Mode

4 moderegler som Beyoncés stylist lever efter

Är det någon som alltid ser “fierce”, “flawless” och “queen” ut så är det Beyoncé. Hon äger varje rum hon kliver in i och vem vill inte se ut som drottningen själv? Därför tar vi tacksamt emot stylingtips från superstjärnans egen stylist.

beyonce-stylistFoto: PG Splash News/@Beyonce

Zerina Akers är bland annat kvinnan bakom Beyoncés grymt balla look från Coachella. Den när hon ägde scenen i gul hoodie,  jeansshorts och “enhörningsboots”, en look som kanske bara Beyoncé kan rocka. Eller? Här delar Zerina Akers med sig av sina bästa tips som får dig att ta fram det bästa hos dig.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Satsa på färg

– Jag försöker alltid att få in färg och mönster i min garderob. Du kan få din garderob att kännas ny igen, genom att du får in säsongens färger och mönster. Investera i färgstarka accessoarer som roliga örhängen eller skor.

Investera i en skräddare

– Det är viktigt att dina kläder du har på dig passar. Spendera hellre massor av pengar på några plagg, så investera i en bra skräddare som kan sy in eller anpassa kläderna åt dig.

Hitta dina ständiga följeslagare

– Identifiera vilka av de kläder du har i din garderob som du alltid kan lita på. En bra kavaj eller en rock är måste-ha-plagg för mig. Det är en visst typ av makt och självförtroende jag känner när jag rockar en snygg kavaj.

Ha på dig det du älskar

– Oavsett om jag klär mig själv eller en kund, så tror ja på att välja något som funkar för dig. Även om det betyder att strunta i några trender. Om du testar något i butik som du inte älskar, köp det inte. I slutet av dagen när du går ut genom dörren så ska du känna dig snygg och bra oavsett trender. Om du bär något du som ser bra ut för dig kommer du få ett bättre självförtroende.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!