. Du kommer framstå i bättre dager, vilket kommer löna sig i slutändan.

Ekonomi
Försök hushålla med det du har och låna inte pengar, varken privat eller genom något företag. Det är bättre att ha tålamod och vänta tills du har råd att finansiera dina inköp och investeringar själv.

Hälsa
Bry dig inte om andras åsikter och synpunkter på vad du ska göra för att förbättra din hälsa, det är du själv som vet bäst vad som fungerar för just dig. Det som gett resultat tidigare kommer att göra det nu också.

Relationer
Något nytt väntar runt hörnet, sen är det upp till dig om du vill ta chansen eller ej. Det är ingen som kan ge dig något bra råd utan du måste helt enkelt rannsaka ditt inre. Känner du dig nöjd med det du har eller vill du ut på äventyr?

Lycka
Se upp så att du inte lägger för mycket pengar på spel. Visst vinner du men det är bara småsummor så du förlorar på det i längden.

https://metromode.se/files/2017/05/Skorpionen.jpg

Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)

Arbete
Ibland är det bäst att bara göra som man alltid gjort och inte komma med några galna idéer, detta gäller i högsta grad nu när du behöver bibehålla tilliten och tron som auktoriteterna har på dig.

Ekonomi
Du har ett kreativt tänk när det kommer till ekonomin. Denna idérikedom gör att du lätt kan klura ut nya lösningar på gamla problem.

Hälsa
Det sker inga större förändringar med din hälsa den här veckan. Allt verkar stabilt och som vanligt. Det kan få vara så ett tag tills du är mer motiverad och i en bättre position att göra större livsstilsförändringar. Gör du dem redan nu är det för tidigt och du riskerar att falla tillbaka i de gamla vanorna ganska omgående.

Relationer
Det krävs en del jobb för att upprätthålla en välfungerande relation, det får du erfara den här veckan. Det går inte att bara luta sig tillbaka och hoppas på att allt löser sig själv. Du behöver kommunicera med din närmaste mer än vanligt just nu.

Lycka
Sätt dig in i hur spelen fungerar innan du ger dig på dem. Du kan vinna genom att använda ditt huvud och satsa på det som har bäst vinstchans. En vinst beror på skicklighet snarare än på tur.

https://metromode.se/files/2017/05/Skytten.jpg

Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)

Arbete
Låt inte andra köra med dig, sätt ner foten om du blir obekväm av deras sätt. Det är inga större grejer men småsaker som hela tiden skjuts över på dig. Så markera att det inte är okej.

Ekonomi
Det finns en sak som är halvtrasig som du gått och stört dig på länge men som aldrig blivit av att du fixat eller köpt nytt. Det är inte så dyrt och det är dags att rätta till så kommer du känna ett välbehag över att det finns ett irritationsmoment mindre.

Hälsa
Du mår inte bra ifall det ställs för höga krav på dig just nu och behöver kunna ta saker och ting i din egen takt. Se till att du omger dig med förstående människor som respekterar dina behov.

Relationer
Du kan lita på dina vänner men håll ögonen öppna för nya bekantskaper. Först måste du långsamt bilda dig en uppfattning om dem för att se hur pålitliga de är. Bara för att det är en vän till en vän betyder det inte att denne är lojal mot dig.

Lycka
Fördela dina insatser mellan några olika alternativ. Det där enda kortet kanske inte är det rätta så det är bra om du spridit ut chanserna.

https://metromode.se/files/2017/05/Stenbocken.jpg

Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)

Arbete
Du skulle behöva komma ifrån allting men det är inte möjligt just. Försök hålla modet uppe och sätt upp mål för dig själv, något du kan se fram emot till semestern kanske?

Ekonomi
Har du pengar placerade så se över att de verkligen ligger där de ger störst utkastning. Om du inte har det är första steget att ta ditt sparkapital och försöka få det att växa. Nu är den perfekta tiden för detta.

Hälsa
Ibland kan man faktiskt slappna av lite och nu är en sådan tid. Det gör inget om du inte är lika noggrann med kost och träning som du brukar, kroppen är förlåtande och repar sig snabbt när du blivit mer aktiv igen.

Relationer
Ingen relation är så viktig som den till dig själv, kom ihåg det den här veckan då du annars riskerar att bara sätta andras behov före dina egna. Är du uttömd har du inget att ge till dem ändå, så det gynnar dem också, i alla fall på längre sikt.

Lycka
Även om ditt liv inte är helt perfekt just nu så var glad över det du har. Detta tankesätt kommer ingjuta en sann lycka i dig.

https://metromode.se/files/2017/05/Vattumannen.jpg

Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)

Arbete
Just nu är du väldigt populär på jobbet och alla vill be dig om råd. Du trivs med den här positionen du fått i gruppen. Det är dessutom något som ser ut att hålla i sig.

Ekonomi
Det är läge att blicka tillbaka på hur du använt dina inkomster under gångna månader. Du har mycket att lära av detta. Något var det som åt upp mycket av dina tillgångar och gjorde så att du behövde leva pressat. Det är lätt för dig att se till att inte samma misstag upprepas, så trenden pekar uppåt.

Hälsa
Du har legat på latsidan ett tag nu och det är dags att börja återgå till en mer hälsosam livsstil. Ju tidigare du börjar desto lättare kommer det att bli att vända den negativa trenden.

Relationer
Du förväntar dig att dina nära och kära ska ställa upp i vått och torrt, då måste du även göra samma sak för dem. När någon sträcker ut sin hand för hjälp måste du se till att finnas där.

Lycka
Du har fått en idé och det är dags att förverkliga den. Turen är på din sida och kommer hjälpa dig att komma dit du vill.

https://metromode.se/files/2017/05/Fiskarna.jpg

Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Arbete
Om du bara kunde ta ledigt en dag den här veckan, då skulle du få en chans att ladda batterierna och kunna prestera mycket bättre än i nuläget. Är det inte möjligt så se till att du får ordentligt med sömn och vila under din fritid.

Ekonomi
Allt kommer lösa sig på bästa sätt så du behöver inte vara orolig över ekonomin just nu. Bara fortsätt som du gjort hittills.

Hälsa
Just nu mår du som bäst om du umgås med barn, så se om du har möjlighet att göra det på något sätt. Att vara med barn får dig att känna dig lekfull och levande.

Relationer
Glöm inte bort att ge din familj den uppmärksamhet de förtjänar, ta dem inte förgivet om du inte vill att de ska göra detsamma. Det är dags att visa lite uppskattning för dem då de betytt mycket och haft en stor inverkan på ditt liv.

Lycka
I början av veckan har du goda chanser att vinna på spel, därefter börjar turen dala. Ska du spela så vänta därför inte till helgen, då har den nästan sinat.

Väduren måste komma ihåg en speciell dag för att personen den gäller ska känna sig ihågkommen. Även vågen har en del att fundera över när det kommer till relationer – känner du dig nöjd eller vill du ut på äventyr? Vill du veta mer om vad stjärnorna säger om ditt liv just nu? Då ska du kolla in ditt veckohoroskop i bildspelet. 

Här nedan finns även direktlänkar till alla stjärntecken:

Veckohoroskop Väduren (21/3–19/4)
Veckohoroskop Oxen (20/4–20/5)
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5–21/6)
Veckohoroskop Kräftan (22/6–22/7)
Veckohoroskop Lejonet (23/7–22/8)
Veckohoroskop Jungfrun (23/8–22/9)
Veckohoroskop Vågen (23/9–22/10)
Veckohoroskop Skorpionen (23/10–21/11)
Veckohoroskop Skytten (22/11–21/12)
Veckohoroskop Stenbocken (22/12–19/1)
Veckohoroskop Vattumannen (20/1–18/2)
Veckohoroskop Fiskarna (19/2–20/3)

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!