Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Veckans horoskop: 8 januari – 14 januari. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född lejonets tecken behöver våga mer för att nå längre i livet och försöka släppa dina hämningar. Skorpionen – mycket styrs av slumpen i ditt liv just nu, acceptera och gilla läget. Du har goda möjligheter att göra det bästa av situationen. Oxen, du behöver ta kontroll över ditt välbefinnande, mycket ligger i dina händer.

Foto: Zane Muir/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Du känner dig låst av en situation som uppstår på jobbet. Det känns som om det inte finns någon utväg men faktum är att det löser sig snabbare än du trott. Det enda du behöver tänka på är att hålla modet uppe och försöka vara positiv under tiden.

Ekonomi
Du har vad som krävs för att ta kontrollen över din finansiella situation. Var öppen för kreativa idéer som kommer din väg, det är bra att utforska olika möjligheter och inte vara låst vid ett föråldrat tänk.

Hälsa
Om du går undan och är för dig själv så kommer du välbehövligt kunna reflektera på saker som inträffat den senaste tiden och över vart du är på väg. Det här är något som är positivt för din personliga utveckling så ta dig den tiden.

Relationer
Du går omkring med underbara fantasier om en person vilket får dig att sväva iväg i tankarna. Njut av detta medan det varar, du kan inte vara säker på ifall något av detta kommer bli verklighet.

Lycka
Slumpen är med dig den här veckan så du kan till och med vinna på skraplotter eller dragningar.

 

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Du behöver släppa loss lite på jobbet och inte fastna i samma rutin när du istället kan experimentera dig fram till en bättre lösning. Utforska alla möjligheter som uppenbarar sig för dig, det är värt det.

Ekonomi
Många verktyg är till ditt förfogande och det gäller bara att du kan använda dem rätt för att nå dit du vill. Dina mål vad gäller sparande är realistiska och inte så långt från att uppnås som du tror.

Hälsa
Det är dags att sätta dig vid rodret och ta kontroll över ditt välbefinnande, mycket ligger i dina händer. Det du gör under den här veckan kan gagna dig under en lång tid framöver.

Relationer
Det finns vissa saker som behöver redas ut i ett nära förhållande. Det enda som krävs är att ni tar er tiden att sitta ner och prata om det, det kommer göra underverk för relationen.

Lycka
Det du lägger ut får du tillbaka, så din vecka går jämnt upp turmässigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har den självdisciplin och det fokus som krävs för att uppnå det du vill åstadkomma, mycket tack vare din förmåga att arbeta hårt utan att fastna i onödiga detaljer.

Ekonomi
Du har huvudet med dig den här veckan och tar mogna beslut. Passa på att se över din finansiella situation och försök ändra på det som inte är optimalt.

Hälsa
Du inser att det finns vissa saker som du behöver för att fungera normalt, låt inte andra få dig att tumma på dem. Om du väl får dina grundläggande behov uppfyllda så har du så mycket att ge tillbaka till din omgivning.

Relationer
En gammal vän dyker upp på nytt i ditt liv. Att återuppta kontakten kan vara positivt, se bara till att reda ut en sak som ni lagt locket på innan ni skildes åt. För att göra en nystart krävs att den här frågan är ur världen.

Lycka
Gå samman med en vän om du ska tävla eller spela på något, du kan få välbehövda tips och hjälp.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Din situation förändras på något sätt vilket först gör dig smått överraskad. Snabbt inser du fördelarna och blir till och med uppspelt över vad detta skulle kunna innebära i framtiden. Det är bara att följa med strömmen dit den leder.

Ekonomi
Det hjälper inte att bara sitta och vänta på att förändring ska inträffa, du måste ta aktiva steg för att förbättra din situation. Du har en bra grund att utgå från och nu i början av året så har du bättre förutsättningar än någonsin.

Hälsa
Du hittar lätt balansen och kan med några enkla medel återfå lugn och fokus när intrycken från omgivningen blivit för mycket. Det här medför att du inte behöver ge upp ditt sociala liv så länge du kan ta korta andningspauser.

Relationer
För att hålla dina relationer vid liv krävs att du är schysst. Håll dina löften och bryt inte gemensamma överenskommelser. Lika mycket som du ger kommer du få tillbaka, om inte mer.

Lycka
Ta inte för långt tid på dig att välja den här veckan, då kan du gå miste om något viktigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du har nått en milsten inom vad du vill uppnå och en ny fas börjar. Stanna till och njut en stund innan du tar nya tag.

Ekonomi
Balans är det viktigaste just nu, låt inte utgifterna på ett område skena iväg på bekostnad av andra. Det som kan rucka balansen är inte oundvikligt, därför har du goda chanser att behålla stabiliteten om du bara är tillräckligt ihärdig.

Hälsa
Du behöver lite extra sömn för att orka med veckan och vara i bästa form. Gå och lägg dig lite tidigare eller ta en kort tupplur på dagen om har möjlighet.

Relationer
Problemen mellan dig och en nära vän är snart överkomna, mycket på grund av att du valt att vara storsint och förlåtande.

Lycka
För att nå längre i livet behöver du våga mer, försök släppa dina hämningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Händelserna utvecklar sig och du känner dig närmare dina mål än någonsin. Du är inte riktigt där än men det är nära. Försök tänka på att balansera din karriär med ditt privatliv så du inte offrar för mycket av det sistnämnda.

Ekonomi
Du vill tro på ett erbjudande men känner innerst inne att det ligger en hund begraven någonstans. Lita på din intuition så kommer du inte att ångra dig.

Hälsa
Du vill så mycket på en gång och är verkligen motiverad till förändring. Använd den här entusiasmen till att göra positiva förändringar som kan hålla på längre sikt.

Relationer
Om du är i ett romantiskt förhållande så försök hålla lågan vid liv, på lång sikt har det alla förutsättningar för att lyckas. Det även en bra tid för dig som singel att locka till dig någon som är seriös och som du kan bygga en framtid med.

Lycka
Du har tur i skicklighetsspel men inte i sådant där slumpen spelar en avgörande roll.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Din auktoritet är respekterad den här veckan och det är lätt för dig att få andra att lyssna på dig och följa dina instruktioner. Nu kan du vara ett bra föredöme för andra genom ditt beteende.

Ekonomi
Undvik att ta förhastade beslut den här veckan, du kommer inte att missa något av vikt om du tar dig tiden att tänka till lite extra. Att göra efterforskningar och fråga andra om råd är en mycket bra idé.

Hälsa
Din kost har inte varit så balanserad på senaste tiden, du behöver ta nya tag nu och se till att du får i dig det du behöver och inte en massa onyttigheter.

Relationer
Ibland kan det vara bra att analysera lite mindre, ge hän för dina lustar och låta dem leda dig till en ny plats. Nu är definitivt en sådan tid, du har mycket spännande att upptäcka.

Lycka
Just nu är du särskilt bra på tävlingar som kräver hjärna, till exempel frågesport.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Känslor styr dig för tillfället mer än logik gör när det gäller ditt arbete. Det här gör att du kan ha svårigheter att hålla huvudet kallt men även att du tar empatiska beslut med stor hänsyn till andras känslor vilket uppskattas. Din magkänsla är väldigt bra.

Ekonomi
Något som tidigare utgjorde ett hinder i din ekonomi har nu försvunnit. Du har en annan person att tacka för det här, glöm inte bort att visa din uppskattning.

Hälsa
Välj en sak att fokusera på den här veckan, du kan inte göra allt på en gång. Om du lägger om kosten drastiskt så orkar du inte med lika mycket träning som du annars skulle. Det gäller för dig att bedöma vad som känns viktigast just nu.

Relationer
Du behöver ta ett steg tillbaka i ett nära förhållande. Ni båda behöver utrymme för ett socialt liv utöver närheten till varandra för att må bra.

Lycka
Mycket styrs av slumpen i ditt liv just nu, acceptera och gilla läget. Du har goda möjligheter att göra det bästa av situationen.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du är särskilt bra på att hantera officiella kontakter och på samröre med myndigheter just nu. Rättvisa och jämlikhet är av största vikt för dig och du gör allt du kan för att uppnå dem.

Ekonomi
Det är klokt att undvika större beslut för tillfället då du känner dig alltför osäker. Bäst är att låta så mycket som möjligt vara oförändrat.

Hälsa
Du flänger runt ganska mycket den här veckan och det är lätt att glömma bort att dricka tillräckligt och äta regelbundet.

Relationer
Det är för tidigt att säga hur kärleken kommer att utvecklas och om den kommer att hålla, tiden kommer att utvisa det. Njut av var dag istället och lev i nuet istället för att grubbla för mycket på framtiden.

Lycka
Du får en idé som kan realiseras, avfärda inte den.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det går lugnt till den här veckan, du har möjlighet att ta jobbet i din egen takt och inte slita ut dig.

Ekonomi
Var inte orolig för kommande förändringar i din finansiella situation, de kommer visa sig vara till det positiva.

Hälsa
Din träningsmotivation är högre än vanligt och du har större chans att lyckas nå de mål du sätter upp. Tänk inte för kortsiktigt bara, du behöver en plan som sträcker sig över en längre tid.

Relationer
Dina vänner är viktiga för dig men låt dem inte stå i vägen för dig när det gäller kärleken. Vissa kan bli något irriterade när de känner att du är upptagen på annat håll. Den relation du försöker etablera eller vidhålla är alltför dyrbar för att nedprioriteras.

Lycka
Tänk till en extra gång innan du spenderar för stora summor på spel eller andra chanstaganden. Du behöver huvudet med dig för att kunna vinna.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du har ett beslut att ta och därefter är det dags att lägga det gamla bakom dig och gå vidare. Du ser ljust på vad framtiden har att erbjuda.

Ekonomi
Du har ett avslappnat synsätt som hjälper dig genom veckan. Spenderar gör du med måtta och du stressar inte heller upp dig om du råkar förlora några kronor hit eller dit.

Hälsa
Lägg inte om kosten för drastiskt just nu, du riskerar att få magproblem som även om de inte är farliga kan vara nog så jobbiga.

Relationer
När det kommer till kärlek så är du öppen och mottaglig för förslag, något som gör att du kan utforska områden du inte tidigare vågat beträda. Det är viktigt att du verkligen litar på den du släpper så nära inpå.

Lycka
Du har tur när du minst anar det så håll ögonen öppna annars missar du lätt möjligheten.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
För att uppnå bästa resultat behövs en lugn och tyst miljö där du har möjlighet att reflektera. Försök lyssna till din inre röst och låta den vägleda dig i ditt arbete, istället för att lyssna till sorlet från den yttre världen.

Ekonomi
Du är på väg i rätt riktning. Om du inte får de resultat du hoppades på med en gång så var tålmodig – det kommer.

Hälsa
Du gör framsteg med din kost just nu, det är lätt för dig att äta sunt så passa på att ta en hälsosam vecka.

Relationer
Glöm inte bort dina vänner, det finns flera som sitter och väntar på att du ska höra av dig. Även om du har fullt upp just nu så har du säkert lite tid över, i alla fall till de som betyder mest för dig.

Lycka
Vinden vänder i din riktning nu och det blir en riktigt tursam vecka på de flesta plan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!