Mode

10 ekologiska nyheter i skönhetshyllan

Ekologiska skönhetsgrejer

 

 

De ekologiska skönhetsprodukterna blir bara fler och fler. Och i takt med att utbudet av ekologisk och naturlig hudvård och makeup ökar hittar vi flera favoriter som inte bara är snygga i badrumshyllan, de funkar dessutom utmärkt.

Vi har valt ut 10 nyheter som vi är extra nyfikna på.

Av. Hannah Sjöström.

Hiram

Ekologisk parfym. Nya doften från parfymhuset Hiram Green heter Shangri La och är en eau de parfum. Den doftar av citrus, persika, jasmin, ros och vetivert. Finns hos sundloef.com.

Jurlique

Handkräm. Jurlique, Clarity Hand Lotion. En pumpflaska med handlotion modell större, som innehåller vårdande avokado- och makadamiaolja. Finns hos sundloef.com.

Estelle & Thild

Ansiktsrengöring. Biocleanse Silky Soft Cleansing Milk heter en ny rengöring från svenska ekologiska märket Estelle & Thild. Det är en mjuk rengöringsmjölk för ansiktet som doftar milt och gör rent utan att torka ut huden. Finns hos Estellethild.com.

Picaut

Ansiktskräm. Svenska M Picaut har lanserat en ansiktskräm anpassad för den unga obalanserade huden, Skin Detox Miosturiser. Fullproppad med nyttigheter som broccoli och havtorn. Swedishbeautyfactory.se.

Läppglans

Läppglans. Kjaer Weis gör marknadens snyggaste förpackningar och nu har de lanserat nya nyanser på sina liptints. Den här heter Amazed. Finns hos Swedishbeautyfactory.se.

Arganolja

Arganolja. Nya märket Oresnd gör oljor för ansikte, kropp och hår. Arganoljan är särskilt bra på sommaren både i ansiktet och i håret. Spana in deras sortiment här. http://www.oresnd.se/

Ansiktsmask

Ansiktsmask. Franska Caudalie gör hudvård med vindruvor som främsta ingrediens. Nu har de lanserat nya ansiktsmasker och Purifying Mask ska göra rent och tackla blemmor och annat i huden. Finns hos Sephora & Åhléns.

Foundation

Foundation. Klassiska märket Dr Hauschka har lanserat en ny foundation med olja från kokos och makadamianöten och med essens från granatäpple. Kommer i fem olika nyanser och finns på drhauschka.se.

eko_beauty3

Mascara. Nya mascaran från Une heter Volume Liner eftersom man ska måla nära fransrötterna för att få en eyeliner-effekt. Lägg till den mjuka Eyeliner Stylo så har du säkrat sotade ögon. Une finns på Åhléns.

Indie Lee

Ansiktsvård. Amerikanska Indie Lee drabbades av bröstcancer och när hon tillfrisknade sorterade hon bort så mycket syntetiska kemikalier hon kunde. Och startade hudvårdsmärket med samma namn. Nu har Indie Lees ansiktsvård lanserats i Sverige. Kolla in indielee.se.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!