Mode

13 kjolar – Sommarens trendigaste plagg!

Sommarens kjolar

 
 

A-linjeformat, omlott eller långa längder? Mocka, denim eller lyxiga material med struktur? Kjoltrenden har synts hos en rad designers däribland Celine, Chloé och Prada. Sugen på vårens trendigaste köp? Metros moderedaktör Petra Tungården guidar dig till 13 heta shoppingtips – i alla prisklasser. 

Den här säsongen handlar nästan allt om det ljuva 70-talet även när det kommer till vårt val av kjolar. Mocka, mocka och mera mocka, just nu svämmar butikerna över av plagg i materialet. Ett snabbt och enkelt sätt att spika trenden är så klart med en kjol i det trendiga materialet. Välj en modell med sköna retrovibbar som du fyndar för en spottstyver second hand eller välj en mer skräddad a-linje modell.

Ett billigare alternativ är såklart att haka på denimvågen som dragit en som en tsunami över modevärlden. Säsongens it-kjol i ovannämnda material är helt klart den kortare minikjolen med knappar framtill som setts flitigt på modeprofiler världen över.

Är du på jakt efter ett mer dressat alternativ är omlottkjolen en vinnande kandidat. Kjolen känns uppklädd samtidigt som den blir lite roligare än en vanlig pennkjol med sin twist. Perfekt om du vill uppdatera jobbuniformen med något nytt som fungerar lika bra på awn.

 

Av. Petra Tungården.
Foto. All Over Press.

H&M kjol
Kjol, H&M, 499 kr.

H&M kjol
Mockakjol, H&M, 999 kr.

Isabel Marant Kjol
Kjol, Isabel Marant, 3 200 kr.

LeMaire kjol
Kjol, Lemaire, 3 500 kr.

Lindex kjol
Kjol, Lindex, 299 kr.

LIndex
Kjol, LIndex, 399 kr.

Philip Lim kjol
Kjol, Philip Lim, 4 000 kr.

Theory kjol
Kjol, Theory, 6 000 kr.

Topshop jeanskjol
Jeanskjol, Topshop, 380 kr.

Topshop kjol
Kjol, Topshop, 385 kr.

Topshop mockakjol
Mockakjol, Topshop, 420 kr.

Zara
Kjol, Zara, 399 kr.

Zara mockakjol
Mockakjol, Zara, 799 kr.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!