Mode

13 av Sveriges bästa modebloggare att följa och inspireras av i vår

13 av Sveriges bästa modebloggare att följa och inspireras av i vår
13 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/03/elsa-ekman-modeblogg.jpg

Elsa Ekman

Elsa Ekman är stockholmstjejen som arbetar deltid som modell och har en lekfull och inspirerande stil. Följ hennes inspirerande blogg för en inblick i hennes vardag som aldrig verkar trist och grå och få en härlig dos av urban streetstyle.

Läs hennes blogg här

https://metromode.se/files/2016/03/pamela-bellafesta-mode-blogg-2016.jpg

Pamela Bellafesta

Pamela Bellafesta är ett tungt namn i modebranschen, hon jobbar som stylist och är dessutom Metro Modes modechef. Hennes blogg är fylld av inspiration, skönhet, outfits och mode. Om du inte redan följer henne, gör det nu!

Pamelas blogg

https://metromode.se/files/2016/03/hanna-stefansson-modeblogg-2016-.jpg

Hanna Stefansson

Hanna Stefansson bor i Stockholm men kommer från Göteborg. Hon har en verklig fingertoppskänsla för mode och en fantastisk personlig stil. I bloggen delar Hanna med sig av vardagen, resor, fina frukostar och färgglatt mode.

Läs mer här

https://metromode.se/files/2016/03/petra-tungarden-mode-blogg-2016.jpg

Petra Tungården

Hon är en av landets största bloggare, Metro Modes egna profil: Petra Tungården. Petra bloggar om inredning, mode, skönhet, hälsa, mat, resor, träning och livsstil. Här får du följa i vardagen med pojkvännen, se hur renrenoveringen växer fram, plåtningar och hennes outfits som alltid är spot on.

Hennes blogg hittar du här

https://metromode.se/files/2016/03/fanny-ericson-mode-blogg-2016.jpg

Fanny Ericson

Fanny Ericson är blott 21 år. Men hon har redan en karriär som modell är sedan ett år tillbaka gift och har precis fått en liten bebis. I bloggen får du följa hennes vardag på plåtningar, livet som mamma och modellresor!

Här hittar du henne

https://metromode.se/files/2016/03/sofi-fahrman-mode-blogg-2016.jpg

Sofi Fahrman

Sofi Fahrman bloggar om sitt liv, resor och massa snyggt mode. På hennes blogg finner du massor av inspiration, glädje och pepp och fantastiska bilder.

Här bloggar hon

https://metromode.se/files/2016/03/chrystalle-eriksberger-modeblogg.jpg

Chrystelle Eriksberger

I Chrystelle Eriksbergers blogg är det en ständig närvaro av Chrystelles sprudlande personlighet och tuffa klädstil. Snygga bilder och outfits som alltid känns välkomponerade.

Läs hennes blogg här

https://metromode.se/files/2016/03/emelie-wikstrom-mode-blogg-2016.jpg

Emelie Wikström

Emelie Wikström jobbar som stylist och har därför en grym stilkänsla. Hon bloggar om vardag, plåtningar, vänner och såklart riktigt snyggt mode.

Läs mer här

https://metromode.se/files/2016/03/sania-claus-demina-mode-blogg-2016.jpg

Sania Claus Demina

Här kan du ta del av grymma outfits och galet fina bilder, kika in så fort du behöver en gnutta inspo, du kommer inte bli missnöjd.

Läs mer här

https://metromode.se/files/2016/03/linn-eklund-mode-blogg-2016.jpg

Linn Eklund

Linn Eklund är 21 år och driver en blogg med fokus på mode. Utöver det jobbar hon som showroomkoordinator för ett internationellt designföretag, vilket innebär mycket resande och en varierande vardag. Passionen ligger i tvistat tidlöst mode, resor och allt innehåll som innebär fartfyllda dagar. Efter två år utomlands på både Hawaii och i Paris är hon numera baserad i Stockholm.

Här hittar du Linn

https://metromode.se/files/2016/03/Hanna-MW.jpg

Hanna MW

Hanna MW har allt. Hennes stil är vad många av oss andra bara kan drömma om. Hon har en talang för att blanda dyra lyxmärken med budgetplagg och alltid landa i en outfit som vi gärna skulle kopiera rakt av.

Här hittar du henne

https://metromode.se/files/2016/03/fashionsquad-mode-blogg-2016.jpg

Carolina Engman

En blogg med mycket fint att inspireras av, härliga bilder och plagg som snygga Carolina matchar och bär med bravur.

Läs mer här

https://metromode.se/files/2016/03/caroline-sandstrom-mode-blogg-2016.jpg

Caroline Sandström

I Caroline Sandströms blogg kan du läsa om livet som chefredaktör, få dagliga inspiration till mode och outfits, skönhet, konst, plåtningar och mycket mer!

För att få in den där rätta känslan och sätta stilen i vår så kan det vara bra att inspireras av proffsen. Så, låt modebloggarna göra grovjobbet åt dig. När det sedan är dags för dig att söka inspiration och råd för vad du borde investera i till våren eller hur du ska bära trendplaggen så är deras bloggar fullproppade med tips. Metro Mode har lista 13 av Sveriges grymmaste modebloggar i flera olika kategorier. Finn en inspirationskälla med eller kanske kan du till och med klicka dig fram till en ny stilikon i bildspelet!
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!