Horoskop

Veckans horoskop: 9 oktober – 15 oktober. Läs ditt veckohoroskop här!

Du som är född i fiskarnas tecken behöver bryta rutinerna på något vis, ett äventyr väntar runt hörnet om du bara är öppen för det. Väduren – va snäll mot dig själv och var stolt över allt du klarar av, du ska inte tvinga dig själv till sådant du inte mäktar med. Lejonet drabbas av idétorka, men om du prövar att byta miljö kommer kreativiteten att komma tillbaka!

veckans-horoskopFoto: Juskteez Vu/Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete
Någon försöker hjälpa dig med sådant du själv kan klara av, tacka nej till detta då du vet att du klarar uppgiften bäst och snabbast själv. Glöm dock inte bort att visa uppskattning för handlingen, tanken var ju god.

Ekonomi
Det är bra om du kan lägga undan en extra slant den här veckan, det kommer behövas till senare. Spendera inte på onödiga saker, speciellt inte större summor.

Hälsa
Din psykiska hälsa är det viktigaste och du ska inte tvinga dig själv till sådant du inte mäktar med. Var snäll mot dig själv istället och stolt över allt du klarar av.

Relationer
Du vill inte ta steget nu utan väntar hellre på att någon annan ska närma sig dig. Det är okej men om du väl får uppmärksamhet så måste du visa dig intresserad. Det är inte läge att spela svårflörtad om du inte vill sitta ensam.

Lycka
Sitt inte bara hemma och dröm om den stora lyckan, det finns många små glädjande upplevelser som väntar där ute, det mesta är dessutom alldeles gratis!

Nästa bild
Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohorskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete
Det kan tyckas svårt att leva upp till andras förväntningar men det är du som dömer dig själv för hårt. I själva verket är du uppskattad och din prestation mer än tillräcklig.

Ekonomi
Den här veckan måste du helt undvika att ta några risker. Ifall du ska satsa pengar ska det vara på ett sätt som minimerar förluster.

Hälsa
Nu har du ökad risk för att drabbas av förkylning och andra näsa-halsåkommor. Gör vad du kan för att förebygga detta. Ett sätt är att optimera kosten och undvika att vistas i miljöer där du lätt blir smittad.

Relationer
Fokus är på dina vänner den här veckan och romantiken får stå tillbaka. Du behöver prioritera dem och ta igen förlorad tid, de har känt sig ganska åsidosatta på senare tid.

Lycka
Dina vinstchanser är goda om du använder huvudet och läser på om hur du ska optimera din strategi. Att köra på på samma gamla sätt fungerar inte längre, det är nytänkande och kreativitet som gäller.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete
Du har svårt att komma igång den här veckan men när du väl har börjat jobba så går det i rasande fart, vilket gör att du även blir trött på kvällen. För att orka med arbetsveckan är det viktigt att du tar väl hand om dig själv.

Ekonomi
En gåva kommer i precis rätt tid, det är något som du egentligen behövde köpa. Nu kan du istället lägga pengarna på annat, vilket är bra då det finns en hel del hål att stoppa i.

Hälsa
Det är något av ett problem att du är såhär trött, se om det kan finnas någon lösning så att du får inte bara mer sömn men även bättre kvalitet på den. Har du möjlighet att ta ledigt någon dag så gör det, även om det kanske inte lönar sig ekonomiskt så är hälsan viktigare.

Relationer
Vänta inte för länge med att kontakta någon du tycker om, att vara för avvaktande kan lätt misstolkas som ett ointresse från din sida.

Lycka
Du gör gott i att ha lite tålamod och vänta på det bästa tillfället att spela, det ser ut att vara mot slutet av veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete
Du har vissa funderingar på att byta karriärsinriktning men allt pekar på att det inte är läge för det nu. Varför ändra på det som är stabilt?

Ekonomi
Du erbjuds möjligheten att skriva på något som kan förändra din ekonomi till det bättre. Allt tyder på att det är det rätta att göra men tänk ändå ordentligt för säkerhets skull.

Hälsa
Något så simpelt som att ta en långpromenad kommer göra underverk för din hälsa. Stressen släpper och du känner dig lugn. Allra bäst mår du utav att vistas i naturen.

Relationer
Det är dags att se över din umgängeskrets, trivs du verkligen bäst med de du umgås mest med? Om inte, se vad du kan göra för att ändra på detta.

Lycka
Den här veckan ska du vara mer eller mindre självisk och se till dina egna behov i första hand. Du har slitit nog den senaste tiden och behöver vara snäll mot dig själv, inte ta dig an uppgifter som du egentligen inte orkar med bara för att avlasta någon annan.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete
Du drabbas av idétorka. Om du prövar att byta miljö så ska du se att kreativiteten kommer igång igen fortare än kvickt!

Ekonomi
Mot slutet av veckan dyker det upp en lite större utgift inom området hem och familj, du behöver därför förbereda dig genom att snåla in lite extra under de första dagarna.

Hälsa
Ignorera inte dina känslor, det går inte att lägga locket på när det kokar för fullt. Hur du än mår så måste du tillåta dig själv att känna det du känner och få utlopp för det. Det är bra om du har en partner eller en nära vän att ventilera med då det är lite svårare att ta sig igenom det själv.

Relationer
Det blåser motvind i ett av dina närmaste förhållanden. Denna påfrestning kommer vara ett test för er. Är det menat att förbli så kommer ni ta er ur det här ännu starkare än förut.

Lycka
Häng inte upp dig på småsaker, det gör att du går miste om mycket fint i livet. Du måste kunna se saker för vad de är.

Nästa bild
Veckohorskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohorskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete
Det känns som att folk styr och ställer med dig. Försök att inte hamna i den positionen från början, du kan förebygga det genom att vara förutsägande.

Ekonomi
Du har det ganska bra ställt för tillfället och behöver inte oroa dig något nämnvärt för din ekonomi. Dessutom ser det ut att bli en vecka utan oväntade utgifter.

Hälsa
För att undvika magproblem bör du äta regelbundet och undvika småätande. Följer du detta råd ser det ut att bli en bra vecka hälsomässigt.

Relationer
Du behöver lära dig att släppa kontrollen lite. Luta dig tillbaka och låt någon annan styra, det är inte farligt utan kan tvärtom vara riktigt underbart. När du är med dina närmaste känner du dig trygg och bekväm, därför ska du umgås med människor du redan känner den här veckan och inte söka dig till nya bekantskaper, det finns en tid för det senare.

Lycka
Även om du inte har allt du drömmer om så känner du dig tacksam, det är en fin känsla som skänker dig genuin lycka.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete
Slarva inte nu, kvaliteten är det viktigaste. Om du är väldigt noggrann får du ett bättre slutresultat, omvänt så syns det extra lätt nu om du försöker fuska.

Ekonomi
Inkomsterna trillar in en efter en för dig, inte så stora men stadiga. Du har därför inget att oroa dig för på den ekonomiska fronten då ditt uppehälle är tryggat.

Hälsa
Det är viktigt att du gör vad du kan den här veckan för att undvika sammanhang där du utsätter dig själv för stress eftersom det kommer att få dig att känna dig dränerad. Ensamtid där du kan ta det lugnt och ägna dig åt dina intressen är viktigt.

Relationer
Den senaste tidens erfarenheter har gjort dig klokare och du är mer mogen i ditt förhållningssätt till andra. Nu gäller det att du även vågar vara dig själv fullt ut, för att få ut det mesta av dina vänskaper. I ett parförhållande är detta av ännu större vikt.

Lycka
När allt kommer till kritan är det din inställning som är det avgörande för hur du mår och ifall du tar dig framåt eller står kvar och stampar på samma ställe. Våga mer, ge dig ut på äventyr, det finns mycket spännande som väntar där ute om du bara vågar ta steget.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete
Du behåller lugnet även när det krisar, andra litar på dig och ser dig som en klippa. Du känner dig styrkt av det förtroende du får, därför känns det lättare att kämpa vidare med uppgifterna du har framför dig.

Ekonomi
Du har insett att du måste planera dina utgifter och detta gör att du är i en bättre sits nu än tidigare. Fall inte tillbaka i gamla vanor så kommer det att gå galant!

Hälsa
Du känner dig lugn och balanserad nu vilket påverkar din hälsa positivt. Den här veckan känner du mer för att ta det lugnt och vila. Det kan du få göra, du känner din kropp bäst.

Relationer
Försök fylla din fritid med meningsfulla aktiviteter tillsammans med andra, annars är det lätt hänt att du känner dig isolerad och börjar grubbla för mycket. Delad glädje är dubbel glädje den här veckan, så gör det där du planerade själv tillsammans med en vän eller två.

Lycka
Du kan inte bara sitta och vänta på att turen kommer, gör något för att öka dina chanser istället.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete
Du erbjuds en ny möjlighet till vidareutveckling. Även om du känner dig trygg med din arbetssituation nu ska du inte vara motståndare till förändring, det kan föra med sig en hel del positivt.

Ekonomi
Det börjar bli dags att rensa upp i garderoberna. Inte så mycket av ekonomiska skäl, även om det finns ett och annat som kan säljas, utan för att det börjar bli fullt av saker som sällan eller aldrig används.

Hälsa
Ta till dig de råd du får om din hälsa, de är välmenade och har en hel del korn av sanning i sig. Du bör speciellt lyssna till den äldre generationen som har så mycket livserfarenhet.

Relationer
Utvecklingen på det kärleksmässiga planet är långsam, detta kan upplevas som frustrerande men tappa inte modet. Det går inte så snabbt som du önskar men det finns en trygghet i att det inte sker så plötsliga skiftningar.

Lycka
Du finner en djup tillfredsställelse i att hjälpa andra. Veckan är speciellt gynnad för volontärarbete och att skänka till välgörenhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete
Det är på tiden att du slutar dagdrömma och börjar ta itu med saker. Även om det inte känns så till en början så har du har gott om energi och handlingskraft just nu som du kan använda för att komma vidare.

Ekonomi
Du har inget överflöd men det finns tillräckligt över för att ha råd att göra det du önskar. Inom rimliga gränser förstås.

Hälsa
Den här veckan är du inte lika alert som vanligt, du glömmer saker och gör slarvfel. Kanske beror det på att du sover för dåligt?

Relationer
En av dina nära relationer behöver lite extra omvårdnad nu. Det finns goda chanser till förbättring mellan er så den tid du investerar kommer inte att vara förgäves.

Lycka
Turen är med dig den här veckan, speciellt i början. Försök inte jaga lyckan, låt den komma till dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete
Du behöver vara taktfull i samröret med dina kollegor den här veckan. Om du kan undvika att stöta dig med någon och avstå från att för kontroversiella diskussioner så kommer det att bli en bra vecka.

Ekonomi
Det ser ut som att nya inkomster är på väg. Det handlar om en typ av investering som till en början kan kosta lite men som senare ger en bra avkastning.

Hälsa
Försök ta det lugnt när du får chansen. Korta stunder i taget räcker gott, bara du ser till att verkligen ta det lugnt.

Relationer
Det finns saker som behöver komma upp till ytan, sådant du känner att du inte kan låta vara osagt. Tig inte tyst i ett sammanhang där du är av en annan åsikt, låt dina värderingar som du står för komma fram. Du kan påverka andra och ge dem en riktig tankeställare.

Lycka
Du verkar ha en riktig turhelg, så ska du spela så avvakta till slutet på veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete
Nu gäller det att du håller huvudet kallt inför de utmaningar du möter. Det är lätt att du känner dig överväldigad men kom ihåg att allt är svårt i början och med vanan inne kommer det gå betydligt smidigare.

Ekonomi
Nu får du äntligen chansen att upprätta en ekonomisk planering på dina egna villkor, så ta vara på den möjligheten. Din nyfunna självständighet känns bra, lita på att du klarar av det.

Hälsa
Du behöver något som motiverar dig, att bryta rutinerna på något vis. Ett äventyr väntar runt hörnet om du bara är öppen för det. Hälsovinsterna du får av detta är stora.

Relationer
Du kan få rätsida på mycket den här veckan. Du har en osedvanligt bra förmåga just nu att bortse från gammalt ältandet och istället börja se lösningar på problemen.

Lycka
Du finner lycka i djupare saker än bara det materiella den här veckan. Allt kan inte heller mätas i pengar, var glad över att du börjar känna en sådan inre frid. Du smittar av dig på andra och är en inspiration för dem, vilket får dig att må ännu bättre.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!