Horoskop

Veckans horoskop: 9 april – 15 april. Läs ditt veckohoroskop här!

Jungfrun går i tankar på att göra en förändring när det kommer till utseendet. För tvillingen är inredning och uppiffning av hemmet i fokus just nu – du hittar vackra saker till en billig peng om du tänker till lite. Om du är oxe har du många utmaningar framför dig!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Om du använder den extra energi du har just nu kan du få väldigt mycket uträttat. Kollegor såväl som högre uppsatta på din arbetsplats ser hur mycket tid och kraft du lägger ner och det är mer uppskattat än du tror.

Ekonomi
Avfärda inte en uppkommande utgift som onödig, den har stor betydelse och du behöver inte känna någon skuld för att du lägger ner pengar på den.

Hälsa
Du ger gärna andra råd om hur de bäst borde leva sina liv. Det är bra att du delar med dig men kom ihåg att leva som du lär också.

Relationer
Just nu är du som fisken i vattnet när det kommer till sociala relationer. Sök upp en fest eller annan plats där saker och ting händer.

Lycka
Om du ska spela så gör du gott i att lyssna till någon som har erfarenhet, du kan få bra hjälp med att förbättra din strategi.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Många utmaningar är framför dig men de involverar sådant som du brinner för och tycker är roligt att syssla med. Ha en bra inställning så kommer du greja det!

Ekonomi
Innan du gör någon ny investering bör du noga väga för- och nackdelarna. Nu är inte ett bra tillfälle att dyka med huvudet före i okänt vatten.

Hälsa
Du är som vanligt bekväm i dina gamla rutiner men något händer som skakar om allting. Ganska snabbt inser du att förändringen faktiskt är till det bättre.

Relationer
Det känns lite jobbigt för dig att du sitter ensam utan något speciellt att göra. Om den du vill träffa är upptagen så ring någon annan, det blir minst lika bra.

Lycka
Du har turen med dig i början av veckan men mot helgen bör du undvika spel helt och hållet.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har större ansvar över saker och ting just nu och får ta dig an mer än du brukar. Jobbar du på sakta men säkert och är noggrann kommer det att gå bra.

Ekonomi
Inredning och uppiffning av hemmet är i fokus just nu. Du hittar vackra saker till en billig peng om du tänker till lite.

Hälsa
Du behöver skönhet för att må bra, att vistas i miljöer som är röriga och mindre behagliga för ögat gör att du känner dig obekväm. Att delta i kulturella aktiviteter är extra givande just nu.

Relationer
Det uppenbarar sig för dig att saker och ting inte fungerar riktigt som de ska i en av dina relationer. Det måste ske en ganska drastisk förändring om ni ska undvika att glida isär.

Lycka
Någon i din närhet har tur, se om den kan smitta av sig på dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Det kan hända att någon som är högre uppsatt än du ber dig om råd, var inställd på det. Du har den kompetens som behövs för att lösa problemet.

Ekonomi
Plötsligt får du ett ryck och känner att nu måste du vara sparsam. Hela veckan går du och håller igen men mot helgen blir det för svårt att motstå att spendera på något mindre nödvändigt. Du har sparat in så pass mycket att det går bra.

Hälsa
Du har inte gett din hobby så mycket tid som du skulle önska men nu blir det ändring på det. Egentid är något mycket viktigt, se till att ta de tillfällen som uppenbarar sig.

Relationer
Allt flyter på mer eller mindre som vanligt. Det finns inte mycket du skulle vilja ändra på i din romantiska situation just, du nöjer dig hellre med hur saker och ting är än riskerar något.

Lycka
Du är vis i dina tankegångar nu och kommer till insikt om en större livsfråga.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Det känns lätt för dig att klara av arbetsveckan eftersom du har saker som motiverar dig på din fritid. Din positiva attityd smittar av sig på andra och får dem att känna sig bättre till mods.

Ekonomi
Du är väldigt generös just nu och det är lätt att du spenderar lite väl mycket på de du tycker om. Det är svårt att motstå glädjen i deras ögon, tänk bara på att lagom är tillräckligt.

Hälsa
Nu har du allt att tjäna på att bryta rutinerna och testat en ny metod att leva hälsosamt. Bäst går det om du inte är alltför strikt mot dig själv.

Relationer
Det är varma känslor mellan dig och en speciell person. Passa på att njuta av alla fina stunder nu när du kan.

Lycka
Det är värt att lyssna till den äldre person som ger dig råd nu i slutet av veckan. Du har mycket att hämta från konversationen.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Det delas ut arbetsuppgifter till höger och vänster men försök inte ta dig an mer än du kan hantera för att få några extra pluspoäng, det medför att kvaliteten överlag blir lidande.

Ekonomi
Du har kommit på ett sätt att tjäna extra pengar. Dra det med någon som har erfarenhet så du kan se hur realistisk din plan är.

Hälsa
Du går i tankar på att göra en förändring när det gäller ditt utseende. Hur ytligt det än må låta så har det en förnyande påverkan på dig som är klart positiv.

Relationer
En planerad aktivitet ställs in men du kan göra något bättre av tiden som blir minst lika roligt. Kom ur ditt skal och ha passa på att ha göra det oplanerade!

Lycka
Låt inte spelande gå överstyr, kostnaderna för detta skenar lätt iväg. Gör upp en budget och håll dig till den, om du inte avstår helt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Dina tankar vandrar iväg när du egentligen borde koncentrera dig. Å andra sidan har du extra mycket kreativitet och lite lagom galna idéer som du kan använda dig av. Det tar därför kortare tid än vanligt att uppnå samma resultat.

Ekonomi
Försök använda dig av det du har så långt det är möjligt och undvik dyra inköp. Det finns saker du tror att du måste skaffa när du istället kan laga något befintligt.

Hälsa
Nu suger du åt dig av inspiration från andra vilket motiverar dig till att göra hälsosammare val. Är du bara tydlig i att definiera dina mål och ser över hur realistiska de är så kommer du nå dit förr eller senare.

Relationer
Du tycker det känns lite jobbigt att vännerna är upptagna när du vill nå dem. Kanske har du någon som inte står dig riktigt lika nära men som det skulle vara roligt att umgås med lite oftare?

Lycka
Chansen är stor att du vinner i spel med motståndare. Akta dig för sådant som är slumpmässigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
I dina försök att stå ut på arbetsplatsen blir du både hyllad och avundad. Kör ditt eget race, du har allt att vinna på det.

Ekonomi
Du blir frestad att ändra på hur du sparar efter att du hört om folk som tjänat storkovan på börsen men de hör snarare till undantagen än regeln. Gör inga riskabla placeringar just nu, det ser inte ut att löna sig.

Hälsa
Du mår relativt bra nu även om tröttheten sätter sina spår. Det enda som kan råda bot på det är att försöka få till fler sovtimmar.

Relationer
En av dina närstående behöver stöttning och uppbackning. Det här tar en del på dina krafter men det kommer löna sig i det långa loppet och det stärker relationen avsevärt.

Lycka
Du har flyt när det kommer till skicklighetsspel, dock inte i slumpmässiga dragningar.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du får bita dig i tungan både en och två gånger den här veckan, då andra runt omkring dig inte direkt gör som de ska. Ditt tålamod är det som gör att arbetsveckan ändå flyter på smidigt.

Ekonomi
Nu dras dina ögon till lyxiga saker, du vill gärna ha det lilla extra. Om du tar med någon när du är ute och shoppar så kan den personen hjälpa dig att hejda dig lite lagom.

Hälsa
Efter att hårt slit får du nu äntligen slappna av lite. Var inte hård mot dig själv när det gäller träning, du behöver en lugn vecka.

Relationer
Du reflekterar en hel del på sådant som hänt i tidigare förhållanden. Du inser att det går att lära sig från misstagen för att växa här och nu, vilket är en bra insikt.

Lycka
En vän behöver hjälp med något och du får en stor inre tillfredsställelse genom att finnas där på de sätt du kan.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det gäller att vara taktisk i hur du handskas med auktoriteter. Att vara tillmötesgående hjälper en lång väg, det viktigaste är inte att du får rätt utan att harmonin upprätthålls för då kommer du åstadkomma det du planerat.

Ekonomi
Det bästa är om du kan undvika shopping helt den här veckan förutom nödvändigheter. Du behöver spara så mycket du kan för att stärka din buffert.

Hälsa
Det är bra om du kan tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus, det får dig att må bra. Ta gärna med en vän så får du umgänge på köpet vilket du också behöver.

Relationer
Du får ett råd som du är skeptisk till men ta dig en närmare titt utan förutfattade meningar så ska du se att det ligger någonting i det.

Lycka
Du får igen något du lade ut för en annan person, det kan gälla pengar eller en annan fördel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Uppgifterna har samlats på hög och du behöver ta tag i det mest akuta först. Det gäller att du prioriterar rätt och inte börjar på nya projekt innan du är klar med de gamla.

Ekonomi
Det går jämnt upp för dig den här veckan. Du har lite för mycket utgifter för att kunna spara dina pengar men det är okej, det kommer bättre tillfällen.

Hälsa
Avkoppling är viktigt för dig just nu och du skulle må bra av så mycket skärmfri tid som möjligt, speciellt på kvällen innan du ska sova.

Relationer
En gammal flamma dyker upp i dina tankar. Att tänka tillbaka på den tiden känns sentimentalt men du kan snabbt gå vidare igen och fokusera på det du har här och nu.

Lycka
Du får träffa någon som kommer att ha en stor påverkan på din situation så se till att göra ett bra intryck, det kan vara tursamt att ha den här personen i ditt liv.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Under början av veckan ändras planeringen och du blir tvungen att jobba på ett annat sätt än du är van. Kom ihåg att din flexibilitet uppskattas.

Ekonomi
Du känner starkt angående en investering och dina känslor kan inverka på din objektivitet. Avvakta ett tag för att få distans.

Hälsa
Det är dags att ta nya tag med träningen, du är peppad till tänderna så det är bara att köra igång.

Relationer
Du njuter av att umgås med såväl gamla som nya bekantskaper. Ditt kontaktnät har vidgats på senaste tiden och det har du nytta av nu.

Lycka
En händelse som inträffar plötsligt gör att du känner dig aningen överrumplad. När chocken har lagt sig inser du att det är positivt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!