Mode

4 roliga tips för att liva upp handväskan

pimpa-vaskan
Foton från: edgifyme.com, streetpeeper.com, thezoereport.com, stilbykatri.com, chichnova.com

Det finns oändligt med möjligheter för att piffa till handväskan men vi i Metro Mode redaktionen har valt ut de 4 bästa och enklaste tipsen.

Handväskan är kvinnans bästa vän. Där i förvaras det absolut viktigaste för att vi skall kunna överleva. Vi lägger ofta mycket pengar på fina designerväskor och tycker att det är världens bästa känsla att få visa upp vår nya bebis. Men som med allt annat tappar man lätt intresset och vill byta ut sin väska mot en annan. Om man inte är pojken med guldbyxorna kan det vara svårt att köpa en ny väska så fort man känner för det. No worries, det finns massor med roliga tips och tricks för hur du kan pimpa eller använda din handväska på olika sätt som gör att det känns som att du har en ny!

1. Bär dubbla väskor

Just nu är det supertrendigt att bära två väskor på samma gång. Det enklaste och snyggaste (tycker vi) är att ha en större och en lite mindre variant så att du kan lägga ner den lilla i den stora om du känner för det. Det gör ingenting om väskorna inte är i samma färg/mönster/märke, det är bara roligt om man vågar experimentera!

dubbelbags

2. Knyt en scarf runt handtagen på väskan

Väskan blir söt som en liten karamell om du virar en tunn scarf runt handtaget. Om du har en helsvart väska och virar en orange eller röd scarf runt så kan du ju tänka dig vilken skillnad det kommer göra. Dessutom är blir det skönare att hålla i handtagen!

scarf-around-bag-handle-

3. Häng på nyckelringar och pälsbollar

Det är nog inte många som har missat trenden med att hänga på pälsbollar i olika färger på sin handväska, ett härligt sätt att pimpa den på. Men man kan också hänga på nyckelringar, varför inte hela nyckelknippan så du alltid vet var du har dem?!

nyckelringar-vaska

4. Sy fast tyglappar och sätt på pins

Detta är bara lämpligt för väskor som är i mjukt tygaktigt material (ej läder). Det finns massor med roliga figurer och texter både på tyglappar och pins att köpa som man kan sätta fast på sin tygväska.

pins-and-patches

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!