Mode

10 anledningar till att kvinnor som klär sig i svart är grymma

Visst är det något speciellt med kvinnor som älskar svarta kläder? Här sätter vi fingret på varför kvinnor som klär sig i svart är så coola!

Foto: Instagram @thehautepursuit/@songofstyle

Alla vet vi hur praktiskt det är med svarta kläder, men för kvinnor som ofta klär sig i helsvarta outfits handlar det om något djupare än så. Här är tio saker som kännetecknar kvinnor som klär sig i svart.

1. De låter inte trender styra sina liv. De går sin egen väg och skulle aldrig hoppa på en trend bara för att alla andra gör det.

2. De är attraktiva. En studie visar att svarta kläder får oss att framstå som mer självsäkra, attraktiva och sexiga.

3. De utsöndrar självförtroende. Kvinnor som klär sig i svart behöver inte någons godkännande. Punkt!

4. De lever spännande liv. Det är nästan som om dessa kvinnors färgstarka liv balanseras ut av deras klädval.

5. De genomskådar snabbt lögner och undanflykter. Om en kvinna klär sig i svart från topp till tå så kan du lita på att hon inte är typen som faller för bullshit.

6. De värderar självständighet över allt annat. Om du ber dem om råd så kan du lita på att de, på ett eller annat sätt, kommer uppmana dig att ta kontrollen över ditt liv.

7. De är raka. Om du behöver höra en ofiltrerad åsikt om något så är det denna typ av kvinna du ska vända dig till – de avskyr nonsens och kommer säga precis vad de tycker.

8. De slösar inte energi på struntsaker. En kvinna som klär sig i svarta kläder känner till vikten av att inte slösa energi på saker som inte spelar någon roll.

9. De är inte rädda för att göra sig av med saker som är överflödiga. Oavsett om det handlar om ett jobb, en outfit eller ett förhållande så är dessa kvinnor inte intresserade av att behålla saker som tar mer energi än de ger.

10. De behöver inte andras godkännande. Istället för att bry sig om omvärldens irrelevanta åsikter så har dessa kvinnor lärt sig att lyssna till sin inre röst.

Källa: Thought Cataloge

Foto: Instagram @deborabrosa

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!