Mode

3 modemissar som vi alla gör varje sommar

Lydia Tomlinson är en brittisk influencer som kan det här med stil. Här visar hon tre modemissar att undvika under årets varmare månader.

Foto: Instagra @lydiajanettomlinson

Lydia Tomlinson – användarnamn @lydiajanetomlinson – är en engelsk influencer med 1,1 miljon följare på Instagram som gärna delar med sig av smarta tips gällande stil. I en av sina mest populära videor visar hon tre modemissar som många säkert gör sig skyldiga till på sommaren.

3 stilmissar att undvika på sommaren

#1 Kombinera inte en tight topp med korta byxor – satsa istället på lite längre shorts för att skapa en mer balanserad outfit.

#2 Bär inte bälte till alla klänningar – även om ett bälte kan hjälpa till att framhäva midjan så är det inte smickrande till alla klänningar, särskilt om plagget i fråga har en oversized silhuett.

#3 Undvik skor som inte matchar kläderna – på sommaren bär många ljusare kläder som inte riktigt passar ihop med mörka skor. Försök att matcha skorna med resten av outfiten för ett mer enhetligt intryck.

Kolla in hela klippet nedan!

@lydiajanetomlinson Link in bio #summerstylemistakes #stylemistakes #dosanddonts #summerstyle #summerstyling ♬ original sound – Lydia Tomlinson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!